dinsdag 13 april 2010

Auschwitzlüge

Het is niet de eerste keer dat Aart van Wijngaarden stelt dat officiële holocaustgeschiedenis wordt afgeschilderd als een verhaal "gebaseerd op leugens, mythen en oorlogspropaganda.” Niettemin ontkent de in Thailand woonachtige Van Wijngaarden, die ook al meent verstand te hebben van de farmaceuten, nog steeds dat hij joden haat. En weer wil Van Wijngaarden ons in een analyse wijsmaken dat de holocaust 'gigantisch overdreven' is. Een grote leugen, staat er boven. Want Van Wijngaarden grossiert graag in leugens. Vooral Auschwitzlüge.

De methode Van Wijngaarden is simpel: hij googelt zijn 'bewijs' links en rechts bij elkaar, daarbij alles negerend wat hem niet uitkomt. Net als de gemiddelde complotter is Aart alleen maar geïnteresseerd in de bevestiging van zijn overtuigingen. En zodra die bevestiging ergens is gevonden, meestal in een of andere uithoek van internet, zoekt Aart niet verder. Evenmin interesseert het Aart of wat daar staat echt waar is. Dit keer was hij zelfs zo lui dat hij met een drietal linkjes genoegen nam. Zo zou de joodse onderzoeker David Coole hebben aangetoond dat er in Auschwitz helemaal geen gaskamers waren. Maar niet alleen spelt Aart zijn naam fout, Aart vermeldt weer niet dat Cole zijn beweringen alweer decennia geleden heeft ingetrokken (zogenaamd onder druk, beweren zijn medestanders). Een andere bron is een rammelende analyse van Rense.com van Jeff Rense, een complotgek die het vorig jaar nog aan de stok kreeg met Alex Jones.

Het gaat Van Wijngaarden natuurlijk helemaal niet om de wetenschappelijke discussie over het exacte aantal omgebrachte Joden, ook al doet hij alsof. En dus eindigt Van Wijngaarden niet toevallig met een verwijzing naar David Ernest Duke, oprichter van de Klu Klux Klan en veroordeeld belastingfraudeur, omdat die 'de Zionistische terreur in al zijn geledingen onder de aandacht wil brengen'. Is het Van Wijngaarden bekend dat zijn ex-vrouw de oprichter is van Stormfront en Duke zelf werd vorig jaar werd gearresteerd toen hij Neo Nazi's in Praag op wilde zoeken? Dat moest haast wel, want ook zijn nieuwste obsessie, de Joden als uitvinders van de slaverij, houdt vooral Stormfronters bezig.

Rest de vraag waarom Blogger.com dat onwelriekende blogje van Van Wijngaarden nog langer in de lucht houdt. Klagen kan hier.

45 opmerkingen:

 1. Weet niet precies hoeveel Joden er gedood zijn in WOII. Vind wel dat het leed van de Joden in verhouding tot het leed van anderen schromelijk overdreven is. Joden hebben niet meer geleden dan andere slachtoffers van de tweede wereldoorlog.

  De genocide van Hitler ging niet alleen over Joden. Heleboel ondermensen zijn vermoord. Geen van hen heeft een land gekregen waarvan ze de buren nu terroriseren kunnen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Toe maar, Aart heeft toch de voorpagina van Billy's blog weten te halen!

  Zal ie vast blij mee zijn.

  Waarom zouden we eigenlijk gaan klagen over Aart, is dat niet een beetje zielig?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Aart is al vaker onderwerp geweest hier hoor :o)

  Verder had Aart hier al beloofd een artikel te schrijven over de overdrijving van het aantal Joodse slachtoffers.

  Zoals ik toen al voorspelde is dat dus een flutartikel geworden...

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Geen van hen heeft een land gekregen waarvan ze de buren nu terroriseren kunnen..

  Tja, dat is de aap die bij Kreek uit de mouw komt....

  BeantwoordenVerwijderen
 5. @truth hurts

  Aap die bij Kreek uit de mouw? Kreek pleegt geen terrorisme op buren.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dat moeten we dan maar van je aannemen...

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ach Aart van Wijngaarden loopt met zijn anti-joodse praatjes en domme beledigende gedrag in de reactiepanelen vanzelf een keer tegen de verkeerde persoon aan.

  En als ik het een beetje goed inschat is dit min of meer al gebeurd en is het wachten op voldoende irritatie om op te treden, en dat inmiddels vuistdikke dossier aan beledigingen en racistische opmerkingen als een nachtmerrie in zijn kortzichtige brein terug te laten keren.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Door over vanalles en nog wat te zeuren weten Joodse mensen de aandacht in elk geval wel op zich gericht te houden.

  En zo gaan er weer mensen over Joodse mensen zeuren.

  Een soort versterkende cyclus dus.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. @Martijn

  Over mensen zoals Aart van Wijngaarden, de anti-Israel en anti-Joden propagandist, kan er niet genoeg gezeurd worden.

  Zeker, zoals het Aart betreft, er geen enkele originele gedachte of stellingname is te bespeuren.

  Haatpropaganda overtypen om aandacht te krijgen levert niet alleen een onvoorstelbare hoeveelheid internetrotzooi op, maar draagt ultimo bij tot een strengere meer onplezierige wetgeving omtrent gedragingen op het web.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat opvalt is dat Aart tegenwoordig zelf niet meer reageert. Niet hier, maar ook niet elders.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Vind het wel interessant discussie over het aantal doden onder de joden bij en tijdens de holocaust. Stel dat het er echt substantieel minder zijn dan beweerd - dat de meeste joden gewoon net als de zestigmiljoen andere slachtoffers zijn afgemaakt - dan zijn er nog onverschuldigde herstelbetalingen te incasseren.

  We weten allemaal hoe de VS het nieuws en de realiteit manipuleert. Dat was in der tijd niet anders. De VS had een eigen belang bij de propaganda na woii. Op het eerste oog hebben de joden handig weten te profiteren van hun deel van de genocide van Hitler op de mensheid. Wat de joden betreft zijn zij natuurlijk de mensheid, maar dat terzijde.

  Het joodsleed is niet anders geweest dan bij alle andere slachtoffers van de tweede wereldoorlog. De zigeuners hebben geen eigen land gekregen. Hele bevolkingsgroepen hebben meer te lijden gehad dan de joden.

  Meer dan zestig miljoen mensen dood, dat was nog maar het begin. De industrialisatie van de genociden van Hitler was nog maar pas begonnen toen Amerika Europa binnen viel.

  De joden (en anderen) in de gaskamers en/of concentratiekampen waren de toevallige eerste slachtoffers van deze mede door de familie Bush mogelijk gemaakte geïndustrialiseerde dwangarbeid en/of vernietiging van alle ondermensen.

  Vooral ook kleurlingen en communisten en Aziaten. De VS bouwde in der tijd concentratie kampen voor Aziaten. De grootvader van George Bush stond als manager en bankier voor het Duizendjarig Nazirijk aan de basis van die waanzin.

  Achter de schermen vertoefde hij in de innercirkel van de Nazi grootheden Zijn kleinzoon is de familietraditie trouw gebleven. Zonder Prescott Bush was Hitler een groot artiest of kunstenaar geworden.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Pas maar op Barrack! Er zijn bij mij al mails binnen gekomen waarbij wordt beloofd dat als jij zo doorgaat, ook jouw blogje samen met Aart voor het hekje van een niet joden magistraat en het liefst daarbij een dure raadsman, juridisch met de billen bloot moet heurrr.... :-). Je bent hiebij on-officieel gewaarschuwd.


  BRONNEN:

  De gedaagde zelf, en de respectievelijke draadjes waarop (en waardoor) dit conflict mocht ontstaan. 1e toppic en hier de 2e...


  Ps: Volgens mij is hij al van de te nemen stappen aan het terugkomen helaas...

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Aart kan nu net zo goed Moslims, Christenen etc. die bepaalde gedeeltes uit hun heilige boeken onderschrijven aanklagen jegens discriminatie. Want in principe is dat hetzelfde als ik het goed begrijp.

  @John: Het valt me op dat er heel veel "complotters" tegenwoordig op die site zitten ipv op o.a. deze en nujij.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. @Odette Bos

  OMG, is die ouwe lobbes nu bij HPdT in de panelen neergestreken? Dat blaadje is de laatste tijd ook weinig geluk gegund zeg.

  Ik snap alleen zijn discriminatie verhaaltje niet zo. Als ik het teruglees eist hij ergens dat iemand antwoord geeft op een vraag waar voor Aart het enige juiste vaststaande antwoord is; het afstand doen van iets waar hij behoorlijk vaag in is, maar kennelijk in de Talmoed staat. Die vraag krijgt hij niet beantwoord, zelfs niet fout.

  En dan komt ie plotseling met een aanklacht waarin 9 punten staan uit de Talmoed-- die hij niet eerder genoemd heeft-- waarvan kennelijk door alle Joden in het algemeen, en deze Ziva David in het bijzonder afstand genomen dient te worden.

  Hoe komischer kan je het dan nog verzinnen denk ik dan.
  Misschien dat Aart het niet helemaal helder meer heeft, maar om iemand te discrimineren moet je de opmerking zelf maken. Je kan niet zomaar iets roepen en als iemand dan niet reageert gaan huilen dat je gediscrimineerd wordt. Ik begrijp dat als je om aandacht verlegen zit, je het feit dat iemand niet naar je luistert of op je reageert frustrerend is. Dat zie ik bij Aart wel. Maar dat discrimineren mis ik dan even.

  Als dat zo is dan weet ik nog wel een leuke. Dan ga ik vanavond bij de Albert Heijn eens flink wat aanklachten bij elkaar sprokkelen in de rij bij de kassa. Ik zal ze leren die treuzelende bejaarden.

  Ps: Volgens mij is hij al van de te nemen stappen aan het terugkomen helaas...

  Verstandig. Dat JIDF lijkt me een iets te grote broek voor onze Aart. Als Aart die horde naar zijn nest lokt leest hij de rest van het jaar enkel nog abuse-reports, en kan hij zijn blogje wel gedag zetten. Wat dan wel weer prettig is.

  Maar ik begrijp Aart niet zo. Hij stapt naar het MID met een nonsens klacht, vestigt al de aandacht daarmee op zichzelf, plugged daarbij ook doorlopend zijn blog met die anti-Joodse rommel, waar je niet zo heel veel moeite hoeft te doen om items uit te filteren die WEL interessant zijn voor het MID.

  Pfft die trollen zijn ook niet meer wat ze geweest zijn. Geenstijl bant ze veels te vroeg. Nu komen ze allemaal onopgeleid het web op. Waardeloos!

  Maar goed Odette, dank je. Ik moest even heel hartelijk lachen.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. "Barracuda is niet zozeer een journalist, als wel een egotrippende 'entertainer', zoals zoveel parasiterende bloggers vandaag aan de dag. De alternatieve media is vergeven van dit soort van in hun vuistje lachende 'scribenten' die al ziekende uit verveling met behulp van hun ziektewet uitkering de hardwerkenden het leven zuur denkken te moeten maken. Vaak zijn ze niet eens hoog opgeleid en blinken uit door hun berichten te larderen met fouten, onjuistheden, insinuaties en opinies die moeten doorgaan voor “feiten”! Zoals u wellicht hier zeer demonstratief al kan lezen. Deze “Schreibtischmörder” zijn DE seriemoordenaars van onze tijd. Zeker nu internet dit soort “criminelen” geen strobreed in de weg legt. Maar mijn papa gaat daat gelukkig wel een eind aan maken hoor Barracuda. Het aantal slachtoffers is talrijk. Velen verschuilen zich vaak achter hun beroepsgeheim c.q. verschoningsrecht. Het wordt tijd dat het beroepsgeheim c.q. verschoningsrecht wordt beperkt tot “echte” journalisten. Misschien kan Barracuda hier eens een reportage over 'schrijven?'. Dat zal wellicht een egodocument worden....

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Zolang er gekken als jij bestaan, blijft dit blog bestaan, Rebekka. Moest je nou weer een Blogger-accountje aanmaken?

  Je seriemoordernaar...

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Aart van Wijngaarden is niet een journalist, noch een schrijver; meer een parasiterende blogger uit de zogenaamde alternatieve media die haatzaaiend en samenzweerderig zijn tentakels slaat in de maagdelijke hersenen van het door de CSI-achtige breindoders gedomineerde volk. Nieuws als entertainment kan niet goor of vals genoeg zijn vandaag de dag. Geen avond zonder 'de gevaarlijkste steden', of 'het mysterie rond vlucht 666'. De nieuwe internetburger voedt zich graag met 'nieuws' uit de meest donkere krochten.

  Aart is daar met zijn eenvoudige HBS-diploma, en magere sociale status handig op ingesprongen. Zijn AOW, en catalogus *kuch* grote liefde bruid geven hem immers alle rust in Thailand een schoon en vooral educatief leven te leiden.

  Maar Aart is niet eerzuchtig. Aart deelt graag, of het nou zijn pyramide-achtige internet investerinkjes zijn of zijn kennis over het gevaar en de deceptie van de Jood. Aart staat klaar om over zijn Koninkrijk zonder onderdanen te regeren.

  Aart googelt en scrolled, leest en overziet, en laat de leiders van de alternatieve media zoals Micha Kat zijn inspiratie voeden. De Jood moet immers ontmaskerd worden, de Zionist gestopt, en Israel opgeheven. Dat u het weet. Lees Finkelstein u weet wel?! Die goede Jood (naast uiteraard Bob Dylan en ELvis Presley)

  Nee, het wordt tijd dat we Aart gaan zien zoals hij is. De redder van het vrije woord. De erudiet die met zijn verheven taalgebruik - 'smerige jood' is een gelaagde opmerking bedoeld voor de zesde chakra in het derde bewustzijnsniveau, en daar wordt het absoluut niet ontvangen als dom gescheld - de geschiedenis doet herschrijven.

  Waardering moeten we hebben voor Aart die zwetend door het ongemak van de zoveelste voedselvergiftiging en vrouwelijke afwijzing toch de eenzame maar manmoedige strijd aangaat om volkomen kleurloos de meest beschamende teksten uit het Deepweb te vertalen.

  Nee, aan Aart zal het niet liggen. Die Jood moet down, en aangemoedigd door zijn eigen Genie (Bonusje, Janus, rip, Fred Sommer) slingert Aart complete volzinnen belangeloos door de routers.

  Nooit te beroerd om in persoon zijn werk verder te duiden. Immer struikelend over het onbegrip voor het verschil tussen Jood en Zionist, maar begripvol als Aart is voor de duidelijkheid beide begrippen zelf te pas en te onpas door elkaar gebruikend:

  "Een Jood is niet een Zionist, maar vaak wel, maar 10% niet, en dan is de Jood goed, en als tie Zionist is fout, maar je hebt ook Zionisten zonder Jood, maar btw jij bent een smerige Jood, maar ik discrimineer niet. Ik hou van Joden, niet van Zionisten, en zionistische Joden zijn helemaal stom, en zionisten zonder joden nog meer, en jij bent de meest smerige Jood die ik tegen ben gekomen..usw"

  Duidelijk dus, Aart is niet anti-Joods, Aart is Aart, een anti-Joodse blogger letterlijk en figuurlijk opgesloten in een donker gat. Niet bijster intelligent, zwaar gefrustreerd, kaal en met een buikje.

  Een Loser dus.

  Da's Aart - ik ben geen anti-semiet - van Wijngaarden.
  Het zal je vader maar wezen.

  Shalom

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Zeg Ravan? Bedankt voor het ongeslepen vrijgeven van je 2e alias, want op deze manier is het wel heel erg simpel voor het verzet om een dosier met al die aka's van je bij te kunnen houden heurrr. Leren ze je dat bij de bin-shit/mooszaad al niet al meteen bij de eerste les? Tjonge jonge wat is het toch altijd goed dat ik (wij) mijn vijanden zo ontiegelijk overschat he ziva-david? Overigens kan je maar beter zo snel als mogelijk uit je mentale coma ontwaken en op het hebreeuws overgaan, want die lap onzin die je bij je laatste comment eruit ratelde, klopt zowel intellectueel als grammaticaal voor geen meter meer heurrr. Nu weet ik wel waarom ze je bij de talmudistische cybersoldiars hebben ingedeeld hahaha...

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Aart heeft hier afgelopen week nog gepost, onder het pseudoniem 'aart', waarbij hij de indruk probeerde te wekken hier voor het eerst op dit blog te reageren.

  Helaas was Aart niet helder genoeg om te bemerken dat zijn opvolgende berichten onder zijn oude account 'aart liberty' op dit blog verschenen, waardoor hij schromelijk door de mand viel.

  Overigens wel grappig dat Aart mij citeert uit een discussie met hem op dit blog over het bijstellen van het aantal slachtoffers van Auswitch.

  Uiteraard citeert Aart mij maar voor de helft en verzint hij de rest erbij.
  Mijn volledige citaat ging er namelijk over dat het aantal Joodse slachtoffers niet bepaald is aan de hand van hoeveel er in welk vernietigingskamp zijn geregistreerd en omgekomen, maar op het aantal joden dat na de oorlog per land vermist was.

  Het idee dat hier in de discussie wordt geopperd dat de joden het aantal slachtoffers heeft overdreven om een reden te hebben een eigen staat te stichten klopt dus ook niet. Als er al gerotzooid is met het aantal joodse slachtoffers, dan geldt dat dus voor elk land in Europa waar Joden vervolgd en gedeporteerd werden.

  BeantwoordenVerwijderen
 20. @Truth Hurts

  Uiteraard citeert Aart mij maar voor de helft en verzint hij de rest erbij.

  Het duurde even maar dan hebben we Aart toch in 1 zin te pakken.

  Kudo's!

  BeantwoordenVerwijderen
 21. @Rebekka

  tienes suerte, no eliminamos niños (no intencionalmente), simplemente reclutamos a los huérfanos. Asi de simple troll marica!

  Sleep well Holo!
  T-T-T
  ZV

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Weinig zinvol de discussies hier, Het Zuur heeft het nog goed begrepen in ieder geval.
  Mijn antwoord staat inmiddels op mijn eigen Blog: http://aart-liberty.blogspot.com/
  Ongelooflijk wat die Ravan hier aan onzin bij elkaar weet te sprokkelen, voelt zich blijkbaar ook zeer aangesproken. Logisch, dat hij hier reageert, Barracuda is immers een site, die onzin- en domdenken bestrijdt. En wees gerust, de aanklacht bij het Meldpunt Discriminatie is in behandeling genomen. Wie het laatst lacht, lacht het best.

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Ach aart, heb je toch maar besloten om niet langer net te doen dat je hier nog nooit eerder bent geweest en je oude account maar weer te gebruiken?

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Zijn verhaal klopt wel, het is een volledig verzonnen verhaal over die Holocaust. Er zijn natuurlijk wel wat joden omgekomen, maar ook gewoon burgers. Dus waarom moeten we nou iedere keer die joden maar blijven herdenken, 64 jaar na de oorlog?

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Dus waarom moeten we nou iedere keer die joden maar blijven herdenken, 64 jaar na de oorlog?.

  Vreemde redenatie: dus omdat er leden van verschillende bevolkingsgroepen zijn omgekomen mag je dat na 64 jaar niet meer herdenken?

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Zijn verhaal klopt wel, het is een volledig verzonnen verhaal over die Holocaust..

  dus de systematische vernietiging van joden, zigeuners, homofielen en andere minderheden door de nazi's is een verzonnen verhaal?

  BeantwoordenVerwijderen
 27. @Truth hurts
  Er is helemaal geen sprake geweest van een systematische vernietiging van de joden, Hitler wilde alleen alle joden verdrijven uit Europa. Het zgn. vernietigen van joden, is het sprookje, waar jij, dank zij de Zionistische propaganda nog steeds in gelooft. Natuurlijk mag je dat herdenken, daar hebben we toch 4 mei voor?

  BeantwoordenVerwijderen
 28. En op welke maffe site heb je dat weer gelezen?

  BeantwoordenVerwijderen
 29. @ John

  Je weet toch ook wel, dat op 4 mei dodenherdenking plaats vindt. Dat hoef je toch niet op een site te lezen?

  BeantwoordenVerwijderen
 30. Ik heb het over die andere zaken, Einstein.

  BeantwoordenVerwijderen
 31. Natuurlijk mag je dat herdenken, daar hebben we toch 4 mei voor?.

  Maar van jou hoeft het niet begrijp ik?

  BeantwoordenVerwijderen
 32. Het zgn. vernietigen van joden, is het sprookje, waar jij, dank zij de Zionistische propaganda nog steeds in gelooft..

  Dus er zijn geen joden, zigeuners, homo's of andere minderheden bij aankomst in kampen zoals auswitch vergast?

  BeantwoordenVerwijderen
 33. Glommalee aka Aart van Wijngaarden

  Zeg eens Opa Aart. Ga je nou ook nog eens de systematische vernietiging van Joden door Nazi Duitsland openlijk ontkennen?

  Je bent werkelijk niet een van de snuggerste.

  BeantwoordenVerwijderen
 34. "Dus waarom moeten we nou iedere keer die joden maar blijven herdenken, 64 jaar na de oorlog?"
  We denken die avond niet alleen de joden, maar alle gevallenne in die oorlog. En de laatste jaren word het steeds meer een herdenking om allen die in oorlogen waar ook ter wereld zijn gevallen voor ons.

  Maar het is natuurlijk leuker om bepaalde informatie weg te laten.

  Overigens is 4 mei de dag dat heel Nederland was bevrijd.

  BeantwoordenVerwijderen
 35. Wát Èén Wártáál Àllémáál !!!
  Multi interpretabel gescheld en gezeik Om Niéts !!!

  Had je Niét Wát Links die je gekotzzz
  Bevestigen Mischién ?

  Moét je Mij flikken Héb je Één Próbléém van je uitkeringkie !

  Die pasfoto staat je Wél !

  BeantwoordenVerwijderen
 36. 'Wát Èén Wártáál Àllémáál !!!''

  Dat heb je goed gezien, maar dan bedoel je toch vooral je eigen schrijfsels. Deze laat ik nog staan, maar meer van dit soort letterspaghetti gaat weg.

  BeantwoordenVerwijderen
 37. Deze mafkees reageert ook bij Aart op zijn site. Daar reageren trouwens alleen maar mafkezen die niet kunnen spellen. Maar goed, dan heeft Aart een paar lezers.

  BeantwoordenVerwijderen
 38. @ John
  Hallo, Einstein hier, je bent toch wel slim genoeg om te googelen, dan weet jij, dat ze de joden eerst naar Madagascar wilden versturen, maar dat was te ver weg, toen hebben ze Israël uitgevonden, maar die joden wilden helemaal niet weg. Over mafkezen gesproken, Barracuda denkt dat het internet vierkant is, want hij zegt dat die Aart linken vindt in een of andere uithoek van het internet.
  @Truth hurts
  Moet ik dan op 4 mei naar de dodenherdenking als ik en nog mijn ouders helemaal niet de oorlog hebben meegemaakt? Iedereen, die wel wat te herdenken heeft, kan dat wel doen, het is geen verplichting.
  Er zijn helemaal geen mensen vergast in Auschwitz (wel goed schrijven hè, anders wordt Barra boos), omdat er helemaal geen gaskamers waren
  @ Ravan aka Netanyahu
  Moet ik nou bang worden om je vreemde reactie?

  BeantwoordenVerwijderen
 39. dan weet jij, dat ze de joden eerst naar Madagascar wilden versturen, maar dat was te ver weg, toen hebben ze Israël uitgevonden, maar die joden wilden helemaal niet weg.

  Tja, daar gaat je theorie dat de joden hun leed in WW2 hebben overdreven om maar naar israel te kunnen..


  Er zijn helemaal geen mensen vergast in Auschwitz , omdat er helemaal geen gaskamers waren
  .

  Precies wat ik dacht, een holocaustontkenner...

  BeantwoordenVerwijderen
 40. @Glomallee:
  1. Zoals ik al zei is de dodenherdenking voor alle Nederlanders die gesneuveld zijn in oorlogen waar ook ter wereld. Dus we gedenken er ook "onze jongens en meiden" die in Afghanisthan het leven lieten.
  2. Hoe weet jij zo zeker dat er geen gaskamers waren?
  3. Wat een gemierenneuk om te beginnen over een vorm. Het is fuckin' beeldspraak.

  BeantwoordenVerwijderen
 41. Moet ik dan op 4 mei naar de dodenherdenking als ik en nog mijn ouders helemaal niet de oorlog hebben meegemaakt?.

  jij bent degene die over het moeten is begonnen, ik niet.

  Dat jij geen respect wilt tonen voor mensen die gevallen zijn voor onze vrijheid mag jij verder weten.

  BeantwoordenVerwijderen
 42. @ Deweb
  Eigenlijk staat de hele uitleg, waarom er geen gaskamers waren in Auschwitz allemaal op de site van Aart Liberty, dus wat moet ik er nog aan toevoegen?
  Bovendien laat Zyklon B blauwe sporen na op de muren, die nergens zijn gevonden in Auschwitz. Bovendien legt de directeur van Auschwitz zelf uit, dat Zyklon B per dag hooguit 30 minuten werd gebruikt, om te ontsmetten. Dus kan het hele verhaal, dat daar joden zijn vergast, niet waar zijn. Als je het over mierenneuken hebt, dat doet Barracuda doorlopend. Hij begint toch zelf in zijn eigen artikel over het feit, dat Coole fout is geschreven? Het moet Cole zijn, nou, nou, heel belangrijk.

  BeantwoordenVerwijderen
 43. Aart denkt ook dat Balkenende een psychische stoornis heeft omdat hij dat op een website gelezen heeft en Aart denkt dat Israel plannen heeft om de Palestijnen 50 jaar in een cryotische slaap te dompelen zodat ze genoeg tijd en ruimte overhouden om het conflict op te lossen, omdat dat op een website staat.

  Dat beide artikelen fictief zijn doet er bij hem niet toe..

  Dat maakt zijn blog nou niet bepaald een betrouwbare bron.

  Dat toont Aart overigens ook al aan door mij maar half te citeren en er een eigen draai aan te geven.

  BeantwoordenVerwijderen
 44. Hoi Aart,

  Zit je nu onder je mislukte voedingssupplementen experimentje te bloggen, en die garbage van je weer te pluggen? Wat een rare man ben je toch.

  Koop eens een boek. Wat dacht je van: "Zwart als Inkt" van Wim Hofman? Een katholiek dus dat zou geen bezwaar moeten vormen.
  Het is een prachtig herschreven verhaal over Doornroosje en de 7 dwergen.

  Voor een liefhebber van bizar verbogen werkelijkheid zoals jij eigenlijk een must.

  BeantwoordenVerwijderen