maandag 14 maart 2011

HAARP 2.0

Nog geen uur na de eerste beelden van de Japanse tsunami kropen aluhoedjes achter hun peesees om te suggereren dat HAARP er achter zat, de krachtige ionosferische verhitter of doodstraal. Ten minste, dat zijn de omschrijvingen die je links en rechts op het wereldwijde interweb leest. Als complotters het niet meer weten komen ze met HAARP aanzetten. Desnoods sleep je er echt alles bij dat je maar kunt vinden op internet, waaronder vanzelfsprekend chemtrails of de (galm) illuminati. Of schrijf je allerlei ouderdomskwaaltjes zoals oorsuizingen en brommen toe aan HAARP ('Het verraderlijke van de HAARP-mindcontrol is dat het afstemt op de frequentie van onze hersenen, waardoor het lijkt alsof bepaalde zaken uit onszelf voortkomen'')

Het gros van dit complotvolk heeft zelfs nog nooit eens op de website van HAARP gekeken, maar dat doet er niet toe: de orkaan Katrina moet wel een mensgemaakte storm geweest zijn, de ramp in New Orleans zou gebruikt zijn als een vingeroefening voor binnenlandse crowd control en psy ops en de aardbeving in Haïti was zeg maar de climax. De Japanse ramp de overtreffende trap. HAARP 2.0. iRamp 3.0. En wat dacht je van dit complot:

1. Vóór het weekend gaat de olieprijs een beetje naar beneden. Wie had dat verwacht?
2. Een tsunami pakt een kerncentrale en de wereld denkt weer terug naar het Soviet feestje uit 1986: Tjernobyl.
3. De olieprijs giert omhoog en speculanten plukken de vruchten. 

4. Nou de vraag. Is er een machine waarmee je dit soort 'natuurrampen' kunt bewerkstelligen? En wie heeft dan de knop? 

Wat altijd meteen opvalt: nergens een wetenschappelijke verklaring van hoe dat in zijn werk gaat, zo'n door HAARP geïnduceerde aardbeving. Moet vooral niet te ingewikkeld worden. Gelukkig kun je altijd nog verwijzen naar oude interviews van in Japan woonachtige journalisten die ten minste nog een poging wagen. Benjamin Fulford: 'Dit doen ze door een miljard Watt microgolf de ionosfeer in te schieten die de ionosfeer omhoog drukt, en deze kaatst terug. De manier waarop het terugkaatst kan aardbevingen veroorzaken. Net zoals een operazanger een glas kan breken door op een bepaalde frequentie te zingen of wanneer je je vingernagels over het schoolbord haalt en een vreemd gevoel krijgt. Als ze de vibratie afstemmen op de rotsen in de aarde dan zijn ze hier tot toe in staat. Dezelfde machine kan ook ondergronds water verhitten om aardbevingen te veroorzaken. En onthoudt, een miljard Watt microgolf. Wat doet een microgolf met water? Het verhit ‘t. Stel je voor dat je die miljard Watt microgolf op een tropische storm richt, dan kun je die veel groter maken en je kunt de richting veranderen.' 

Kortom, je schiet gebundelde energie zeventig tot vierhonderd kilometer de lucht in, die als een soort laserstraal weerkaatst en zich dwars door pakweg tien kilometer zout water boort, zodanig dat de tektonische platen in de lithosfeer op nog grotere diepte verschuiven. Een soort supersquash dus, waarbij de bal diep onder de grond alle houten palen van het Paleis op de Dam verpulvert. Klinkt dat logisch of klinkt dat logisch?

Wie was die Benjamin Fulford ook maar weer? Dat legt Wikipedia ons even haarfijn uit: hij gelooft dat AIDS en SARS geheime biowapens zijn om de Afrikaanse en Aziatische bevolking te reduceren, 9/11 een inside job is, een Chinees genootschap de illuminatie heeft bedreigd en HAARP ons klimaat verandert. Bekwamer kunnen we het niet maken.

35 opmerkingen:

 1. Bij NuJIJ:

  Het artikel heeft het over een vermogen van een miljard watt. Even erg grof afgerond 1 miljoen keer zoveel als mij magnetron in de keuken. Laat ik er twee miljoen van maken. Hoe lang doet mijn magnetronnetje er over om een liter water te laten koken? Laten we zeggen een minuut. HAARP kan dus 2 miljoen liter water in een minuut laten koken. Dat is twee derde van een olympisch zwembad. En daarmee willen ze een aardbeving veroorzaken die half japan laat bewegen door grote hoeveelheden water(damp) te beïnvloeden? Dan mogen ze toch nog wel een flink aantal nulletjes achter die miljard plaatsen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ""9/11 een inside job is""

  Nééééé, dat was een groot complot van Al-Qaida, netzoals dat Al-Qaida achter de opstanden in bijvoorbeeld Libie zit. Ook daar zit Al-Qaida achter! Wat een niets ontziende wereldwijde terroristen zijn dat toch. Tsja het grote Al-Qaida complot.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. @hoebedoelje

  Waar lees jij dat Barracuda zegt dat Al Qaida achter de opstand in Libye zit? Is je fantasie weer eens op hol geslagen? Vanochtend vergeten je pilletjes te nemen?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. De medicijnen hebben lang gewerkt, want hoebedoelje hebben we een tijd niet gezien.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. ""9/11 een inside job is""

  Dit staat in het artikel, maar het was toch Al-Qaida! Nou, Al-Qaida zit ook achter de opstanden in bijvoorbeeld Libie, toch?! Het grote Al-Qaida complot.

  ""Is je fantasie weer eens op hol geslagen? Vanochtend vergeten je pilletjes te nemen?""

  Je kon het weer niet laten he vieze fascist.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik neem aan dat je probeert iets te zeggen, geendank? Het probleem is dat ik aan je eerste alinea werkelijk geen touw vast kan knopen. Kun je het nog een keer zeggen, dit keer in het Nederlands?

  BeantwoordenVerwijderen
 7. ""9/11 een inside job is""

  Dit staat in het artikel, maar het was toch Al-Qaida! Nou, Al-Qaida zit ook achter de opstanden in bijvoorbeeld Libie, toch?! Het grote Al-Qaida complot.

  ""Is je fantasie weer eens op hol geslagen? Vanochtend vergeten je pilletjes te nemen?""

  Je kon het weer niet laten he vieze fascist.

  -----


  Gewoon rustig lezen, niet jezelf wijsmaken dat je niet goed kan lezen want dan lukt het idd niet, niet in paniek raken, dat is heel belangrijk.

  Ik zal je een handje helpen;

  In het artikel, het geschreven stuk waar deze reacties bij horen, saat onder andere dat 9/11 een inside is, maar dat klopt niet, het was toch A-Qaida?!

  Nou, ik ben benieuwd naar je reactie, ik ben benieuwd of het lezen je een beetje gelukt is. Zo niet, zeg dan wat je niet begrijpt. Ik heb wel geduld met mensen die geestelijk minder valide zijn want daar kunnen ze tenslotte ook niets aan doen.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. ""saat onder andere dat 9/11 een inside is""

  Die moet even over;

  'staat onder andere dat 9/11 een inside job is'

  Ja, dat moest ik even herstellen anders ga je nog meer aan je leeskwaliteiten twijfelen, en dat kunnen we niet hebben.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik snap het nog steeds niet goed, maar dat ligt hem vast aan mij. Verre zij het van mij te twijfelen aan jouw pedagogische gaven.

  Als ik het goed begrijp, redeneer jij als volgt:
  Barracuda denkt dat Al Qaida achter 9/11 zat. Dús denkt Barracuda dat Al Qaida ook achter de opstand in Libië zit?

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wie heeft het over barracuda? Ben je geobserdeerd of zo?

  Al-Qaida zat achter 9/11, ja toch?!
  Al-Qaida zou ook achter de opstanden in bijvoorbeeld Libie zitten, ja toch?!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wie zegt dat?
  Ik neem aan dat Barracuda - net als iedereen die over een greintje gezond verstand beschikt - aanneemt dat Al Qaida achter 9/11 zat. Ik denk dat zeer zeker.
  Waarom zou ik dús denken dat Al Qaida achter de opstand in Libië zit?
  Wanneer je het niet over Barracuda of mij hebt, waar heb je het dan wel over? Of werd je vanochtend wakker en dacht je: "kom, laat ik eens ergens schrijven dat er een link bestaat tussen 9/11 en de opstand in Libië."?

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Jij bent zeer zeker niet het slimste jongetje van de klas, en dan heb ik het niet eens over het feit dat je niet kan lezen en dat je een fascist bent.

  ""Wanneer je het niet over Barracuda of mij hebt, waar heb je het dan wel over?""

  WHOEhoehahahaha.... die opmerking zegt alles, wat ben jij een dwaas.

  In het artikel staat; '9/11 een inside job is'.

  Maar dat klopt niet, het is toch Al-Qaida die achter die aanslagen zat, gedirigeerd vanuit een grot is a'stan. En nu zit Al-Qaida weer achter de opstanden in bijvoorbeeld Libie. Jahaa het grote Al-Qaida complot, tis wat.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat is er nou onduidelijk aan de volgende zin: 'hij (De journalist in Japan) gelooft dat AIDS en SARS geheime biowapens zijn om de Afrikaanse en Aziatische bevolking te reduceren, 9/11 een inside job is, een Chinees genootschap de illuminatie heeft bedreigd en HAARP ons klimaat verandert. Bekwamer kunnen we het niet maken'

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Oh daar hebben we nog zo'n slimmerik. Rogier volgens jou zat Al-Qaida niet achter 9/11?

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Probeer je iets te zeggen of is dat astmatische brein van jouw eenvoudigweg niet in staat een samenhangende zin te formuleren, geendank?

  Wat probeer je ons nu eigenlijk te vertellen? Dat Al Qaida niét achter 9/11 zat, wél achter 9/11 zat, niét achter de opstand in Libië zit, wél achter de opstand in Libië zit? Of - jouw kennende -, dat het Grote Joodse Complot achter 9/11 zit?

  Oh, blijf voortaan 's ochtends van de jenever af.

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Wat loop je nou te raaskallen p.vander. galien, hoe stom kan je zijn? Nou, zó stom dus, ik zal je nog even helpen herinneren aan je eigen dwaasheid; 'Wanneer je het niet over Barracuda of mij hebt, waar heb je het dan wel over?'

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Je bedoelt dus dat je niet in staat bent het uit te leggen? Waarom kom je anders niet tegemoet aan ons eenvoudige verzoek uit te leggen wat je bedoelt?

  BeantwoordenVerwijderen
 18. 'Wanneer je het niet over Barracuda of mij hebt, waar heb je het dan wel over?'

  Whoehahahaha .. dat was echt een lachmoment, goh goh hoe stom kan je zijn..

  Enniewee..

  Wat begrijp je nu weer niet, wat kan ik niet uitleggen? Wees eens een keer duidelijk in plaats van die wartaal.

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Dat Al Qaeda achter de opstand in Libie zit, dat roept Khadaffi.

  Dat Geendank waarde hecht aan uitspraken van deze despoot spreekt voor zichzelf...

  Wel lachen hoe de zinssnede ""9/11 een inside job is"" zo als een rode lap op een stier werkt bij hoebedoelje/geendank, die na de blamage van zijn eerdere postings na maandenlange stilte het weer aandurft hier te posten (in de hoop dat de overige lezers zijn vorige postings zijn vergeten)...

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Waar hoebedoelje/geendank overigens nooit antwoord op durfde te geven is dezelfde vraag die hij hier stelt:

  "geloof je dat 911 een inside job is"?

  Als hij zelf al geen antwoord durft te geven, waarom dan anderen proberen te dwingen de vraag te beantwoorden?

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Oké, daar heb je truth hurts "opeens" weer .. hahaha .. wat hilarisch.

  ""Dat Geendank waarde hecht aan uitspraken van deze despoot spreekt voor zichzelf...""

  Nergens staat dat ik er waarde aan hecht, jij hecht waarde aan de woorden van een aartsleugenaars zoals bv Bush.

  Maar wat wil je nou vertellen, dat Al-Qaida niet achter de opstand in Libie zit? Waarom niet, hoe weet jij dat?

  Kijk, ik zeg dat Al-Qaida er niet achter zit, netzoals dat Al-Qaida niet achter 9/11 zit.

  Waarom niet? Omdat Al-Qaida niet als dusdanig bestaat, Al-Qaida is verzonnen om voor allerlei doeleinden gebruikt te worden.

  Wanneer een oorlogszuchtige leugenaar als Bush vertelt dat Al-Qaida achter allerlei zaken zit dan blaat truth hurts dat dat zo is. Maar wanneer iemand als Ghadaffi zegt dat Al-Qaida achter bebaalde zaken zit dan is dat onzin volgens diezelfde truth hurts, dan ziet ie opeens het licht.. WHOEHOehoehahahaha.... dat is toch echt om je te bescheuren.

  En ik zie dat je nog steeds een leugenaar bent, maar dat zal je ook altijd blijven. En me weer vals beschuldigen, wat ben je toch een ongelooflijk naar mannetje. Weet je nog "discussie" over Werner von Braun, vieze fascist dat je bent!!

  BeantwoordenVerwijderen
 22. @ Hoebedoelje. De hulp inroepen van je alter ego en dan net doen alsof dat een medestander van je is gaan we hier niet meer tolereren. Dat trucje kennen we al van het koppel Glomallee/Aart Liberty .

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Lul niet zo slap barracuda, ik roep nergens de hulp in van wie dan ook.

  Afhankelijk van welk e-mail adres je open hebt staan wordt je nick weergegeven, sukkel.

  Mijn eerste reactie in het verleden op dit schijtblog was onder de nick geendank, toen ik later een keer wilde reageren was ik mijn wachtwoord vergeten, aangezien je toen ook anoniem kon reageren reageerde ik anoniem, maar bij gebrek aan argumenten werd daar zo een punt van gemaakt dat ik een nieuwe nick genomen had namelijk hoebedoelje, maar dit heb ik heb ik in het verleden al diverse keren verteld.

  Toen ik laatst dit schijtblog weer eens bezocht zag ik dat je nu enkel hoeft te clicken op 'reactie publiceren', wat ik dan ook deed en tot mijn grote verbazing reageerde ik met de nick geendank, toen ik later nog een keer reageerde gebeurde dat onder de nick hoebedoelje omdat ik een ander e-mail adres open had staan, het gebeurde dus niet bewust, maar buiten dat, ik had al diverse keren verteld dat mijn eerste nick op dit schijtblog geendank is.

  Ook jij bent een onwaarschijnlijk treurig figuur, stelletje fascistsiche gedrochten.

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Zeg, ging het hier niet om die verschrikkelijke ramp ipv voor de zoveelste keer over een uitgekauwd onderwerp?

  BeantwoordenVerwijderen
 25. @deweb: mja, discussieren met types als geendank over welk onderwerp dan ook is zinloos...

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Ik dacht al: wanneer komt de aap uit de mouw. Ja hoor, geendank: Bush zat achter 9/11, aliens ontvoeren regelmatig mensen om medische experimenten op hen uit te voeren, de Joden - oh pardon, de Zionisten - hebben zelf de Holocaust georganiseerd, de aarde is plat en de X-files was geen fictie maar een documentaire.

  BeantwoordenVerwijderen
 27. "Maar wat wil je nou vertellen, dat Al-Qaida niet achter de opstand in Libie zit?"

  Waar beweer ik dat?


  "Kijk, ik zeg dat Al-Qaida er niet achter zit, netzoals dat Al-Qaida niet achter 9/11 zit."

  Grappig, eerst quasi verbaasd doen als je denkt dat ik niet denk dat al qaeda achter de opstand in libie zit, en nu zelf volmondig zeggen dat die er inderdaad niet achter zit :o)

  draai, draai,...


  "Waarom niet? Omdat Al-Qaida niet als dusdanig bestaat, Al-Qaida is verzonnen om voor allerlei doeleinden gebruikt te worden."

  Dus Khadaffi zit zelf achter de opstand?
  Niet dat ik dat denk hoor, ik probeer gewoon jouw logica te volgen.

  BeantwoordenVerwijderen
 28. Het is alweer tijd om truth hurts terug te sturen naar de duistere krochten waar hij "opeens" vandaan kwam, en dat doe ik door niet meer te reageren. Misschien dat ik over een half jaar weer een keertje reageer en dan kan truth hurts gedreven door z'n obsessie voor mij weer even uit die duistere krochten tevoorschijn komen, maar ik kan niets beloven. Maar bekijk het een keer van de posistieve kant trutje hutje, je moet het glas niet altijd als half leeg zien, dankzij mij heb je toch weer even een momentje gehad. Maar nu af, ga zitten liggen staan en terug naar je duistere krochten .. whoehoehahahaha.... ja je blijft lachen met trutje hutje..

  BeantwoordenVerwijderen
 29. Niks menselijk ingrijpen, het is de straf van God

  http://overignieuws.blogspot.com/2011/03/aanslagen-japan-opgeeist-door-god.html

  BeantwoordenVerwijderen
 30. Goh, jammer, hoebedoelje. We zullen je missen.

  BeantwoordenVerwijderen
 31. Tja, het einde der tijden is natuurlijk het grootste complot van allemaal.
  Alex Jones ziet de illuminatie als aanstichter en het reformatorisch dagblad ziet God als aanstichter..

  BeantwoordenVerwijderen
 32. Ben ik net terug van vakantie en wil ik nog even lachen om wat artikelen van Barra, zie ik, dat ie mijn naam op een gruwelijke maniet heeft verkracht. Dus goed onthouden, zo schrijf je G L O M M A L E E. Dus niet er nog een L bij flikkeren, anders bij dementeren even opschrijven en een ander vragen waar je het moet bewaren. Nou voorts zag ik dat je weer over 9/11 begon, want je wilt maar niet toegeven, dat je daar geen zak van weet en Israël wel degelijk bij die snode plannen betrokken was. Dat zegt opnieuw een deskundige, Gordon Duff, zie dit artikel. Is wel Engels, vraag anders even iemand anders om het te vertalen. Het staat op deze link:
  http://tinyurl.com/4hr6xk2
  Begrijp je het een beetje, Barra?

  BeantwoordenVerwijderen
 33. Mja, Aart, enige wat Gordon doet is roepen van 'we weten dit en we weten dat', zonder ook maar enige onderbouwing van die wetenschap te geven...

  Gelul in de ruimte dus...

  BeantwoordenVerwijderen
 34. Hé, Aart! Welcome back!

  Natuurlijk zaten de Joden achter 9/11. En achter orkaan Katrina. En achter de Tweede Wereldoorlog. En achter de aardbeving in Japan. Eigenlijk zitten ze volgens jouw gewoon overál achter.

  Niet dat ik je daarom tot antisemiet zou willen bestempelen, hoor. Jij baseert je uitsluitend op harde, wetenschappelijke gegevens, dat weten we allemaal. Jij wordt niet gedreven door antisemitisme, maar door zucht naar waarheid.

  Ik zie nu al verlangend uit naar je reactie, Aart.


  PS Heb je al uitgevogeld hoe dat nu zit met rechters en OvJ's?

  BeantwoordenVerwijderen
 35. Jezus, Aart, geef je je weer voor je zus uit?

  BeantwoordenVerwijderen