zaterdag 6 maart 2010

WackjobEen zwaarbewapende man begon donderdag in de avondspits wild om zich heen te schieten bij het Pentagon. De 36-jarige John Patrick Bedell (te zien in bovenstaande video) verwondde twee agenten, en kwam daarbij zelf om het leven.

Zijn motief? Daarover wordt in de blogosfeer druk gespeculeerd. Bedell was in elk geval een Truther. Hij geloofde in het 9/11 bedrog en JFK en omschreef de Amerikaanse regering als "een criminele macht die persoonlijke vrijheden vernietigt". Zijn blogje is nog steeds online. De man was verder een fervent hasjroker en manisch-depressief en met vier opnames in een psychiatrische kliniek heb je blijkbaar de ideale cocktailmix voor uit de hand gelopen gekte.

Wat hij met de beschietingen op het Pentagon wilde beogen, blijft gissen, maar een andere obsessie van Bedell was de geheimzinnige dood van marinier James Sabow in 1991. Zijn familie meende dat Sabow is vermoord.

Alex Jones' Prison Planet wringt zich in allerlei bochten teneinde dit zoveelste incident rond een Truther te bagatelliseren om vervolgens een ronduit hilarisch bericht te plaatsen onder de veelzeggende noemer Pentagon Shooting Followed Identical Metro Emergency Drill: "The Metro security goes federal and so does the financial windfall, the Metro employees lose their Union protections and possibly their pensions taking the perceived financial burden off the shoulders of the city and at the same time they throw 9/11 Truthers under the bus."

18 opmerkingen:

 1. De gevolgen van de gekte van het complotdenken wordt gebruikt om nog meer te complotdenken...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat had je dan in gedachte, het "complotdenken" verbieden ?
  M.a.w. het complot wat laatst gaande was in bv Turkije daar mag niet over nagedacht worden ??

  WHOEHOEHAHAHAhahahahahaha....

  En wat gaan we dan doen met het gegeven dat er dwazen zijn die mensen doodschieten en niet "complotdenken", zullen we het "niet-complotdenken" dan ook maar verbieden !!

  Deze hetze tegen de "complotdenkers" is echt te waanzinnig en te onzinnig voor woorden, en wat wordt gedacht daarmee te bereiken ????

  Zoals vermeld had deze man ze blijkbaar niet allemaal op een rijtje, los van het gegeven dat hij blijkbaar van mening was dat de officieele verklaringen van JFK en 911 niet correct zijn, maar hoeveel mensen zitten in het gekkenhuis en vermoorden mensen etc die wel geloven dat de officieele verklaringen van bv JFK en 911 correct zijn !!

  Waar dit blog mee bezig is dat is gewoon ziek, dat heeft dit artikel voor zoveelste keer bewezen.

  Besef je wel niet hoeveel hashrokers er zijn die wel geloven dat de officieele verklaringen van bv JFK en 911 correct zijn !!
  Wat een onzin allemaal, dit gaat toch echt helemaal nergens over.

  En hoe onwaarschijnlijk is het dat de officieele verklaring van bv JFK niet correct is ?
  Wat is er laatst dan in bv Dubai gebeurd !!

  Het is gewoon ziek waar dit blog mee bezig is, het is pure volksverlakkerij, en ik vraag me iedere keer weer af .. WAAROM ??
  Verveling ?? Niets beters te doen ??

  Wat is het, vertel het eens, als je dat tenminste kan.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Welke, de rooie of de blauwe :0o

  En was dat de enige standaard opmerking die je in je handleiding 'hoe word ik een zogenaamde debunker cq anti-complotter in twee seconden' kon vinden ??

  Het wordt triester en triester met die zogenaamde debunkers cq anti-complotters.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. "Besef je wel niet hoeveel hashrokers er zijn die wel geloven dat de officieele verklaringen van bv JFK en 911 correct zijn !!"

  Wordt dat ontkend dan? Volgens mij kun je weer eens niet lezen.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. " Wordt dat ontkend dan? Volgens mij kun je weer eens niet lezen."

  Waar wordt het dan bekend ??

  Ik denk dat jij een keer moet leren lezen !!

  Leg mij maar eens uit wat de relevantie is van de mededeling dat het een hashroker zou zijn.

  En leg nou eens uit wat het doel is van het artikel !!

  Maar dat gaat natuurlijk nooit gebeuren.

  Hier wordt er continu op geattendeerd dat de ellende die door bv de zionistische joden veroorzaakt wordt dat je daar niet de gehele joodsegemeenschap op kan afrekenen, dus wat is het doel van dit artikel ????

  Omdat die mafkees toevallig van mening was dat de officieele verklaringen omtrent JFK en 911 niet correct zijn is iedereen die van mening is dat de officieele verklaringen van JFK en/of die van 911 niet correct zijn net zo gek, is dat de boodschap ??

  Wat is dan de boodschap cq het doel van het artikel, wat probeert Baggercuda dmv het artikel te vertellen, wat is de boodschap ??

  Maar tot nu toe heeft nog geen enkele zogenaamde debunker cq anti-complotter enig inhoudelijke en/of zinnige reactie gegeven, en ik vrees dat dat ook niet gaat gebeuren, het is te zielig en te ziek voor woorden !!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wel veel gekken die zich tot 9/11 Truth voelen aangetrokken:


  Sean Fitzgerald doodde zijn vader
  James W. von Brunn doodt bewakers Holocaust museum
  9/11 ‘Truther’ Attacks Teen In Wheelchair

  Vorige maand:

  Glenn Beck's Life Is Under Constant Death Threat from Truthers!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. "Sean Fitzgerald doodde zijn vader
  James W. von Brunn doodt bewakers Holocaust museum
  9/11 ‘Truther’ Attacks Teen In Wheelchair"

  Precies, en de rest van de moorden, verkrachtingen, martellingen, aanslagen, oorlogen etc etc etc etc etc etc etc etc hebben helemaal niets met "complotdenkers" te maken en dat zegt dan heel veel over de zogenaamde anti-complotters !!!!!!!!!!!!!!!!

  Zielepootje !!!!!!!!

  En hoeveel mensen moeten 24/7 beschermd worden tegen bv moslims !!!!!!!!!!!!!!!!

  Maar wat is nou de boodschap van het artikel, ga je dat nog vertellen of zijn je hersens daar te klein voor !!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een huilebalkje ben je toch. Is nou je hele zondag weer verpest?

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Och jeetje daar komt spuit 911 omder z'n mesthoop vandaan gekropen.

  En maak je geen onnodige zorgen, ik vermaak me prima.

  En aan jou zal ik al helemaal niet de vraag stellen wat de boodschap van het artikel is, jij hebt niet eens hersens .. hahahahahaha .. :o0

  Ooohh nu zie ik het pas, jij en Rogier wisselen elkaar af, tsja het is dezelfe bullshit en kolder wat eruit komt dus ik merkte het verschil helemaal niet, dat verklaart waarom niet verteld wordt wat de boodschap van het artikel is, het is één en dezelfde ellende.

  En btw, hoe kwam je aan die opmerking, uit de gedateerde versie 'hoe word ik een zogenaamde debunker cq anti-complotter in één seconde' ??

  WHOEHOEHAHAHAhahahahahahaha.... een zonnige zondag en dan dit ook nog als bonus .. heerlijk .. heerlijk ..

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wel veel gekken die zich tot 9/11 Truth voelen aangetrokken.

  Klopt.

  Maar gekke is dat Alex en Co niet willen erkennen dat het hier gewoon om een gek gaat, maar dat ze het proberen te verpakken in een of andere 'false flag attack'..

  Kortom, de gekte gaat gewoon door..

  Dat is hier overigens ook te merken, gezien de steeds vreemder wordende reacties van de alhier nog reagerende complotdenker..

  BeantwoordenVerwijderen
 11. @ hoebedoelje

  Zie je nou, zodra jij of ik reageren, loopt het aantal reacties op tot 11. Als je niks zou hebben gezegd, stond daar alleen maar die nietszeggende start van Truth hurts. Nou is iedereen weer onder de mesthoop vandaag gekropen, hahahaha! Die houden we erin!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. ach, de reactie zijn wel eens opgelopen tot boven de 200 in een discussie tussen hoebedoelje en ik.

  maar of dat iets is om trots op te zijn: het is gewoon een pingpong tussen beide, waarbij hoebedoelje telkens in herhaling valt..

  ik vind het op zich we lachen dat hij niet tegen jou durft in te gaan, terwijl hij een heel andere mening over wilders en moslims heeft dan jij :o)

  Verder is het erg stil op je eigen blog..

  Beetje vaag om dan barracuda af te vallen omdat er zonder jouw inbreng hier weinig gereageerd zou worden..

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Dat blogje van Aart is zo stil omdat geen hond het leest. Aart kan nog geen twee zinnen fatsoenlijk achter elkaar schrijven.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. moet je voor de aardigheid de spaarzame reacties bij hem lezen :)

  geen wonder dat hij zijn heil zoekt op andere blogs en blij is met reaguurders als hoebedoelje...

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Billy

  Misschien helpt het als je voor de volledigheid ook even vermeld dat de man in kwestie meerdere malen behandeld was voor een psychische stoornis.

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Je hebt gelijk Aart, het is hier huilen met de pet op, continu wordt vanalles erbij gehaald en gelogen, bv Truth Hurts is een onverbeterlijke beroepsleugenaar, hij is letterlijk de schaamte voorbij, totaal geen zelfrespect, het is echt zielig.

  En als wij hier niet reageren dan reageert idd niemand want zelf hebben ze totaal niets te vertellen, verder dan 'complotter zus en complotter zo' komen ze niet, en als je vraagt wie of wat nu precies die "complotters" zijn dan krijg je geen antwoord want ze weten het zelf niet, ja of je wordt verwezen naar de Van Dale en daar staat dat een complotdenker iemand is die overal een complot inziet, en die zijn op één hand te tellen, het gaat echt nergens over.

  En zoals je ziet is geen enkele zogenaamde debunker cq anti-complotter erin geslaagd te vertellen wat de boodschap van het artikel is, maar er wordt in plaats daarvan weer gepropbeerd oude koeien uit de sloot te halen, die ook nog een keer leugens zijn, het is echt onwaarschijnlijk !!

  Maar goed, ik heb het druk dus ik reageer een tijdje niet, als jij dat ook niet doet, Aart, dan kijken we over een paar weken weer en dan zal je idd zien dat het aantal reacties op één hand te tellen is, en dan zijn de reacties ook nog voornamelijk van ene Trutje Hutje, en dat is toch wel het meest tragische figuur die ik op internet ben tegengekomen, hij heeft geprobeerd me van vanalles te bechuldigen, maar de enige die zich continu schuldig maakt aan datgene waar hij mij van probeerde te beschuldigen is hijzelf !!!!
  Zoals bv de tijdstippen van reageren etc etc, hij probeerde me zelfs te beschuldigen van werkloos te zijn in de hoop me uit het veld te slaan, m.a.w. ik zou schandalig zijn maar de waarheid is dat ik werk en dat HIJ werkloos is .. WHOEHOEHOEHAHAHAHahahahahahahaha.. en dat is wat ik bedoel met de schaamte voorbij, kompleet de weg kwijt, wat een mafkees !!!!

  Aart, ik kijk hier over een tijdje wel weer, tot dan, dan gaan we weer lachen om dat troostenloze zooitje hier :0o

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Misschien helpt het als je voor de volledigheid ook even vermeld dat de man in kwestie meerdere malen behandeld was voor een psychische stoornis..

  Dat doet niets af aan het feit dat Alex Jones het hele voorval probeert te verkopen als een false flag operation....

  BeantwoordenVerwijderen