donderdag 18 maart 2010

Statistieken

Waar vind je jodenhaters? Blijkbaar vooral op internet. Meldpunt Discriminatie Internet (MDI) kwam woensdag met (jaar)cijfers: In 2009 ontving het meldpunt 1377 meldingen. Hiervan werden 577 uitingen als strafbaar discriminerend beoordeeld. Van deze strafbare uitingen waren 258 antisemitisch, in 41 uitingen was tevens sprake van strafbare Holocaust ontkenning. Dit aantal is ongeveer gelijk aan vorig jaar, maar beslaat dit jaar een aanzienlijk groter deel van het totaal (44 procent).

Van deze strafbare antisemitische uitingen is meer dan 80 procent geplaatst op mainstream sites, 20 procent was geplaatst op sites met extreme signatuur zoals stormfront.org en radioislam.org. Het internet is kennelijk nog de enige uitlaatklep waar dwazen als Aart van Wijngaarden gehoord denken te worden.

Schelden via internet - via e-mail en op discussiefora - is trouwens vooral een Nederlandse hobby, concludeerde onderzoeker en criminoloog Frank Bovenkerk al eerder.

De moderatie van websites lijkt overigens wel te verbeteren: in 2009 was in 9 procent van de gevallen een gemelde uiting reeds verwijderd, in 2008 was dit 7 procent.

85 opmerkingen:

 1. Mijn dank voor de lovende woorden aan mijn adres op Barracuda, die zelf niet eens weten waar ze het over hebben. Leek even het tij te keren en uitten Obama, Biden en Clinton grote verwijten richting Israël, die met de oorlogsmisdadiger Netanyahu aan het hoofd, zich niets aantrekt van afspraken en denkt ongestraft 1600 woningen in Oost Jerusalem te kunnen bouwen. Maar vandaag sprak Obama al weer verzoenende woorden. De Zionistische clan rondom zal hem wel duidelijk hebben gemaakt, dat als hij niet een andere toon aanslaat, hij dan net als JFK op zijn rug richting kerkhof verdwijnt. Dat zijn de manieren van de Zionistische joden. Wat democratie betreft staat Israël inmiddels al op de 93 plaats. Het is al 5 voor twaalf gepasseerd, dank zij Israël hebben we straks W.O. III. Kunnen ze weer kermen over een nieuwe holocaust, want bij de vorige zaten ze er ook al een slordige 3 miljoen naast. Ter verduidelijking, de gedenkplaat in Auswitz is in 1990 gewijzigd van 4,5 miljoen doden, naar 1,5 miljoen doden, waaronder 900.000 joden. Moet dan ook die 6 miljoen niet naar 3 miljoen worden bijgesteld? Nee, natuurlijk niet, Norman G. Finkelstein schreef daar zelfs een boek over, de Holocaust Industry. En dat is het, blijven herinneren aan die Holocaust, zo lang mogelijk. En dat meldpunt zal het dit jaar wel druk krijgen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja hoor, daar heb je hem weer, verwijzend naar Finkelstein. Wie?

  "The book met with a hostile reception in some quarters, with critics charging that it was poorly researched and/or allowed others to exploit it for antisemitic purposes. For example, German historian Hans Mommsen disparaged the first edition as "a most trivial book, which appeals to easily aroused anti-Semitic prejudices." Israeli holocaust historian Israel Gutman called the book "a lampoon," stating "this is not research; it isn't even political literature... I don't even think it should be reviewed or critiqued as a legitimate book."[24] The book was also harshly criticised by Brown University Professor Omer Bartov[25] and University of Chicago Professor Peter Novick."

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Barracuda maakt zichzelf schuldig aan hetgeen hij complotters verwijt, door te citeren uit onbetrouwbare sites. Welnu ik kan ook tientallen sites opvoeren, die volledig anders denken over Finkelstein in positieve zin. Ik had eigenlijk verwacht, dat Barracuda meer aandacht had gegeven aan het feit, dat Norman G. Finkelstein voor 10 jaar de toegang tot Israël is ontzegd, omdat hij een andere mening erop nahoudt. Zo zijn de manieren van die Zionistische joden, in het ergste geval sturen ze de Mossad op je af.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het kwam van Wikipedia met verwijzing naar diverse bronnen, en nu ga je ons vertellen dat Wikipedia onbetrouwbaar is. Wedden?

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dit zegt Wikipedia ook over Finkelstein:

  The statement also praised Finkelstein "as a prolific scholar and outstanding teacher."[4]

  Dus het is maar net wat je eruit pikt, als je een boek schrijft over de Holocaust Industry kan je verwachten bergen Zionistische joden over je heen te krijgen.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dat stukje gaat niet over zijn holocaust opvattingen, Aart. Het is waar net wat je er uit pikt.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. OK, dan hier een stukje over die Holocaust, wat Raul Hilberg over de Holocaust Industry en Norman G. Finkelstein zegt:

  http://www.normanfinkelstein.com/category/the-holocaust-industry/

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuk gevonden Aart, het komt van de site van Finkelstein zelf. Wat een toeval.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Nou begin ik goed te balen meneer Barracuda, hij vermeldt geen uitspraken van iemand, als die niet zijn gedaan, dat hoef je in Amerika niet te proberen. Maar lees dan op Wikipedia, waar je zelf een fan van bent:
  http://www.normanfinkelstein.com/category/the-holocaust-industry/
  Zal ik het nog een keer voor je spellen:
  Ook historicus Raul Hilberg, schrijver van The Destruction of the European Jews, uit lof voor het boek. Of is dit ook van de site van Finkelstein.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Sorrym link niet goed gekopiëerd:
  http://nl.wikipedia.org/wiki/De_Holocaust-industrie

  Dit is hem dan.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Nou Wát Dacht Je van Joodse Kinderhaters , Pás Dát zijn ècht de Goorste smeerpijpen en Haters van Ultrarascistisch Gehalte en ALLER LAAGST ALLOOI???

  w w w.klokkenluideronline.nl/artikel/3697/pedo-ruzie-splijt-vvd-amsterdam.html#comment-39708

  Je Mag Wel eens Héél Snel Gaan Ophouden met Je Ultrarascistische praatjes en terreur !!!

  Of is het zo , dat ook de joden bang voor de mossad zijn?

  Én Dames en Heren , de joden Ontkennen de Holocoust , omdat die in Wérkelijkheid niet áán MÀÀR DÒÒR JODEN , Niét tégen de joden , MÀÀR tegen de Blanke Kaukasiche Volkeren zijn Gepleegd!

  Hun Ontkenning Reikt Zó Vér , crimineel Vér , dat ze het zelfs Òns , dé Slachtoffers , opdringen , Mét ALLE middelen , om de schuld te dragen aan HÙN misdaden!

  Èn WÈ Betálen ÁL hún rekeningen !

  Zéker een camparidrinker ?

  w w w.klokkenluideronline.nl/artikel/3683/raad-voor-de-rechtspraak-liegt-tegen-nos.html#comment-39674
  h t t p ://wrongthings.yolasite.com/

  En Wát Toévallig dat Júist dit soort Altijd , en Opmerkelijk snel ook wat citaten die anti zijn uit de mouw schudden , als of ze prefab al klaar liggen , is het mischien dán een avigdor liebermanchild?
  Liebermanchildren die door Internationaal terrorist avigdor liebermen , een "staatsman van israel" vorig jaar uitgezonden werden de Wereld en de Volkeren weer wat méér te terroriseren , Ik Herinner er aan en Dring er op aan dit te Herinneren of te Bestuderen dat de israelieten zoals ze zich nu sinds 400 jaar noemen Èlke oorlog met behulp van activisme onder "false flag" en met hun media en ophitsingen hebben gestart , dus dit soort lieden is uiteindelijk genicidepleger van beroep!

  w w w .realzionistnews.com/?p=90

  BeantwoordenVerwijderen
 12. En dit soort clowns denken ongetwijfeld dat ze serieus worden genomen

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Janus, aka Ex israelite Victim, aka Bonusje, aka Safe, aka Brocoli, aka Drevel aka Herodus, aka Fred Sommer etc etc, is Aart "ik ben een eenzame oude napratende niet bijster intelligente of creatieve man" Liberty's enige reaguurder die zijn oeverloos saaie langdradige anti-Joodse overtypsels leest.

  Dat Janus' bovenkamer een ongelofelijke puinhoop is waar zo'n beetje ieder puzzelstukje doorlopend van zijn plaats wordt gedreven door een perfect storm boeit Aart geenszins.

  Voor Aart geldt 'alle aandacht is meegenomen'. Een kans zijn levensverhaal te vertellen al moet deze langs controversiele paden worden ingeleid.

  In feite dieptriest te aanschouwen hoe mensen zich zover buiten de realiteit kunnen bewegen, en zich zo ernstig van de maatschappij weten te vervreemden.

  Een van de mindere, en meer donkere gevolgen van de informatie-ontsluiting die het web ons heeft gebracht.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. @ Verbaas

  Of moet ik zeggen Verbaasme, een niet zo bijster intelligente dementerende bejaarde, die ver buiten de maatschappij staat en denkt, dat zijn gewouwel op het internet nog wat aandacht oplevert. Als ik jou was zo ik een klacht deponeren bij dat Meldpunt, misschien nemen ze je daar nog serieus.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Toch raar dat je in zo'n vrij land als het onze helemaal niks negatiefs mag zeggen over Joden. Pak elke andere doelgroep, scheldt die volledig de tering en je hoort helemaal niets. Zeg echter iets minder positiefs over de Joodse medemens en je hebt meteen weer een aanklacht van het MDI te pakken. Best krom.

  Misschien kan de Joodse medemens eens stoppen met zichzelf buitengewoon zielig vinden en door proberen te gaan met het leiden van een normaal leven. Ik hoor de overgebleven originele bewoners (voor zover die er nog zijn) van Canada ook niet telkens janken over hun verleden (voor meer info: zie bijvoorbeeld http://www.hiddenfromhistory.org) terwijl die toch ook best "wat" hebben meegemaakt.

  En - wat recenter en nog veel krommer - als ik de verrichte genocide op Irakese burgers zou gaan ontkennen, dan krijg ik waarschijnlijk zelfs een veer in mijn kont gestoken van bepaalde minder vriendelijke individuen zoals onze overheid en aangetrouwde corporaties. Hoe krom wenst u het precies te hebben?

  Aflsuitend: ik ben blij te horen dat Barra een voorstander van moderatie is. Vrijheid van meningsuiting is tenslotte zooooo 2009.

  BeantwoordenVerwijderen
 16. @ Anarchiel

  Ben blij ook eens een normaal geluid te horen van een normaal denkend mens. Want daar schort het bij de Barracuda clan behoorlijk aan. Ze zitten mij eerst gek te zeuren over welke joden ik nou bedoel als ik een artikel schrijf en vervolgens benoemen ze iedereen, die wat over joden zegt als jodenhater. Maar goed, mijn laatste artikel op mijn Blog zal ze hopelijk wat duidelijkheid hebben gegeven:

  http://aart.liberty.blogspot.com/

  BeantwoordenVerwijderen
 17. @ Aart

  Hoop doet leven, maar ik zou niet al teveel verwachten van Barra en zijn aanhangers. Barra doet zijn trucje tenslotte al jarenlang onder verscheidene namen en heeft er zoals je gemerkt hebt een hobby van gemaakt om mensen die niet in zijn straatje denken, de grond in te stampen.

  Zelfs al blijkt Barra achteraf helemaal ongelijk gehad te hebben, dan nog zul je hem dat nooit toe horen geven. Zijn eer te na, schat ik. Beetje de Jan Peter B. instelling, zeg maar.

  Dus ga er maar niet vanuit dat men duidelijkheid verkregen heeft na het lezen van je artikel. De Barra-fans willen gewoon graag dat de wereld is zoals die aan hun beschreven is in geschiedenisboeken en via uiterst betrouwbare media als de televisie. Vrijwel hopeloos om daar nog iets tegenin te brengen, dat is je hopelijk ondertussen wel duidelijk geworden. Gewoon je ding blijven doen en vooral niet te boos op Barra worden ;) Hij kan er ook weinig aan doen dat ie hartstochtelijk graag in sprookjes gelooft.

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Altijd koddig, die eensgezindheid onder de complotdenkers :o)

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Anarchiel is een notoire tweedenker: je hebt de wereld van Anarchiel (alleen vraag niet wat dat is) en wie niet denkt als Anarchiel denkt "zoals die aan hun beschreven is in geschiedenisboeken en via uiterst betrouwbare media als de televisie". Dat er nog een hoop grijzen zitten tussen zwart en wit bestaat niet in zijn wereld. Daarnaast mag Anarchiel nog eens terugkomen als hij meer voor de maatschappij doet dan nietsnutten, blowen en een egoblogje vullen.

  BeantwoordenVerwijderen
 20. "Daarnaast mag Anarchiel nog eens terugkomen als hij meer voor de maatschappij doet dan nietsnutten"

  Als jij zogenaamd consequent bent zeg dat dan ook een keer tegen de beroepsleugenaar en werkschuw tuig Truth Hurts !!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Vraag dan eerst maar eens waarom TH thuis zit. Wie weet is hij arbeidsongeschikt.

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Dan krijg je dat weer, Anarchiel werkt part-time, m.a.w. hij voorziet in zijn eigen levensbehoefte en houdt niet zijn hand op, omdat hij part-time werkt is zijn carbon-foorprint gering.
  Als iedereen zo zou leven dan zouden er een hoop problemen minder zijn.

  En nu effe over trut hut, die miesmacher probeerde mij er een keer van te beschuldigen werkloos te zijn, het punt was dat ik toen ook part-time werkte, en toen ik dat vertelde verweet hij mij toch nog werkschuw te zijn omdat ik niet full-time werkte.
  En nu probeert trut hut te suggereren dat hij mij nooit beschuldigd heeft van werkloos te zijn, wat een pure leugen is en tevens geeft hij daarmee aan hoe misselijk hij bezig was want nu probeert hij te suggereren nooit zoiets gezegd te hebben, en dat is echt te ziek voor woorden !!

  Trut hut heeft ook nog een keer beweerd dat hij niet werkloos zou zijn en dat hij reageert tussen het werk door .. whoehoehahahaha..

  Want het punt is, hij is gvd zelf werkloos en dat slaat echt alles, netzoals dat hij mij aanviel omdat ik een keer rond één uur 'snachts reageerde terwijl hijzelf niets anders doet, het is gewoon te bizar voor woorden wat er allemaal uitgehaald wordt om die "complottertjes" te "bestrijden", het is te belachelijk voor woorden.

  Dat we van mening van verschillen dat moet kunnen, maar dit gaat echt nergens over.

  Dus laat maar eens zien hoe consequent je bent, laat maar eens zien dat je niet alleen met een hetze bezig bent.

  BeantwoordenVerwijderen
 23. "Dat we van mening van verschillen dat moet kunnen, maar dit gaat echt nergens over."

  Goed dat je het zelf ziet, dan kunnen we die commentaren van jou weer meteen overslaan.

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Vraag dan eerst maar eens waarom TH thuis zit.

  ik heb een volledige baan :o)

  Heb ik hem al verteld, maar je weet hoe dat gaat met complotdenkers: als je als debunker zegt dat iets wit is, dan is het volgens de complotdenker automatisch zwart.

  Verder heb ik nooit gesteld dat hoebedoelje werkloos is. Ik heb hem wel voor werkschuw uitgemaakt, en dat heeft hij zelf bevestigd: hij werkte destijds parttime en dat vond hij al meer dan genoeg...

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Zeg echter iets minder positiefs over de Joodse medemens en je hebt meteen weer een aanklacht van het MDI te pakken. Best krom..

  Maak grappen over de moslims en hun profeet en je bent je leven niet meer zeker.
  Ook best krom.

  Ik hoor de overgebleven originele bewoners [..] van Canada ook niet telkens janken over hun verleden.

  ik wel: ik heb meerdere items op radio/tv gezien waarin indianen er voor hebben gepleit dat de olympische spelen niet op de grond van hun voorouders mogen worden gehouden.

  Het is eerder zo dat de media alhier minder aandacht besteed aan de Canadese indianen.

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Altijd koddig, die eensgezindheid onder die Barracuda clan. Ik hou het weer voor gezien.

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Vraag dan eerst maar eens waarom TH thuis zit. Wie weet is hij arbeidsongeschikt.

  Van Anarchiel weet je hoe het zit?

  BeantwoordenVerwijderen
 28. Overigens speelt voor het beoordelen van iemands argumentatie dacht ik de gebruikte logica een grotere rol dan de professie van de persoon in kwestie, al valt het me op dat er op dit blog nogal eens naar de ad-hominem gegrepen wordt.

  Doorgaans gebeurt dat bij gebrek aan iets beters en hier lijkt het niet veel anders.

  BeantwoordenVerwijderen
 29. "ik heb een volledige baan :o)"

  Oké, dus dat continue reageren de hele dag door dat doe je in de baas zijn tijd ?

  Laat me niet lachen !!

  BeantwoordenVerwijderen
 30. "Verder heb ik nooit gesteld dat hoebedoelje werkloos is. Ik heb hem wel voor werkschuw uitgemaakt, en dat heeft hij zelf bevestigd: hij werkte destijds parttime en dat vond hij al meer dan genoeg..."

  Ongelooflijk wat een leugenaart je bent !!!!

  Als je mij nooit voor een werkloze uitgemaakt zou hebben waarom zou ik jou dan vertellen dat ik part-time werk(TE) !!!!

  En als je mij of iemand voor werkschuw uitmaakt omdat ik of die persoon part-time werkt dat is minstens netzo gestoord, dus waar heb je het over mafkees ??

  Maar het is echt godsgeklaagd dat je nu ijskoud durft te beweren mij nooit van werkloos zijn beschuldigd te hebben, waarom vertelde ik dan dat ik part-time werkte !!

  BeantwoordenVerwijderen
 31. Overigens speelt voor het beoordelen van iemands argumentatie dacht ik de gebruikte logica een grotere rol dan de professie van de persoon in kwestie.

  Precies!!

  BeantwoordenVerwijderen
 32. Pak elke andere doelgroep, scheldt die volledig de tering en je hoort helemaal niets..

  Daar denkt GeenStijl kennelijk anders over..

  BeantwoordenVerwijderen
 33. Trut hut, jij was degene die mij ervan beschuldigde werkloos te zijn, toen ik vertelde niet fulltime te werken beschuldigde je me ervan werkschuw te zijn, dus je bent een grote hypocriet !!

  Iedere keer flik je hetzelfde, het is echt met geen pen te bechrijven, zelden een vals en misselijk figuur zoals jou meegemaakt !!

  En het dan ook nog in je bolle hoofd halen andere mensen te bekriteseren, jij hebt echt professionele hulp nodig want je bent het spoor kompleet bijster !!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 34. "Wie weet is hij arbeidsongeschikt."

  Hij is totaalongeschikt, hij deugt voor niets.

  BeantwoordenVerwijderen
 35. toen ik vertelde niet fulltime te werken beschuldigde je me ervan werkschuw te zijn, dus je bent een grote hypocriet !!.

  Wat is daar hypocriet aan?
  ik werk fulltime, jij parttime en je wilt niet meer dan dat werken.
  conclusie: werkschuw.
  niks hypocriet aan...

  verder snap ik niet hoe je iemand er van kunt beschuldigen werkloos te zijn.
  alsof dat een misdaad is.

  BeantwoordenVerwijderen
 36. Jij werkt niet fulltime, jij werkt helemaal niet, of wil je beweren dat je tijdens je werk je reacties op deze site plaatst ?

  Neem lekker je moer in de zeik !!

  En jij was degene die mij beschuldigde van werkloos te zijn en niet andersom, wat was daar het doel van ????

  Waarom ontkende je mij beschuldigd te hebben van werkloos te zijn ??

  Waarom ben je werkschuw als je parttime werkt ??

  En ik werk nu fulltime, omdat het zo uitkomt, dus waar blijf je nu met grote teringsmoel werkschuw tuig ??

  Jij bent degene die werkloos is en die niets anders te doen heeft dan op dit blog je kolder neer te plempen, jij bent echt ziek in je hoofd met eeuwige list en bedrog, wat een afgang ben jij !!!!

  En je zou me toch negeren met je grote smoel !!

  Maar ja, dit is alles wat je hebt, plus je dwangneurose !!

  Ik vind jou echt een verschrikkelijk naar figuur, onwaarschijnlijk waar jij mee bezig bent, en ik begrijp ook echt niet dat baggercuda jou niet een keer vertelt dat je moet kappen met je eeuwige list en bedrog want jij bent een afgang voor de zogenaamde debunkers.

  BeantwoordenVerwijderen
 37. En jij was degene die mij beschuldigde van werkloos te zijn en niet andersom.

  eenieder kan hier lezen dat jij telkens roept dat ik werkloos ben...

  Niet dat mij dat uitmaakt, anders dan jij ben ik van mening dat personen die zonder werk zitten ook gewoon mensen zijn die recht hebben op een eigen mening.

  BeantwoordenVerwijderen
 38. Maar jij was degene die mij als eerste ervan beschuldigde werkloos te zijn, ik ben niet met die onzin begonnen !!

  Maar ja, als blijkt dat jij degene bent die werkloos is, tsja dan ga ik m'n mond niet houden.
  Mij proberen buitenspel te zetten door me van werkloos zijn te beschuldigen, wat niet eens zo is !! maar dan blijk jij degene te zijn die werkloos is, tsja en dat gaat echt alle logica voorbij, dat is de waanzin en de schaamte voorbij !!

  BeantwoordenVerwijderen
 39. Maar jij was degene die mij als eerste ervan beschuldigde werkloos te zijn.

  Dat roep je de hele tijd, zonder dat te kunnen aantonen.

  Je hebt zelf iets tegen valselijk beschuldigen: doe dat dan zelf ook niet zonder dat je daarvoor bewijs hebt.

  Verder vind ik dit wel een leerzaam moment: jij vindt kennelijk dat werklozen geen recht op een eigen mening hebben.

  BeantwoordenVerwijderen
 40. "Verder vind ik dit wel een leerzaam moment: jij vindt kennelijk dat werklozen geen recht op een eigen mening hebben."

  Jij bent degene mij ervan beschuldigde werkloos te zijn, ik had al aan je gevraagd at daar het doel van was, en daar heb je natuurlijk geen antwoord op gegeven.

  Dus nogmaals, wat dacht je daarmee te bereiken ??

  BeantwoordenVerwijderen
 41. ik begrijp niet waar je het vandaan haalt dat ik je ervan heb beschuldigd werkloos te zijn en jij kunt niet aantonen hoe je daar bij komt.

  Zegt genoeg dunkt me.

  BeantwoordenVerwijderen
 42. Ik heb gezocht maar ik kan het helaas niet vinden, ik weet niet meer precies in welke maand het was, en daar gok je natuurlijk op, he viezerik !!

  Netzoals dat je opeens ontkende gezegd te hebben dat de stelling dat de Nazi's de badguys waren zwart-wit denken zou zijn, je ontkende ijskoud dat ooit gezegd te hebben en je vroeg om bewijs zoals nu, toen citeerde ik een dozijn voorbeelden, maar dat weerhoud jou niet om het spelletje weer gewoon opnieuw te spelen !!

  Je erkent dat je me werkschuw noemde omdat ik vertelde niet fulltime te werken, als vertelt waar dat staat dan kan iedereen zien dat je nooit gezegd zou hebben dat ik werkloos ben want dat zou jou je dan rond die tijd gezegd moeten hebben.
  Maar je gaat never nooit vertellen waar dat staat omdat iedereen dan kan zien dat je me beschuldigde van werkloos te zijn.

  Weet jij waar het staat toen je me werkschuw noemde omdat ik vertelde niet fulltime te werken ?

  BeantwoordenVerwijderen
 43. je vroeg om bewijs zoals nu, toen citeerde ik een dozijn voorbeelden.

  Waaruit bleek dat je er niks van begrepen hebt.

  In die discussie vroeg ik om eens minder zwartwit te kijken naar je dogma dat de geallieerden de good guys waren en de nazi's de bad guys.
  Na heel veel strubbelingen, geraaskal en anderssoortige rookgordijnen slaagde je er toen in om toch toe te geven dat de geallieerden ook niet echt lieverdjes zijn geweest.

  BeantwoordenVerwijderen
 44. Weet jij waar het staat toen je me werkschuw noemde omdat ik vertelde niet fulltime te werken ?.

  moet ik weer je huiswerk doen?

  BeantwoordenVerwijderen
 45. "In die discussie vroeg ik om eens minder zwartwit te kijken naar je dogma dat de geallieerden de good guys waren en de nazi's de bad guys.
  Na heel veel strubbelingen, geraaskal en anderssoortige rookgordijnen slaagde je er toen in om toch toe te geven dat de geallieerden ook niet echt lieverdjes zijn geweest."

  Jij bent echt een beroepsleugenaar, niet te geloven, ik zal wat van jou en mij citeren uit die "discussie", die teksten kwam ik tegen tijdens het zoeken naar je beschuldiging dat ik werkloos zou zijn btw.

  Dit is wat jij oa gezegd hebt ;

  '' Wat is het verschil tussen het bombarderen van landen met V2 raketten en het bombarderen van Dresden met fosforbommen ?'

  ' Nee, jij zegt de heletijd dat Von Braun fout was, maar je kan dat niet hardmaken.' 3 november 2009 15:15

  ' Het aantal V2 slachtoffers valt in het niet bij het aantal slachtoffers van de fosforbombardementen.' 3 november 2009 18:54

  ' Als de Nazi's badguys zijn, hoe kan het journaal dan berichten over een Nazi held ?' 10 november 2009 18:04

  ' Als de geallieerden goodguys zijn hoe zit het dan met de fosforbombardementen op burgerdoelen?' 10 november 2009 18:04

  ' Wist je dat de commando structuur van de SS nog altijd in het hedendaagse bedrijfsleven wordt toegepast?' 5 november 2009 1:24

  ' Als de Nazi's fout waren, waren de Engelsen dan niet fout?' 3 november 2009 15:12

  ' Dus Von Braun was medeplichtig aan de holocaust?' 3 november 2009 16:47

  ' Je kan niet hard stellen dat de Nazi's slecht waren en de Geallieerden goed.
  In werkelijkheid was het allemaal niet zo zwart-wit, maar een kompleet kleurenpalet.' 3 november 2009 19:43

  ' tja, het blijft moeilijk voor je om niet in zwart-wit te denken.
  En dat maakt het Nazi-regime spierwit.' 5 november 2009 12:47

  Waarop ik reageerde met oa;

  Enz enz enz enz, zo ben je ruim een week lang aan het spindocteren geweest met als doel mij wijs te maken dat je niet kan stellen dat de Nazi's de badguys waren want dat zou zwart-wit denken zijn.
  30 november 2009 14:09'

  En zo ga je maar door met je list en bedrog want je probeerde Werner von Braun recht te lullen of te "nuanceren", het is echt te bizar voor woorden !!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 46. wederom een heerlijk staaltje 'out-of-context' citeren :o)

  BeantwoordenVerwijderen
 47. "wederom een heerlijk staaltje 'out-of-context' citeren :o)"

  Citeer jij het dan maar in de goede context, dweil dat je bent, IK DAAG JE UIT !!!!!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 48. Lijkt me gemakkelijker als je gewoon linkt naar de discussie van toen.

  Overigens blijkt in de andere discussie die je hier voert ook al dat anderen wel in staat zijn nuance te leggen in het beeld dat men van de nazi's heeft.

  BeantwoordenVerwijderen
 49. Ter verduidelijking, de gedenkplaat in Auswitz is in 1990 gewijzigd van 4,5 miljoen doden, naar 1,5 miljoen doden, waaronder 900.000 joden. Moet dan ook die 6 miljoen niet naar 3 miljoen worden bijgesteld? Nee, natuurlijk niet.

  Uiteraard.
  De vaststelling van het aantal vermoorde joden is niet gebaseerd op bordjes bij vernietigingskampen, maar gebaseerd op het aantal joden dat in elk land tijdens de oorlog is verdwenen.
  En dat aantal loopt tegen de 6 miljoen aan.

  BeantwoordenVerwijderen
 50. @ Truth hurts

  Gelul. Het is bewezen, dat het aantal omgekomen joden rond de 3 miljoen ligt. De Holocaust Industry houdt het graag veel hoger. Ga jou het niet uitleggen, want je snapt het toch niet.

  BeantwoordenVerwijderen
 51. Het enige 'bewijs' dat je aandraagt is een correctie van 3 miljoen slachtoffers op de gedenkplaat van Auswitch..

  Een nietszeggende correctie, aangezien het aantal vermoorde joden niet is vastgelegd aan de hand van hoeveel in welk vernietigingskamp om het leven is gebracht, maar aan de hand van hoeveel joden er in de verschillende Europese landen zijn verdwenen.

  BeantwoordenVerwijderen
 52. Trutti Frutti

  Het aantal omgekomen joden in W.O. II is aantoonbaar gemanipuleerd en ligt zonder twijfel rond de 3 miljoen.

  BeantwoordenVerwijderen
 53. Toch slaag je er niet in om dat aantoonbaar te maken.

  Mijn excuses dat ik niet op je woord af ga, maar aangezien je hier in het verleden al fictieve en satirische artikelen van sites als deverwardeman en de speld als serieuze bronnen voor je mening hebt gebruikt kan ik dat niet.

  BeantwoordenVerwijderen
 54. @ Trutti Frutti

  Binnenkort verschijnt een artikel op mijn Blog over de 6 miljoen onzin, maar dat zal wel weer tot onzin verklaard worden op deze website. Aan enige waarheidsvinding wordt niet gedaan. Dus er zal wel weer mondsnoerende logica van Barracuda volgen.

  BeantwoordenVerwijderen
 55. Aan enige waarheidsvinding wordt niet gedaan.

  ik ben blij dat je dat zelf inmiddels in de gaten hebt.
  Satirisch bedoelde fictieve artikelen opvoeren als bewijs voor whatever je probeert aan te tonen valt niet bepaald onder waarheidsvinding.

  Dat je er niet in slaagt om in deze discussie ook maar 12 link te produceren waaruit blijkt dat het getal van 6 miljoen nergens op gebaseerd is doet me vrezen dat jouw aanstaande blogartikel inderdaad waardeloos zal zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 56. trut hut, wie zaten er achter de holocaust en hebben de holocaust uitgevoerd ?

  BeantwoordenVerwijderen
 57. je probeert nu net te doen alsof jij het antwoord op die vraag niet weet?

  BeantwoordenVerwijderen
 58. Ik weet het wel, weet jij het ??

  Zo ja, waarom geef je dan geen antwoord, waarom durf je dat niet ??

  BeantwoordenVerwijderen
 59. Ik weet het wel.

  ah, je vraagt wederom naar de bekende weg.
  Je probeert dus weer een van je spelletjes te spelen.

  Helaas voor je: daar trap ik niet in. Als hij weet wie er achter de holocaust zaten en wie de holocaust hebben uitgevoerd, dan hoef je dat niet aan mij te vragen.

  BeantwoordenVerwijderen
 60. En wat vind je van die groepering die de holocaust op zijn geweten heeft ??

  Het is ongelooflijk om te zien dat je het niet uit je strot kan krijgen wie schuldig zijn aan de holocaust, dan ben je echt een Nazi, dat kan niet anders !!

  En ga nou niet moeilijk doen want de Nazi's waren volgens jou niet badguys !!

  BeantwoordenVerwijderen
 61. En wat vind je van die groepering die de holocaust op zijn geweten heeft ??
  .

  Voor die mensen is geen enkele straf afdoende.

  want de Nazi's waren volgens jou niet badguys !!.

  Tja, die conclusie is het product van jouw zwartwit-denken.

  Maar dat kun jij niet helpen, het is een van de eigenschappen van een complotdenker.

  BeantwoordenVerwijderen
 62. Je kan het maar niet uit je strot krijgen dat de Nazi's verantwoordelijk zijn voor de holocaust, wat ben je toch een engert !!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 63. ik snap best dat je kwaad bent dat ik het spel niet met je mee speel..

  BeantwoordenVerwijderen
 64. Jij speelt een spel, je kan het niet uit je strot krijgen dat de Nazi's de holocaust op hun geweten hebben want dat gooit je hele spindocter actie om de Nazi's te "nuanceren" in de war, vuile tering anti-semiet, vieze crypto-Nazi !!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 65. Quote: Anarchiel is een notoire tweedenker: je hebt de wereld van Anarchiel (alleen vraag niet wat dat is) en wie niet denkt als Anarchiel denkt "zoals die aan hun beschreven is in geschiedenisboeken en via uiterst betrouwbare media als de televisie".

  Maar lieve Barra, dat geldt precies zo voor jou? Iedereen die het niet met jouw (voor mij totaal onverklaarbare) wereldbeeld eens is moet belachelijk en geridiculiseerd worden. Dus tja... Iets met een pot en een ketel?

  Quote: Dat er nog een hoop grijzen zitten tussen zwart en wit bestaat niet in zijn wereld. Daarnaast mag Anarchiel nog eens terugkomen als hij meer voor de maatschappij doet dan nietsnutten, blowen en een egoblogje vullen.

  Hm... Ik heb mij vijftien jaar lang keihard ingezet (drie eigen bedrijven op ICT-vlak gerund) voor een maatschappij die mij uiteindelijk tot een suicide-poging dreef. De tonnen belastinggeld die ik in die jaren heb afgedragen zijn daar een duidelijk bewijs van. Toen ik mijzelf echter van kant wilde maken, besloot ik dat ik misschien beter een andere kant op zou kunnen gaan zoeken en het standaard slavenwerk beter kon laten voor wat het was. Beste beslissing ooit.

  Nu schrijf ik een weblog vol dat ook nog eens door vrij veel mensen binnen deze maatschappij gewaardeerd wordt. Sorry. Dat mag je een ego-blogje noemen, maar kijk dan alsjeblieft eens naar je eigen webstek. Als dat niet jouw ego boosten is, dan weet ik het ook niet meer.

  Blowen doe ik inderdaad nog steeds met veel plezier, daar heb je helemaal gelijk in. Mijn schoonouders vinden het leuk om elke dag Sherry te drinken, net zoals ongeveer alle burgers in dit land elke dag alcohol nuttigen. Waarom geef je daar dan niet op af, lieve Barra? Of wat dacht je van al die mensen die als zombies door het leven gaan omdat ze de hele dag onder de medicijnen zitten? Is wel helemaal normaal en goed?

  Je stukken worden steeds slapper, je verliest zelfs je eigen aanhang en je hebt de afgelopen jaren al tientallen keren de plank volledig misgeslagen. Zou je misschien eens naar jezelf kunnen gaan kijken en een mondsnoerend stuk over je eigen creaties in mekaar kunnen flansen? Je gekrijs en ongegronde geschop wordt wat mij betreft nu wel heel erg zielig en van een zeer kleuterachtig niveau. Sterkte.

  BeantwoordenVerwijderen
 66. dat gooit je hele spindocter actie om de Nazi's te "nuanceren" in de war.

  grap is dat je zelf niet eens in de gaten hebt dat je de nuance waar ik om vroeg gelegd hebt.

  Immers: je hebt zelf aangegeven dat de nazi's de bad guys zijn, maar dat dat niet betekent dat elk lid van de nazi-partij even slecht is, veel mensen werden lid uit pragmatische overwegingen, zoals betere positionering in de maatschappij, of hadden geen idee van de ware aard van de partij.

  Das wel het leuke in discussies met je: op een gegeven moment ben je zo aan het draaien dat je zelf niet meer door hebt dat je mijn beweringen begint te ondersteunen...

  BeantwoordenVerwijderen
 67. Jij beweert dat de Nazi's niet de badguys waren, en dat is héééél iets anders, crypto-Nazi die je bent.

  Jij kwam met verhalen over bv fosforbombardementen van de geallieerden, en dat staat totaal los van dat niet alle mensen die zeiden/dachten Nazi's te zijn allemaal even slecht waren, wat sowieso onmogelijk is.

  Dit is weer een heel mooi bewijs van hoe je de zaken in jouw voordeel probeert te spindocteren, godvergeten beroepsleugenaar dat je bent.

  Weet je nog wel waarom deze "discussie" ooit begonnen is, omdat jij de Nazi en SS'er Werner von Braun probeerde te nuanceren, dus niet omdat je wat nuance in het geheel wilde brengen !!

  Jij bent echt een beroepsleugenaar, en een hele slechte ook want iedere keer krijg je het terug op je bord maar omdat je een bord voor kop hebt die dikker is dan de klaagmuur ga je ijskoud verder, de schaamte voorbij !!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 68. "jij beweert dat de Nazi's niet de badguys waren".

  Nee, dat is jouw verdraaiing van de werkelijkheid.
  Bij jou is alles andersom: als ik zeg dat ik fulltime werk, dan ben ik werkloos, als jasmijn in haar profiel zet dat ze een vrouw is, dan is het een man, etc. etc.

  .

  Yup, en fassbinder afgelopen week ook, die bovendien wees op de atoombommen van de VS.
  Beide worden overigens door sommigen zien als een genocide.

  Maar bij jou blijft alles zwartwit: dus als iemand de fosforbombardementen van de geallieerde bekritiseert, dan betekent dat automatisch dat de nazi's niet de bad guys waren..

  Grappig overigens dat ik het niet meer over jouw generaal stubblebine mag hebben, terwijl jij blijft dooremmeren over de nazi's.

  BeantwoordenVerwijderen
 69. Leg dan nog eens waarom de Nazi's niet de badguys waren ?

  En hoe is het mogelijk dat uitgerekend jij -die zogenaamd een hekel heeft aan de mensen die je anti-semieten noemt- bij hoog en laag blijft volhouden dat de Nazi's niet de badguys waren ????

  BeantwoordenVerwijderen
 70. Leg dan nog eens waarom de Nazi's niet de badguys waren ?
  .

  omdat dat het resultaat is van jouw zwartwit-denken.

  eenieder die kritiek uit op de handelswijze van de geallieerden vindt in jouw beleving dat de nazi's niet de bad guys waren..

  resultaat van jouw dogma's in combinatie met je zwartwit-denken.

  Maar nu we toch vragen stellen:

  kun jij me uitleggen waarom je loog over generaal stubblebine?

  BeantwoordenVerwijderen
 71. "kun jij me uitleggen waarom je loog over generaal stubblebine?"

  Generaal Stubblebine ??

  Kan je me uitleggen waarom je hier het woord 'majoor' weglaat en in je andere reactie het woord 'generaal' weglaat ??

  BeantwoordenVerwijderen
 72. Kan je me uitleggen waarom je hier het woord 'majoor' weglaat .

  Een generaalmajoor heeft als aanspreektitel 'Generaal'

  Maar dat wist je uiteraard niet, waardoor je motieven over je bedrog met het filmpje over hem juist heel mooi duidelijk werden..

  Al is de leugen nog zo snel....

  BeantwoordenVerwijderen
 73. "Een generaalmajoor heeft als aanspreektitel 'Generaal'"

  Dat verklaart niet waarom je het die ene ker over 'majoor' had !!

  En n u kom je opeens vertellen dat de aanspreektitel 'generaal' is, waar heb je het de afgelopen acht maanden dan over ????????

  Jij bent echt kompleet gestoord, jij bent echt ziek in je hoofd, letterlijk !!

  Wat een dwaas ben jij !!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 74. Dat verklaart niet waarom je het die ene ker over 'majoor' had !!.

  het is een type majoor.

  verder liet ik generaal weg, om jou te laten zeggen dat het wel wat uitmaakt.

  en daar trapte je glansrijk in.

  waarmee je opnieuw pijnlijk duidelijk maakt dat je de boel probeerde te belazeren met je generaal stubblebine.


  En n u kom je opeens vertellen dat de aanspreektitel 'generaal' is, waar heb je het de afgelopen acht maanden dan over .

  Over hoe jij liegt en bedriegt.

  lees maar terug in wat voor bochten jij je moest wringen om je bedrog te verhullen.
  Als je gewoon eerlijk en oprecht was geweest in je bedoelingen met die link naar stubblebine, dan had je niet zo ongelooflijk veel moeite gedaan dat je op een gegeven moment zelfs jezelf ging tegenspreken..

  Kortom, de leugenaar is ontmaskerd..

  Jammer he, dat je niet langer anoniem kunt reageren.

  Want dan had je gewoon net kunnen doen alsof je nooit iets over stubblebine had gezegd..

  BeantwoordenVerwijderen
 75. "verder liet ik generaal weg, om jou te laten zeggen dat het wel wat uitmaakt."

  Dus je bent bewust de boel aan het besodemieteren !!!!!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 76. nee hoor, jij roept continu dat het niet uitmaakt welke rang de persoon heeft.

  en als ik dan jou nadoe door slechts een gedeelte van zijn rang te gebruiken draai je opeens om en doet het er wel toe.

  daarmee toon je glansrijk aan wat voor spelletjes je speelt.

  de bedrieger ontmaskerd..

  BeantwoordenVerwijderen
 77. Hiermee heb je bewezen dat JIJ degene bent die de boel bewust besodemieterd en niet ik !!!!!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 78. te laat, iedereen kan inmiddels zien uit wat voor hout je gesneden bent...

  de beweging is nu echt compleet failliet..

  BeantwoordenVerwijderen
 79. Jij hebt bewezen dat jij degene bent die de boel bewust besodemieterd, of de 9/11 beweging nu wel of niet failliet zou zijn !!!!

  Oké, dat "negeren" geldt dus per draadje !!!!

  WHOEHOEHOEHOEHOEHAHAHAHAHAHAhahahahaaaa...

  BeantwoordenVerwijderen
 80. te laat, iedereen kan inmiddels zien uit wat voor hout je gesneden bent...

  de beweging is nu echt compleet failliet..

  zenuwachtig lachen helpt niet...

  BeantwoordenVerwijderen
 81. Moeilijk he om je dwangneurose te bedwingen, je zou me toch voor de tig duizendste keer negeren !!!!

  En het doet me goed dat het schaterlachen hard aankomt ;

  WHOEHOHEOHOHWEOHOEHAHAHAHAhahahahahaaaaaa....

  BeantwoordenVerwijderen