donderdag 3 maart 2011

Opperhoofd beatricks

'Fuck alle corrupte klootzakken als Balkenenende, Bos, er Dorst, Hirsch-Balin etc. zij zijn slechts aangesteld door ons opperhoofd beatricks. Ik kan haast niet wachten tot ik persoonlijk een paar van die onwaarschijnlijk doorgeslagen psychopaten persoonlijk de nek om mag draaien.'

Een oprecht boze Nederlandse burger? Nou nee. In februari 2010 kreeg J.P. Balkenende een mail met deze strekking en die besloot aangifte te doen. Ook niet de eerste keer, trouwens, want 15-jarige R.P. heeft via Hyves Balkenende al eens bedreigd met de woorden “ey bolle vet zak met je kanker bolle kanker bril je gaat died bitch ik kom je halen”. De scholier werd vrijgesproken, onder meer omdat aan het bericht een stuk of vijftien smileys waren toegevoegd.

De man uit Valkenswaard die Balkenende enkele maanden daarvoor bedreigde werd vorige week door de rechter in Den Bosch veroordeeld tot een maand cel. Het vonnis biedt een aardig inzicht in de psyche van de bedreiger. Die was in 2009 al eens met de politie in aanraking gekomen toen er klachten kwamen over geluidsoverlast in zijn woning. Er werd aangebeld, geroepen en hard geklopt, maar niet opengedaan. Na overleg werd de deur geramd en de geluidsapparatuur in beslag genomen.

De GZ-psycholoog lichtte zijn schedel en concludeerde: 'Er is sprake van de stoornis van Asperger, een aanpassingsstoornis, misbruik van alcohol en misbruik van cannabis. Betrokkene wordt voortdurend door het dagelijkse leven overvraagd. Dit wordt voor een belangrijk deel veroorzaakt door sociaal-emotionele beperkingen die die voortkomen uit de stoornis van Asperger. Betrokkene reageerde op de stress die daaruit ontstond met angst, depressieve stemmingen, afzetting, verbittering en middelenmisbruik. In deze toestand fixeerde hij de aandacht op (onder meer) de minister president, waarbij ruimte kon ontstaan voor waanachtige achterdocht doordat betrokkene zijn opvattingen en dekbeelden niet toetst aan een normaliserend sociaal netwerk.'

En was Erwin de Waxinelichtbomber die op Prinsjesdag een Hemalichtje tegen de Gouden Koets gooide, en op 17 maart voor de rechter mag verschijnen, een held van het volk? Totaalidioot Micha Kat en Pro Republica dragen hem om moverende redenen op handen. Maar helaas. Erwin L. werd bijna een half jaar behandeld in een psychiatrisch ziekenhuis.

Want Erwin vindt nogal wat. Hij houdt het koningshuis verantwoordelijk voor de dood van zijn moeder die in een uitgebrande auto werd gevonden, volgens de politie een geval van zelfdoding. De link met het koningshuis heeft ook met zijn overgrootvader te maken die bij de slag om de Grebbeberg, door het 'lafhartige verraad' van wijlen Prins Bernhard, zou zijn omgekomen. De betrokkenheid van de Von Lippe-Biesterfelds bij het nazi-regime zouden daaraan ten grondslag liggen. Dussss...

Erwin wilde 125 getuigen laten horen omdat Beatrix geen koningin is. De vader van koningin Wilhelmina was zogenaamd onvruchtbaar. Dus moeten leden koninklijk huis en Kamerleden worden gehoord. Ook wil hij 'mensen met de voornaam Marieke' laten horen. Logica hier.

6 opmerkingen:

 1. En was Erwin de Waxinelichtbomber die op Prinsjesdag een Hemalichtje tegen de Gouden Koets gooide, en op 17 maart voor de rechter mag verschijnen, een held van het volk? Totaalidioot Micha Kat en Pro Republica dragen hem om moverende redenen op handen. Maar helaas. Erwin L. werd bijna een half jaar behandeld in een psychiatrisch ziekenhuis.

  Toch heeft deze meneer een 'punt

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Een punt? Omdat vader Hendrik, eventueel (je weet nooit hoeveel waarde je moet hechten aan berichten van Kat) zijn dochter zwanger zou hebben gemaakt? Wat heeft dat verder te maken met deze zaak?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Niks natuurlijk, Arminius is weer in het wilde weg gaan googlen. Is hij meestal erg goed in.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het zou kunnen dat de bloedlijn van de Oranjes bij Willem III is verbroken. De notoire rokkenjager (ook wel Koning Gorilla genoemd) had na zijn eerste huwelijk 3 kinderen. Eén stierf vroeg, eentje werd onteigend en de derde stierf voor de dood van zijn vader kinderloos en ongehuwd.

  Uit zijn huwelijk met Emma (toen ze 20 jaar was en Willem III 61 jaar) kregen ze als dochter Wilhelmina. Het vaderschap van Willem III is ter discussie, omdat hij wegens syfilis geen kinderen meer zou kunnen verwekken. Als natuurlijke vader wordt genoemd Jonkheer S.M.S. de Ranitz (1846-1933), de particulier secretaris van koningin Emma.
  Wel had Willem III vermoedelijk genoeg bastaardkinderen om een kleine provincie mee te vullen. Of Bea een DNA-test zou willen nemen vraag ik me af.

  Maar Bea lijkt me wel een prima mens, en als ze een "kwade genius" zou zijn kon ze toch wel andere mensen aanstellen dan Balkenende en Bos (over Balin twijfel ik nog). Wat ze te maken heeft met een uitgebrande auto is me ook niet helemaal duidelijk.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. "Maar Bea lijkt me wel een prima mens, en als ze een "kwade genius" zou zijn kon ze toch wel andere mensen aanstellen dan Balkenende en Bos (over Balin twijfel ik nog)."

  Stel dat je gelijk hebt, wat zou ze dan toch doen bij die Bilderberg? Waarom die geheimzinnigheid en ontransparantie? Wat zit ze allemaal te bekokstoven die vrouw?

  Miljarden hebben en "je" volk de crisis laten betalen, is dat prima? Wat is er nou prima aan haar? Ik vind het maar een afstandelijke tante die alleen maar met zichzelf bezig is , en af en toe een makkelijk schijnheilig praatje houd.

  Dat je twijfelt over Sturmbahnführer EHB zegt ook een hoop ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. De waxinelichtgooier heeft helemaal geen punt. Indien hij die wel heeft, dan bewijzen graag. En bewijzen is iets anders dan de uit de lucht gegrepen roddels van de ordinaire stalker en oliedomme schreeuwlelijk Micha Kat.

  BeantwoordenVerwijderen