donderdag 15 april 2010

Doopcelen

Zodra een PvdA'er ergens een hoge positie dreigt in te nemen, komt domrechts meteen in actie. Rob Oudkerk overweegt zich kandidaat te stellen als burgemeester van Amsterdam. Let wel: hij is niet eens gevraagd, laat staan gepolst, en er lijken veel zwaardere kandidaten, maar nu al wijst Het Nieuwe Journaal fijntjes op zijn roemruchte verleden als bordeelsluiper. En anders is er altijd nog de Fietskelder-affaire van PvdA-wethouder Depla in Nijmegen, daarmee suggererend dat je hoe dol je het ook maakt bij de PvdA, je altijd een herkansing krijgt. 'De PvdA is soms net het Vaticaan: ook daar kunnen prominenten nog lang hun gang gaan met de genoegens des vlezes zonder dat iemand uit de kerk gedesavoueerd wordt.'

Barracuda was benieuwd: zou Het Nieuwe Journal nog iets gaan zeggen over twijfelachtige kandidaten van de PVV? Zo blijkt de nummer 9, Mellony van Hemert, niet de waarheid te spreken over haar diploma's. En de nummer 5, Gidi Markuszower, is twee jaar geleden zelfs opgepakt met een wapen. Gelukkig, er kwam zowaar een stukje, maar vreemd genoeg onder de kop 'De Duyvendakjes van de PVV'. De truc is namelijk om zo snel mogelijk de aandacht van deze pijnlijke uitglijers af te leiden en dan begin je over Wijnand Duyvendak, die in uit zijn krakersverleden een strafblad heeft. 'Het kost de Nederlandse journalistiek slechts twee dagen om het volledige doopceel te lichten van de dames en heren aanstaande PVV-Kamerleden, maar in zes jaar Kamerlidmaatschap van Wijnand Duyvendak komt niemand op het idee om zich vast te bijten in de groen-radicale wortels van de domineeszoon.'  En dat natuurlijk weer vanwege zogenaamde 'linkse sympathieën'. Barracuda voorspelt dat Het Nieuwe Journaal met geen woord meer zal reppen over PVV Gate, maar Duyvendak Gate nog regelmatig zal aanhalen.

9 opmerkingen:

 1. Joden die het omstreden Goldstone-rapport verdedigen moeten worden gestraft met een religieuze ban. Dat wil de nummer vijf op de kieslijst van de PVV.

  http://zaplog.nl/zaplog/article/pvver_wil_tegenstander_uitstoten

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Valt me nog mee dat hetnieuwejournaal de affaire Philomena Bijlhout er niet bijhaalde :o)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik zal deze lieden uit je artikel eens voordragen ook mee te mogen poseren op deze lijst van pratende mensachtigen. De baas of vader van een der reactanten alhier die de laatste tijd zeer desinformerend actief is, is door de moderator van de link gelukkig al wel toegevoegd en ter informatie voor hen die willen weten vereeuwigd...

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dat hele 'PVV' begint mij zo langzamerhand toch wel tot een Partei Voor (bespeelbare) Volksverlakkers te verworden zeg! Let wel! En dat alleen ten bate voor al die zielig/geslepen slachtoffermonopolisten, die op deze volksmennende wijze via wildermannetje en powned de boel hier in Hol-Land denken over te moeten nemen? Zo doorzichtig als wat toch? Hoe zwakzinnig kan je nog zijn om als useful-idiot bespannen met een koosjere bit, nu nog achter dit zionskarretje aan wil gaan strompelen! Met de huidige stand van zaken en kennis toch niemand meer? (Hé ziva ik heb het je toch voorgezegd!?) Ik huil me echt nog eens helemaal ziek hier in dit land... (lees onder waarom)

  "CIDI: PVV-kandidatuur medewerker mag. Onderzoeker Wim Kortenoeven van het Centrum Informatie en Documentatie Israël staat op nummer 24 van de PVV-kandidatenlijst, zo maakte de partij maandag bekend. CIDI-directeur Ronny Naftaniel vindt de kandidatuur geen probleem. Evenmin vreest hij voor imagoschade. Voor zover Naftaniel weet, is Kortenoeven ,,de eerste en de enige'' PVV'er in het CIDI-team. Dat de 54-jarige Midden-Oostenspecialist kandidaat is voor de Partij voor de Vrijheid reflecteert volgens de directeur niet de visie van het CIDI, maar het standpunt van Kortenoeven." Bron.


  Of anders deze!:


  "Ik denk dat het bij Naftaniël begint te dagen dat hij, als PvdA'er, ook een slachtoffer van Markuszower en zijn Wilders-extremisten kan worden. Als hij straks zelf een van de genoemde "verachtelijke joodjes" blijkt te zijn. Altijd heeft hij zijn eigen extremisten de hand boven het hoofd gehouden. Zoals de Arabierenhater Wim Kortenoeven, die van het extremistische Christenen voor Israël kwam, nu al 10 jaar voor het CIDI pro-Israël en anti-islam propaganda bedrijft, en zich kort geleden net als Markuszower heeft aangesloten bij de racisten van de PVV. Want Naftaniël's vijand is ook Kortenoeven's vijand." Veelzeggende bron...

  BeantwoordenVerwijderen
 5. @Holo de deskundige

  Maak je niet zo druk.
  Hier een glimlach van mij. Misschien knap je daar wat van op.

  http://www.youtube.com/watch?v=sJ8EA6itYOE

  Overigens begrijp ik niet helemaal wat je bedoelt. Maar waarschijnlijk zal het zijn dat je denkt dat ;ons soort' jullie dierentuin willen inpikken. Al verwachten we wel dat dat onze vrienden ons steunen met het bestrijden van terroristen. Maar dat is normaal toch?

  Misschien kan je daar eens extra over nadenken maandag a.s. tijdens onze Yom Ha'zikaron waarmee we in Israel onze gevallen soldaten herdenken en alle Israeli die door terroristen zijn vermoord. Voor jou is een klein kaarsje branden voldoende.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. "Misschien kan je daar eens extra over nadenken maandag a.s. tijdens onze Yom Ha'zikaron waarmee we in Israel onze gevallen soldaten herdenken en alle Israeli die door terroristen zijn vermoord."

  Dat beloof ik ziva... Echter wel dan pas als jij je de moeite getroost om ook eens mijn kant van (let wel) jou crypto informatie tot je te 'mogen' nemen. Mentiendes? En die soldates van je ken ik helaas maar al te goed karal. Daar trap juist ik niet meer in toch? Of heb je niet goed bij je 'stealth' lesjes opgelet?! Schande...

  BeantwoordenVerwijderen
 7. @Holo

  Fraaie gifbekers presenteer je me.
  Wat je opvalt echter is dat beide sujetten beginnen met de nobele taak de Zionistische puppetmasters te ontmaskeren, maar allebei jammerlijk falen door uiteindelijk weer te verzanden in simpele jodenhaat.

  Het baart me enigszins zorgen dat jij dat kennelijk niet doorhebt. Je drinkt gulzig van die haat, en maakt jezelf wijs nu de echte waarheid te kennen.

  Hoe gevaarlijk is dat. Trap er niet in Holo, je bent het slachtoffer van de fascinerende reikwijdte van de Amerikaanse "Freedom of Speech". Je verwart neo-nazisme met waarheidsvinding. Je wordt vergiftigd.

  Kijk en luister naar jezelf. Bij het horen van het woord 'Jood' daalt er een donker tapijt over je neer dat je niet langer in staat stelt normaal, en vooral zelf, na te denken.

  Het ga je goed
  Shalom
  ZV

  BeantwoordenVerwijderen