maandag 26 april 2010

Geswaffel

Glas in lood-kunstenaar Gertjan van Beijnum van Kleintje Muurkrant is een aluhoedje. Kleintje? Een papieren muurkrant voor links actienieuws waarmee Den Bosch werd volgeplakt. De papieren versie werd een gelijknamige website, waar roddel en achterklap over onder meer Nederlandse criminelen en foute ondernemers wordt afgewisseld door kritische commentaren over bijvoorbeeld GroenLinks. Nu is Van Beijnum niet altijd even zorgvuldig met het weergeven van feiten, wat hem al enkele keren op dure juridische procedures is komen te staan. Als gevolg daarvan heeft de Bosschenaar zijn schrijfactiviteiten al diverse keren gestaakt.

Inmiddels roddelt Van Beijnum er weer lustig op los, waarbij steeds meer complotonderwerpen voorbij schuiven Vorige week ging het 'over de irritante slaafsheid waarmee onze mainstream jongens en meisjes het nieuws dat ze van allerlei overheden krijgen voorgeschoteld op ons bord schuiven Want: Een paar dagen geleden fileerden we al het bericht over de dood van Abu Omar a-Baghdadi, die allang dood was, cq. in een Irakese kruipruimte zat cq. niet bestond. En dan nu weer het slappe geswaffel van Gerard Bouman. Het opperhoofd van de AIVD, die desnoods journalisten laat afluisteren of op de grill laat leggen om aan de weet te komen wie hun bronnen zijn.'

Knap hoe Van Beijnum ons vanachter zijn pc in Den Bosch wel even vertelt hoe het echt in elkaar zit. Al moet je dan wel eerst namen goed leren spellen (het is al-Baghdadi). Al-Baghdadi en Abu Ayyub al-Masri werden volgens berichten getroffen bij een Amerikaans-Iraakse aanval op hun schuilplaats in de buurt van Tikrit, het bolwerk van de opgehangen Iraakse leider Saddam Hussein. Complotters geloven dat niet omdat zijn dood al eerder was gemeld en Al-CIAda helemaal niet kan hebben bestaan. Toch: Ook Harry Mulisch was al eens door Teletekst doodverklaard en daar heeft de CIA naar verluidt geen enkele rol in gespeeld. Schijnt dat Al-Qaida deze verhalen zelf heeft verspreid om de Amerikanen op een dwaalspoor te brengen.

Enfin, terug naar het geswaffel van Van Beijnum: 'Deze supersmurf (Bouman) wist ons deze week te vertellen dat zijn speurneuzenvehikel meer luitjes naar baardlanden gaat sturen om op eigen kracht aan de weet te komen of Captain Caveman van plan is met een 737 de Martinitoren aan flenters te vliegen. Aanleiding was de attack van de ballenbomber van eind vorig jaar. Volgens Gerardje was dat het bewijs voor het groeiende gevaar op islamitisch terrorisme in Nederland. De ballenbomber! Dat was een valse vlagoperatie Gerard !! Dat weet je toch !!! En we hopen toch niet dat je straks ook nog met de oh zo vervaarlijke tietenbombers komt aanzetten om je budget in stand te houden. Dat kan je misschien nog verkopen aan de mainstream, maar niet aan ons. We houden je in de gaten Gerard.'

Daar heb je het weer: false flag. Typisch zo'n term die Gertjan die op vage websites heeft zien staan. En al eerder kwam Gertjan wat betreft de ballenbomber tot het volgende meesterlijke inzicht: 'Maar het was wel meteen een mooie smoes om een zootje enge poortjes te bestellen waar elke vliegtuigpassagier met zijn handen omhoog in moet gaan staan. Om te laten zien dat er nog leven is achter de gulp of het inlegkruisje.' Vraag ons alleen weer niet wat het doel van die poortjes nou echt is behalve de controle op explosieven. Wellicht dat Gertjan dat nog eens op een idee komt. Stay tuned!

3 opmerkingen:

 1. Ik had onderhand wel een complotgek verwacht die ons weer gaat uitleggen dat die apparaten zijn aangeschaft om ons 'bang' te maken, zodat wetten kunnen worden aangenomen om ons te 'ónderdrukken'.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Just in: De Nigeriaan Umar Farouk Abdulmutallab, die op eerste kerstdag een aanslag probeerde te plegen in een vliegtuig op weg van Schiphol naar Detroit, is vastgelegd op video.

  De beelden waarop hij een soort terroristische training doet, zijn maandagavond uitgezonden door de Amerikaanse zender ABC.

  In de video van het terreurnetwerk al-Qaeda is te zien dat de 23-jarige Abdulmutallab en anderen met kogels op een Jodenster, een Britse vlag en de letters van de Verenigde Naties schieten.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. "Dat was een valse vlagoperatie Gerard !! Dat weet je toch !!! En we hopen toch niet dat je straks ook nog met de oh zo vervaarlijke tietenbombers komt aanzetten om je budget in stand te houden. Dat kan je misschien nog verkopen aan de mainstream, maar niet aan ons. We houden je in de gaten Gerard.'"

  Barracuda jij denkt dat alle recente aanslagen blijkbaar falseflag ops zijn ??

  oke van een paar weten we het maar er zijn er vele die geen false-flag zijn, denk jij namelijk dat er geen zwartbloed is gezet in afghanistan en irak ??

  Het zou mij persoonlijk allerminst verbazen als er in NL een aanslag wordt gepleegt, helemaal sinds we hand in hand vechten met de Amerikanen en britten.(afghanistan en irak)

  weet je welke beelden op mijn netvlies gegrift staan ?
  Bagdad 's nachts en honderden bommen slaan in het was het begin van de oorlog.. er zijn toen belachelijk veel burgers omgekomen alleen al door deze actie zijn er miljoenen mensen die wel een bom tot ontploffing zouden willen brengen in NL..... het is een groot wonder dat het nog niet is gebeurt.... je kunt ze het trouwend moeilijk iets verwijten , wat zou jij doen als je halve familie is vermoord door het leger van een land of in bombardementen oid.. ? Ik zou helemaal gek worden en het er niet bij laten zitten.. al zou het 40 jaar duren maar ik zou me wreken .. ik denk niet dat ik er als enige zo over denk .. dus ik vermoed dat de toekomst nog veel voor ons in poetto heeft..

  gr
  TF9

  BeantwoordenVerwijderen