woensdag 26 juni 2013

Aliens

Barracuda blijft zich verbazen over de goedgelovigheid van zweefbloggen. Van overheden willen ze niks aannemen, maar verhalen over een vreemd groot vliegend wezen met rood gloeiende ogen of de zoveelste vage melding van een UFO worden kritiekloos overgeschreven.

Maar het kan altijd nog gekker: Britse politicus zegt buitenaards kind te hebben, meldt Olympic Zion, en je hoort de samenstellers van het blogje al denken: dit moet gewoon waar zijn!

En inderdaad: Simon Parkes, die in de gemeenteraad van de Engelse plaats Whitby zit, vertelde de Northern Echo dat hij samen met een buitenaards wezen Cat Queen een kind heeft met de naam Zarka. Brits politicus is trouwens wat overdreven, want de man verdient gewoon zijn dagelijkse brood als rijinstructeur en heeft met zijn aardse vrouw drie koters. Ongeveer vier keer per jaar heeft hij geslachtsgemeenschap met de buitenaardse.

Parkes vertelt er in video's over alsof hij het over zijn hobby figuurzagen heeft. Toch valt een aantal zaken op. Zo komt Parkes iedere keer weer met een ander verhaal aanzetten. Vorig jaar sprak hij slechts over wezens die hem met regelmaat bezochten, en was Zarka nog nergens te bespeuren.

In weer andere interviews lijkt Parkes ook andere opvallende interesses die hebben, zoals chipimplantaten en plannen van de illuminatie voor een New World Order. Waarmee wel duidelijk wordt hoe Parkes zijn avonden doorbrengt: achter de complotbloggen op de pc. En geen mens die zich afvraagt hoe Simon zijn ervaringen precies heeft beleefd: als dromen soms? In de vorm van herinneringen in hypnosessessies? Net als bij al die talloze 'alien abduction'-ervaringen? Gelukkig is Simon in goed gezelschap.

52 opmerkingen:

 1. Maar die man is toch ernstig ziek? Ik begin me steeds meer te beseffen dat dit soort mensen letterlijk in een andere dimensie leven. Gevangen in hun wanen. Dat of het zijn ernstige charlatans.

  Ik heb samen met mijn vrouw naar een video van David Icke gekeken, en waar ze eerst geinteresseerd was zei ze al snel: 'oh hemel die man is helemaal niet in orde, hij bedoelt het misschien wel ergens goed maar hij is niet in orde'

  Spijker, kop als je het mij vraagt het zijn in de meeste gevallen helemaal geen slecht mensen maar 'klokkenluiders' die niet weten waar de klepel hangt. En erger het nooit zullen weten, want gevangen in hun eigen wanen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. > "politicus zegt buitenaards kind te hebben"

  O ja. Gewoon sciencefictionporno dus. Kan best opwindend zijn, voor wie van het genre houdt. Verder niks nieuws onder de zon.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. > "want gevangen in hun eigen wanen."

  Ja. En als je zegt dat het allemaal helemaal niet waar is, worden ze boos.

  Die David "ikke ikke en de rest kan stikken" Aik schijnt er trouwens wel bakken met geld mee te verdienen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hij heeft het over heel concrete herinneringen als acht maanden oude baby, maar dat kan helemaal niet. Dat declaratieve geheugen ontstaat pas rond het tweede, derde jaar. Wordt ook wel childhood amnesia genoemd. Volgens mij kan je wetenschappelijk aantonen dat het hier pure fantasie betreft.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja en hij had een gezicht als een vlieger. Ik bedoel. Jeetje mina.


   Ik meende overigens dat hij bedoelde als acht maanden oude foetus, maar dat hoop ik verkeerd gehoord te hebben.

   Verwijderen
  2. Nee, baby... Hij werd door die alien uit de wieg gesnatcht.

   Verwijderen
 5. Gewoon een slim Engels alternatief voor not done , sex verkoopt altijd. Time for marketing the crap.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Intussen in het Huis voor Klokkenluiders ...

  http://www.parool.nl/parool/nl/2848/FOTO/photoalbum/detail/14822/448149/0/Piet-Riet-van-de-Buis.dhtml

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het is onderwijl en intussen.

   Verwijderen
  2. http://www.cisco.com/en/US/solutions/collateral/ns341/ns525/ns537/ns705/ns827/white_paper_c11-481360_ns827_Networking_Solutions_White_Paper.html

   Verwijderen
 7. The Witch hath more pleasure that way than with anie mortall man

  Er is natuurlijk niets nieuws onder de zon. Zelf vind ik iemand als Ida Craddock interessanter, schrijfster van Heavenly Bridegrooms, waarin ze het heeft over haar huwelijk met een engel.

  It is through the nerves of touch that Borderland wedlock becomes objective. The lover may remain forever invisible, as in the fairy stories, materializing only at night, and then only to the touch of those nerves most capable of sensing this tangibility. But, ghost though he may be, it was the testimony of Reginald Scott in his "Discoverie of Witchcraft" that the Witch "hath more pleasure that way, they say, than with anie mortall man."

  The angelic bridegroom, as well as his earthly partner, must live a correct moral life and think clearly; and this means that he must exercise a tenderness, a considerate regard for his wife's comfort and happiness, and also a marital self-control of which too many earthly men are ignorant. No wonder, then, that on the plane of sentiment she should prefer this ghostly spouse to "anie mortall man". And on the plane of physiological relations, I think I have already shown that the husband who is an initiate in the third degree, who has trained his wife therein, can assure her of "connubial bliss which is perpetual". The Borderland bridegroom has this advantage, too, over the earthly bridegroom: being able to read his partner's thoughts, he can adapt himself to her most delicate fluctuations of sentiment at a moment's warning, and so never fail to be truly her companion.


  Mooi wel. En tegenwoordig zijn dat dan weer space aliens.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Tenzij het een Succubus of Incubus betreft natuurlijk. Dan ligt het weer wat lastiger qua astrale neuqsex.

   De geslachtsgemeenschap werd zonder meer als iets walgelijks gezien en als de manier waarop de erfzonde werd doorgegeven. Alleen mindere duivels moesten dit vieze werk opknappen. Omdat duivels alleen maar over een aangenomen, luchtachtig lichaam konden beschikken, konden uit het geslachtsverkeer tussen een vrouw en een (mannelijke) incubus geen kinderen voortkomen. Daarom bezocht volgens Thomas van Aquino een (vrouwelijke) succubus een man, die onvrijwillig zijn zaad af moest staan. Dit werd door de succubus opgevangen en aan een incubus gegeven. Deze bracht dat in bij een heks die vrijwillig en wellustig meewerkte. Hierdoor zou een nieuwe generatie heksen ontstaan

   Verwijderen
  2. Ja, succubus. Ik kende het hele woord niet, maar kwam de Portugese variant tegen en leerde zo het Nederlandse woord. Wat het betekent was ik al weer vergeten.

   Verwijderen
  3. ==
   Door te schrijven geniet ik van de vrijheid en zit ik evenzeer gevangen. Ik verdedig, beschuldig, vergeef, beledig, ben altijd iemand anders en minstens twee, soms een menigte waarin ik me verschuil, vluchtend voor de succubus die ik zelf creëer en die ik word.
   ==

   Mooi hè? Maar dan liever in het origineel, natuurlijk, in die taal waarin ieder woord een schilderijtje is, zo prachtig.

   Verwijderen
 8. De bovenstaande link geeft aan hoe kansloos digitaal stoepkrijten is. Van de kant bekeken , breken er gouden tijden aan voor de juiste concepten, met voldoende slagkracht. Old school is aan zet.
  Amen

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. @Jeroen
   Pas jij wel een beetje op, voor je het weet sta je op de gekkietracker.

   Verwijderen
 9. http://nl.m.wikipedia.org/wiki/Durk_Jan_de_Bruin


  Gekkietracker,Sheepletracker,Trollentracker,Taalnazitracker,Technotracker....

  BeantwoordenVerwijderen
 10. ondertussen bij buurman Vrijland:


  "De echte vraag die ik namelijk heb bij al deze vaccinaties is of er niet ongevraagde toevoegingen zitten in deze vaccinatiespuit. De technologie is namelijk al zo ver dat men in staat is om via nanotechnologie een RFID-chip in iemands bloedbaan te spuiten. Met zo’n chip ben je dus in staat om mensen te monitoren zonder dat ze het zelf door hebben."

  joh.... Martijn en flikker jij eens héél snel je mobieltje en laptopje weg, en vergeet je Aai-pet niet. ohh en je auto! hutje, hei en klaar is Martin! ik zeg DOEN!!!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. In Micha's wereldje is dat een "onthullende reportage", terwijl ik alleen een gestoorde op priveterrein wat willekeurige mensen zie lastigvallen tot de politie langskomt.

   Verwijderen
  2. Hoe is het afgelopen met de titel Ing? Baarlijke nonsens over RFID en nanotechnologie verkopen wekt een oliedomme indruk, naast de assiociatie met zijn HAARP afwijking, verderop in de bijgevoegde abacadabra, en de verfilming van straatverlichting, schoenen, stoeptegels en werkende mensen.

   Verwijderen
  3. Volgens de altijd objectieve Martijnlijn studeerde hij nooit af, maar liet hij die titel wel op visitekaartjes drukken.

   Verwijderen
  4. 'Met zo’n chip ben je dus in staat om mensen te monitoren zonder dat ze het zelf door hebben.'

   Alleen jammer dat het bereik van RFID slechts enkele meters reikt, op zijn best.

   Verwijderen
  5. Vraag mij toch af met welke verwachtingen dat clubje naar RIVM is getrokken. Denken ze nou echt dat de eerste de beste medewerker op de parkeerplaats gaat onthullen dat er vergif in die vaccins zit?

   Verwijderen
  6. Klopt als een zwerende vinger. RFID is een autonome techniek die men al 20 jaar toepast in de logistieke en retailwereld. Via een miniscule tag worden goederen zols ook bijv. C&A T-shirtjes traceerbaar. Maar ja het is klein en het past op een microrobot, en RFID bekt wel lekker stoer. De nanotechnologie biedt in de toekomst (R&D)mogelijkheden om via membraamtechniek, werkzame stoffen vrij te laten komen. Geweldig toch?

   Verwijderen
  7. @geen

   RFID bestaat al sinds de tweede wereldoorlog. Spitfires gebruikten toen al om "friends" van "foes" te kunnen onderscheiden. In de retail is het aan het opkomen sinds zo ongeveer 2003, maar het gaat vooral om de achterliggende software, niet een halfgaar radiootje.

   Het kan pas als massagoed ingezet worden, als die chips tegen een stukprijs van iets van 10 cent gemaakt kunnen worden. Ze zijn nu nog iets te duur.

   Verwijderen
  8. Voor iemand die vliegtuigbouw studeerde, ammehoela.

   Bron: Emerce

   LogicaCMG gaat samen met Airbus een geïntegreerde rfid-oplossing ontwikkelen voor het registreren en volgen van vliegtuigonderdelen, gereedschappen en instrumenten. Beide partijen verwachten dat deze oplossing voor een grotere veiligheid kan zorgen en bij kan dragen aan aanzienlijke kostenbesparingen. Dit hebben beide bedrijven bekend gemaakt op het Global Aviation Forum in Hong Kong.

   Verwijderen
  9. Wat ben jij toch een eigenwijs ding af en toe @Jeroen. Moet hier al met meel in de mond praten, komt ie daarmee aanzetten.;-)

   Verwijderen
  10. Tis heus...

   Similar technology, such as the IFF transponder developed in the United Kingdom, was routinely used by the allies in World War II to identify aircraft as friend or foe. Transponders are still used by most powered aircraft to this day.

   Verwijderen
  11. Dat klopt wel, maar het ligt iets genuanceerder. Je kan hier natuurlijk ook niet uitgebreid de werking van zelfbouwdrones gaan beschrijven, geen zin om opgepakt te worden. Toont alleen aan dat de bewuste saait geen enkel simpel feit onderzoekt. Daarnaast lijkt mij een niet inentingsadvies tegenwoordig voor in de mond bestorven te zijn. Lijkt wel een sekte.
   NB
   Die prijsstelling heeft met aantallen van doen, ben zelf jaren geleden betrokken geweest bij een bepaalde RFID pilot.

   Verwijderen
  12. @Jeroen

   Kiek doar.

   http://www.rfidjournal.com/articles/view?363

   Verwijderen
  13. @geen


   Tsja, http://en.wikipedia.org/wiki/Polio mijn ex-vriendinnetje (origineel uit Cambodja, nu Francaise) kreeg toen haar ouders op de vlucht sloegen plots helaas te maken het vervelende http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/c/cb/Polio.jpg helaas http://en.wikipedia.org/wiki/Polio#Treatment dus moest zij - harstikke leuk en mooi meisje - opgroeien met een arm die het niet meer deed. Dat is jammer want er is al ik weet niet hoe lang wat op gevonden namelijk http://en.wikipedia.org/wiki/Polio_vaccine helaas was zij niet ingeënt, dus ja... Heel slecht die http://nl.wikipedia.org/wiki/Inenten je kan er zomaar een RFID chip van krijgen en als je het niet doet kan je kind dit http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/8/8a/Polio_sequelle.jpg krijgen, kortom crimineel de onzin die Martijn verkoopt.

   Verwijderen
  14. @ Barra


   "Vraag mij toch af met welke verwachtingen dat clubje naar RIVM is getrokken."


   Aandacht? Dat is het eigenlijk. Gewoon puur om de aandacht. Wat gelezen op het internet en dan hey joh doen wij ook morgen! Jointje erbij en hatsiekidee! Een nieuw item!

   Verwijderen
  15. Het is een publiek ge heim dat bij het rivm heavyshit ligt opgeslagen. Als je als rus in de koude oorlog 1 kernbom beschikbaar had voor Nederland, dan was een bom aldaar een goed idee.

   Er liggen bij het rivm ziektes opgeslagen die bij wijze van spreke mondiaal niet meer voorkomen. Als je die weer de lucht inschiet. .... Zijn de gevolgen niet te overzien.

   Uiteraard is dit alles goed beveiligd, het meeste hiervan zie je niet eens. Logisch dus dat martin -sukkel- vrijland van het eigen terrein wordt verwijderd.

   DOEI!!!!

   Verwijderen
  16. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  17. @geen

   Naar mijn weten werd die kostprijs nog steeds niet bereikt. Anders was het al breed uitgerold in de supermarkten.

   Verwijderen
  18. @Jeroen
   Staat allemaal op stapel, maar probeer je eens voor te stellen hoe Terra groot plus plus het assortiment is. Verder denk ik dat de kostprijs van de microtag eerder richting 0.001 zal gaan dan verwacht.

   Verwijderen
 11. Vooroorlogse ulttrageheime AGFarben technologie toegepast ? Zou beter klinken in de context van de narcist. Voordeel is dat NEEN nog mogelijk is , na gezocht te hebben op NEN en DIN normen en standaarden. Iets dat gesneden koek is voor mts/hts.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. @ Barra waarom doen die linkjes het nooit hier :-(


  Probeer ik zelfs nog een beetje onderbouwing in mijn post te stoppen ziet het er onleesbaar uit.


  OF...


  @ Jeroen leer die domme Swap eens hoe je dat linkjes in je woordjes plaatsen doet?


  *smeekt*

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Scheld svp op Blogger. Er zijn codes waarmee een werkende link in de reacties kunt plaatsen. Enkelen hier maken daar gebruik van. Vraag even.

   Verwijderen
  2. Dat wil ik ook weten. Ik heb al gegoogled maar ik snap er niets van. Dus blogger %$# verdraaid nog aan toe.

   Verwijderen
  3. Gaat zo: <a href="http://webadres.nl/blblabla.html">titel in de tekst</a>.

   Je bouwt dus een stukje HTML in in je tekst, zoals hier uitgelegd.

   Verwijderen
  4. Zo kun je ook dingetjes cursief (<i>cursief</i>) zetten en vet (met de b van bold ipv italic).

   Verwijderen
  5. @Ruud
   Heb je toevallig ook nog wat kleurtjes in de aanbieding?

   Verwijderen
  6. Sorry voor de trage reactie, Swap. Voor zover ik kan overzien moet je alles in html doen in blogger en werken een paar eenvoudige tags: de link maak je zo, zo maak je ze cursief en zo maak je ze bold.

   Verwijderen
 13. Offtopic. Vandaag is bekend dat getrouwde homo´s dezelfde rechten hebben als de getrouwde hetero´s. Het hooggerechtshof heeft dat bepaald. Nou vraag ik me af: welk complot zal er volgens de alu hoedjes (lees homofoob) achter zitten? Het zal wel bij Vrijland hard aankomen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dit geldt dus, voor alle duidelijkheid, voor die staten in de VS waar het huwelijk inmiddels is opengesteld voor mensen van hetzelfde geslacht. Bij ons is die gelijkheid vastgelegd sinds 1 april 2001.

   Verwijderen
  2. Het is in ieder geval een stap(je) in de goede richting. Maar voor homofoben niet.

   Verwijderen