zaterdag 13 maart 2010

Multiculti-knuffelaar

Wat een meesterlijke zet. Bos tovert zichzelf weg en parachuteert de opvolger van Wim Kok. Meteen stijgen de peilingen ten gunste van de PvdA en verschrompelen Jan Peter Balkenende en Geert Wilders tot pubers. Wilders heeft gisteren zijn kruit al verschoten met zijn theedrinkende multiculti-knuffelaar - dat gaan we de komende maanden uit pure armoede nog vele malen horen - en waarschijnlijk ziet nu ook de rest van het electoraat in dat je het land niet door een snotneus moet laten reageren. En vergeleken met de statuur van Cohen is Balkenende harkeriger dan ooit. De verkiezing van Cohen betekent ook harde klappen voor de partijen ter linkerzijde van de PvdA. De leegloop van het gemankeerde SP en D66 valt nu niet meer de stuiten.

Zelfs de Wilders-aanhangers moesten erkennen dat de komst van Cohen het einde betekent van hun Kuifje. "Dit zal een kabinet van een ongekende multiculti uitstraling worden, zoals wij het nog niet eerder hebben gekend. Onder het mom Pappen & Nathouden, zal Nederland klaargemaakt worden voor een Nation under Islam. Onder het strenge gezicht van Cohen zullen we de eerste minister met hoofddoekje zien verschijnen. Moskeeën zullen er met staatssubsidie worden gebouwd. Op centrale plekken in de steden verschijnen asielzoekerscentra met nog meer nieuwe moslims. De boerka wordt vast onderdeel van het straatbeeld. Niet-gelovige vrouwen zullen ‘uit vrije wil’ hoofddoekjes aantrekken, om wat minder voor hoer uitgescholden te worden. In overleg met imams zal Cohen blijven theedrinken met Marokkaanse bendes tot hij er groen van ziet."

"Een multicultiknuffelaar als toekomstige minister-president van een centrum-links kabinet, terwijl Geert buitenspel wordt gezet?! De hemel sta ons bij!!!!", sputtert de domrechts-aanhang van Het Nieuwe Journaal nog even. "Job zou eens een tijdje in Saoudi Arabie (...) moeten bivakkeren. Van mij mag hij daar meteen blijven. Ik denk dat Job snel genezen zal zijn van zijn meest verwerpelijke gedachte; “De boel bij elkaar houden”. De man Cohen is volslagen het spoor bijster in Nederland. Sommige mensen zijn niet te genezen. PBC zou een onderzoek moeten doen naar deze kwezel."

Vermoedelijk zullen ook de Wilders-fans zich de komende maanden gaan realiseren dat de moslimangst ongeveer het enige is dat zijn partij bij elkaar houdt, en je met zo'n dun draagvlak wel een campagne kunt voeren, maar toch zeker geen land kunt besturen.

49 opmerkingen:

 1. Ik ben het meestal niet eens met Barracuda artikelen, maar dit is een schot in de roos. Job Cohen zal het land, dat in een neerwaartse spiraal verkeert, niet meer op de rails kunnen zetten. Job heeft er als burgemeester van Amsterdam al een zootje van gemaakt, dus landelijk zal dat niet veel veranderen. En zo'n man minister president? Asjeblief niet, hoe het kosher.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Aart heeft weer eens niks van het stukje begrepen, zoals gewoonlijk.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Job is een jood en daarom ongeschikt om dit land te leiden.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. En zo komt weer de aap uit de mouw bij Aart...

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoera, Truth hurts heeft weer gereageerd. Zelden lees ik de artikelen van Barracuda en als er nog 0 reacties staan, geef ik een voorzetje om de discussie op te starten. Meestal is Truth hurts de eerste, die reageert, maar ditmaal was het Barracuda himself. Bij een vorig artikel waren er van de 18 reacties, 8 van Truth hurts. En wat ik ook zeg, je weet het, Aart heeft altijd gelijk.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Aart heeft zijn dagelijkse plasronde langs de blogjes weer achter de rug. Over een paar uur weer totdat de lange dag weer om is.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Zelden lees ik de artikelen van Barracuda.

  En dat moeten wij geloven :o)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Staat Cohen eigenlijk achter het beleid van Israel ??

  BeantwoordenVerwijderen
 9. @ hoebedoelje

  Ja, dat is wel zeker dat Job voor Israël gaat. Misschien kan die beter eerst dit artikel lezen:
  http://www.argusoog.org/?p=7641

  BeantwoordenVerwijderen
 10. @ Aart

  Weet je waarom ik het me afvraag of Cohen achter het Israel beleid staat;

  De pvda heeft veel moslim aanhangers, als Cohen achter het Israel beleid staat -netzoals Wilders !!- en dat zou algemeen bekend worden dan zou dat weleens hele belangrijke (moslim)stemmen kunnen schelen.
  Wanneer Cohen geen aanhanger is van het Israel beleid dan staat hij op dat punt recht tegenover Wilders, wat Wilders weleens stemmen kan opleveren want een hoop mensen zijn pro-Israel, en er is een groep mensen die nog zweven tussen beide, en dat zijn dan voornamelijk de mensen die voorheen op de SP stemde, vreemd genoeg zijn er voormalige SP-stemmers die nu op Wilders stemmen, of het iig overwegen.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Dit is mijn eerste bezoek aan barracuda ooit. 1 ding weet ik zeker Aart Liberty is de grootste mongol die ik ooit ben tegen gekomen in mijn leven, op zijn profiel pagina staat dat hij in de 60 is wat betekend dat hij of net wel of net niet de oorlog heeft meegemaakt Aart ik zal jou iets vertellen met je anti-semitistische rotkop. Joden worden geboren als joden, dat ze stuk voor stuk slimmer, beter en rijker zijn dan jij kunnen we niks aan doen. Het feit dat je ze haat, om wat eigenlijk? je hebt waarschijnlijk de wereldkennis van een bosui en het enige wat je over Israel en Palestina weet is wat je op het nieuws ziet. Ik geef je een tip: koop een geschiedenis boek en lees het. Zie hoe het tot stand is gekomen en voordat je dat weet plaats jij geen reactie meer op barracuda. Doe je dat wel, hack ik je totdat je niet eens je internet explorer meer kan openen. Shalom.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. @ hoebedoelje

  Ja, dat is iets, wat ik buiten beschouwing had gelaten. Maar daarnaast is er toch ook een moslim partij. Lijkt me voor een moslim het meest veilige om daar zijn stem aan te geven. Want Job vertrouw ik voor geen meter. En Truth hurts, kom er maar in.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ik zie net, dat ik er weer een vriend bij heb. Ene Friso stelt zich voor. Nou wil ik hem helemaal niet als vriend, want ik heb al twee hele gezellige joodse vrienden, die het ook helemaal met Israël hebben gehad. Dus Friso, wind je maar lekker op jongen, neem nog een pilletje.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ja, Friso, hier wederom die bosui, welnu als we het over rotkoppen hebben, kijk dan eens naar deze video, een discussie tussen een intelligente jood, Norman G. Finkelstein en de voormalige secretaris van de oorlogsmisdadiger Sharon. Als je die kop van die kerel, Raanan Gissin, zie, dan moet je gelijk al kotsen. En het lezen van geschiedenisboeken heb ik al jaren gedaan op de Universiteit. Maar hier is de link:
  http://www.normanfinkelstein.com/ariel-sharons-press-secretary-and-finkelstein-agree-israel-is-not-a-normal-state/

  BeantwoordenVerwijderen
 15. @Friso: Dat je het niet op iemand hebt geeft je nog niet het recht om zó uit te vallen. De vrijheid van meningsuiting is geen vrijheid van schelden. Of zou jij het goedkeuren dat iemand op deze manier tekeer over je ging?

  Ik ben ook niet echt Aart's grote vriend, maar iedereen verdient een beetje respect en niet dit soort taalgebruik.

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Ach moet je opletten, als ook mensen zoals bv Cohen met de tijd openlijk zeggen niet achter het Israel beleid te staan, hoe snel mensen zoals Friso 180 graden omslaan als een blad aan een boom.

  Komt ie vertellen dat we alleen weten wat er in Israel speelt door wat er op de tv verteld wordt, en dat we maar een boek moeten gaan lezen of zo.
  Om te beginnen is de Nederlandse tv altijd zeer pro Israel geweest, vandaar die pavlov reacties bij mensen zoals Friso, ik moet zeggen dat tegenwoordig de berichtgevingen over het Israelische beleid niet meer altijd positief en meer realistisch zijn.

  En Friso, hoe kom jij aan je info over Israel ??
  Ik heb er gewoond !!

  Maar Aart, ik wil je wel wat aan je vragen voor de zekerheid, heb je de pest aan de joden in het algemeen, of heb je alleen de pest aan de zionistische joden ??

  Ik vraag dit, en ik ga er vanuit dat je eerlijk antwoord geeft, zodat hier geen misverstanden meer over kunnen ontstaan.  En @Friso, ik heb nog een vraag voor je, je zegt dat je als jood wordt geboren, mijn moeder was een jodin dus ik zou ook een jood zijn maar ik ben niet religieus, ben ik dan nog een jood ?

  Ik bedoel, het jodendom is een religie zoals bv het christendom een religie is maar bv christenen worden niet als een volk maar als religieuzen gezien, bij de joden wordt wel gezegd dat het een volk ipv enkel religieuzen zouden zijn.
  Als dat zo zou zijn dan zou dat betekenen dat er bv moslim joden of christen joden zouden zijn, zij die er, is dat uberhaupt mogelijk ??

  Ja ik vraag het aan je omdat jij nogal een kenner schijnt te zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 17. @hoebedoelje: in je reactie begrijp ik dat je ondanks de Joodse afkomst van je moeder niet als jood wilt worden gezien?

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Wie is een jood en wie niet? Zelfs de Nazi's hadden het hier al moeilijk mee. Zij noemden iedereen met een joodse moeder joods. Tja, en die moeder dan? Nou die moest ook weer een joodse moeder hebben denk ik, tot je uiteindelijk vanzelf bij Eva uitkomt, die de eerste joodse moeder was. Maar wacht eens even, dat betekent dat ik ook joods ben en raar maar waar: Aart ook! Mmh, da's toch eigenaardig.

  Of zouden joden toch gewoon aanhangers van een godsdienst zijn, net als rooms katholieken en protestanten? Die kunnen gewoon afstand doen van hun geloof, maar om de een of andere reden lijken joden dat maar niet te kunnen. Althans volgens joden zoals Aart.

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Inderdaad, zo noemde Aart Hirsch Balin een $%@%$Jood, terwijl de beste man katholiek is..

  BeantwoordenVerwijderen
 20. @ hoebedoelje

  Er kan op mijn Blog nergens worden gevonden, dat ik een hekel aan joden hebt, integendeel, ik heb zelfs een joodse vriend, die een jeugdtrauma heeft opgelopen door een vorm van hersenspoelen. Als ik mij in zijn algemeenheid tot joden richt, dan heb ik het over Zionistische joden, die in feite ook een hekel hebben aan hun eigen volk. Ca. 10% van de joden hebben een totaal andere mening dan die van de clan van Netanyahu, maar worden zelfs in Israël als 2e rangs burger beschouwd. Iedere jood, die de 2 staten oplossing omarmt, wat oorspronkelijk ook de bedoeling was, is mijn vriend. En als we het over democratie hebben, Norman G. Finkelstein, wiens ouders ook de verschrikkingen van de 2e wereldoorlog hebben meegemaakt, is de toegang tot Israël voor 10 jaar ontzegd, omdat hij een mening heeft, die Israël niet welgevallig is. Op de lijst van democratische landen, staat Israël inmiddels op de 93e plaats. Maar het tij is aan het keren, Obama heeft nu Israël de wacht aangezegd, als ze doorgaan met bouwen in Oost-Jerusalem.

  @ Deweb

  Ik waardeer je opmerking enorm, het past niet om iemand op een grove wijze aan te vallen als die Friso doet. Schelden, en ik moet toegeven, dat ik ook wel eens woedend wordt als ik wordt uitgescholden en dingen zeg, die ik beter niet had kunnen zeggen, maar ik zal er nooit mee beginnen. Wil altijd wel de argumenten van de ander weten.

  BeantwoordenVerwijderen
 21. maar ik zal er nooit mee beginnen..

  Dat is niet waar, je begon mij meteen uit te schelden toen ik met bronnen je argumenten over Bin laden en zijn connectie met 911 had weerlegd.

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Truth hurts

  Bemoei je nou niet met mijn discussie met hoebedoelje en Deweb, het was juist zo gezellig.
  En als je iets fout weerlegt, wordt ik boos, dus eigen schuld, dikke bult.

  BeantwoordenVerwijderen
 23. @aart: Dat is een mooi voornemen waar ik helemaal achter sta.

  BeantwoordenVerwijderen
 24. @ Truth hurts

  Ik zal je nog een keer aantonen, dat Osama Bin Laden helemaal niets met 9/11 te maken heeft gehad.
  This is the CIA's version of the only verified bin Laden statement on 9/11:

  DECLASSIFIED TRANSCRIPT PROVIDED BY THE CENTRAL INTELLIGENCE AGENCY
  FOREIGN BROADCASTING INTERNATIONAL SERVICE:
  FOR OFFICIAL USE ONLY
  Usama: In the name of Allah, the most beneficent, the most merciful. Praise be to Allah,
  Who is the creator of the whole universe and Who made the earth as an abode for peace,
  FOR OFFICIAL USE ONLY 179
  for the whole mankind. Allah is the Sustainer, who sent Prophet Muhammad for our
  guidance. I am thankful to the Ummat Group of Publications, which gave me the
  opportunity to convey my viewpoint to the people, particularly the valiant and Momin
  [true Muslim] people of Pakistan who refused to believe in lie of the demon. I have
  already said that I am not involved in the 11 September attacks in the United States. As
  a Muslim, I try my best to avoid telling a lie. Neither I had any knowledge of these
  attacks nor I consider the killing of innocent women, children, and other humans as an
  appreciable act. Islam strictly forbids causing harm to innocent women, children, and
  other people. Such a practice is forbidden ever in the course of a battle. It is the United
  States, which is perpetrating every maltreatment on women, children, and common
  people of other faiths, particularly the followers of Islam.

  Of heb ik dit zelf verzonnen?

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Of heb ik dit zelf verzonnen?.

  Wie weet.
  Kan ook zijn dat je wederom een fictief bericht uiterst serieus hebt genomen,
  zoals je eerder deed met artikelen van De Speld en DeVerwardeMan.

  En als ik iets fout weerleg, dan kun je uiteraard rustig mij op mijn fout wijzen, in plaats van de schelden en vervolgens te roepen dat mijn bronnen vals zijn en die van jou niet.

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Maar leg dan eens uit hoe je dit bedoelt Aart:

  Job is een jood en daarom ongeschikt om dit land te leiden..

  Je zegt niks over of hij zionist is of niet, of iets over zijn visie op het beleid van israel oid, je stelt heel droog dat het simpele feit dat hij van joodse afkomst is voldoende reden voor je is om hem ongeschikt als premier te verklaren.

  Dan kun je nog zoveel joodse vrienden claimen te hebben: je stigmatiseert hiermee joden in het algemeen en bent dus antisemitisch bezig.

  Dat je joodse vrienden het niet erg vinden dat jij vindt dat ze vanwege hun afkomst ongeschikt zijn om een land te leiden staat daar los van.

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Truth hurts

  Als iemand al niet in staat is een stad als Amsterdam te leiden, is hij ook niet in staat het land te leiden.
  Maar ook hier geldt: I rest my case.

  Bye bye Barracuda, ik val jullie niet meer lastig met je middeleeuwse opvattingen.

  BeantwoordenVerwijderen
 28. Als iemand al niet in staat is een stad als Amsterdam te leiden, is hij ook niet in staat het land te leiden..

  Kijk, nu kom je met een beter argument.

  Dus je neemt afstand van je eerdere bewering dat iemand die Joods is ongeschikt is om een land te leiden?

  BeantwoordenVerwijderen
 29. Een jood is per definitie alleen geschikt voor een positie tussen die Israël ratten, die de Palestijnen vermoorden. Dus het land uitzetten naar Israël.

  BeantwoordenVerwijderen
 30. Dus zo denk jij over je Joodse vrienden...

  BeantwoordenVerwijderen
 31. @ Truth hurts

  Moet ik nou weer alles gaan benoemen. Nee, zo denk ik niet over alle joden, maar die joden, die constant de macht willen hebben in een land. Lees wat boeken van Norman G. Finkelstein, ook een jood, die 10 jaar niet meer welkom is in Israël, omdat hij een andere mening heeft. Wat democratie betreft, staat Israël op de 93e plaats.

  BeantwoordenVerwijderen
 32. 'Dus het land uitzetten naar Israël.'

  Daarmee versterk je wel het politiek zionisme :)

  BeantwoordenVerwijderen
 33. En niemand die kan vertellen of joden religieuzen zoals bv christenen of een volk zijn.

  "@hoebedoelje: in je reactie begrijp ik dat je ondanks de Joodse afkomst van je moeder niet als jood wilt worden gezien?"

  Ik ben niet religieus en dus niet joods opgevoed, hoe zou ik mij dan een jood moeten voelen, ik voel me toch ook geen christen of een moslim !!!!

  Vertel mij eens waarom ik als een jood gezien zou moeten worden, omdat mijn moeder uit een joodse familie komt, m.a.w. als jouw moeder uit een christelijke familie komt maar je moeder heeft heel jouw leven niets met het christelijke geloof gedaan en heeft jou niet christelijk opgevoed, je bent niet religieus en dus niet christelijk, zou jij dan als een christen gezien willen worden, en zo ja waarom ????

  BeantwoordenVerwijderen
 34. @ Oblomov

  Het politiek zionisme ontstond in Europa onder geseculariseerde joden en kwam vooral voort uit de visie dat de emancipatie van de joden in Europa mislukt was, doordat ze geen eigen staat hadden. Welnu, als ze die nu wel hebben, en dan praten we de staat Israël achter de grenzen van 1967, dan moet er geen enkel probleem zijn om naar hun eigen staat te emigreren. En als ze dan vorm geven aan de 2 staten oplossing, dan is het Midden Oosten conflict uit de wereld.

  BeantwoordenVerwijderen
 35. Moet ik nou weer alles gaan benoemen..

  Uiteraard.
  Want wat je in feite zegt is dat bijv. Finkelstein, die een Jood is, per definitie alleen geschikt is voor een positie tussen die Israël ratten, die de Palestijnen vermoorden. Dus het land uitzetten naar Israël.

  Als je dat niet bedoeld te zeggen, neem dan afstand van de algemene term 'jood' en gebruik van bijv. de term 'zionist', of wijs per persoon op welke zienswijzen die heeft en waarom jij daar tegen bent.

  BeantwoordenVerwijderen
 36. @ Truth hurts

  OK, ben het met je eens, zal ze in het vervolg benoemen. En wederom hebben de Zionistische joden toegeslagen. Na een aanvankelijke woede van Obama, Biden en Clinton over Israël, spreekt hij vandaag weer verzoenende woorden. Dat heb je met een compleet Zionistische clan om hem heen. Hij zal wel begrepen hebben, dat hij dezelfde kant op gaat als JFK als hij niet hun lijn volgt. Op zijn rug naar het kerkhof.

  BeantwoordenVerwijderen
 37. Ik denk dat je het politieke spel niet goed begrijpt.

  BeantwoordenVerwijderen
 38. @ Truth hurts

  Ik denk, dat jij niks van de mentaliteit van Zionistische joden begrijpt.

  BeantwoordenVerwijderen
 39. Jij verwacht dus dat de, naar jouw mening, Zionistische clan om hem heen hem eerst de ruimte geeft om vrijuit te spreken tegen israel om hem vervolgens in te laten binden door hem met de dood te bedreigen?

  BeantwoordenVerwijderen
 40. Truth hurts

  Je snapt de strategie nog steeds niet, het doel is verwarring zaaien. Laat hem eerst wat op het door de Zionistische joden gecontroleerde nieuws pleppen en het idee te wekken, dat ie werkelijk wat aan het Israëlisch/Palestijns conflict wil doen. Om daarna alles weer terug te draaien. En zeker zal hij bij een eigen weg hetzelfde lot ondergaan als JFK. Heb je hem door, ik verwacht van niet.

  BeantwoordenVerwijderen
 41. Dus volgens jou laten de zionisten zo nu en dan de teugels vieren zodat de president een poging kan wagen om een eigen mening te vormen, en zodra die poging een feit is worden de teugels aangehaald en mag de president weer in de pas gaan lopen of anders zijn leven laten..


  Tja, klinkt logisch :o)

  Doet me denken aan een andere complotdenker met wie ik laatst sprak, die zei dat we nu een zwarte president in amerika hebben omdat de illuminatie graag wit met zwart afwisselt..

  Zo kun je alles recht lullen.

  BeantwoordenVerwijderen
 42. Niemand van de zogenaamde debunkers cq anti-complotters die mij kan vertellen of joden religieuzen zoals bv christenen zijn, of een volk zijn.

  Maar goed wat weten zij nou, het enige wat ze doen is pavlov reacties vertonen.

  BeantwoordenVerwijderen
 43. Nog een vraagje voor de zogenaamde debunkers cq anti-complotters;

  Als bv Theo Maassen het christendom en Jezus belachelijk maakt etc, is hij dan een racist en/of een fascist ??

  BeantwoordenVerwijderen
 44. Als theo maassen moslims en mohammed belachelijk maakt, denk je dat dat zonder gevolgen zal zijn?

  BeantwoordenVerwijderen
 45. Die vraag moet je aan Theo van Gogh stellen.

  BeantwoordenVerwijderen
 46. Wat nou 'precies' ??

  De vraag was wanneer bv Theo Maassen christenen en Jezus belachelijk maakt etc of hij dan een racist en/of een fascist is ??

  Geef daar eens antwoord op.

  En wat is er eigenljk gebeurt btw, waarom negeer je me niet meer, heeft je dwangneurose het weer van je gewonnen !!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 47. waarom negeer je me niet meer.

  goeie vraag.
  wellicht wordt het tijd dat ik dat weer ga doen, er komt wederom enkel onzinnigheden uit je....

  BeantwoordenVerwijderen
 48. Je kan gewoon geen antwoord geven maar je dwangneurose dwingt je toch wat neer te plempen, en dat kan dan alleen maar kolder zijn, zielig figuur dat je bent, het is niet normaal waar jij mee bezig bent, wat een creep ben jij !!!!

  BeantwoordenVerwijderen