donderdag 10 maart 2011

HetKreek

Jeroen de Kreek, in woord en geschrift al jaren een soort Charlie Sheen, heeft het weer eens voor elkaar. Het CIDI deed dinsdag aangifte tegen De Kreek, dit keer vanwege lange tirades met koppen als De Jood Uri Rosenthal. Daarin beweert De Kreek onder meer dat ‘de Joodsche intelligentsia de Holocaust zelf gewild en georganiseerd heeft’. De Kreek stelt Joden gelijk aan nazi’s en spreekt van de ‘Joods nazistische idealen van het Zionisme’, van ‘lokjodinnen’ en de ‘propagandanazi Ronny Nafthaniel’. 'Afgelopen honderd jaar is er geen groter geteisem geweest dan ‘de Joden’. Enfin, zo kennen we Jeroentje weer. De vleesgeworden knetterende kortsluiting.

De website van De Kreek had volgens CIDI allang uit de lucht kunnen zijn. Tegen uitingen op deze site is al in 2009 en daarna nog minstens eenmaal aangifte gedaan door het Meldpunt Discriminatie Internet. De zaak is onderzocht en naar verluidt besloot het OM tot vervolging, maar 'de man heeft zich nog steeds niet voor de rechtbank hoeven verantwoorden'. Al laat het vervolg van deze aangifte zich raden: dat worden weer eindeloze moemakende rants van HetKreek tegen het CIDI. En ja hoor.

30 opmerkingen:

 1. Om maar even goed te laten weten dat De Kreek geen genoegen neemt met het leugenachtige terroristische tuig in de politiek. Oorlogsmisdaden, genocide en terrorisme door NL politici en Zionisten zijn aan de orde van de dag en niemand heeft het over. Ook Barracuda niet. Ga je schamen Barra.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Je bent weer aardig doorgechoten, HetZuur. Eerlijk gezegd hoop ik dat ze er dit keer werk van gaan maken.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoe je van het 'geen genoegen nemen met het leugenachtige en terroristische tuig in de politiek'(wat ik wel kan onderschrijven) tot krankzinnige, antisemitische complottheorieën komt is mij altijd een raadsel geweest. Misschien dat je ons die link eens uit kunt leggen, HetZuur?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. @Hetzuur : Zo nemen we allemaal wel ergens geen genoegen mee. Succes in je strijd. May the best win. Or lose.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. @p.vander.galien

  Bullshit dat er sprake is van antisemitische complottheorieën. Geen complottheorie en geen antisemitisme. Het is slechts een kwestie van lezen. Het staat allemaal in de Zionistische literatuur en lectuur dat de Zionisten het anti-semitisme wilde verergeren om de eigen doelen te bereiken. Kan er niks aan doen. Niks wordt zelf bedacht. Slechts de feiten die niemand onderwezen krijgt worden toegelicht. Dus nu braaf iedereen bij de holocaustles blijven.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oh ja? Dat "de politiek geïnspireerde Joden aka Zionisten waarachtig de gangmakers zijn achter de Holocaust en de Tweede Wereldoorlog" is niet antisemitisch en ook geen complottheorie? Waar heb je dat trouwens gelezen? Bij Lyndon LaRouche, Peter Edel of vergelijkbare betrouwbare antisemitische - oh, pardon: antizionistische - auteurs?

  BeantwoordenVerwijderen
 7. @p.vander.galien

  Dat staat te lezen in de zionistische literatuur, leeghoofd.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Dat staat in de zionistische literatuur? Waar precies geven de Joden/zionisten zelf toe de gangmakers van de Holocaust en de Tweede Wedeldoorlog te zijn? Stel ons in staat deze boude bewering die de hele geschiedschrijving van de twintigste eeuw op zijn kop zet te controleren. Graag een literatuurlijstje/internetlink naar originele documenten waaruit dit zou blijken. En verveel ons aub niet met David Icke en Lyndon LaRouche.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik heb een keer een filmpje gezien waarin ze joodse jeugd in israel teksten lieten lezen met de vraag wie dat gezegd heeft, het antwoord was unaniem dat het hitler zou zijn en anders iig een anti-semiet. De teksten die ze aan de joodse jeugd lieten lezen waren echter afkomstig van Herzl.

  Ik weet niet of Het Zuur daar op doelt maar p.vander.galien kan zich beter en alleen richten op berichtgevingen zoals bijvoorbeeld die over charlie sheen.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Het Zuur slaat de spijker zeker op zijn kop. Niet alleen is het geschreeuw over de holocaust en het anti-semitisme al lang een lacher, sinds een voormalig Israëlisch parlementslid heeft laten blijken, dat het een al lang toegepaste truc is, zie deze Youtube video:
  http://www.youtube.com/watch?v=jUGVPBO9_cA
  Daarnaast hebben die joden het voor elkaar gekregen, dat we al meer dan 65 jaar verplicht zijn te geloven, dat er 6 miljoen joden in W.O. II zijn omgekomen, zelfs nog voor het merendeel vergast! Terwijl de feiten aantonen, dat er nooit gaskamers zijn geweest en men 6 miljoen moet reduceren tot hooguit 600.000. Zie deze link:
  http://tinyurl.com/4h7z3de
  (P.S. voor Barracuda: Mijn zus is met vakantie)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ah, de antisemieten en holocaustontkenners komen uit hun krochten om hun solidariteit met HetZuur te bewijzen. Voorop natuurlijk Aart Liberty.
  Aangezien HetZuur er niet toe in staat is, kunnen jullie ons misschien vertellen waar de Joden/zionisten toegeven "zelf de gangmakers van de Holocaust en de Tweede Wereldoorlog te zijn" zoals HetZuur ons probeert wijs te maken?
  Voor verlichte geesten als jullie moet het toch geen probleem zijn dat afdoende te documenteren? Oh, "ik heb een keer een filmpje gezien" is echt niet afdoende. Bewijzen graag, heren.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat bezielt het CIDI om aangifte te doen? Die dwaallichten als De Kreek en Van Wijngaarden kan je toch niet serieus nemen?

  En ze dan ook nog een podium geven.

  Op het geraaskal van geestelijk gestoorden past maar een reactie: whatever.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. 'lectuur geschriften van Herzl. Nauwelijks voor te stellen verwantschap met het Hitlerisme (Accentuering HM). Alleen probeert Herzl een definitie van het “bloed” te vermijden. Natie is voor hem een historische groep die duidelijk bij elkaar hoort en een gemeenschappelijke vijand heeft.”

  Dat staat in dit artikel;
  http://www.eajg.nl/index.asp?navitemid=12&type=3&item=1431

  Ik denk dat Het Zuur onder andere op deze docu doelde, interessante docu btw;
  http://www.hetzuur.nl/artikel/5959/onthullend-herzl-uitvinder-holocaust/

  Dat filmpje waar ik het eerder over had kan ik niet zo snel vinden, maar dat maakt ook niet uit. Gezien de artikelen en de reacties op dit blog valt er hier toch geen goed garen te spinnen. Kijk maar eens naar het artikel over charlie sheen, de story en de privé verbleken want ditsoort achterklap en het valse afzeik niveau stijgt zelfs hun boven het hoofd. Maar ik begrijp het wel, die leegte, die moet gevuld worden.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. http://www.hetzuur.nl/artikel/5959/onthullend-herzl-uitvinder-holocaust/

  Dat is geraaskal van een psychiatrisch patiënt, geen documentatie.
  Alleen al in de eerste 5 regels staan 10 beweringen die nergens op slaan. Goebbels was ook tuig, maar hij beschikte in elk geval nog over enige intelligentie. Bij jullie ontbreekt die geheel en al.

  @de hoofdredacteur Ik vind dat zelfs volslagen idioten als Aart Liberty en HetZuur hun abjecte meningen mogen verkondigen. Indien ik zelf Joods zou zijn en familie zou hebben verloren in Auschwitz, zou ik daar wellicht anders over denken.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Het is weer de gebruikelijke rhetoriek, mensen, die een andere boodschap brengen dan de holocaust gelovigen worden afgeschilderd als idioten, antisemitisme bedrijvers of leugenaars zonder FEITEN te noemen. En alle feiten zijn te vinden op deze site, geen speld tussen te krijgen:
  http://tinyurl.com/4h7z3de

  Probeer het nog een keer na het lezen van de FEITEN over de Holocaust en Zyklon B.

  BeantwoordenVerwijderen
 16. p.vander.gallien

  Zoeken is blijkbaar niet je sterkste punt m.b.t. de samenwerking tussen het Zionisme en het Nationaal Socialisme, dus hierbij een link:

  http://achtergeslotendeuren.punt.nl/index.php?r=1&id=266342&tbl_archief=0

  BeantwoordenVerwijderen
 17. p.vander.galien, als jij zegt dat die documantaire geraaskal van een psychiatrisch patient is dan ben jij kompleet van de pot gerukt en zo dwaas als je maar zijn kan. Een blinde vink ziet meer in het donker. En ik betwijfel of je de documantaire uberhaupt gezien hebt aangezien je binnen de anderhalf uur reageerde. En mocht je beweren die documantaire in zijn geheel gezien te hebben vertel dan wat er niet klopt en waarom het geraaskal van een psychiatrisch patient zou zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 18. http://www.youtube.com/watch?v=ijEXO9QTKS4

  BeantwoordenVerwijderen
 19. @p.vander.galien

  Hier staat het allemaal voor je toegelicht in begrijpelijk Engels door echte Joden verteld:

  http://www.jewsagainstzionism.com/zionism/zanda.cfm

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Van het Zionisme weten jullie werkelijk geen ene ruk. In tegenstelling tot wat jullie denken, vormt het Zionisme ook helemaal geen monolithisch blok. Er zijn verschillende zionistische 'fracties'- later soms uitgekristalliseerd in politieke partijen - die vaak meer van elkaar verschillen dan de PVV van de Amsterdamse kraakbeweging.

  Jullie hele bewijsvoering (een term die ik in jullie geval uitsluitend beleefdheidshalve gebruik) is gebaseerd op:
  a Het welbewust uit hun (historische) context rukken van teksten
  b Het toeschrijven van uitlatingen/standpunten van individuele Zionisten aan de HELE Zionistische beweging.

  Zo schijnen jullie bijvoorbeeld niet te weten dat nog in 1935 de Revisiontische fractie van het Zionisme de overkoepelende Zionistische Raad verliet omdat deze weigerde te verklaren dat het doel van het Zionisme de creatie van een Joodse staat zou moeten zijn.

  Dat sommige Zionisten (de Maximalisten) er geen been in zagen om met fascisten te heulen, en Lehi (een zo mogelijk nog radicalere fractie) zelfs voorstelde met de nazi's samen te werken om de Engelsen uit Palestina te verdrijven, is ook al allesbehalve nieuw.

  Wél nieuw en tamelijk weerzinwekkend is jullie poging deze uitspraken/daden aan de héle Zionistische beweging toe te schrijven en daaruit vervolgens te concluderen dat er een gigantische samenzwering bestond waarbij Joden en nazi's samenwerkten om de Holocaust te organiseren. In feite liepen zelfs de pogingen van Lehi contact te zoeken met de nazi's op niets uit. Kortom: het enige wat jullie produceren is hoop gebakken lucht.

  Gecombineerd met jullie werkelijk ontstellende gebrek aan kennis van het(Europese) Jodendom levert dat een virulent antisemitisme op. Wanneer ik niet zou weten tot welke historische consequenties jullie ideeën hebben geleid, zou ik jullie net zo'n kolderiek verschijnsel vinden als Micha Kat.

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Het verhaal van p.vander.gallen kan maar tot één conclusie leiden: Deze man is gestoord en weet totaal niet waar hij het over heeft. Vraag eens of je nog in Den Dolder terecht kunt.

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Dank je wel, Aart. Het doet me goed te zien dat jij je bekommert om mijn geestelijk welbevinden.

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Als iemand uit zijn nek lult en zeer vals en fout bezig is dan ben jij het p.vander.galien. Eerst een documantiare uitmaken voor het gelul van een psychiatrisch patient, maar wanneer gevraagd wordt waar je op doelt dan blijft het akelig stil. Ook geen respons op de speech van benjamin freedman. Jouw manier van reageren, jouw beledigingen en het stigmatiseren, doet een zogenaamde antisemiet zwaar verbleken. Rot een eind op met je grote smoel, fascist!

  Jáá, zo kan ik het ook.

  BeantwoordenVerwijderen
 24. @hoebedoelje
  Je bedoelt dat je niet kunt lezen? Zie mijn betoog hierboven voor een respons op jullie antisemitische verdachtmakingen. Dat dit betoog jouw en Aart tot schuimbekkende razernij drijft, is niet mijn schuld (maar wel hoogst vermakelijk).

  Overigens wens ik ook jouw - net als Aart - het allerbeste toe. En blijf vooral reageren. We komen elkaar hier of elders vast nog wel eens tegen.

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Schuimbekkende razernij? Jij ziet ze vliegen, maar ja je bent dan ook een fascist.

  BeantwoordenVerwijderen
 26. @vangalien: speur dit blog eens af op reacties van hoebedoelje. Zelfs na het verwijderen van tientallen berichten en zelfs complete reeksen reacties door Barracuda staat er nog genoeg vuil van hem op deze site om een goed beeld van hem te krijgen.

  BeantwoordenVerwijderen
 27. truth hurts is dolblij dat ie weer onder z'n oude vertrouwde nick kan reageren, daar heeft ie al die maanden op gewacht, wat een ongelooflijke loser, wat heeft hij toch een treurig leven .... whoehoehahahaha .... ja het spijt me dat ik het vermakelijk vind, maar dat heeft dat wanstaltig gedrocht toch echt aan zichzelf te danken, wat een creep.

  BeantwoordenVerwijderen
 28. @vandergalien: terugzoeken hoeft al niet meer zie ik :o)

  BeantwoordenVerwijderen
 29. Ksssst trutje hutje, ga terug naar de duistere krochten waar je "opeens heel toevallig" vandaan kwam. Ja ik zal een tijd niet reageren zodat je niet gedreven hoeft te worden door die obsessie voor mij, maar geniet er wel van dat je dankzij mij toch even een momentje hebt gehad, en nu wegwezen, vort ksst ksst .. whoehoehahahaha.... wat een loser is die trutje hutje toch.

  Nou, doei doeiiiiii....

  BeantwoordenVerwijderen
 30. toeval bestaat niet, dat weet je toch wel?

  BeantwoordenVerwijderen