maandag 29 maart 2010

Linkse Lente

Bij het Vrije Volk, de slippendragers van Wilders, weten ze inmiddels dat het laatste uur voor hun Geert is geslagen. De actuele peilingen bij Maurice de Hond spreken boekdelen: de bruine PVV-streep dwarrelt langzaam naar beneden. Het is lente, maar bij de PVV is het al herfst. Sinds de PvdA zijn torpedo heeft gelanceerd, weten Vrije Volkers: het bootje Wilders drijft nog, maar voor hoelang?  

"Zijn faam van „binder des vaderlands" snelt hem vooruit en draagt er onmiskenbaar toe bij, dat met name op de linkerflank een electoraal gevoel van saamhorigheid ontstaat, waaruit de hoop spreekt gezamenlijk de kar te willen trekken waarmee Nederland uit het slop kan worden gehaald. Of die hoop op enig realisme stoelt moet natuurlijk nog blijken, maar een groot deel van de media heeft er kennelijk het volste vertrouwen in dat onder de leiding van Cohen, Nederland daadwerkelijk rijp is voor een heuse Linkse Lente. Het door Job Cohen zo fijngevoelig ontwikkelde vermogen om met wollige formuleringen de schaapjes zogezegd bijeen te houden werpt in de peilingen zijn eerste vruchten af."

En wat doet een Vrije Volker in zo'n geval? Vileine stukjes schrijven. Met hoog-intelligente koppen als 'Meerderheid Nederland ziet randdebiel het liefst als premier'. 'Mijn bek hangt open van verbazing. Als we de peilingen mogen geloven, krijgt de PvdA 35 zetels in de volgende Kamer.' En vervolgens leg je uit dat Cohen's voorganger Wouter B. 'Nederland (heeft) opgezadeld met een begrotingstekort van 35 miljard'. Ja, dat heeft Wouter ongetwijfeld helemaal in zijn eentje veroorzaakt.

En gaat Geert, die tijdens een bezoek aan Engeland nog dacht dat hij premier zou worden, dat allemaal oplossen? Nou nee, zo nuchter zijn Vrije Volkers ook wel weer. 'Zelfs de mannen die hij nu om zich heen verzameld heeft voldoen bij lange na nog niet. Kijk naar Raymond de Roon. Voormalig officier van justitie, maar knippert als hij geïnterviewd wordt ongeveer vier keer per seconde met zijn ogen. De man komt gewoon niet over. Evenals Richard de Mos. Misschien wel het hart op de juiste plaats, maar qua presentatie is het niks. Zelfs Geert zelf loopt een bek te trekken of ie met zijn tong de etensresten tussen zijn tanden uit zit te pulken als hij wordt geinterviewd.'

En dus kan Geert deze gifbeker maar beter weigeren 'en daarmee deze overdragen aan degenen en daarmee die hem tot de rand toe gevuld hebben, het CDA en PvdA, en daarmee deze partijen dwingen deze zelf leeg te drinken'. Dan heeft Geert genoeg tijd om in die periode een goeie ploeg 'van capabelen om zich heen te verzamelen'. Barracuda vermoedt dat iedereen Geert dan alweer is vergeten, net als zijn filmpjes.

34 opmerkingen:

 1. Ook zo genoten van de verhalen van de meppende Hero Brinkman?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Er waren hier toch mensen die stelden dat de 9/11-beweging dood was?

  Nog niet helemaal

  BeantwoordenVerwijderen
 3. HAHAHahahahaha.. Goh wat zal dat hard aankomen, er staat heel groot op die spandoeken 'google building 7' hahahahahahahaha.., en de 911 beweging zou failliet zijn .. hahahahahaha ..

  En om eerlijk te zijn interesseert het me niet eens zoveel, begrijp me niet verkeerd want ik ben blij dat ze er zijn, maar ik vind de wetenschap dat die beelden de nachtmerrie van de zogenaamde debunkers zijn zeer prettig .. hahahahahahahaha ..

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Nou, ik ben benieuwd wanneer de zogenaamde debunk-beweging geboren wordt .. hahahaha .. ik zie het al voor me, baggercuda en trut hut met de tekst op hun spandoek 'de officieele verklaringen zijn correct, de complotters zijn gek' of 'we leven in een eerlijke en rechtvaardige wereld, de complotters zijn gek' .. hahahahaha ..

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Anno 2010 lopen met spandoek over '911 mysteries'
  (voor wie de film niet kent: hij is gemaakt door sophia Shafquat, geinspireerd door het werk van holocaust ontkenner Erik Hufschmid. Volgens Sophia horen verdiepingen van een gebouw in te storten op de snelheid waarop je (voor elke vloer) 'clunkityclunk' kunt zeggen.
  Haar film bevat zulke grove onjuistheden dat de maker van 911 eyewitness (andere complotfilm) haar daarvoor heeft aangeklaagd)

  Yup, de beweging is failliet..

  de reactie van hoebedoelje spreekt daarbij boekdelen...

  ook wel leuk: Gage en Co verspreiden e-mails met daarin de oproep om raadsleden er op te wijzen dat eenieder die het 911-complot aankaart er op uit is om disinformatie te verspreiden..

  kortom, de beweging is failliet en ten onder gegaan in hun eigen gekkigheid...

  BeantwoordenVerwijderen
 6. @Hetzuur: Dat is de conclusie van o.a. jou althans. Vooralsnog lijkt er geen deuk in het pakje boter te zijn geslagen en is (vrijwel) elk "bewijs" weerlegt. Juist door vragen te stellen trouwens, maar dan wel bij de theorieen. Iets wat jammer genoeg niet iedereen doet.

  Het enige wat je, naar mijn mening, wel kunt zeggen is dat Amerika 911 heeft gebruikt voor bepaalde bepaalde daden zoals de oorlog in Irak. Maar of ze ook daadwerkelijk de aanslag hebben gepleegd, ik twijfel er eerlijk gezegd aan. Niet dat ze er niet toe in staat zouden zijn trouwens, maar dat ze het kunnen is nog geen bewijs.

  @Barra: Kunnen we hier niet een nieuw forum voor oprichten? Nu gaat het wéér over 911 onder een blogpost die over iets totaal anders gaat (en ik erken dat ik daar aan heb bijgedragen).

  @Martijn: Dood kun je op meerdere manieren bekijken. In dit geval denk ik dat Barra bedoeld dat omdat er eigenlijk geen nieuws meer opduikt en men in herhaling valt met achterhaalde verhalen de beweging dood is ook al zijn er nog genoeg mensen die 'm aanhangen.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. 9/11 is dood. Alleen een handjevol gekken komt iedere keer weer met verouderde informatie aanzetten wat al honderd keer besproken is.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. @ Deweb

  Voor mij is het leugenachtige hoofd van Bush voldoende bewijs. Het gedraai. Niks op de algemeen gebruikelijke manier onderzoeken. Vooral de manier waarop Bush schijnheilig doet, zegt voor mij genoeg.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Daarmee maakt Kreek de fout door te veronderstellen dat Bush de enige bron van informatie is met betrekking tot 911...

  BeantwoordenVerwijderen
 10. @ truth hurts

  Nee hoor, de leugenachtige hoofden van Rummy en Cheney spelen ook mee.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. "'de officieele verklaringen zijn correct, de complotters zijn gek' of 'we leven in een eerlijke en rechtvaardige wereld, de complotters zijn gek'"
  Sommige cliché's zijn ook echt niet uit de wereld te krijgen he?

  @Hetzuur: Om eerlijk te zijn vind ik dat wel erg pover bewijs. Doe mij maar liever gewoon keihard bewijs. Zelfs een "onafhankelijk onderzoek" zou dat waarschijnlijk met me eens zijn.

  @John: En weerlegd...

  BeantwoordenVerwijderen
 12. @ Deweb

  Nee hoor, vind het wel genoeg zo. Balkenende hoef je ook alleen maar aan te kijken om te zien dat die man in en in rot is.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. @hetzuur: Jij kan het genoeg vinden, maar het is gewoon geen keihard onweerlegbaar punt in bijvoorbeeld een rechtzaak of onderzoek. Het is hooguit een reden om wantrouwend te kijken. Maar niet meer dan dat.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. @ Deweb

  Onderzoek is er en rechtszaken volgen, zoals je weet. Voorts is Balkenende lid van het CDA, dat zegt voldoende.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. De bewijsvoering in die rechtzaken lijkt me smullen geblazen:

  "Geachte heer Kreek, wat is uw bewijs?"

  "Nou edelachtbare: kijk maar naar zijn leugenachtige gezicht. Dat bewijst genoeg. En als dat niet genoeg is: hij is ook nog eens lid van het CDA".

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Ja, dat word echt dé doorbraak in de rechtzaak waardoor de berechtigden direct levenslang krijgen en niet langs hoger beroep mogen.

  Trouwens @hetzuur: Zoek eens op de Britse televisiefilm "the trial of Tony Blair". Misschien vind je die wel leuk/intressant. In de film treed Blair (Robert Lindsay) pas in 2010 af, en word vervolgens geconfronteerd met de pijnlijke gevolgen van zijn leiderschap.

  BeantwoordenVerwijderen
 17. @ Truth

  De bewijsvoering in de rechtszaal wordt inderdaad smullen. Rechters hebben in de regel behoefte aan harde bewijsen. Bij hen zegt het niet genoeg wanneer naar leugenachtige hoofden verwezen wordt.

  Bij de rechter wordt een beroep gedaan op al die knalharde feiten en omstandigheden die de medeplichtige corrupte journalistiek links laat liggen.

  @Deweb

  Ga 'the trial of Tony Blair' kijken. Wanneer Balkenende gaat, zal Blair ook zijn portie krijgen.

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Hier nog een nachtmerrie voor de zogenaamde debunkers, en goh wat doet die 9/11 en anti-oorlogs demonstratie de zogenaamde debunkers toch een pijn btw, die komen hard aan, het schuim staat ze in de mond .. whoehoehoehoehoehoehahahaha ..

  Wat hebben jullie hier op te zeggen ???? ;

  ' De zelfmoordaanslagen in Moskou zouden heel goed het werk van de Russische geheime dienst FSB kunnen zijn. Dat zei Ruslandkenner Marcel de Haas van instituut Clingendael maandagmorgen in het radio-1 programma Dit Is De Dag. 'Het is op zijn minst opmerkelijk dat nu al bekend is gemaakt dat het zou gaan om twee vrouwen met bomgordels.' '

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Triest dat je zo een lol schept uit zo een tragedie...

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Wat hebben jullie hier op te zeggen ???? .

  Het gaat een beetje in tegen jouw idee dat de main stream media door de NWO wordt beheerst en dit soort nieuws er uit wordt gefilterd...

  Eigenlijk is het dus een klap in jouw gezicht dat de MSM speculeert over mogelijke betrokkenheid van de Russische geheime dienst bij de aanslag.

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Natuurlijk weer die uitgekauwde standaard zogenaamde debunker retoriek, want trut hut heeft geen flauw idee wat hij met dit bericht aanmoet !!

  En hoe kom je erbij dat ik plezier schep in die ellende die helmaal nergens voor nodig is ??
  Jij bent echt ziek in je hoofd !!

  Ik heb nooit gezegd dat de msm volledig in de macht zou zijn van de nwo, dat maak jij er maar weer van omdat je je geen raad weet met het bericht.
  Het is wel duidelijk dat de msm regelmatig gebruikt dan wel misbruikt wordt voor het vertstrekken van valse informatie en propaganda -denk bv aan de MVW- dat gebeurt sinds jaar en dag, dat heb jij bv heel duidelijk naar voren gebracht in jouw tirades om ons duidelijk te maken dat de Nazi's helemaal niet de bandguys zouden zijn geweest.

  Nee jongen, het wordt hopelozer en hoplozer met jou, het is duidelijk dat jij je absoluut geen raad weet met ditsoort berichten want wat moet je daar nou op zeggen, moet je die Ruslandkenner van Clingendael nou ook voor een complotter en een gek uitmaken ??
  Tsja daar heb je een probleem !!

  Ik wist wel dat trut hut -ondanks dat hij weer voor de zoveelste maal beweert had mij te gaan negeren- met ditsoort uitgekauwde standaard zogenaamde debunker retoriek zou komen want dat gebeurt altijd wanneer hij met z'n handen in zijn haar zit van ellende.

  Maar ik zal het nog een keer proberen ;

  Wat heb je te zeggen over de woorden van Marcel de Haas ??

  BeantwoordenVerwijderen
 22. @hetzuur: Veel plezier. Ik vond 'm goed en erg intressant. En als Robert Lindsay erin speelt ben ik eigenlijk altijd wel blij.

  Waar ik trouwens nog aan dacht gisteren: Ik ken je gezicht niet, maar als ik het zou zien en ik zou vinden dat het er onbetrouwbaar uitzag dan betekent dat toch ook nog niet dat je achter eender welke misdaad zit?

  BeantwoordenVerwijderen
 23. En hoe kom je erbij dat ik plezier schep in die ellende die helmaal nergens voor nodig is ??.

  Hieruit:
  whoehoehoehoehoehoehahahaha ...

  je vindt de nachtmerrie in rusland kennelijk nogal vermakelijk als die door de FSB is uitgevoerd..

  heel, heel erg zielig dit.
  hoe kun je zo laag zinken als complotdenker..

  Ik heb nooit gezegd dat de msm volledig in de macht zou zijn van de nwo.

  je zou ook nooit het filmpje naar generaal stubblebine hebben gelinkt, wat een leugen blijkt te zijn.

  Je doet me denken aan Aart, die doodleuk citaten over Balkenende van de webblog 'deverwardeman' aanhaalt in zijn open brief aan het CDA, terwijl dat blog verzonnen verhalen bevat....

  Het is wel duidelijk dat de msm regelmatig gebruikt dan wel misbruikt wordt voor het vertstrekken van valse informatie en propaganda.

  toch slaag je er niet in om met voorbeelden te komen.


  denk bv aan de MVW.

  slecht voorbeeld, de media heeft duidelijk bericht gedaan dat Amerika die mening was toegedaan en dat landen als Duitsland grote twijfels hadden.

  dat heb jij bv heel duidelijk naar voren gebracht in jouw tirades om ons duidelijk te maken dat de Nazi's helemaal niet de bandguys zouden zijn geweest..

  Grappig: wil je nu beweren dat de media stelt dat de nazi's niet de bad guys waren?

  Je weet niet meer hoe je het draaien moet :o)

  moet je die Ruslandkenner van Clingendael nou ook voor een complotter en een gek uitmaken ??.

  Waarom?
  Ik eerder al aan je laten weten dat bijv. Generaal Stubblebine geen complotdenker hoeft te zijn met wat hij beweert over het pentagon.

  Da's de grap met jou: je probeert continu mensen die ergens een complot achter vermoeden in de hoek van de complotdenker te drukken..

  BeantwoordenVerwijderen
 24. "Hieruit:
  whoehoehoehoehoehoehahahaha "

  Het is overduidelijk dat ik jou uitlach omdat bij jou het schuim in de bek staat dankzij een 9/11 en anti-oorlogs demonstratie.

  Hiermee bewijs je voor de zoveelste keer dat je de zaken bewust verkeerd interpreteert als het jou uitkomt, dus jij bent de oplichter en niet ik !!

  "Grappig: wil je nu beweren dat de media stelt dat de nazi's niet de bad guys waren?"

  Wil je dat ontkennen dan ?
  Jij vertelde nota bene dat ik was volgestampt met het idee dat de Nazi's de badguys zouden zijn geweest, maar toen ik aan je vroeg wat of wie dat gedaan zou hebben toen bleef het weer angstvallig stil!!

  En leg eens uit waarom die man van Clingendael geen complotter is wanneer hij zegt dat de aanslagen in Rusland waarschijnlijk een insidejob zijn geweest, maar zou ik wel een complotter zijn als ik zeg twijfels te hebben over 9/11 ??
  Leg dat eens uit !!

  En ik kijk ook rijhalzend uit naar je verklaring waarom je bij Stubblebine het de ene keer over 'majoor' hebt en het de andere keer over 'generaal' hebt, in beide gevallen laat je een woord weg, en omdat ik een keer een woord was vergeten mekker je daar acht maanden later nog over, dus leg eens uit waarom jij de ene keer het woord 'majoor' en de andere keer het woord 'generaal' weglaat, leg dat nou een een keer uit, hoe moeilijk kan dat zijn ??

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Het is overduidelijk dat ik jou uitlach.

  Maakt niet uit: je lacht om een tragedie.

  Ziekelijk...


  Wil je dat ontkennen dan ?.

  Yup, ik heb nooit gesteld dat ze de badguys zijn.
  Ik heb al eens gevraagd of je die bewering met een link kunt onderbouwen, maar dat kun je niet. Zeker bang voor een nieuw Stubblebine-debacle..


  Jij vertelde nota bene dat ik was volgestampt met het idee dat de Nazi's de badguys zouden zijn geweest.

  Nope, ik zei dat het een dogma voor je is, waardoor je er niet in slaagt er met nuance naar te kijken.
  Vreemd, aangezien je ons hier verwijt dat wij vooral in dogma's denken..

  maar toen ik aan je vroeg wat of wie dat gedaan zou hebben toen bleef het weer angstvallig stil!!.

  Logisch, ik ken je niet persoonlijk dus kan niet nagaan wie je tot je denkbeelden heeft bewogen.
  Dat zul je voor jezelf moeten nagaan.

  En leg eens uit waarom die man van Clingendael geen complotter is wanneer hij zegt dat de aanslagen in Rusland waarschijnlijk een insidejob zijn geweest.

  Simpel, als je een bepaald complot vermoed wil dat niet zeggen dat je een complotdenker bent. Daarvoor is veel meer nodig.
  En dat weet je best: wat een complotdenker precies inhoudt is al uitvoerig op dit blog beschreven.
  Uiteraard heb je dat continu genegeerd, omdat dat niet past in jouw strategie op dit blog.


  maar zou ik wel een complotter zijn als ik zeg twijfels te hebben over 9/11 .

  Ook al zou je geen twijfels hebben, dan nog ben je een complotdenker.

  En dat weet je best.

  Je wilt alleen niet zo genoemd worden, dus steek je tirades af richting iedereen die het over complotdenkers heeft, probeer je net te doen alsof complotdenkers niet bestaan en bovendien het complotdenken te legitimeren door te wijzen op echte complotten en mensen die een complot vermoeden..


  leg dat nou een een keer uit, hoe moeilijk kan dat zijn .

  Tja, dat is al meerdere malen uitgelegd.
  Maar zoals een goed complotdenker betaamt negeer je die uitleg en stel je de vraag gewoon weer opnieuw, in de hoop dat je opponent daar moe van wordt en op een gegeven moment niet meer antwoord. En dan gebruik je dat gegeven als bewijs dat je toch gelijk had...

  Helaas voor je ben ik niet moe te krijgen, dus link ik maar weer eens naar de discussies waarin je de boel probeert te belazeren.

  BeantwoordenVerwijderen
 26. "Maakt niet uit: je lacht om een tragedie."

  Idd, jij bent een tragedie !!

  "Wil je dat ontkennen dan ?"

  Ik had het over de media, voor de zoveelste keer interpreteer je het weer verkeerd !!

  "Nope, ik zei dat het een dogma voor je is "

  Nee, jij zei letterlijk dat ik was volgentampt met het idee dat de Nazi's de badguys zouden zijn, voor de zoveelste keer ben je weer aan het liegen !!
  Want van wat of wie is dat dogma dan afkomstig ?!!!!

  "Ook al zou je geen twijfels hebben, dan nog ben je een complotdenker."

  Leg dat eens een keer uit want dat heb ik al honderden keren gevraagd maar daar heb je ook nog nooit antwoord op kunnen geven !!

  En je kan maar niet uitleggen waarom je het de ene keer over 'majoor' hebt en de andere keer over 'generaal' !!!!

  Jij bent niet goed bij je hoofd !!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 27. oeps, je begint kwaad te worden

  ik ga je voorlopig maar weer negeren voordat barracuda zijn kostbare tijd moet verdoen aan het opschonen en modereren van zijn reactiepagina's

  zal niet de eerste keer zijn dat hij tientallen van je berichten moest verwijderen omdat je compleet door het lint ging...

  (het hilarische toen was dat je op hetzelfde moment elders nog beweerde dat barracuda noooit berichten van je had verwijderd :o) )

  BeantwoordenVerwijderen
 28. "ik ga je voorlopig maar weer negeren"

  WHOEHOEHOEHOEHOEHOEHOEHOERHAHAHAHAHAHAhahahahahahahaaaaaaa....

  "(het hilarische toen was dat je op hetzelfde moment elders nog beweerde dat barracuda noooit berichten van je had verwijderd :o) )"

  En dat is wéééér een leugen want op het moment dat ik dat zei had baggercuda ook nog nooit een reactie van me weggehaald !!!!

  Jij bent echt een smerig ventje !!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 29. @ Deweb

  Robert Lindsay is indeed een kwaliteit acteur. En m'n gezicht is natuurlijk totaal onbetrouwbaar, daarom vertoon ik me nergens.

  BeantwoordenVerwijderen
 30. En dat is wéééér een leugen want op het moment dat ik dat zei had baggercuda ook nog nooit een reactie van me weggehaald !!!!.

  Beweer ik anders dan?

  BeantwoordenVerwijderen
 31. ""(het hilarische toen was dat je op hetzelfde moment elders nog beweerde dat barracuda noooit berichten van je had verwijderd :o) )""

  Wat probeerde je daar dan mee te zeggen ??

  En eh, moeilijk he om je dwangneurose te bedwingen, je zou me voor de tig duizendste keer negeren !!!!

  WHOEHOEHOEHOEHOEHHAHAHAhahahaaaaaa....

  BeantwoordenVerwijderen