woensdag 9 maart 2011

BazillionsHet onvermijdelijke is gebeurd: de wandelende totaaldestructie en doorgesnoven drankorgel Charlie Sheen is ondanks zijn tijgerbloed en complotbrein op staande voet ontslagen door producent Warner Bros. De comedyserie 'Two and a half men' wordt vermoedelijk 'One and a half men'.

Sheen, still high on Sheen, verwelkomde het nieuws als volgt: 'It is a big day of gladness at the Sober Valley Lodge because now I can take all of the bazillions, never have to look at whatshiscock again and I never have to put on those silly shirts for as long as this warlock exists in the terrestrial dimension.' Om vervolgens te dreigen met een rechtszaak. Want ja, Charlie verdiende er wel even dik geld mee.

En inmiddels geniet de wereld van Charlie's glijdende schaal naar verdere zelfdestructie. En wie wil dat niet meemaken? Herman Brood werd een zombie, maar Charlie doet alles waar kantoorsulletjes al jaren van dromen. Charlie rulez. Elke man die ontkent dat hij niet Charlie Sheen wilt zijn is gewoon een wijf. Punt.

En ja, het nieuws is niet meer bij te benen. Charlie gaat geld verdienen met Twitter. Hij heeft een nieuw huis gekocht met zonneterras, bibliotheek, fitnessruimte en en privébioscoop. Hij bihuwt zijn vriendinnen. Hij wil een boek publiceren onder de titel Apocalypse Me: The Jaws of Life. Zijn webcast Sheen's Korner kent afleveringen als Torpodeos of Truth Part 2. Over een jaar is hij de baas van de intornetz en bij de volgende verkiezingen wordt hij de chef van de US of A. Of is hij morsdood.

5 opmerkingen:

 1. http://www.youtube.com/watch?v=fIL7Nnlw1LI&feature=relmfu

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hier geen reacties? Nee want hij was clean, en dat vinden ze hier niet leuk, hier willen de gedrochten alleen maar afzeiken, dat is het enige wat de creeps kunnen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Van jou krijg ik altijd aandacht aangezien je compleet door mij geobserdeerd bent, dat heb je nu voor de zoveelste keer bewezen .. hahaha .. Wat heb jj toch een treurig bestaan, maanden lang loeren op deze site en ja hoor eindelijk daar is ie dan je grote liefde, je kan weer even uit je duistere krochten tevoorschijn komen .. hahahaha .. zelden zo'n loser en creep meegemaakt.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ach, je kon je frustraties weer even kwijt.
  dat zal zeker opluchten..

  BeantwoordenVerwijderen