dinsdag 22 maart 2011

Wind doos

Brekend: Piep, kraak. De computer van complotter Xander doet deed raar. Knetterde nog harder dan een kortsluitende gelijkrichter. Strepen over het scherm en de kleuren die van rose naar groen gaan. 'Terwijl ik dit typ kijk ik door een waas van door elkaar flitsende groene en roze blokjes heen, en krijgen geopende schermen soms alle kleuren van de regenboog...het gaat zeker een paar dagen duren voordat het probleem is opgelost.' Waarschijnlijk heeft de Fukushima stralingswolk Xander eerder bereikt dan de rest van Nederland.

Gelukkig hebben zijn aanhangers er verstand van: 'Ik zou maar niet meer repareren Xander. Dit heeft alles te maken met de stand van Niburu t.o.v. de radioactieve wolk die van Japan naar Amerika trekt. Tesamen met de getijden van het grondwater en onlangs waargenomen zonneuitbarstingen, hebben de Illuminatie besloten een aanval op jouw computer uit te voeren. Ik zou zo zeggen verander je IP en alles is weer opgelost. Wel ff gauw doen anders loopt de bouw van de 3e tempel vertraging op' 'Koelen met zeewater! ' Installeer uw computer eens opnieuw Xander ...misschien helpt da wel? 'De dualiteit (voor chr.: den duvel) speelt er mee, zoals met alles in de vormenwereld...Warme acceptatie van alles Heelt-Allen!'

UPDATE: problemen tijdelijk verholpen.

3 opmerkingen:

 1. Goh, het blijkt dus een kapotte VGA-kaart te zijn en niet de Illuminati.

  Veel mooier vond ik overigens de mededeling op Xander Nieuws dat Jezus brieven aan het dicteren is aan twee dames in de VS om ons te waarschuwen voor de naderende eindtijd.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik denk trouwens dat de door jouw geciteerde reactie ironisch bedoeld was, Barracuda:)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Daar ga ik ook van uit, maar geinig is het zeker.

  BeantwoordenVerwijderen