dinsdag 9 maart 2010

Kijk omhoog Sammy


Er is weer eens wat aan de hand in Zaltbommel en omstreken. Tenminste, volgens huiscomplotter Tim de Enchanter (de naam alleen al) van Grenswetenschap, dat blogje dat zelfs complotten rekent tot 'wetenschappen'. "Een deel van Brabant werd gisteren geteisterd (...) door cirkelende chemtrails afkomstig van soms maffe vliegtuigen. Volgens een ooggetuige stopte een vliegtuig eventjes met zijn lading lossen, vloog het achteruit (!) om vervolgens in thin air op te lossen. Andere getuigen spreken van toestellen met vreemde rondingen.."

Vreemd hoe volgens sommigen Brabant wordt 'geteisterd', en het gros van Brabant daar helemaal niks van merkt, behalve een paar immer omhoog kijkende slimmerikken en die weten altijd meteen weer waar ze zijn moeten met hun verzameling foto's en filmpjes. Waarop natuurlijk weer niks te zien is, behalve halve vliegtuigstrepen die door luchtstromingen steeds verder uit elkaar worden gedreven.

En er zijn altijd deskundologen die dit soort verschijnselen haarfijn weten uit te leggen: "(...) werkt ook als geleider van weermodificatie systemen. (haarp) Er is ook een militaire toepassing n.l. vergroten van radarbereik of storen van vijandelijke radar. Bovendien gaat het ook om crowd-control omdat de stoffen ons verzwakken. Dit is ook het doel van veel stoffen in ons voedsel (E-nummers) of drinkwater(sodiumfluoride), of vaccins. Uit onderzoek van de landbouwuniversiteit Wageningen blijkt dat er vergeleken met de 70er jaren gem. nog maar 40% van de voedingsstoffen in het hedendaagse voer zit. We worden dus een soort zombies die alles best vinden zolang ons persoonlijke leventje maar comfortabel is."

En daar houdt het denken op, want waarom we een soort zombies moeten worden, dat lees je nou eens nooit.

Een reaguurder genaamd Weerman probeert dit soort figuren vergeefs gezond verstand bij te brengen: "Met dit soort trails kweekt men.... complottertjes, die werkelijk geloven dat ze besproeid worden... Of denken dat radiogolven van bv. HAARP, chemicaliën ter propagatie nodig hebben. Waarom een doodgewone radiozender dat dan NIET nodig heeft, wordt gemakshalve maar "vergeten". Breemd eigenlijk, dat mensen liever in complottheorieën geloven, dan willen beseffen dat de luchtvaart de laatste 30 jaar enorm toenam, en het aantal contrails dus net zo. Maar ook "vergeten" ze dat de vliegtuigmotoren veel efficiënter werken tegenwoordig, en meer brandstof in waterdamp omzetten, en dat dat meer en dikkere contrails vormt. Dat, in combinatie met een chronisch gebrek aan kennis van meteorologie en natuurkunde, maakt mensen achterdochtig, angstig en overtuigd dat die Boze Overheid echt kwaad wil EN doet..!"

Waarop de chemtrailer gevat antwoordt: "Mijn observaties hebben niet zozeer met internet te maken als wel met het gegeven dat ik sinds 24 jaar zomer en winter in de buitenlucht werk, en dat het voor mij een gewoonte is om regelmatig omhoog te kijken om het weer in te schatten. Als de debunkers eens de moeite zouden nemen om 2 jaar lang de lucht en het vliegverkeer in de gaten te houden i.p.v. vanachter hun schermpje te brullen dat het allemaal onzin is, dan zouden de ongefundeerde en kinderachtige commentaren wel iets minder worden."

En ineens moest Barracuda weer denken aan de Zingende Woudreus: "Dag Sammy domme domme Sammy Kijkt niet om zich heen Doet alles alleen en vindt de wereld heel gemeen."

5 opmerkingen:

 1. "En daar houdt het denken op, want waarom we een soort zombies moeten worden, dat lees je nou eens nooit."

  Dat is toch vanwege de NWO zodat we volgzame slaafjes kunnen zijn?

  Hoe dan ook: ..zucht..
  Oh, en ik kijk heel vaak naar de lucht. Maar daarbij denk ik ook aan wat er gebeurd tussen de hoogte en wat er gebeurd in al die meters die zich tussen wolken en grond bevinden.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ach, de complotdenkers buitelen weer over elkaar heen bij grenswetenschap en zien zelfs een complot in het feit dat zoveel anderen hun argumentaties proberen te weerleggen.

  toch heeft nog niemand mij kunnen uitleggen hoe je in dunne strepen op grote hoogte effectief ons in zombies veranderende chemicaliën kunt verspreiden, zonder dat de samenzweerders, hun hulpjes en hun naasten door diezelfde chemicaliën vergiftigd worden...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Er stond laatst in de Telegraaf dat in een dorpje in Frankrijk in de jaren '50 of '60 door de cia in het geheim is geexperimenteerd met lsd op de locale bevolking zonder dat ze het wisten !!

  Zo is er bv ook een docu op NGC waarin doodleuk wordt verteld dat ze bepaalde stoffen ivm biologische oorlogsvoering hebben getest op soldaten die dachten zich vrijwillig aangemeld te hebben voor het testen van een verkoudheidsmiddel, er zijn doden gevallen !!

  Zo is er ook een docu op NGC waarin wordt verteld dat ze in de jaren '50 en/of '60 in het geheim hebben geexperimenteerd met chemtrailen op de bevolking !!

  Maar ja, dat is alweer 50 jaar geleden en omdat er mensen zijn zoals trutje hutje die je zal verzekeren dat wanneer je ook maar het geringste vermoeden hebt dat vandaag de dag nog steeds soortgelijke experimenten in het geheim uitgevoerd worden je een complotter en dus kompleet achterlijk bent, kunnen ze gewoon datsoort docu's zonder enig probleem tonen want de essentie van de mens zou in de afgelopen 50 jaar met 180 graden zijn gedraaid, dat zie je toch aan alles .. NOT !!!!

  Tsjongejongejonge.. en jezelf dan nog intelligent vinden ook en beweren mondsnoerende logica te hanteren.

  En wat lopen jullie nou misselijk te doen met je NWO, je weet zeker dat soortgelijke dingen gebeurd zijn, wie waren dat dan ??

  BeantwoordenVerwijderen
 4. mja, hoebedoelje: eerst menig maal roepen dat je berichten in de MSM absoluut niet kunt vertrouwen en zo, en nu triomfantelijk komen met een bericht uit de telegraaf?

  Beetje tegenstrijdig niet?

  Wat dat bericht betreft: Dat de CIA achter de collectieve gekte in dat dorp zat is de conclusie van een boek van een Amerikaanse onderzoeksjournalist die zijn conclusies op nogal dun bewijsmateriaal baseert.

  De oorzaak van de collectieve gekte is nooit helemaal duidelijk geworden, jarenlang is aangenomen dat het komt door een besmetting van het meel waarmee de plaatselijke bakker met een schimmeltype dat LSD-achtige toxines produceert.

  Dat jij het aannemelijker vindt dat de CIA op een ongecontroleerde manier een heel dorp via brood van LSD heeft voorzien moet jij weten.

  De CIA heeft genoeg misdaden op zijn kerfstok, deze kan er dan ook wel bij :o)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. hmm, stukkie tekst is weggevallen:

  jarenlang is aangenomen dat het komt door een besmetting van het meel waarmee de plaatselijke bakker zijn brood bakte met een schimmeltype dat LSD-achtige toxines produceert.

  BeantwoordenVerwijderen