donderdag 17 maart 2011

Kreek op de Week

Eindelijk konden we eens een glimp opvangen van Jeroen de Kreek, uitbater van het blog HetZuur. Vroeger oogde hij als een marsupilami, maar deze imitatie van Yasser Arafat mag er ook zijn. Jeroen was maandag volop in het nieuws bij Powned, nadat hij eerder die dag tien meter achter Geert Wilders met salafistische broekspijpen had plaatsgenomen in de RB Amsterdam, om van daaruit aan Wilders te Twitteren: 'Ik zit nog geen tien meter achter je. Ik zwaai wel even.' Of: 'Ik ga je neuken'. Die mededelingen zijn trouwens alweer van Twitter verdwenen, want De Kreek is jurist genoeg om te beseffen dat dat hem wel eens in problemen kan brengen. De zitting werd door zijn toedoen volgens datzelfde Powned ook nog eens geschorst nadat hij opriep om Wilders 'ambtshalve gevangen te nemen'.

Het Powned-interview met de flink boerende en ADHD formulerende De Kreek werd afgewisseld door een analyse van de Amsterdamse psychiater Bram Bakker, die door familie of vrienden van Jeroen was benaderd met de vraag of hij niet kon worden opgenomen.

Het is zonder twijfel Week van de Kreek, want ook Jort Kelder stapte naar de politie na aanhoudende stalking door Jeroen. Naar verwachting in de nazomer zal de rechtszaak beginnen tegen Jeroen naar aanleiding van de historische aangifte van Meldpunt Discriminatie Internet (MDI). Wordt hij toch nog beroemd. Hoewel, al zijn jodenbogjes inclusief HetZuur zijn gisteren offline gehaald en zijn Wikipedia pagina is genomineerd voor verwijdering. 

29 opmerkingen:

 1. Wat jammer nou weer, dat die websites van de Kreek offline zijn gehaald, is er eindelijk iemand, die de waarheid zegt over die Zionistische joden, grijpt de joodse maffia weer in.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. De Kreek heeft geen enkel twitter bericht weggehaald. Wilders zal geneuqd worden.

  Websites zijn vannavond weer on-line. Server is overloaded geraakt.

  Ook is de zitting niet door toeden van De Kreek geschorst.

  Dom om domme dingen te zeggen over zaken waar De Kreek zelf bij is.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ken geen provider die een blog uit de lucht haalt wegens overbelasting. Na enkele uren moet het verkeer weer normaal zijn.
  Ook merkwaardig dan meteen alle subblogjes uit de lucht zijn, die toch heus niet zoveel publiek trokken.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik kan die Twitter citaten ook niet meer vinden. Waar zijn ze dan gebleven?

  BeantwoordenVerwijderen
 5. @John,
  Er zijn talloze redenen te bedenken waarom dit wel het geval zou kunnen zijn. En alle 3 domeinen kunnen onder 1 account zijn geplaatst. If 1 fails, they all fail.. Wat je zegt is helaas nergens op gebaseerd.

  @deKreek
  Hoewel ik je grappiger vond tijdens je politieke partij psychose hoef je voor mij niet offline. Het is jouw mening, hoe beledigend ik die ook vind, en je probeert in ieder geval er een argumentatie in te stoppen.

  @Aart
  Dat is anders bij jou. Jouw anti-joods gebrabbel is puur gestoeld op een persoonlijke ervaring met een Israelische bank. Voor mensen die vanuit een persoonlijke vete een hele bevolkingsgroep over 1 kam scheren heb ik heel erg weinig respect.

  Zeker als je je ook nog eens ultralaf verschuilt achter je zogenaamde Thaise onschendbaarheid. Maar er komt een dag Aart dat je arrogante gekokketeer als een boemerang terug in je schoot valt.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. @john

  Het heeft er de schijn van dat de sever overbelast is geraakt door whatever en dat deze server waar al die sites op staan nog niet herstart is. Dat is een server waarvan bekend is dat deze door overbelasting offline is geraakt en nog niet on-line is gebracht. Dat gebeurt op het vroegst aan het eind van de middag.

  Wat die tweets betreft: echt geen flauwbenul. Tweets over neuqen van Wilders zijn niet weggehaald. Wilders zal voortgaand geneuqt worden tot hij naast de cel van Mohammed B. zit voor zijn levenslang Koranles.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. @Ziva
  Ach, je haalt weer oude koeien uit de sloot. Laat ik nog een keer duidelijk zijn, ik heb het regelmatig over Zionistische joden en niet de gehele bevolkingsgroep. Niet alleen ik, maar velen, ook menig andersdenkende rabbi, moet niks van het Zionisme hebben. Noem het modern communisme, maar zelfs denktanks in de USA geven het hooguit nog 10 jaar bestaansrecht. En over Zionistische joden gesproken, in Amsterdam zit zo'n Zionistische rabbi, ene Evers, die met regelmaat wat anti-semitische uitingen weet te organiseren, maar zelf samen met de Mossad, andersdenkende rabbi's in een invalide-karretje hijsen, zie deze link:
  http://preview.tinyurl.com/4d2pdlm
  Dus jouw interpretatie is alleen de jouwe.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. LoL @Aart voor je tomeloze inzet om je copyblogjes te spammen.

  Na al die bans en het ontbreken van enig relevant bezoek aan je anti-semitische blogprobeersels zou een normaal denkend mens toch bedenken dat kennelijk niemand op je zit te wachten.

  Maar niet Aart. Zich vervelend onder de Thaise palmboom pruttelt zijn modem onverzettelijk door, want de hele wereld zal weten wie het zijn geweest die op zo'n vermaledijde wijze Aart's klikfraude gulzigheid om zeep hebben geholpen.

  Aart je spamt het net onder met je gekopieerde rommel vanuit maar een simpele achtergrond; je eigen gierige verlies. En dat maakt je een miezerig mannetje.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Het infantiele gebrabbel van ene Samuel met rare leestekens heb ik weggehaald.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. @Ziva David
  Ik ga natuurlijk niet mijn tijd verdoen aan nietszeggende reacties van een gefrustreerde jood. Want gierigheid kenmerkt alleen joden, die alles bij elkaar schrapen met drugshandel, pornohandel, organenhandel, wapenhandel, noem maar op. Als er ergens in de wereld stront wordt gesignaleerd, zijn er joden bij betrokken. Dus miezerige mannetjes vindt je voornamelijk in Zionistische kringen.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. "Als er ergens in de wereld stront wordt gesignaleerd, zijn er Joden bij betrokken". Goh, Aart, ik dacht dat jij niks tegen Joden had? Tuurlijk, Aart. Jij hebt niks tegen Joden, alleen tegen Zionisten. Dat blijkt overduidelijk uit het bovenstaande citaat.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat ik wel eens zou willen weten waarom Jeroen een zonnebril over de theedoek draagt. Is hij dan nog minder herkenbaar?

  BeantwoordenVerwijderen
 13. @ p.vander.gallien
  Met enige intelligentie had je kunnen begrijpen, dat als er ergens stront in de wereld is, daar joden bij betrokken zijn, dat het altijd Zionisitsche joden zijn. Religieuze joden of andersdenkende joden, houden zich niet met stront bezig. Dus goed lezen, galmans en dan proberen die paar hersenen in beweging te zetten.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Sorry Aart, had ik je al weer verkeerd begrepen. Maar jij bent natuurlijk ook van een heel ander kaliber dan mijn zielige persoontje.

  Aan de andere kant is het ook gewoon mogelijk dat je met de geciteerde zinsnede je mond weer eens voorbij lulde en vervolgens haastig een terugtrekkende beweging moest maken.

  "Want gierigheid kenmerkt alleen joden". Dat gaat dan neem ik aan ook uitsluitend over zionisten?

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Rustig Aart, wind je niet zo op. Zelfs je spell checker raakt ervan in de war.

  Maar laat die drift nou eens los Aart. Je sruikelt van de ene naar de andere anti-semitische opmerking, om daar stotterend via allerlei bochten zogenaamd weer op terug te komen.

  Het brengt je alleen maar problemen. Straks word je visum een keer geweigerd waardoor je gedwongen naar NL moet waar een vuistdik dossier over je klaarligt.

  Koop een boek over tuinieren, en ga Thaise bloemetjes exporteren. Veel beter voor je dan het rondstruinen op en vertalen van dubieuze sites.

  BeantwoordenVerwijderen
 16. @ Samual: volgens mij ben ik duidelijk geweest. Die lettersoep van je komt hier niet te staan. Ik haal alles weg.

  BeantwoordenVerwijderen
 17. ach alle websites van die idioot zijn nog steeds offline. Toegeven dat ze offline zijn gehaald door de provider is erg lastig

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Ach, leuke van Aart is dat hij altijd zijn schild laat vallen en zijn werkelijke aard laat zien als je hem opwindt....
  Dan opeens vergeet hij de dekmantel van de zionisten en komt de jodenhaat in volle glorie naar boven

  Wat kreek betreft: kan inderdaad zijn dat door de belangstelling van geenstijl de server uit de lucht is.
  De tijd zal het leren...

  BeantwoordenVerwijderen
 19. HetZuur blijft tot op heden uit de lucht, en het zal mij niets verbazen als het definitief is.

  BeantwoordenVerwijderen
 20. @Bara

  Er is nog niemand naar het datacentrum gegaan om de server weer online te brengen. Staat voor straks gepland.

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Ook als de website van "De Kreek" niet meer online komt, is het toch maar goed, dat de Holocaust Leugens op deze link te vinden zijn:

  http://tinyurl.com/4h7z3de

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Hé, daar hebben we Aart ook weer. Ik vond het al zo jammer dat je gisteren met de staart tussen de benen afdroop.

  Zeg Aart, doe jij nog wel eens iets anders dan het plaatsen van linkjes? Zelf nadenken bijvoorbeeld. Betekent dat concept iets voor jouw?

  BeantwoordenVerwijderen
 23. @Barracuda

  Klets toch niet, man. Er zal alleen maar meer online komen.

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Bovendien is er, ter bescherming van de vrijheid van meningsuiting, een kopie website van Het Zuur verschenen op de volgende link:

  http://tinyurl.com/4jwxt9f

  Want die Zionistische joden van het Cidi en het MDI gaan ons toch niet muilkorven.

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Mooi om te zien, de onderlinge solidariteit van antisemieten...

  BeantwoordenVerwijderen
 26. @aart: Als Apple ten minste niet ontdekt wat jij hebt geplaatst en zegt "de mazzel".

  Maareh, als jij door rood loopt en je word geschept door een auto...is het dan ook de schuld van "de joodse maffia"?

  BeantwoordenVerwijderen
 27. @Deweb
  Aart zal eerst zeggen dat het de schuld van de zionistische mafia was. Daarna zal iemand hem uitlachen waarna de stoppen bij Aart doorslaan en hij zal roepen dat de "joodse mafia" er achter zat.

  Daarna zal Aart zich realiseren dat zijn gebrek aan zelfbeheersing hem weer eens fataal is geworden en zal hij schreeuwen dat iedereen hem moedwillig verkeerd begrijpt. Vervolgens dumpt hij een paar linkjes naar antisemitische sites en reageert hij verder niet meer.

  BeantwoordenVerwijderen