zondag 13 maart 2011

HetVervolg

Het heeft er alle schijn van dat het akkefietje tussen de om zich heen meppende Joden-basher en Jeroen de Kreek en het CIDI een vervolg krijgt. De Kreek meldt zelf dat het OM heeft laten weten de aangiften van het Meldpunt Discriminatie Internet (MDI) die het tegen Hetzuur.nl gedaan heeft alsnog te zullen vervolgen. Het MDI heeft zondag trouwens opnieuw aangifte gedaan tegen Hetzuur.nl, Holocaustles.nl en Nazitruth.nl. Volgens het MDI vormen de drie websites 'de grootste bron van jodenhaat op het Nederlandse deel van het internet'. Het gaat zelfs om de 'grootste aangifte' uit het veertienjarig bestaan van het Meldpunt. Dat kan De Kreek, eerder veroordeeld vanwege het virtueel stalken van Balkende, in zijn zak steken.

Onrust ook bij de hostingprovider die blijkbaar heeft aangedrongen op een disclaimer op de site. Daar bakte De Kreek doodleuk dit van: 'Voorts geldt voor de uitingen op het zuur.nl dat wanneer iemand denkt dat daarin iets anti-joods of anti-christen of anti-moslims staat, dat dit een dwaling is omdat uitingen op hetzuur.nl louter anti-Zionisme, anti-Christenheid en anti-Islamisme behelzen. Knoop dat in de oren. Deze politieke stromingen trekken de geloven naar zich toe om het te vernietigen. Elke politieke manifestatie van ongeacht welk geloof of welke religie is afkomstig van Satan en hoort in de kop vermorzeld te worden, zo ook het Zionisme'

Barra adviseert de 'maatschappelijk betrokken' hoster TransIP: lozen die handel, zo snel mogelijk.

13 opmerkingen:

 1. De Kreek moet niet naar de rechter. Hij moet naar de dokter.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. @ Hoofdredacteur
  Nou als de Kreek naar de dokter moet, laat ie dan de rechter meenemen, want die spoort ook van geen kant. En wat dat MDI betreft, een afkorting van Malafide Discriminatie Instituut, dat zit al tientallen jaren op schandalige wijze overheidssubsidies te gebruiken voor eigen vakanties. Zie deze link:
  http://tinyurl.com/39zmcxv

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Je bedoelt dat het MDI deel uitmaakt van het Grote Joodse Complot, Aart?
  En waarom zou de 'rechter' mee moeten naar de dokter? Niet dat het me verbaast dat jij niet weet dat er een verschil bestaat tussen een rechter en een Officier van Justitie. Het Openbaar Ministerie besluit of er tot vervolging wordt overgegaan, Aart, niet een rechter. Die doet er daarná een uitspraak over. Die uitspraak is er nog niet geweest. Best mogelijk dat de rechter HetZuur ontslaat van rechtsvervolging óf - wat waarschijnlijker is - een psychiatrisch onderzoek zal bevelen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Nou, dat komt dan goed uit p.vander,gallien, ik maakte me al eerder bezorgd om uw geestelijke gesteldheid. Wellicht is nu een gecombineerd psychiatrisch onderzoek van u en de Kreek mogelijk. Overigens heb ik het niet zo op Officieren van Justitie, ook die maken deel uit van een groot complot, alleen geen Joods. Dat had u wellicht al geconstateerd bij de bezoeken aan uw favoriete site van Micha Kat.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Micha zorgt inderdaad voor mijn dagelijkse portie entertainment. Eerlijk gezegd heb jij nog een lange weg te gaan voordat je dát niveau bereikt, Aart.
  Al moet ik wel tot Micha's verdediging zeggen dat hij een tamelijk onschuldige gek is, iets wat we van jouw niet kunnen zeggen. Nou, wel dat je gek bent natuurlijk, maar niet dat je onschuldig bent.
  Overigens ben ik blij dat ik jouw vandaag iets heb kunnen leren. Dus onthouden, Aart: het OM vervolgt, de rechter oordeelt.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. p.vander.galien
  Ik heb je maar wat aan laten modderen om te kijken hoe erg het met je psyche gesteld is en dat is heel erg. In een eerste reactie zegt de 'hoofdredacteur' het volgende: "De Kreek moet niet naar de rechter, Hij moet naar de dokter". Daaraan voeg ik toe, dat als de Kreek naar de dokter moet, hij dan de rechter maar mee moet nemen. En warempel, dan kom jij tot de conclusie, dat ik het verschil niet zou weten tussen een rechter en een Officier van Justitie. Ter geruststelling, ik heb persoonlijk 3 rechtszaken gedaan zonder advocaat en ze allemaal gewonnen.
  Begrepen, galmans?

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Goh, Aart, het spijt me dat ik je onderschat heb. Ik had kunnen weten dat een intellectueel van jouw formaat het onderscheid tussen OvJ en rechter wél wist.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. "Nou als de Kreek naar de dokter moet, laat ie dan de rechter meenemen, want die spoort ook van geen kant."

  En over welke rechter hebben we het dan, Aart?

  Of durf je daar geen antwoord op te geven, nu galien je vast heeft gezet?

  BeantwoordenVerwijderen
 9. p.vander.galien/truthhurts, lul niet zo slap.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Die gasten van het Meldpunt zijn totaal geflipt. Zij hebben er schuld aan dat anti-semitisme of discriminatie überhaupt nog bestaat. Het Meldpunt is een anti-anti-discriminatie instelling. De factoren die de meeste discriminatie en haatzaaien en anti-semitisme veroorzaken wil het Meldpunt niet aanpakken. Het wil zelfs dat niemand daarmee bekend raakt. Naar de pijpen dansend van wittenboordenazi Ronny Nafthaniel en zijn CIDI die op hun beurt Geert Wilders billikken.

  Dat Martin Bosma Joden parkieten noemt schijnt niemand opgevallen te zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. mja, kreek: Wilders wordt momenteel ook berecht vanwege zijn uitspraken..

  Wat maakt jou beter dan Wilders?

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Geenstijl gezien vandaag?

  JDK in de hoofdrol.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Yup, die heeft nu een dagtaak aan het verweren van de geenstijl-reaguurders ;)

  BeantwoordenVerwijderen