woensdag 10 maart 2010

Stalker

Maxime Verhagen twitterde maandag dat Balkenende de meest onderschatte lijsttrekker is. Hoe zou dat toch gaan met CDA'ers, zouden zij nu alweer vergeten zijn dat Balkenende al vier keer is blijven zitten? Hoe dan ook, na wat gemor uit de achterban, ging het CDA maandag weer pal achter hun uitgebluste leider staan. Die had zelfs nog de Kieswet misbruikt door zich wel verkiesbaar te stellen voor de Kamer, doch alleen beschikbaar te zijn als premier. Aan het harkerige loopje van Balkenende kun je trouwens al zien dat hij er helemaal geen zin meer aan heeft, maar dat kennelijk altijd nog liever dan een vervroegd pensioen in Capelle aan de IJssel.

Wat moet de herverkiezing van Balkenende een feest zijn voor zijn vaste stalker Jeroen de Kreek. Die was zich al helemaal aan het voorbereiden op het stalken van Geert Wilders, zeker nu ook die denkt premier te worden. En anders doet De Kreek wel aangifte tegen de SP en zijn zelfverklaarde lijsttrekker Prem Shivram Shaw Radhakishun. Dit wegens "deelname aan een terroristische organisatie of het in hulpeloze toestand laten van de slachtoffers van Balkenende & co. "De SP weet al geruime tijd dat Balkenende terrorisme en genocide pleegt. In de telefoongesprekken hierover met diverse politiek assistenten van de SP is naar voren gekomen dat de SP de misdaden in de politiek ook ziet, maar er hoegenaamd niks tegen onderneemt."

Niet dat al deze omtrekkende bewegingen De Kreek ook maar enigszins dichter bij de oplossing brengen, maar het houdt hem in elk geval van de straat.

61 opmerkingen:

 1. Die Barracuda toch, net zo dom en onwetend als de massa. Nog even en dan heeft het gerechtshof beslist.

  Best spannend voor al die wannabe politici die denken het beter te weten allemaal. Liegend en bedriegend dat het een lieve lust is. Zielig ook voor de SP en Prem.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. op zich wel lachen: kreek klaagt de sp aan omdat ze het enerzijds wel met hem eens zijn, maar anderzijds geen collega-politici aanklagen?

  En dus gaat hij er maar van uit dat de sp zich dus schuldig maakt aan dezelfde misdaden?

  Niet echt slim..

  en inderdaad nog even: en het gerechtshof beslist.

  en dan staat kreek met lege handen....

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Inderdaad De Kreek en dan ben je weer een illusie armer

  BeantwoordenVerwijderen
 4. @Hetzuur: Er staat nergens dat Barra en de massa het niet misschien met je eens is. Volgens mij ga je daar alleen vanuit omdat die niet zo staan te schreeuwen als jij dat doet. Of heb ik het mis?

  BeantwoordenVerwijderen
 5. @ John

  Weet je wie een illusie armer zijn? De mensen in Irak die er op mochten vertrouwen dat ze bevrijd zouden worden door het vrije westen in plaats excessief gebombardeerd met verarmd uranium en beroofd van grondstoffen en cultureel erfgoed.

  @ Deweb

  Heb bij Barra of de massa geen kritisch woord vernomen over de door Nederlandse politici gerealiseerde oorlog en genocide in Irak. Enne inderdaad, wie niet ageert tegen die shit maakt zich medeplichtig.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. @Hetzuur: Dat bedoel ik. Alleen maar omdat ze niet zo hoog van de daken lopen te bleeeren vind je mensen dom en onwetend. Het kan natuurlijk werkelijk niets anders zijn he? Bijvoorbeeld dat mensen zich erbij hebben neergelegd of hun ontevredenheid op een andere manier tonen of gewoon wat nuchterder zijn?

  Sorry, maar ik vind je logica hierin nogal krom.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. @HetZuur
  Is je familie ervan op de hoogte dat je ze dom en onwetend vindt?
  Of zijn het altijd 'anderen' die tot de domme massa behoren?
  Je bent een snob.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. @ Deweb

  Weet het, je bent niet onderwezen.

  @ Oblomov

  Bijzonder dat je weet hoe het woord snob gespeld hoort te worden.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. @Hetzuur: Bedankt voor het aantonen van Oblomov's gelijk ;-).

  Maar wees nou even redelijk: Vind je je eigen beredenatie nou echt niet een beetje krom, errrg zwart/wit en daardoor weinig open minded?

  BeantwoordenVerwijderen
 10. # Deweb

  Weet je, in alle redelijkheid, in tegen stelling tot menig journalist heb ik wel onderzoek gedaan. Heb vaak en veelvuldig experts gesproken op dit terrein, recent nog bij de nationale recherche. Al die interviews bij elkaar geeft een helder beeld van de feiten en omstandigheden. Zo open minded als ik ben komt daar dan een zwart/wit conclusie uit die rechtstreeks overgenomen kan worden door de rechtspraak.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wanneer komt die uitspraak van de rechter?

  BeantwoordenVerwijderen
 12. @hetzuur: Daar gaat het niet om.

  Het gaat erom dat ik het krom vind dat jij ervanuit gaat dat je mensen veroordeeld alleen maar omdat ze niet staan te bleeren zoals jij dat doet. Dáár heb ik het over.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. @ Deweb

  Voor alle duidelijkheid: het is een schande dat je niet staat te blèren.

  @truth hurts

  Met een beetje mazzel deze zomer. Kan ook langer duren.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. @hetzuur: Misschien wel, misschien niet. Maar denk niet dat ik omdat ik niet sta te bleren of omdat iemand anders niet staat te bleren dat hij of zij het automatisch eens is met die vervloekte oorlog.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Mijnheer heeft rechercheurs gesproken, over wat? Pure bluf.

  BeantwoordenVerwijderen
 16. @Deweb

  Wat je uit het oog verliest is dat niet ageren medeplichtig maakt. Medeplichtigheid door te zwijgen. Bij zoiets als vervloekte oorlogen mag er niet gezwegen worden. Het is niet de ene of andere belasting die door de strot is geduwd. Het gaat om illegale oorlogen waarbij onder andere op jouw kosten honderduizenden tot miljoenen mensen zijn omgekomen. Onze volksvertegenwoordigers hebben draagvlak gecreerd voor het gebruik van geavanceerde massa vernietigswapens. Persoonlijk word ik daar niet vrolijk van en het verbaast mij hogelijk dat de kritieken op de politiek lauw en zelfs ophitsend zijn.

  @John

  Over de misdaden in Irak en wie daar schuld aan heeft,

  BeantwoordenVerwijderen
 17. De uitkomst is nogal raar: Balkenende is schuldig aan genocide en eenieder die daar niet actief werk van maakt is dat ook en wordt meteen ook maar aangeklaagd...

  Het lijkt me nogal counterproductief om mogelijke medestanders op die manier tegen je in het harnas te jagen.
  Stel dat de rechter je ongelijk geeft, dan sta je er alleen voor met lege handen...

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Die Balkenende moeten ze naar de Stille Zuidzee sturen, waar die een piranha kwekerij kan opzetten, zal hem best liggen. Er is ook een open brief naar het CDA gestuurd door een Barracuda fan. Zie deze link:
  http://www.argusoog.org/?p=7241

  BeantwoordenVerwijderen
 19. @Jasmijn

  Stel dat de rechter het verzoek afwijst, dan zit jij opgescheept met terrorisme en genocide politici waar niemand wat aan doet. Verder is die uitkomst niet zo raar. Collectieve schuld en straffeloze medeplichtigheid zijn gangbare concepten.

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Precies, De Kreek, en eenieder die je daarna van dienst zou kunnen zijn geweest heb je weggejaagd....

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Die open brief is gericht aan je eigen parochie, niet aan het CDA.

  Maar dat besef je zelf ook wel denk ik.

  BeantwoordenVerwijderen
 22. @ Jasmijn

  Da's fijn, heeft de boodschapper het weer gedaan.

  Balkenende c.s. plegen weerzinwekkende misdaden, niemand zegt er wat van en het is mijn schuld dat niemand helpt daar wat aan te doen. Fantastisch zo'n omgekeerde wereld.

  BeantwoordenVerwijderen
 23. @Het Zuur:
  Als je zo goed op de hoogte van alles bent, dan weet je ook dat je de rechtzaak nooit maar dan ook nooit gaat winnen. Is hij niet allang niet ontvankelijk verklaard overigens?

  De echte vraag is dan ook, waarom zet je dit hele circus door?

  BeantwoordenVerwijderen
 24. @ Bas

  Het circus wordt doorgezet omdat ik vrees heb voor mensen als Balkenende, Verhagen, Wilders, Hirsch Ballin, Rutte, De Hoop Scheffer c.s. Herhalingsgevaar is groot en repressie neemt hand over hand toe. De achterliggende agenda bevalt niks. Wanneer daar niets aan gedaan wordt, kom ik te leven in land wat me niet zint. Daar pas ik voor. Tevens wil ik geen morele schuld dragen. Op de hoogte zijn verplicht ook. Verder is er inderdaad kans dat de rechtspraak alles afwijst, dat weerhoudt mij er niet van me in te zetten om de rechtspraak te overtuigen van de juistheid van strafvervolging. De zaak is niet allang niet ontvakelijk verklaard omdat de genocide die Balkenende c.s nu verweten wordt niet eerder aan de rechtspraak is voorgelegd. Ook is de betrokkenheid van de politieke partijen en hun bestuur nog niet door de rechtspraak beoordeeld.

  BeantwoordenVerwijderen
 25. @ De Kreek:

  Als je als boodschapper eenieder die je boodschap niet serieus neemt of niet met je meegaat bij het ondernemen van stappen gaat betichten van medeplichtigheid aan de misdaad die je aan het licht denkt te hebben gebracht: dan heb je het inderdaad verkeerd gedaan als boodschapper..

  BeantwoordenVerwijderen
 26. @ Jasmijn

  Ga eens terug naar school aub. Misschien leer je dan wat collectieve aansprakelijkheid en straffeloze medeplichtigheid inhoudt.

  BeantwoordenVerwijderen
 27. @hetzuur: Dus wat jij eigenlijk zou willen is dat pakweg 3kwart van Nederland straks word berecht?

  No way dat dat ooit zal gaan gebeuren. Dat is alleen al logistiek zo goed als onmogelijk en denk je niet dat mensen dán in opstand zullen komen? Op papier mogen dingen mooi klinken, maar papier is niet de praktijk.

  Of wou je overgaan tot WO2 praktijken?

  Daarnaast: Wie weet zwijgen mensen wel helemaal niet. Weet jij veel. Er zijn nog genoeg andere plekken om te mopperen (volkssport Nr.1 in Nederland) dan internet alleen.

  BeantwoordenVerwijderen
 28. @ Deweb

  Zou willen dat ongeveer driekwart van de (oud) bewindslieden en parlementariers betrokken bij de kabinetten Balkenende vervolgd worden, en misschien de bijpassende partijen en hun bestuur en leiders zoals dat hoort bij een terroristische organisatie die genocide pleegt. Geen kleine groep, logistiek goed te doen. Het gaat om een paar honderd prominente Nederlanders.

  Verder is het zwijgen van Nederland afgemeten aan het publieke debat, niet aan particulier gemopper.

  BeantwoordenVerwijderen
 29. Het probleem is, jij Kreek bent zo van je gelijk overtuigd dat eenieder die die overtuiging niet heeft in jouw ogen net zo schuldig is als de personen die je van een misdaad beticht.

  Dat is nogal counterproductief: behalve de personen die toch al jouw lijn volgen zul je amper mensen vinden die voor je argumenten vallen.

  Dit doet me beetje denken aan WAC die Amerikaanse congresleden documenten over nanothermiet gaven met de boodschap dat als ze geen stappen ondernamen ze zich schuldig maakten aan hoofverraad...

  BeantwoordenVerwijderen
 30. @ Jasmijn

  Ja ben er van overtuigd dat er genocide en terrorisme gepleegd wordt in Irak en dat Balkenende c.s. daar schuld aan heeft. Ook verdenk ik iedereen die dit feit bagatelliseert van medeplichtigheid of hersenverweking. Zonder daar direct jou mee te bedoelen overigens. Ben daar koppig in.

  Kan me niet voorstellen dat er mensen zijn die feiten of omstandigheden aandragen kunnen die me tot een andere opvatting laten komen. Dat dit counterproductief zou zijn betwijfel ik. Er liggen niet voor niks een aantal klaagschriften waar Balkenende c.s. strafrechtelijk zwaar weer van kunnen verwachten.

  De enige die voor de argumenten hoeven te vallen zijn de raadslieden van het gerechtshof. De rechercheurs die genocide vervolgen hebben al laten weten de zaken interessant te vinden. Dat is voor de procedure meer dan genoeg informatie om door te zetten. Biedt ook perspectief op de kansen.

  BeantwoordenVerwijderen
 31. Nou, hoebedoelje, ik begrijp nu waarom ik je hier niet meer zie. Het nivo van de reacties getuigt weer van een enorme intelligentie. Truth hurts komt niet verder dan dat mijn open brief aan het CDA is gericht aan mijn eigen parochie, hoe verzint ie het, verbaasde mij nog, dat ie niet zijn geliefde woord "complotdenker" kon gebruiken John komt niet verder dan dat ik ben blijven hangen bij Argusoog. Binnen 1 dag is het artikel al meer dan 600 keer gelezen, zijn ze bij Barracuda behoorlijk jaloers op, blijkbaar. En ook Het Zuur krijgt van Barracuda reacties het zuur. Hij zit net als de Barracuda clan te wachten op het beloofde zoet van Bakellende.

  BeantwoordenVerwijderen
 32. ik begrijp nu waarom ik je hier niet meer zie.

  Nee hoor, dat heeft een andere reden.

  Maar daarvoor zul je diep in de archieven van barracuda moeten duiken..

  BeantwoordenVerwijderen
 33. Ik zie dat onze Aart weer een tendentieus en onjuist artikeltje op zijn blogje heeft geschreven, waarin beweerd wordt dat "Pfizer de boel beduveld", terwijl een gaat om een fraudeur van Baystate Medical Center in Springfield. Maar dat is dan kennelijk weer een pot nat.

  BeantwoordenVerwijderen
 34. Ach, Aart heeft eerdaags al toegegeven dat zijn waarheid een andere is dan de onze.

  Dat blijkt ook wel uit zijn open brief, waarin hij wederom suggereert dat Balkenende een psychische stoornis heeft, terwijl de bron van die aanname door zowel zapruder als anarchiel wordt gezien als satire.

  Aart kent het verschil tussen feiten en fictie nog niet...

  BeantwoordenVerwijderen
 35. Blijkbaar is het voor Barracuda belangrijk zaken te verdraaien, want Dr. Scott Reuben deed het onderzoek naar o.a. Celebrex in 2005. Dat hij nou toevallig in dienst was van Baystate Medical Centre, die hem na kennisname van het voorgaande ontsloeg, doet op zich niets ter zake. Het is "Business as usual in Big Pharma". Blijkbaar staat Barracuda achter bedrijven als Pfizer, die door het op de markt brengen van rotzooi, niet allen grove winsten, maar ook vele doden opleveren. We hebben even nog wat promotie voor Barracuda toegevoegd aan mijn Blog. Go on with your shit, zou ik zeggen.

  BeantwoordenVerwijderen
 36. @ Het Zuur,
  Je zet het circus dus door omdat je zelf geen morele schuld wil dragen. Dat jij kan zeggen: kijk deze misdaden zijn gepleegd maar ik heb geprobeerd om de schuldigen te straffen. Ik heb een statement gemaakt.

  Maar de rechtelijke macht gebruiken voor een statement is nogal een duur geintje, zeker gezien het feit dat een groot deel van de kosten (het beslag dat je legt op rechters rechtbank etc) door de belastingbetaler wordt vergoed.

  Is een petitie/vredige demonstratie niet een betere manier om je onvrede te uiten? Je maakt er precies dezelfde statement mee, maar de kosten zijn geheel voor jou en voor niemand anders.

  BeantwoordenVerwijderen
 37. @Bas

  Hou het graag praktisch en heb wel wat beters te doen dan het tot niks leidende demonstreren toe te passen.

  De terroristen in de politiek strafrechtelijk bij de kuiten grijpen is (ook wat de kosten betreft) de meest efficiënte techniek.

  BeantwoordenVerwijderen
 38. Aart is beetje boos op Barracuda:

  Erger is nog, dat er ook Blogs zijn, die het allemaal blijkbaar niet zo erg vinden en reacties plaatsen om dit artikel in het belachelijke te trekken. En dan heb ik het over Barracuda, de site met de waanzin ten top.

  Kennelijk mag je geen kanttekeningen plaatsen bij de 'waarheidsvinding' van Aart, tegen kritiek kunnen lieden als hem absoluut niet.

  Grappig om te zien dat de enige reaguurder op het artikel meteen weer refereert aan Israel.

  BeantwoordenVerwijderen
 39. "Dat hij nou toevallig in dienst was van Baystate Medical Centre, die hem na kennisname van het voorgaande ontsloeg, doet op zich niets ter zake."

  Dat doet wel ter zake. Pfizer is evengoed slachtoffer van deze oplichter, anders waren ze zelf ook veroordeeld, nietwaar, Aart?

  BeantwoordenVerwijderen
 40. @ Het Zuur: pst... het geld is stiekem niet van Balkenende, het is van de belastingbetaler. Jij vindt het verbrassen van belastinggeld een mooi statement tegen de steun van Balkenende aan de Irak oorlog?

  BeantwoordenVerwijderen
 41. @ Bas Pssst ...ja. Vind ik een heel mooi statement. Met een beetje mazzel gaat dat nog fijne televisie opleveren met Balkenende c.s in het verdachte bankje. Zal ook schelen in de kosten van herstelbetalingen.

  BeantwoordenVerwijderen
 42. Ach, De Kreek heeft zelf ook wel in de gaten dat hij uiteindelijk hier niets mee zal bereiken.

  Zo vindt er bijv. geen genocide plaats in Irak, dus kun je ook moeilijk onze demissionair premier daarvan beschuldigen

  BeantwoordenVerwijderen
 43. Hahaha truth hurts ja, zien of de rechtspraak zo rechtvaardig is dat het Balkenende veroordeelt voor een genocide die er niet is.

  BeantwoordenVerwijderen
 44. @hetzuur: Nou, waarom denk je daar dan óók niet aan bij je commentaar op De Massa?

  BeantwoordenVerwijderen
 45. "Nee hoor, dat heeft een andere reden."

  De reden is dat ik geen werkeloze parasiet ben zoals jij, m.a.w. ik heb niet 24/7 de tijd zoals jij, dat is de reden werkloos tuig dat je bent, jij bent de schaamte voorbij !!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 46. @hoebedoelje: Het is natuurlijk geen optie dat #TH Freelancer, zzp-er, scholier of iets anders is. Nee, hij zit hij hier wat vaker dús hij is werkeloos én tuig én ook nog een parasiet.

  BeantwoordenVerwijderen
 47. Ach, laat hem: enige wat hij kan is mensen beledigen en uitschelden. Echt met goede argumenten komt hij bijna nooit.

  Hij heeft me al voor van alles uitgemaakt: zoals oud en seniel, geestelijk gestoord, homofiel, jood, ... En nu dus voor werkloze.

  Het is blijkbaar nogal een schande als je op leeftijd bent, van mannen houdt, tot het Joodse volk behoort of zonder werk zit.

  Niet dat al het bovenstaande op mij van toepassing is, maar dat maakt niet uit, types als hij creëren hun eigen waarheid.

  BeantwoordenVerwijderen
 48. @ Truth hurts

  Moet jij nodig mee aankomen, dat hoebedoelje bijna nooit met goede argumenten aankomt. Daar ben je zelf een sprekend voorbeeld van. Gooi d'r nog gauw even complotdenker bij, dan heb je weer iets nieuws bedacht.

  BeantwoordenVerwijderen
 49. Komend uit jouw hoek beschouw ik dat als een compliment, Aart...

  BeantwoordenVerwijderen
 50. @Deweb

  Je mist het punt weer, Trutje Hutje probeerde mij te bevuilen cq buitenspel te zetten door me ervan te beschuldigen werkeloos te zijn, maar dat ben ik niet eens, maar trutje hutje zelf is werkeloos !!!!

  Zo een smerig en vies mannetje is het dus !!!!

  Dus nog een keer @Deweb, Truth Hurts probeerde mij ervan te beschuldigen werkeloos te zijn !!!!

  Wat heb je daar op te zeggen ????

  BeantwoordenVerwijderen
 51. En dan nog wat, ik heb Truth Hurts nooit voor een jood uitgemaakt, ik begrijp ook echt hoe die vieze teringlijer daarbij komt, het houdt maar niet op !!!!

  Sterker nog, mijn moeder was een jodin, m.a.w. volgens de traditie ben ik ook jood.

  Die Truth Hurts is gewoon ziek, punt !!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 52. @hoebedoelje: Dat dat jou nog niet het recht geeft om jezelf te verlagen tot het gebruik van ongefundamendeerde uitspraken.

  Dát heb ik er op te zeggen. En daar moet u het mee doen ;-).

  BeantwoordenVerwijderen
 53. Okey @Deweb, dus wanneer Trutje Hutje mij ongegrond en onterecht uit het niets beschuldigt van een werkeloze te zijn -m.a.w. ik zou geen recht van spreken hebben, dat was de opzet- dat deert jou niet, dat vind je niet onterecht etc buiten dat het vals bedoeld was en dat het ook nog een keer onterecht was, dat maakt jou niet uit.
  Maar wanneer ik concludeer dat trutje hutje zelf wekloos is en hem met zijn eigen "tactiek" TERECHT om zijn oren mep dan voel jij je opeens wel geroepen om daar wat van te zeggen ????

  Wat wil je zeggen dan, dat ik onterecht bezig ben ??
  Maar ik ben toch niet begonnen met die onzin, plus dat trutje hutje mij onterecht van werkloos zijn beschuldigde terwijl hijzelf werkloos is !!!!!!

  Sorry @Deweb maar dan ben jij ook kompleet de weg kwijt.

  En weet je wat ik absoluut niet begrijp van jullie, als mensen bv joden of moslims over één kam scheren dan vinden jullie dat zogenaamd niet rechtvaardig en niet terecht, maar alle mensen die een andere mening dan jullie hebben die scheren jullie wél over één kam, is dat dan niet onterecht en niet onrechtvaardig ??

  Als mensen zeggen eigen volk eerst dan noemen jullie die mensen fascisten, maar wanneer trutje hutje mij ONTERECHT en met VALSE bedoelingen een werkeloze noemt dan heb je daar geen problemen mee, maar wanneer ik trutje hutje als reactie daarop en TERECHT !! voor een werkeloze uitmaak dan voel jij je opeens geroepen het op te nemen voor trutje hutje ??
  M.a.w. ik zou fout bezig zijn en trutje hutje niet, d.w.z. EIGEN VOLK EERST !!!!

  Dus wie zijn hier nu de racisten en de fascisten !!!!!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 54. @deweb: wellicht begrijp jij het wel en kun je het me uitleggen: hoe kun je iemand bevuilen of buiten spel zetten in een discussie door te suggereren dat hij zonder werk zit?

  Ik zie niet in waarom het een schande zou zijn dat iemand werkloos is, zeker in deze crisistijd niet..

  Verder mag hoebedoelje eens aantonen dat ik hem daarvan 'beschuldigd' zou hebben.
  Enige wat hij continu doet is anderen van vanalles te beschuldigen..

  BeantwoordenVerwijderen
 55. "Verder mag hoebedoelje eens aantonen dat ik hem daarvan 'beschuldigd' zou hebben.
  Enige wat hij continu doet is anderen van vanalles te beschuldigen.."

  En dit is een reden waarom ik een hekel aan trut hut gekregen heb, wat een creep, nu probeert hij de suggestie te wekken mij niet beschuldigd te hebben van werkloos te zijn, wat is het toch een ongelooflijke smerige vieze vuile achterbakse hypocriete chronische leugenaar !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Echt letterlijk de schaamte voorbij, wat een engert !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Hé Baggercuda, waarom doe je niet een keer iets aan die godvergeten leugenaar ???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

  BeantwoordenVerwijderen
 56. Je roept iets, en ik vraag je dat aan te tonen.

  Dat kun je niet, dus begin je weer te schelden..

  kortom, je valt wederom door de mand.

  BeantwoordenVerwijderen
 57. Dus jij wilt beweren dat je mij nooit beschuldigd hebt van werkloos te zijn ?

  Geef daar eens héééél duidelijk antwoord op, dan praten we verder !!!!

  Nogmaals, heb jij mij nooit ervan beschuldigd werkloos te zijn ??

  Geef daar eens heel duidelijk antwoord op, en dan zal ik je citeren, vuile vieze tyfus leugenaar dat je bent, je blijft maar doorgaan met je achterlijke leugens !!!!

  HÉÉÉÉ, BAGGERCUDA WANNEER DOE JE EEN KEER WAT AAN DIE GODVERGETEN LEUGENAAR ????

  Of ga je vertellen dat je niet zonder die godvergeten leugenaars kan !!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 58. Eerst beweer je iets met grote stelligheid, en als ik je dan vraag om dat met bewijs te onderbouwen, dan begin je te twijfelen en ga je eerst aan mij vragen of dat inderdaad wel beweerd had?

  Je bent ook geen spat veranderd...

  BeantwoordenVerwijderen
 59. Nee, ik wil eerst weten wat je antwoord is.

  Heb jij mij er nooit van beschuldigd werkeloos te zijn ??

  Ik twijfel niet, voor geen milimeter !!

  Dit is ook niet eerste keer dat we het erover hebben, maar nu probeer je opeens de suggestie te wekken mij daar nooit van beschuldigd te hebben, zoals het een beroepsleugenaar betaamt.

  Jij bent geen spat veranderd, een achterbaks en leugenachtig ventje ben je, altijd geweest en ik vrees dat je het altijd zal blijven.

  HÉÉÉÉ BAGGERCUDA, DOE EEN KEER WAT AAN DIE GODVERGETEN LEUGENAAR, OF KAN JE NIET ZONDER DIE GODVERGETEN LEUGENAARS ????

  Nog een keer trut hut, heb je mij er nooit van beschuldigd wekloos te zijn ??

  BeantwoordenVerwijderen