donderdag 29 april 2010

Chielus

Van je buren moet je het maar hebben. Doe je je uiterste best om anoniem te blijven, en weet je zelfs de inschrijfgegevens van je website geheim te houden, onthullen de belendende percelen dat je gitarist bent geweest bij Within Temptation. Herstel: onthulde. Want de mededeling dat Anarchiel eigenlijk Michiel Papenhove heet, verdween een week geleden weer fluks van Grenswetenschap. Met zo'n anarchistisch blog wil Michiel natuurlijk geen AIVD achter zich aan, of andere autoriteiten waarvoor hij doodsbang is: Chiel is er bijvoorbeeld stellig van overtuigd dat verkeerscamera's aan de rand van zijn gehucht zijn geplaatst voor het bespioneren, lokaliseren en registreren van terroristische en/of criminele burgerslaven.

Michiel verliet al in 2001 de band, ongeveer op het hoogtepunt van de roem, omdat het niet te combineren viel met zijn baan als webontwikkelaar, zo lezen we. In 1998 had Michel nog zoveel haar dat hij zijn gitaar niet kon terugvinden, wat er waarschijnlijk toe heeft geleid dat het vervolgens werd gemillimeterd. Papenhove luisterde in die tijd naar de bijnaam Chielus. Onder dat pseudoniem wilde hij nog wel eens een berichtje posten bij NuJIJ over zijn favoriete hobby: 'Joint veroorzaakt chaotische hersengolven'.

Tegenwoordig heeft Anarchiel zijn handen vol aan zijn egoblogje, dat hem nu zelfs te groot is geworden. Want Chiel wil meer tijd voor muziek, video, live meetings, muziekfestivalletjes, conferenties en hij is bezig met een organisatie "ter bevordering van bewustwording". Vooral dat laatste boeit Barracuda, zeker nadat Chielus afgelopen weekend flink tekeer ging tegen het 'ziekelijk obsessieve drang' naar het vergaren van 'materialistische rotzooi'. Om vervolgens ons een blik te gunnen in zijn geluidsstudio. Daar telden we twee professionele gitaren, een behoorlijk luxe draaistoel en een pc met platte monitor. Maar voor deze 'materialistische rotzooi' zal Chiel vast wel weer een of andere verklaring hebben.

33 opmerkingen:

 1. De links naar Anarchiel.com werken alleen door de URL te kopieren en in een nieuw browservenster te openen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Daar telden we twee professionele gitaren, een behoorlijk luxe draaistoel en een pc met platte monitor. Maar voor deze 'materialistische rotzooi' zal Chiel vast wel weer een of andere verklaring hebben.

  Tja, wil op alle slakken zout leggen of je wil het niet.

  Billy weet ze in elk geval wel te vinden met zijn vergrootglas.

  De hypocriete anarchiel toch. Hekelt hij het vergaren van materiele zaken, woont ie zelf niet eens in een plaggenhut.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. volgens anarchiel zijn die gitaren geeneens van hem, hij heeft ze hooguit in bruikleen.

  Ben benieuwd hoe hij zou reageren als iemand anders ze 'in bruikleen' van hem overnam zonder zijn toestemming...

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Naar aanleiding van jouw uiterst logische en vermakelijke stukken over de complotterswereld werd ik gestimuleerd om eens een duikje in die wereld te nemen.
  Vandaag las ik de volgende opmerking op de weblog van Pieter Stuurman over Anarchiel.com
  (http://pieterstuurman.blogspot.com/2009/12/beste-lezers-vanaf-vandaag-heb-ik-me.html#comments)

  "Je vind het ok zolang mensen je standpunten huldigen,maar zodra die mensen voor zich zelf gaan denken en er, anders dan jij, over praten op je site, dan ga je eerst vermanen, dan zielig doen, als je er niet in slaagt op argumenten de discussie naar je toe te trekken, en daarna ga je diegene demoniseren, dit uiteraard met je team vermomd als bezoekers, om vervolgens de MSM ban maar weer eens in te voeren. Echte vrijheid?, Jij nog niet hoor..."

  Dit is heel erg herkenbaar inderdaad bij cultuur-progressieve hippie-achtigen, afkomstig uit de tegencultuur, die een vage opvatting van vrijheid huldigen en veelal een persoonlijk hedonisme nastreven.
  Ik heb een aantal maanden de website Anarchiel.com gevolgd en uit de praktijk blijkt inderdaad dat bezoekers van Anarchiel.com die een andere mening dan de webmaster zelf uiten, zoals CS, Alloy, drBob, Bimbam, Mascha Roedelof.... etc., vrij snel door vrienden van de webmaster vermomd als bezoekers belachelijk worden gemaakt en verbannen. Het valt op, want het zijn telkens dezelfde “bezoekers” die het voor de mening van de webmaster opnemen en als ik dan vervolgens in huishoudelijke mededelingen lees dat de webmaster het weekend gezellig wietrokend en filosofiërend in zijn achtertuin heeft doorgebracht met diezelfde “bezoekers” is het makkelijk om het optelsommetje te maken. Voor een meelezende buitenstaander als ik is het bij dergelijke hetzes onaangenaam om langs de zijlijn te staan, die al gauw uitmonden in smerige ruzies met scheldnamen etc. Als zulke respectloze types de wereld zouden gaan redden sla mij dan maar over.

  Anarchiel.com die even over mijn hoofd heen besluit dat ik niet vrij zou zijn en een slavenleven zou leiden. Dat is de grootst mogelijke onzin; ik kan elke dag doen waar ik zin in heb en niemand die mij daarin belemmerd. Dat het team van Anarchiel.com er voor kiest om werkeloos te zijn en hun dagen te vullen met hun eigen leefstijl goed praten en verdedigen in de virtuele wereld is hun zaak.
  Dat geeft hen niet het recht om voor een ander te bepalen wat goed of fout is.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Waar Anarchiel.com paranoïde over is zijn de veiligheidscamera's die overal geplaatst worden. Nou en, dat er overal camera's zijn. Het gros van mijn vrienden is zelfs zo open dat ze volledige videoblogs over hun privé leven bij houden. Ik ervaar het als erg prettig dat onze maatschappij steeds meer open en transparant word en dat misstanden zoals bijvoorbeeld het misbruik in de RK-kerk snel en alsnog naar buiten komen. Gezaghebbers die misbruik van hun positie maken kunnen op deze manier snel en open worden berecht. En andere criminelen ook. Ik heb geen probleem met blootheid en openheid. Openheid en blootheid maken dat ik makkelijk in contact kom met mensen van andere culturen en zodoende mijn horizon kan verruimen in mijn eigen omgeving. Het team Anarchiel.com zou eens voor de horizon verruiming naar een sauna kunnen gaan bij wijze van meeting in plaats van allemaal vermomd als carnavalsfiguren in ganzepas achter de herder aanlopen in een “vrijheidsparade”. Als het team van Anarchiel.com daadwerkelijk zo voor vrijheid was dan zouden ze ook volwassen genoeg zijn om zichzelf bloot te geven en zichzelf kenbaar te maken in plaats van zich te verschuilen achter allerlei maskerades. Niemand weet immers wie Anarchiel.com nu eigenlijk echt is. Dat zegt mij dat het lekker makkelijk is om allerlei polariserende uitspraken te doen veilig anoniem vanachter een vage nickname en het door firewalls omgeven computerscherm, maar dat men bij het team van Anarchiel.com te schijterig is om daadwerkelijk op te staan en de instanties waartegen ze extreem ageren recht in de ogen te kijken. Maar goed, dat iedereen nu weet dat de webmaster van Anarchiel.com, Anarchiel himself, eigenlijk Michiel Papenhove is. Dat verklaart ook het sucking up dat zijn vrienden naar hem ten toon spreiden.


  Het team achter Anarchiel.com heeft geen antwoorden voor de wereldproblemen, die volgens Anarchiel.com allemaal zijn veroorzaakt door een bepaalde groep Joden.
  Volgens het team achter Anarchiel.com moeten we allemaal weer als holenmensen gaan leven. Ik heb geen ruimte hier op de flat om een zelfvoorzienende moestuin aan te leggen, kippen te houden, mijn eigen stroom op te wekken, met emmers van mijn eigen stront in de weer te gaan en een composthoop in de hoek van de zitkamer aan te leggen. De woningvereniging en mijn buren zien me al aankomen! Bovendien heb ik daar helemaal geen zin in of tijd voor in verband met mijn baan waar ik elke dag graag en liever naar toe ga. Volkomen irrealistisch dus voor het merendeel van de bevolking en laten we wel wezen; dag in dag uit leven op alleen maar kiemgroenten en vruchtensap zoals de webmaster van Anarchiel.com zegt te doen lijkt mij verre van gezond. Geen wonder dat er zoveel wiet word gerookt door het team van Anarchiel.com, je wordt daar wel toe gedwongen als er verder niks te genieten valt. Een mens is toch geen konijn! Overigens vind ik konijnen, en mensen, erg bijzondere en unieke dieren, maar een konijn is een konijn en een mens is een mens.

  En ook Joodse mensen zijn mensen en ook zij hebben recht op vrijheid. Het team achter Anarchiel.com lijkt wel haast bewust haar bezoekers te willen op zetten tegen bepaalde bevolkingsgroepen. De geschiedenis leert ons tot welke gruwelijkheden dergelijke haat kan leiden.
  Daarmee keur ik datgene wat de Israeli's tegen de Palestijnen doen en omgekeerd niet goed, die situatie is voor mij persoonlijk zelfs te complex om daarover een oordeel te kunnen vormen.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat het team van Anarchiel.com verder vooral doet is iedereen die het fijn vind om in verenigingsverband van gedachten te wisselen over levensovertuigingen zoals religie en politiek, uit te schelden voor fascisten en gehandicapten. Nogmaals, als het team echt voor vrijheid was dan zouden ze volwassen genoeg zijn om eens met religieuzen en politieken in gesprek te gaan in plaats van deze mensen al bij voorbaat te kwetsen. Een open gesprek aangaan en wie weet komt het team achter Anarchiel.com er dan ook achter dat er meer overeenkomsten dan verschillen zijn tussen mensen onderling. Bovendien op Anarchiel.com wordt er ook in verenigingsverband van gedachten gewisseld over levensovertuigingen. Het is nu eenmaal fijn om aan te sluiten bij mensen die een deel van je standpunten delen en je verbonden te voelen met een groter geheel. Daarin vertonen de bezoekers van Anarchiel.com hetzelfde kuddegedrag als andere levensbeschouwelijke verenigingen.
  Maar het team achter Anarchiel.com zegt het grootste gedeelte van de Nederlandse bevolking als een kudde domme schapen te zien en een hekel te hebben aan kuddegedrag.
  Nog afgezien van dat schapen helemaal geen domme dieren zijn, zegt het team achter Anarchiel.com dus eigenlijk dat alle bezoekers die op Anarchiel.com komen domme schapen zijn, omdat ze kuddegedrag vertonen. Het team achter Anarchiel.com is dus niet alleen kwetsend tegen mensen die een religieuze of politieke kleur bekennen, maar ook tegen de eigen bezoekers. Dat is op zijn minst gezegd nogal opmerkelijk te noemen, omdat de webmaster van Anarchiel.com zichzelf zo laat voorstaan op liefde zegt hij. Anderen kwetsen is blijkbaar liefde tonen in de ogen van Anarchiel.com. Een gedachtegang die zichzelf tegenspreekt naar mijn idee.
  Daarbij, mijn schoonzus en veel van haar vrienden zijn geestelijk en of lichamelijk gehandicapt en ik heb zelden mensen ontmoet die zo vriendelijk en liefdevol zijn. Mijn beste vriend is zelfs oud-gereformeerd en hoewel ik zijn religieuze standpunt niet deel, begrijp ik wel waarom hij zich persoonlijk thuis voelt binnen die vereniging en ik gun hem die verbondenheid met liefde.

  Ook met name onze koningin moet het zwaar verduren in de stukken van Anarchiel.com. Persoonlijk zou ik niet graag op haar stoel zitten. Als er een familie is die wordt geleefd en bijna geen persoonlijke vrijheid heeft is het de koninklijke familie wel. Altijd en overal worden ze achtervolgd door paparazzi. En wat de koningin ook in samenspraak met het kabinet besluit, ze doet het nooit goed, altijd is er wel een groep tegenstanders. Als ze een misstap begaat word dat maandenlang breeduit in de pers tentoongespreid. Ik zou niet met haar willen ruilen, nog voor geen miljard. Ik heb ooit eens gelezen dat onze koningin liever beeldhouwster van beroep was geworden en in beeldhouwen is ze ook nog zeer getalenteerd ook, maar dat dat beroep geen mogelijkheid was omdat haar de taak van staatshoofd wachtte. Dan heb ik meer vrijheid dan onze koningin, want ik ben nu wel geworden wat ik wilde worden en verdien daar voldoende geld mee om zowel mijzelf als mijn dierbaren een leven te schenken waar we allemaal erg van genieten op onze eigen unieke manieren en in alle mogelijke vrijheid.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat er op Anarchiel.com met name wordt gedaan is zeiken, zeuren en zuigen over de maatschappij.
  Dan vraag ik mij af; als het team achter de website het maatschappelijk bestuur zo verachtelijk vindt, het merendeel van de bevolking in deze maatschappij als dom ziet en geen bijdrage aan deze maatschappij wil leveren door een betaalde baan te vervullen, samen dragen we alle gezamenlijke lasten, wat doen ze dan in vredesnaam nog in deze maatschappij. Het staat ze immers vrij om te vertrekken naar een ander land, niemand die hun emigratieplannen tegen houdt! Lopen klagen over de opzet van deze maatschappij en tegelijkertijd gebruik maken van de mogelijkheden van deze maatschappij wat betreft openbare orde, wegennet, gezondheidszorg etc is tegenstrijdig te noemen.

  Met name de opmerkingen die de webmaster van Anarchiel.com maakte vlak na Pasen waren misselijkmakend; het is klaarblijkelijk een demonstratie van echte vrijheid om de paasdagen stoned met je vrienden door te brengen, maar als je besluit een uitgebreide maaltijd met je familie te nuttigen is dat weer consumeren en het domme schaap uit hangen volgens de webmaster van Anarchiel.com.
  Kortom, er word vooral heel veel vrijheid voor het team achter de website geclaimd, maar niet voor mensen die andere ideeën en tijdsbestedingen hebben. Dat noem ik geen echte vrijheid, dat is egoïstisch hedonisme. Dat is meten met twee verschillende maten.

  We leven nu eenmaal allemaal samen in een multiculturele maatschappij, dat is de werkelijkheid. Echte vrijheid is een ander die andere ideeën heeft dan jij en een ander leven leidt dan jij toestaan dat leven te leiden en die ideeën te uiten mits dat niemand schaadt. Dat gebeurt niet op Anarchiel.com, want met de geplaatste artikelen en commentaren wordt zelfs de hele slogan “vrijheid, maar dan ook echt” telkens weer tegen gesproken en mensen die hun leven anders invullen dan de webmaster van Anarchiel.com gekwetst.

  “Hypocrisie, hedonisme en schijnheiligheid” is een passendere slogan voor Anarchiel.com.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Mama,

  Ga je mening lekker ergens anders spuien man.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. @Martijn, ik ben al klaar hoor.
  Waar ik mijn mening spui bepaal ik nog altijd zelf, als ik bij de hand genomen zou willen worden en exact uitgelegd had willen krijgen hoe mijn leven eruit moet zien en wat ik ergens van moet vinden zat ik wel op jouw website Anarchiel.com.

  Ach ja, die gitaren zijn in bruikleen. Dan heeft meneer Martijn/Michiel Papenhove er vast geen bezwar tegen als ik ze morgen op de kleedjesmarkt verpats voor het lokale dierenasiel.
  Immers eigendom is zo 1213.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. 'Ga je mening lekker ergens anders spuien man'

  Als jij dat dan ook doet';)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Owjee, mijn gitaren zijn ineens een probleem :P

  Komt ie: de bas (de rode) heb ik gehad van de band toen ik deze verliet. De andere heb ik na vijf jaar hard sparen kunnen kopen (een Gibson Les Paul Studio) zo'n tien jaar geleden. Je kunt namelijk wel muziek willen maken maar zonder instrument gaat dat heel moeilijk. Ik hoop dat Barra dat ook begrijpt.

  Nog twee dingetjes: mensen veranderen en het mag duidelijk zijn dat ik sinds ik mijn weblog ben gaan bijhouden ik TOTAAL anders in het leven sta dan ik daarvoor stond. Dat heb ik ook tientallen keren vermeld in mijn entries. Mij mijn verleden blijven nadragen is daarom typisch een vrij kansloze Barra-polarisatie-strategie die ik wat jammer vind. Daarbij heb ik niets tegen middelen. Dus ook niets tegen gitaren e.d. Ik heb iets tegen materialisme om het materialisme. Is dat nu echt zo moeilijk om te snappen, lieve Barra?

  en @ mama: maak een mooi stuk van je reactie, mail die mij en je hebt een frontpage entry op Anarchiel.com te pakken. Tot snel?

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Nou, met zijn allen Chiel een beetje af lopen zeiken!

  Ik ken Chiel persoonlijk en hij is misschien een beetje argwanend =) en ik ben het lang niet overal met hem eens, maar dat is echt een degelijk mens en dat blijkt ook wel als ingenieuze zielen zoals Barra en zijn roversclubje slechts met zo een slappe aanval op zijn character bewapend zijn. Over dat ie zich tegen het materialisme uitspreekt maar toch stiekem een gitaartje heeft, heheh

  Ik begrijp je jaloerse gevoelens Barra, maar als je heel hard je best en urenlang, dagelijks oefent dan ben je misschien ooit over een paar decennia....... een half zo goede schrijver als Chiel =D

  Groeten,

  Kambo D

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Anarchiel een goeie schrijver? Die vreselijke jankstukjes zonder kop en staart?

  BeantwoordenVerwijderen
 14. @ Anarchiel

  Jouw gitaren zijn geen probleem, hoor. Ik draag je verleden ook niet na. Noch concludeer ik dat je 'een gore hypocriete teringlijer bent'.

  Ik schrijf alleen vrolijke stukjes. En nu heb je ten minste gespreksstof voor de volgende meeting ;) En wees eens aardig terug door de lezers van dit blog direct naar je blog te leiden.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. @ Barracuda

  Neem het mij niet kwalijk, ik schrijf graag wat emotioneel getinte stukjes ;) Ieder zijn ding, toch?

  En wat betreft die re-direct, geen enkel probleem. Bij dezen dus.

  Tot de volgende keer ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Barracuda

  Jij schrijft alleen vrolijke stukjes. Dat dacht Judas ook. Waarom ga je dan persoonlijke informatie op een blog zetten.

  Ik heb niks op met anarchiel maar met alle respect dit is gewoon een rotstreek. Het zegt wel genoeg over jouw eigen persoonlijkheid.

  Nee Barracuda vrolijk ben jij niet. Alleen maar zielig. Succes met je ego probleem. Iets zinnigs zie ik niet op je blog. Gelukkig geen enkele criticus heeft ooit een standbeeld gekregen.

  Dus sorry barracuda voor jou ook niet. Misschien als jij je naam in poepvlieg verandert wordt het nog iets.

  Vrolijk he

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Ik zou het stukje nog eens lezen: Ik zet geen persoonlijke informatie op de site. Het stond namelijk al ergens anders.

  BeantwoordenVerwijderen
 18. En een egoprobleem heb kan ik ook moeilijk hebben, al was het maar omdat ik niet voor mijn vrienden schrijf, en laat staan onder mijn echte naam.

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Barracuda

  Ik heb heel goed gelezen. Je noemt geen adres maar wel een naam. Iedereen kan doorlinken. Waar je dat stukje vandaan haalt boeit niet. Een heel goedkoop argument om zand te strooien of jezelf juridisch in te dekken.

  Wat je er mee wilt bereiken is wel duidelijk. Namelijk persoonsbeschadiging. Niks anders. Kijk discussies die op jouw of op anarchiel zijn website gevoerd worden interesseren mij niet. Mijn keuze vrijheid.

  Alleen beste Barracuda jij teert uitsluitend op dit soort sensatie. Dat zegt genoeg over jouw als persoon. Een grote griezel met ziekelijk pedante trekjes. Of netjes gezegd een ego tripper.

  Voor dit soort ego trips heb je geen vrienden nodig. Die heb jij waarschijnlijk ook niet anders zou jij jouw tijd beter besteden. Maakt mij verder niets uit.

  Ik zit er niet mee .Jijzelf zit er alleen mee. Zo lang jij je vastklampt in zielige welles nietes spelletjes of perse moet winnen blijf je in mijn ogen een stakker.

  Tenslotte echt vrolijk ben je niet. Veel te veel frustratie en de drang te moeten winnen. Waarom guppie barracuda? Misschien jouw ego dat blijft knagen

  Vooral vrolijk blijven

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Citaatje van anarchiel over barracuda:

  Meneer Barracuda heeft een probleem met mij, ik niet met hem.

  Tja, als allerliefste Chiel geen probleem met Barra en zijn lezers heeft, waarom dan in het verleden links vanaf deze site redirecten naar een kat met aluhoed en waarom dan deze stuiptrekking in de zomer van vorig jaar?

  BeantwoordenVerwijderen
 21. @ Truth Hurts

  Omdat er zoiets als progressie bestaat? Mag ik misschien symptomen van voortschrijdend inzicht vertonen?

  Alsjeblieft?

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Is die meaw weer een van die warrige vriendjes van Chiel? Dezelfde janktoon.

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Omdat er zoiets als progressie bestaat? .

  Als er sprake was van progressie, dan had je dat antwoord dat ik citeer wel anders geformuleerd.

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Hallo John

  Ik moet je helaas teleurstellen. Ik heb absoluut niets op met Anarchiel. Mijn wereld is het niet. Ik heb ook niks met jou op. Blijkbaar heb je meer tijd dan mij.

  Gek he dat Barracuda met een mond vol tanden staat.
  Bovendien zijn Nederlands hakkelde toen het woordje ego om de hoek kwam kijken. Dit was erger dan janken. Ik dacht heeft Nederland nog een hakkelaar erbij.

  Dus John maak je maar lekker druk jongen. Besef als je hiervoor tijd hebt dat jouw hele wereldje dom leeg en narrow minded is.

  Je ziet John het kan nog vrolijker.

  Mijn hobby is het om figuurtjes als jou heerlijk op stang te jagen.

  So please Johnny boy make my day

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Mijn hobby is het om figuurtjes als jou heerlijk op stang te jagen. .

  Wat een erg zielige vertoning is...

  Maar dat zijn we wel bekend bij barracuda: zijn schrijfsels doet types als jou schuimbekken, met dit als resultaat.

  BeantwoordenVerwijderen
 26. "Als er sprake was van progressie, dan had je dat antwoord dat ik citeer wel anders geformuleerd."

  Hoe? Ik kan hier heel weinig mee, beste Truth Hurts. Kunt u wat duidelijker zijn? En wat geeft u het recht om dingen die ik in mijn leventje als progressie zie te bestempelen als zijnde geen progressie? Kunt u in mijn hersenpan kijken? Spannend!

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Beste truth hurts

  Helaas voor mij alleen maar amusement. Waarom verander jij je naam niet in wishful thinking.

  Leg eens uit waarom elke truth pijn zou doen. Of waarom iedereen die net als mij vrolijke stukjes schrijft zou moeten schuimbekken.

  Stap eens uit je bekrompen wereldje beste truth. Waar maak jij je nu eigenlijk druk om.

  Ik schrijf wat leuks en geef Barracuda zijn 15 minuten of fame. Dat is alles.
  Beste Truth dat jij zo dom bent en niet ziet dat je eigenlijk die stier bent en ik de rode lap verbaast mij.

  Waarom? omdat je claimt de wijsheid in pacht te hebben. Helaas ik doe dit nooit. Inderdaad truth hurts. Echter niet altijd

  Het kan nog vrolijker

  BeantwoordenVerwijderen
 28. Ach Meaw, jij schrijft vrolijke stukjes.

  Dat dacht Judas ook...

  BeantwoordenVerwijderen
 29. En wat geeft u het recht om dingen die ik in mijn leventje als progressie zie te bestempelen als zijnde geen progressie?.

  We hebben beide recht op een eigen mening, ook al komt die niet overeen met elkaar.

  Jij vindt dat je progressie maakt, ik merk daar niets van.

  BeantwoordenVerwijderen
 30. Hallo Truth

  Over Judas. Best mogelijk dat hij net als ik vrolijke stukjes schreef. Tot nu toe bestaat geen enkel bewijs hiervoor. Alleen het verhaal uit de bijbel over zijn verraad. En een stukje testament toegeschreven aan deze grappenmaker. Een vroom man met gnostisch gedachtengoed.

  Ik laat verder in de midden waaar de waarheid ligt.

  Alleen ik betwijfel of je dit ooit gelezen hebt want vrolijkheid ontbreekt. Wel verraad.
  Zie je mij ergens namen van forumleden noemen? Ik dacht het niet

  Helaas beste truth opnieuw sla je de plank mis. Voor mij geen truth die hurts maar een mouse that roared

  Truth meer als een zielige querulant ben je niet. Net als oppergod Barracuda. Maar ik weet dat je hier op geilt dus vandaar met uitgebreide antwoord.

  Met een knipoog naar janker John

  De vrolijkheid blijft.

  BeantwoordenVerwijderen
 31. Truth meer als een zielige querulant ben je niet..

  precies, iets anders dan beledigen, op de man spelen en schelden kunnen types als jij niet.

  Jij haalde zelf overigens Judas bij de discussie.

  Verder moet je beter opletten:
  Ten eerste is dit geen forum en ten tweede reageert Barracuda op zijn blog op een bericht over Anarchiel op de website grenswetenschap.nl
  Dat die site ondertussen het artikel over Anarchiel heeft gewist kan hij niet helpen.

  Anarchiel lijkt het overigens niets te deren: hij heeft de ban van barracuda afgehaald en is uitgebreid uit de kast gekomen op zijn eigen weblog.

  Rest alleen het gejammer van jou, wat je probeert te maskeren onder het mom van 'vrolijke stukjes'.

  BeantwoordenVerwijderen
 32. Hallo Truth

  Het parade stiertje van Barracuda heeft weer gehapt op mijn rode lap.
  Je snapt het nog niet Truth. Ik denk ook niet dat je het ooit zult begrijpen

  Kijk jouw regels mogen voor jou gelden, voor een ander niet. Wil dat je dat niet snappen prima. Ik had al de indruk dat je een komma neuker was. Na de laatste reactie wordt mijn vermoeden bevestigd.

  Kijk er is een verschil tussen argumenteren en komma neuken. Als ik zie met wat voor argumentatie je komt aanzetten denk ik ach weer zo'n bijzaken zeiker.

  Maakt het wat uit of ik Barracuda's informatieve stukjes een forum, een blog of een hoop diarree noem. Nee helemaal niks beste Truth.

  Kijk ik weet ook wel dat strontvliegjes zoals jou afkomen op poepgaten zoals barracuda. Ik zie de hoop al mijlenver liggen. Normaal stap ik er overheen. Dit keer ook. Alleen ik zag dat onze faeces specialist Barracuda een naam noemde.

  Mijns inziens zijn er grenzen. Die ken ik. Jij of Barracuda duidelijk niet. Wel nu truth voor jou adviseer ik de volgende progressie

  Verander je naam in truth sucks. Want dat doe je beste truth. Jij "suckt" zoals zoveel van jouw types ( om even te typeren).

  Zie dit gewoon als vrolijk vermaak.

  Je ziet ik blijf vrolijk.

  Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 33. Mijns inziens zijn er grenzen.

  Dat blijkt...

  Het parade stiertje van Barracuda heeft weer gehapt op mijn rode lap. .

  Ach, iemand moet je toch bezig houden.

  BeantwoordenVerwijderen