donderdag 27 juni 2013

Zelfmoord

Politie en Openbaar Ministerie houden vast aan zelfmoord bij de dood van de 13-jarige Anass uit Wassenaar. Het onderzoek zou geen aanwijzingen voor een misdrijf hebben opgeleverd, meldt justitie vandaag. En dus is er ook geen sprake van een 'complottermoord' op meters afstand van voormalig restaurant Lucifer onder toeziend ook van weer een Rothschild. De moeder is echter nog altijd niet overtuigd. Zij deed aangifte van moord.

De werkelijkheid is al treurig genoeg. Uit forensisch onderzoek blijkt dat Anass door verhanging met zijn sjaal om het leven is gekomen. Getuigen hebben verklaard dat op de dag van zijn vermissing tegen hem zou zijn gezegd. Op dezelfde dag, tijdens de lunchpauze, was Anass door een groot aantal leerlingen uit het buitenland (uitwisselingsproject) omsingeld, geduwd en werd hij uitgescholden voor homo. Uit het onderzoek blijkt verder dat de school op de hoogte was van de pesterijen en dat de school een pestprotocol kent. Het pestprotocol is ook toegepast bij de situatie van Anass. Maar uit het onderzoek blijkt ook dat het pesten doorgang vond.

Later vandaag zal de sekte van M. Kat waarschijnlijk weer gaan roepen (en, inderdaad) dat de zaak niet fatsoenlijk is onderzocht, met verwijzing naar de foto's van Anass met paarsblauwe of rode verkleuringen in het gezicht. We citeren de belendende percelen maar weer eens: 'Dat is livor mortis, lijkvlekken. Waar het lichaam op de ondergrond rust zijn die plekken niet te zien. De kleur van deze vlekken varieert. Bij mensen die aan een CO-intoxicatie overlijden kleuren ze kersenrood. Bij een maagbloeding kleuren ze door invloed van zuur zwart. Cyanide geeft een baksteenrode kleur aan livor mortis.'

59 opmerkingen:

 1. Ik had het al gelezen. Het blijft dieptriest dat dit gebeurde. En dan zeggen dat schelden geen zeer doet en je door je pesters tegen te gaan je sterker wordt. Het is zo zonde, zo´n jong leven. Ik hoop dat de familie van Anass nu eindelijk rust krijgt en de moeder van Anass geen idioten op haar dak krijgt. Vrijland en de andere randdebielen zullen hier niet mee akkoord gaan, dat mag. Zolang ze maar verder krijsen in besloten kring met hun andere gestoorde fans.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. "Op dezelfde dag, tijdens de lunchpauze, was Anass door een groot aantal leerlingen uit het buitenland (uitwisselingsproject) omsingeld, geduwd en werd hij uitgescholden voor homo."


  Ik hoop dat deze kinderen zich bewust zijn van de permanente schade die ze hebben aangericht. Ze hadden het natuurlijk niet kunnen weten dat dit zo uit de hand zou lopen maar het blijft natuurlijk enorm gemeen. Mensen en zeker kinderen kunnen zo wreed zijn.

  Ik bedoel...

  "Getuigen hebben verklaard dat op de dag van zijn vermissing tegen hem zou zijn gezegd: "Waarom pleeg je geen zelfmoord, iedereen haat jou"."


  Zo wreed... zeker voor een apart gevoelig kereltje die opgroeit zonder vader.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het is te hopen dat Martijn dit even laat zitten. Als de moeder van Anass dit tot de bodem wil uitzoeken is dat haar goed recht, ook al ben ik er wel van overtuigd dat het zelfmoord was.

   Verwijderen
  2. @Jeroen, ik vrees dat dit ijdele hoop zal zijn.

   Verwijderen
  3. OM onderzocht ook strafrechtelijke bewijzen voor zijn zelfmoord. Moord was al min of meer uitgeschakeld (wegens te weinig bewijs, geen geweldsporen, geen verkrachting etc etc).

   Dat hebben ze nu uitgesloten.

   RIP Anass, ik geloof het nu wel. Ook ik heb nog wat info naar de rechercheur gegooid, en die passages staan ook in het onderzoek. Anass kampte al vaker met zelfmoord. Soms lijken dingen raar maar is het toch gewoon toeval (zoals honden die in verkeerde deel van het park gaan zoeken). Het zij zo...

   Verwijderen
 3. Holy hell 'Lees in dit artikel en dit artikel meer achtergrondinformatie. Doneer hier een beetje spaargeld voor het weg is.'

  Het is toch godvergeven schaamteloos... Die lezertjes zijn doorgaans al mensen die diep in de shit zitten Martijn doet een bangmakertje en vraag dan om hun spaarcentjes. Want... Want... Ja want?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. kan hij weer wat blowtjes en bier kopen... Voedselbank levert dat namelijk niet?

   Verwijderen
 4. Op rtvwest.nl zag ik ook alweer zo'n amateur-patholoog die wel even wist hoe een zelfmoord eruit behoort te zien. Gelukkig werd hij tegengesproken, al vrees ik dat dat weinig zal uithalen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. disputax heeft het goed uitgelegd destijds. En hoe verdrietig ik ook vind om het te zeggen, ja.... je kunt lijkvlekken krijgen na ophanging. Heb het in heel directe kring meegemaakt. Sterker nog, en dat was hier gelukkig hier niet het geval (niet dat ik weet tenminste), bij mannen kan ook nog de piemel omhoog gaan staan. Kun je ook speculaties over hebben, maar is normaal verschijnsel.. I rest my case...

   Verwijderen
 5. En daar hebben we lulletje rozenwater weer met zijn onsmakelijke smeerlap verhaaltjes over Anass. Wat een lulkoek. Nu beweert hij dat hij aangifte tegen allerlei bloggers te hebben gedaan. Niet dat de officier van justitie besloot om tot vervolging over te gaan, maar dat vergat hij voor het gemak te vermelden.

  Ik wilde alleen maar helpen de waarheid te vinden en daarom is ook aangifte gedaan tegen de blogs die mij met smaad en laster bestookt hebben, nadat de moeder van Anass besloot mij aan te gaan vallen, omdat ik ook contact met de vader wilde onderhouden in het kader van onafhankelijkheid.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. LOL! Nou, ik heb hem gevraagd.. maar ik vrees dat hij de aangiftes heeft gedaan onder de naam Martin Vrlijland.. Tsja, die bestaat niet :). Dat gaat niet werken niet :)

   Verwijderen
 6. Vrijland :

  Iedereen die de zaak gevolgd heeft, moet erkennen dat het er alle schijn van heeft dat het wel om een misdrijf gaat en dus niet om een zelfmoord.

  ================================

  Ergens in zijn leven ging het goed fout in zijn hoofd. Vooral dat "iedereen" wijst op een ernstige stoornis.  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hij is notabene zelf de grote aanjager van "de schijn" dat kan iedereen wel zien. Dat denken gaat daar al fout bij Vrijland.

   Verwijderen
  2. Het is een potsierlijk mannetje, met zijn leugens en blufverhaaltjes. Niet relevant verder, zolang hij geen ouders van overleden kinderen stalkt.

   Verwijderen
 7. ik heb geen aangifte binnen. jij Jeroen? jij Xaar?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. nop, nog steeds niet. Heb Martijn er zelfs nog over gemailed ongeveer 2 weken geleden.. Maar hoor en wederhoor heeft bij hem een andere betekenis. Hij mocht me ook bellen.. Niks, nakka, nada... :)

   Verwijderen
 8. ik ga eens vragen bij wat kennissen die bij justitie werken

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nopez, niks. Wel trouwens een bevestiging dat de valse beschuldiging (waar martijn ineens mee aankwam zetten) dat ik een tokkie in de buurt een kopstoot gegeven zou hebben geseponeerd werd (sepot 71, medeschuld van de benadeelde). Ik vroeg er toen nog naar en daar is verder niets van bekend.

   Verwijderen
 9. Volgens mij roept Martijn Alberda die dingen om het feit te verhullen dat hij als een gieter afging, dat hij blijk gaf van necrofiele neigingen, dat hij over de rug van een jongetje dat gepest werd vanwege zijn homoseksualiteit en daarom zelfs zelfmoord pleegde een homofoob kutverhaaltje probeerde te vertellen, dat hij een haatcampagne begon tegen de moeder toen hij die niet meer kon controleren, mijn zoontje uit liet schelden op zijn blog, dat hij met halfvergane condooms op de vindpaats van Anass heeft staan rotzooien en een serieuze zaak als opstapje voor zijn debiele zaadverhaaltjes over de Satan en de Rothschilds probeerde te misbruiken.

  Wat hij zonder enige twijfel heeft aangetoond is dat hij met stip het smerigste stuk nageboorte is dat we op de nederlandse interwebz te vinden is. en dat wil wat zeggen, als ik naar de concurrentie kijk.

  So sue me. Motherfucker.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. JA! ik kan niet wachten op de brief, graag wil ik voor de rechter staan met Martijn in de zitting. Graag wil ik mijn motivaties uitleggen aan de rechter. Graag wil ik laten zien het hoe en waarom. Daarnaast wil ik ook graag de opportuniteit om het e.e.a. over Martijn Alberda aan zowel justitie en de belastingdienst bloot te geven. Je denkt toch niet dat ik stil heb gezeten in mijn zomerslaapje ;-)

   Kortom Bring.It.On. Martijn... Ik ben al tijden klaar om je hartelijk te ontvangen. Nu ja, de brief van je advocaat natuurlijk.

   Verwijderen
  2. Zieke hond, die Martijn. Er was ooit een tijd dat die types bierdrinkend tegen een brugleuning stonden te hangen, en dat hun SF-verhaaltjes de dorpsgrens meestal niet eens haalden. Schaduwkantje van het world wide web, die potentieel globale verspreiding van leeghoofdige idioterie. Wat ik me wel afvraag is of die grote draagwijdte van het internet geen factor is het manifest worden van sluimerende megalomanie. Maar ja, geen psychiater en ook geen psycholoog, dus ik speculeer maar niet verder.
   Wat Jeroen een stukje hoger zegt: de moeder van Anass heeft alle recht tot de bodem te gaan. De Vrijlands, Kats en gelijksoortigen zouden een microscopisch beetje krediet kunnen terugwinnen door zich er verre van te houden.

   Verwijderen
  3. En ik zie nu dat mijn laatste zin op het moment dat ik hem schreef al - weinig verrassend natuurlijk - achterhaald was.

   Verwijderen
  4. @Swap: nah.. denk dat we dat niet meer hoeven te verwachten. Het kan nog zijn dat Martijn een advocaat in de arm neemt, mag hij doen (kost hem onnodig veel geld als uitkerinstrekker) maar goed..

   Doet hij niet. De politie doet niets. Die weten ook beter..

   Verwijderen
  5. Lagguh man, als hij me aanklaagt. Kijken hoe lang hij dat uithoudt tegen een extraplus platinum rechtsbijstandsverzekering met zijn minvermogende loser uitkerinkje. Gewoon lekker doorp[rocederen omdat het kan. Waarom ook niet?

   Verwijderen
  6. Ach man, Martijn is veel bla bla weinig, of eigenlijk geen inhoud. Denk je echt dat hij aangifte heeft gedaan? En zo ja van welk strafbaar feit precies?

   Precies, geen enkel. Al die grootspraak is voor de bühne niets meer en niets minder.

   Verwijderen
 10. Ja Martijn denkt dat ie enorm populair is. Maar persoonlijk vind ik dat hij niet al te snugger overkomt. En idd iemand die heel slecht tegen zijn verlies kan. Maar dat is normaal dezer dagen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Tja enorm populair met zijn ene reactie op zijn saaaaaaaaaaait

   Verwijderen
  2. Doet allemaal sterk aan ge-Stichtingen denken, letterlijk,figuurlijk en commercieel. Fiscus heeft weer een nieuwe taak bij, komt wel goed mag ik aannemen.

   Verwijderen
 11. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Reacties
  1. Iets over de hersenbloeding van Andre. Ik vond het achteraf gezien een beetje te.

   Verwijderen
  2. Veel mensen weten dat een tia een persoonlijkheidsverandering veroorzaakt. Zelf van dichtbij gezien, met zelfs echtscheidingen mede als gevolg. Langdurige revalidatie en therapie ten spijt. Hoe zit dat dan met een Facebook profiel, of een sajip onder de huid. RFID tags die momenteel via China 0.008 eurocent kosten. Opnieuw beginnen? Vragen mensen, allemaal vragen , ach, weetjewel.

   PS
   Volgens de statistieken blazen vandaag 500 mensen hun laatste adem uit, waarvan 5 gevallen van zelfmoord. Vrijland krijgt het nog druk met zijn egopoetsen.

   Verwijderen
  3. @geen


   Via FeeX bij mij op de saaaaaaiekutsaaait .


   Mensen zien het soms niet meer zitten...


   Of om FeeX te kwooten: 'Alhoewel twitter..de treinvertraging soms ook toelicht.'

   Verwijderen
 13. Oh gut deze dan...

  "janverstraeten zegt:
  juni 27, 2013 om 9:57 pm
  Dit zaakje stinkt, of ze zijn incompetent, of ze zijn onderdeel van het complot maar een 13 jarige pleegt geen zelfmoord, die is gewoon vermoord"


  Oh ja joh LUL!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Reacties
  1. Op het internet schuift absolute wetenschap/kennis/ervaring in combinatie met volslagen debielen als rauwe eieren door een koekenpan. Bekeek een aantal verhelderende l sessies van Manfred Spitzer op youtube.

   Verwijderen
  2. Nu ja in alle eerlijkheid ik zou mijn dagelijks werk niet kunnen uitvoeren zonder technologie en zeker niet zonder internet . Ik ben namelijk niet alwetend en moet regelmatig opnieuw leren. Zonder internet gaat dat nogal traag.

   Verwijderen
  3. Ik heb er geen zakelijk belang bij om dit theorietje te ondersteunen ;-)

   Verwijderen
 15. Van de Wiki over Suicide among LGBT youth:

  "Institutionalized and internalized homophobia may also lead LGBT youth to not accept themselves and have deep internal conflicts about their sexual orientation.[ Parents may force children out of home after the child's coming out.

  Homophobia arrived at by any means can be a gateway to bullying. As seen in the ten LGBTQ youth suicides reported by news media in September 2010, severe bullying can lead to extremities such as suicide. It does not always have to be physical, but it can be emotional, viral, sexual, and racial, too. Physical bullying is kicking, punching, while emotional bullying is name calling, spreading rumors and other verbal abuse. Viral, or cyber bullying, involves abusive text messages or messages of the same nature on Facebook, Twitter, and other social media networks. Sexual bullying is inappropriate touching, lewd gestures or jokes, and racial bullying has to do with stereotypes and discrimination.

  Bullying may be considered a "rite of passage",but studies have shown it has negative physical and psychological effects. "Sexual minority youth, or teens that identify themselves as gay, lesbian or bisexual, are bullied two to three times more than heterosexuals", and "almost all transgender students have been verbally harassed (e.g., called names or threatened in the past year at school because of their sexual orientation (89%) and gender expression (89%)") according to GLSEN's Harsh Realities, The Experiences of Transgender Youth In Our Nation’s Schools."

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Hoe haal je anonieme luceratieve kale kip strategie voor de rechter? Thats the question.

  BeantwoordenVerwijderen
 17. LOL, van de KLOL site geplukt:

  dovla
  27 juni, 2013 at 22:21
  Een mooie en correcte respons van je Andre, maar wie volgt nog die trollenbloggen, behalve trollen zelf? Geef altijd een respons, maar noem geen naam. Zij krijgen vlinders in hun stinkmaag als jij hun naam noemt. De poep die deze troldrol uitpoept is zo enorm dat het zelfs de voordeur van zijn eigen huis barricadeert. Deze trol gaat ten onder, waarschijnlijk in een luier, zinkend in zijn eigen stront, gebarricadeerd in zijn eigen stinkbed. Het leven zelf rekent met ze af. Je oogst wat je zaait.

  *Xaar gaat zo nog even lekker poepen - krijgt inspiratie*..

  Het bericht is trouwens naar aanleiding van deze posting van A. Vergeer (ja plotters doen soms was ingewikkeld in de informatieverstrekking haha) : http://www.boublog.nl/27/06/2013/joris-winnie-en-brigadier-krouwel/

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Als die viespeuken al niet met NSB-vergelijkingen aan komen zetten, praten ze tonnen bagger.

   Verwijderen
  2. Hahaha, die Dovla gaat nu keihard zitten bedreigen met geweld. Blijkbaar mag je niet vragen of Andre ook kwijlt na zijn hersenbloeding, terwijl je dat best vaak ziet. Kan heel onsmakelijk zijn.

   Jij moet niet denken dat je veilig bent, omdat jij achter de regering staat en jij moet vooral niet denken dat iedereen hier uit hetzelfde houtje is gesneden. Jij moet ook niet denken dat jij alles kan zeggen op het internet zonder consequenties.

   Sommige mensen gaan het niet oplossen door een aangifte te doen, zoals Martin of Micha.

   Ga te ver en iemand zal het groen licht geven, alleen om een boodschap achter te laten voor andere digitale kakkerlakken, die denken dat ze lollige opmerkingen kunnen maken over andermans gezondheid op het internet.


   Wat een lieverd, die Dovla. Hij mag het altijd kpmen proberen. Maar geen huillie doen als je ineens tegen mijn voorhoofd oploopt hoor. Daar had een tokkie bij me in de buurt ook zo'n last van toen hij fysiek werd. Wat ik altijd lastig vind tijdens het mezelf verdedigen is wanneer je noodweerexces nog proportioneel is. Stel iemand valt je aan en je trapt hem in een coma. Magdat?

   Verwijderen
  3. 'lollige opmerkingen kunnen maken over andermans gezondheid op het internet'

   Voor zover ik weet ook weer volkomen uit de duim gezogen, zoals meestal bij deze malloten.

   Verwijderen
 18. @Jeroen, hahahaha nee dat mag nie' het noodweerexces betekend dat proportioneel geweld toegestaan is. Ofwel je mag die 'dovla' (wat een naam) in zijn kloten schoppen als hij jou aanvalt maar op het moment dat je door schopt als hij al op de grond ligt ben je terecht strafbaar zelfs bij zo'n onderkruipsel als een 'dovla'. Vervelend wellicht maar ja ergens wel te begrijpen.


  Overigens is die 'dovla' vrij nieuw... toch? Wie schuilt daarachter?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nee, nooit doortrappen als iemand al ligt. Vanzelfsprekend. Maar dan nog zit een ongeluk in een klein hoekje.

   Verwijderen
 19. Overigens vind ik dat Vergeer ook wel eens de aandacht verdient. Het is immers deze rat Vergeer die als een Vervloesem het nodig acht om kinderporno te publiceren en ik verdenk hem ook stellig van pedofilie neigingen. Hersenbloeding of niet het is in mijn opinie een vies vies vies laagdrempelig mannetje. Ik vind het dan ook jammer dat justitie de zaak het laten liggen en hem niet vervolgd heeft.

  BeantwoordenVerwijderen
 20. @ Barra


  Mocht je ooit zin hebben om ranzige vetklep Vergeer te exposen dan weet ik nog iemand die wat screenshots heeft liggen van zijn ziekelijke acties.

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Na deze eerste zinnen hield ik het al niet meer:

  "André Vergeer:
  28 juni 2013 op 15:53
  Hai Ton,

  Bedankt voor je vriendelijke woorden. Ik zie het als mijn ‘taak’ om trolgedrag te bestrijden en daar hoort o.a. bij dat je elke desinformatie op internet onderbouwd moet blijven bestrijden. Het gevaar bestaat anders dat sites als Barracudanis, Camilleri, Leugens.nl, Disputax, Beerput, etc., en zelfs De Televaag en NRC voet aan de grond krijgen"

  Nadat ik mezelf even had opgeraapt, kon ik de rest nog even lezen :). Man, oh, man, hoe kunnen mensen soms zo weinig zelfkennis hebben?? Oke, van een kind van 17 verwacht ik dat nog wel.. maar dit..
  Bron: http://www.boublog.nl/27/06/2013/joris-winnie-en-brigadier-krouwel/#comment-23724

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hè kijk nou, ik word nog beroemd. Wie is die meneer Vergeer?

   Ik heb nog op geen enkele van mijn episteltjes een inhoudelijk tegenargument mogen aanhoren. Hij is van harte welkom, hoor.

   Verwijderen
  2. Ja, disputax, jij hoort nu ook bij het AIVD genootschap :) *biedt verlate vrijdagmiddag borrel aan in het AIVD café*

   *proost!*

   Verwijderen
 22. Ugh... Vergeer heeft zijn huiswerk weer niet gedaan. Zie de volgende link:

  http://echr.ketse.com/doc/31725.96-en-20000919/view/

  Onder A 5 laatste alinea staat toch echt dat Turkije een 'indictment' tegen Krouwel uitvaardigde. Op zichzelf geen uitleveringsverzoek, maar dat was wel waar het toe had kunnen leiden. In ieder geval is bepaald niet zeker dat een ander land bij het overwegen van uitlevering aan Turkije de uitspraken van de NL rechts zou meewegen en respecteren.

  Waarmee het Demmink/Turkije verhaal weer op dood spoor kan worden gerangeerd.

  BeantwoordenVerwijderen