vrijdag 18 maart 2011

Slopen

PVV'ers leven blijkbaar in een permanente staat van oorlog, waarin de linkse vijand infiltreert in alle lagen van de samenleving. Zo wordt - het staat er weer eens echt - de rechtsstaat 'verder ondermijnd door de PvdA'. De auteur is een oude bekende: K.B. Wolf. Daar heeft Barracuda al eerder veel lol aan beleefd. De Vrije Volker die zich naar eigen zeggen in een sprookjesbos met Roodkapjes en Zwartniqaabjes waant, ergerde zich namelijk al eens aan linkse achternamen. Ja heus, vooral achternamen uit de Grachtengordel. Wolf, onthoudt die naam.

En nu is het de PvdA die volgens K.B. 'sluipenderwijs de rechtstaat sloopt'. Op allerlei non-politieke functies weet men eigen mensen neer te zetten. Zoals Ibo Buruma bij de Hoge Raad. Gerda Dijksman, voormalig districtschef van Zuidwest-Drenthe, werd van hoofdagente in een klap districtchef. En Letty Demmers van D66 doet ook iets bij de politie. Drie namen, verder komt Wolf niet, maar dat zijn dan de 'baantjesjagende, zichzelf overschattende beroepspolitici van met name PvdA huize'.

Maar wat zou nou eigenlijk de logica zijn achter dat slopen van de rechtstaat? Welnu, de aap komt al snel uit de mouw. 'Het is dan ook niet verwonderlijk dat mensen als Dijksman en Buruma uitspraken doen over politiek. Zo vergeleek Buruma Wilders met Benito Mussolini en noemde Dijksman de PVV fascistisch'. Het gaat dus niet om het slopen van de rechtsstaat, maar om het slopen van de PVV. Tenzij de PVV de rechtsstaat is. Zal ons niks verbazen als K.B. Wolf dat nog gelooft ook.

4 opmerkingen:

 1. Kan deze analfabete idioot niet gewoon een IP-ban krijgen?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. HetZuur is weer in de lucht daar kunnen die idioten weer terecht.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Idioten konden al terecht op Barracudanls, dus verwijzing naar een andere site is niet nodig. Misschien is deze site eventueel een alternatief:
  http://tinyurl.com/4jwxt9f

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Aart toch.....al weer een linkje? Waarom probeer je voor de verandering niet eens zélf een gedachte te formuleren? Wij bestoken jouw toch ook niet met linkjes? Gewoon proberen, Aart, zélf nadenken en daarna die gedachte aan je tekstverwerker toevertrouwen. Dat is zó veel bevredigender dan het hersenloze linken dat jij doet.

  Je weet: ik ben altijd bereid met jouw in discussie te gaan, maar dan wel over je éigen gedachten, Aart.

  BeantwoordenVerwijderen