dinsdag 29 maart 2011

Teubens fotongordel

Stuur nooit werkgroepen van Skepsis af op Anton Teuben. Ook niet op diens Niburu Disclosure Tour. De materie die voorman van 's lands grootste UFO-site voor het voetlicht brengt, is namelijk veel te hoog gegrepen voor nuchtere debunkers.

Zo meent Anton dat er een nieuwe tijd van universeel bewustzijn nabij is. De aarde is onlangs in een hogere trillingsfrequentie terechtgekomen doordat we in de fotongordel zitten die eens in de 26.000 jaar zo krachtig is dat die de aardas kan rechtzetten. En als wij mensen die hogere trilling weten te volgen, dan is er redding en zitten we niet langer vast in de drie dimensies waaraan we nu zijn gekluisterd. En wist je dat op de polen van de aarde een groot gat zit en de aarde eigenlijk hol is? Dat wordt zorgvuldig verborgen gehouden – zoek jij maar eens op google earth naar de noordpool – niet te vinden.

De werkgroepen van Skepsis begrijpen daar helemaal niks van. Net zomin als de industrie, de pers en de overheid, die stuk voor stuk zijn gevangen in het web van het boze. Maar als we onze eigen creativiteit gebruiken om energie uit niets te creëren, dan zetten we de eerste stap naar onafhankelijkheid. En dat gaat Anton een dezer dagen aan jullie aardse sukkels demonstreren. Samen met een Maastrichtse geleerde heeft de nulpunt-energie werkgroep van Niburu (daar hebben ze ook werkgroepen, lekker puh!) een apparaat ontwikkeld dat 300 procent meer energie aflevert dan je erin stopt. Ga niet zeggen dat het niet waar is. Anders moet je even je aura laten schoonblazen in de stargate die vlakbij het Niburu café in de gezondheidsruimte staat. Maakt stralend schoon en fris zonder naspoelen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.