woensdag 5 juni 2013

Hyperbool

Barracuda heeft veel voor mogelijk gehouden, maar niet dat complotters hun geloof in zelfverklaard pedojager Ben van de B. zomaar zouden opgeven. Maar zie: de een na de ander haakt af. 'Ik zat met Ben s’nachts aan de telefoon en hij vertelde 35 emailtjes te hebben binnen gekregen van ene whiskit (...) die alles bloot wilde geven. Hij las alles op zijn scherm voor maar ik kreeg NIETS te zien.'

Alleen Bens vertrouwensman en papegaai Frides Laméris klampt zich nog met één hand vast aan zijn geloofsrots, maar eerlijk gezegd vermoedt Barracuda dat de diepe val naar beneden niet ver weg meer is.

Nu heeft dit blog al sinds 2011 gewezen op allerlei red herrings rond de zaak Ben vd B.. Dat hij de zoon van eigenaar van een lokaal pompstation bij de keel had gegrepen en hem met een pistool had bedreigd, na klachten dat Ben zijn vele rekeningen maar niet wilde betalen. Dat zich totale wildwesttaferelen in Schoorl hadden afgespeeld met messteken en schietpartijen. Dat Ben zijn eigen vrouw had geslagen, met diverse bloeduitstortingen ter hoogte van ogen en neus, dat er ruim voor de uithuisplaatsing van zijn kinderen reeds sprake was begeleiding van het gezin 'uit hoofde van civiele maatregelen van ondertoezichtstelling en uithuisplaatsing'. Maar van deze feiten op een 'trollenblog' wilde de groeiende stekeblinde fanclub van Ben natuurlijk niets weten.

Dit blog schreef ook, op basis van openbare stukken, dat de kinderen veelvuldig ooggetuige waren geweest van diverse escalaties thuis, de stroom was afgesloten (Eneco niet betaald), het schoolverzuim meer dan gemiddeld was en de moeder niet in staat bleek de kinderen te beschermen tegen het 'onvoorspelbare gedrag van de vader'. Geen ideale omgeving voor de opvoeding van kinderen.

Uiteindelijk versnelde Ben de uithuisplaatsing, door tegen allerlei hulpinstanties te roepen dat hij een aanslag op zijn gezin vreesde in verband met het 'ontmaskeren van een pedonetwerk' (van zijn schoonvader en later ook zijn zwager), en hij diverse maatregelen had genomen om het huis af te schermen, onder meer met 'het plaatsen van camera's'.

Na de uithuisplaatsing hebben Ben en partner de gevraagde hulpverlening van GGZ stopgezet en dus keerden de kinderen niet terug. Waarmee Ben nog bozer werd op jeugdzorg en de hele juridische santenkraam daaromheen die in zijn ogen ook weer onderdeel waren van een groots pedonetwerk.

Waarmee we uitkomen op het enige stukje 'bewijs' waarmee Ben al die tijd heeft lopen zwaaien: dat was niet het eindeloze rookgordijn van vermeende vervalste rechtbankstukken, maar artsenrapporten die Ben nogal eens in zijn eigen voordeel uitlegde. Klachten van een van de kinderen over buikpijn als gevolg van de spanningen thuis zag Ben bijvoorbeeld als bewijs voor misbruik. Met al deze stemmingmakerij waren de artsen vanzelfsprekend extra alert op misbruik en zo moeten die rapporten ook gelezen worden. In een van de stukken wordt de mogelijkheid seksueel misbruik wel geopperd, maar overtuigend medisch bewijs wordt niet gevonden ('geen wondjes of afscheiding').

Toen de kinderen werden overgeplaatst naar een andere opvang (pdf) bleef Ben doodleuk met hetzelfde 'bewijs' zwaaien, suggererend dat het misbruik nu weer bij een ander toezicht plaatsvond. Geen Ben-fan die zich ooit deze chronologie heeft willen verdiepen.

Vervolgens kwam het crescendo, opmerkelijk goed samengevat door 'insider' Emma Kuiper: Gefrustreerd dat al die beschuldigingen op diverse complotbloggen niets uithaalden, werd de stemmingmakerij telkens een tandje hoger geschakeld, zelfs de kinderen van Arend Zeevat zouden volgens Ben misbruikt zijn, totdat de hyperbool voor eens en voor altijd als een fragmentatiebom uiteenspatte.

49 opmerkingen:

 1. Ik geloof best dat Ben in stinkende conflicten verwikkeld is met 'onze' zogenaamde 'jeugdzorg'. Echter de mentaal sociale schade dat deze stres bij de getergde vader veroorzaakt, maken van de man een dusdanige ongeleide projectiel dat zijn geventileerde onrecht in DIT SOORT VAN clownerie dreigt te verzanden. Ik raad die Frides Lam-smeris dan ook aan om nog voordat er meer schade bij de 'klokkenluiders' ontstaat zijn geregiseerde dwaas bij de ballen los te laten...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Och ja dit vergat ik nog bijna;

  Hierbij roep die in geroofde organen dealende idf-ster met spoed haar ondergronds/achterbakse (nu weet ik waar die ranzige jodenstreken van je vandaan komen zeg!) toestand van onder haar steen met 'spoed' te verlaten... BRON

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Tussen roep en die moet IK staan hahaha...

   Verwijderen
  2. "I suspect that 'ziva' was selected to be Micha's vice president in order to attract useful-idiots, and perhaps lonely men."

   Source

   Verwijderen
  3. Ik heb het een beetje druk. Ik zal je later wel weer wat meer aandacht geven, Adamas. Nu moet tante Ziva even centjes verdienen.

   Verwijderen
 3. Ondertussen tiert Ben rustig door op de Demminkdoofpot (Scroll naar de comments)

  En inderdaad, hij maakt nu weer een terugtrekkende beweging en komt weer aankakken met precies dezelfde bovengenoemde artsenrapporten.
  Nu is z'n verhaal dat ie 'eindelijk na 3 jaar' z'n hand heeft kunnen leggen op "het oorspronkelijke, meer uitvoerige rapport", en Ben roept:
  "Deze artse bevestigt volledig het seksuele misbruik van beide kinderen en blijkt expert te zijn op dit gebied (25 jaar ervaring)."

  In het laatste comment komt ie met 4 pagina's aanzetten (die we volgens mij allemaal al gezien hebben):
  pagina 1
  pagina 2
  pagina 3
  pagina 4

  en schreeuwt Ben:
  "MAAR ZO DUIDELIJK EN BEVESTIGD ALLES ,DEMI EN NIRVANA S WOORDEN ""OPA EN OMA HEBBEN ONS MISBRUIKT "" PRECIES ZOALS DE OUDERS ZEIDEN EN WERD DIT MEER DAN 3 JAAR LANG AFGEDEKT!!"

  Alleen..
  1) Ik kan werkelijk niet terugvinden waar de kinderen dat zeggen, alleen staat ergens op die pagina's dat de ouders zeggen dat de kinderen door opa en oma zijn misbruikt.
  2) Als een klein kind een zin zegt als "die heeft mij misbruikt", dan kan je er behoorlijk zeker van zijn dat iemand die zin heeft aangeleerd. Het woord "misbruikt" is een volwassenenconcept; een kind zal zeggen dat iemand haar pijn heeft gedaan, of 'rare dingen' heeft gedaan.

  Maar goed, al met al, zullen de paar mensen die nu nog vastklampen aan Ben, zoals Frides en von Stauffenberg, weer heel hard gaan roepen: "zie je wel: bewijs!!".

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Beter ten halve gekeerd dan ten hele gedwaald natuurlijk, maar ik kan er eerlijk gezegd niet bij dat er serieus mensen bestaan die ooit een woord van Ben geloofden. Voor mij en de meesten was het meteen na de eerste zin van hem al duidelijk. Self evident. Waarom zijn mensen die claimen "wakker" te zijn hier al die tijd met suiker en boter ingestonken? Dan ben je toch een complete slaapwandelaar?

  Dat hij een gestoorde fantast is lag er van meet af aan wel heel dik bovenop.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Sommige mensen zijn gewoon heel erg dom.

   Wat moet je daartegen zeggen, hoe moet je met zulke lui argumenteren?

   Verwijderen
 5. Benieuwd of dit nog gaat escaleren nu BvdB zijn uitlaatkleppen kwijtraakt. Zou mij niets verbazen als hij één dezer dagen ter afkoeling door de Hermandad moet worden meegenomen.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Vaak zie je bij zulk soort mannen dat hun vrouw het dan moet ontgelden.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Voor zover ik weet is Leonie al maanden (of langer) heel erg stil, terwijl ze zich daarvoor (op Argusoog-blog en -radio) er wel actief mee bemoeide.
  Het is al heel lang Ben's one-man-show geworden. Het is slechts raden hoe Leonie zich onder deze situatie voelt. Zal ze ondertussen doorhebben dat Ben's acties niet bepaald bijdragen aan een spoedige thuiskomst van de kinderen? Wie zal het zeggen..

  Er zijn nooit winnaars in dit soort situaties.. :(

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nee alleen maar verliezers, maar ik ben een hufter dus Ben gun ik het wel. De kinderen en vrouw uiteraard niet.

   Verwijderen
  2. @swap

   Maar het blijft triest dat geen betere oplossing bestaat.

   Verwijderen
 8. Manmanman, wat een zooitje als ik de reacties lees bij de linkjes. Ben maakt idd meer kapot dan zijn fans lief is. Voor een argeloze lezer is het amusant, het leest allemaal lekker weg. Maar je zal toch Ben op je dak hebben gekregen die je doodleuk verteld dat je kinderen misbruikt worden terwijl jij in de supermarkt bent.En in het kamertje er naast zit met je familie. Juist.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. En je zal maar een vijftienjarig meisje zijn en je vader zet allerlei verslagen op het net van medisch onderzoek dat je - dankzij zijn paranoia - hebt moeten ondergaan.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Zie het trouwens verkeerd of is de hotlink + plaatje naar het verhaal Demi en Nirvana van de frontpage van KLOL verdwenen? Als dat zo is voelt de redactie van KLOL ook nattigheid en trekt ze zich stilletjes terug uit dit verhaal.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Die is al enkele weken verdwenen, en daar werd op KLOL al over geklaagd; Micha verzekerde dat dit alleen maar gedaan was om af en toe de voorpagina iets af te wisselen. Maar vrijwel alle andere links staan er ook al minstens net zo lang op. Wat de werkelijke reden is weet ik niet. Hij plaatst immers wel nog steeds (of tot zeer recent) de info die ie van Frides (al dan niet via Niburu.co/Alexandra) binnenkreeg.

   Verwijderen
 11. *druk bezig de nieuwe Boards of Canada te ontcijferen/cq. te checken op subliminal messages ...*

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Word er wel heel erg rustig van ... hoor ook wel stemmetjes :P

   Verwijderen
 12. Als je zo met pijn en moeite door wat van die teksten probeert te lezen van BvdB heb je toch wel het idee dat meneer zwaar aan de drank zit. Zo begin zelfs ik pas te tikken na 3 liter bier, halve fles Jameson en tenminste een Fristi.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. http://hetuurvandewaarheid.info/?p=28947&cpage=2#comment-9326

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ik ben benieuwd of het BvdB debacle in het plotterjes wereldje tot enig inzicht leidt dat bewijs - feitelijk bewijs, dus geen speculatieve associatie - toch best wel relevant is als je in de openbaarheid een punt wilt maken. Als ik lees wat BvdB allemaal aan elkaar koppelt... toch niet vreemd in die kringen want Micha en consorte raskallen ook van alles aan elkaar (liefst met verkeerde foto's, verkeerde personen, achterhaalde feiten etc.).

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wishful thinking vrees ik.... Dachten wij een poos terug ook. Helaas, plotter zijn is een levenstijl, gewoon iets dat je drijft. Valt iets door de mand dan is het of doorhameren want gelijk (zie Dankbaar en Vergeer) of we hebben het er niet meer over (Martijn, Micha) ... Excuses aanbieden of rectificeren forget it! Tapijt veeg en voila!

   Verwijderen
  2. BvdB en inzicht zijn naar ik vrees elkaar uitsluitende grootheden. Zonder intensieve begeleiding zal er aan Ben weinig veranderen, en helaas voor hem zal het er wel op uitdraaien dat hij verwoed aan zijn eigen graf blijft doorgraven. Ik zat eerder vandaag dat Frides-filmpje te bekijken: drie pedante baasjes zitten ongehinderd door enige feitenkennis wat zelfingenomen te neuzelen. Frides durft zelfs een heuse hypothese aan: minstens honderdduizend daders in het satanisch misbruik in Nederland. En het fundament van die hypothese? Het geraaskal van BvdB.

   Verwijderen
  3. Honderdduizend... zoveel geestelijken, gezinsverzorgers, spiritueel leiders and what have you got hèbben we niet eens in Nederland. Heeft Frides trouwens bedacht dat hij als theoloog én vertrouwenspersoon zelf kwetsbaar is voor (valse) beschuldigingen van misbruik zodra hij in de buurt van kinderen - of vrouwen- komt?

   Verwijderen
 15. De Blogger app zuigt trouwens varkenspiemels wat een biggeneukende faal is dat...

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Het praat elkaar allemaal na inderdaad. Vaak volgt er een cirkelredenering (voorbeeld hiervan is het Joris D. verhaal): website A beweert iets, website B neemt dat over, website C herhaalt het en website D wijst vervolgens naar website A als bewijs - kijk eens, zij zeggen het ook! Iets wordt niet meer waar als je hetzelfde zonder nieuwe feiten duizend keer herhaalt.

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Ondertussen op KLOL

  ==================================================
  2 Responses to “20-6: EERSTE DEMO TEGEN DE MSM”
  rob6523
  5 juni, 2013 at 18:58
  “Zo donker, dat hij Micha in deze zaak niet mag bijstaan.”

  le Poole Micha bijstaan???

  In je over-enthousiasme bedoel je waarschijnlijk dat le Poole de Telegraaf niet mag bijstaan.
  Maar je schrijft iets heel anders!

  Wordt even rustig Micha, drink een glaasje water en corrigeer wat je geschreven hebt!

  Micha Kat
  5 juni, 2013 at 19:04
  @rob6523: bedankt, heb het al verbeterd! Je bent wel een beetje over de kook als je mij op een verschrijving betrapt. Ben je zelf wel cool?
  ================================================================

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Die is uniek! En zo tieperend! Hahahahaha die Micha moge hij snel weer uit de samenleving gehaald worden.

   Verwijderen
  2. Die eikel kan ook niks hebben he.... slaat de narcistische krenking meteen toe.

   Verwijderen
  3. De liegende idioot Micha Kat knalt ook weer uit zijn God-complex petje. Wat een stuitend stukje leugens gunt hij zijn eigen werkelijkheid weer.

   Micha's breuk met de realiteit lijkt wel erg definitief wanneer hij werkelijk denkt dat het verloop (of beter de mislukking) van zijn carriere er zo uitziet.

   Los van het irritante gedraai en gelieg over dat pedograaf.nl domein, dat wel degelijk van hem is. Niet alleen smoest hij daarover in zijn laatste instructiefilmpje 'krantlezen voor idioten' waar hij opschept inmiddels óók het pedograaf.com domein te hebben geclaimed, publiceert hij bovendien doodleuk de communicatie tussen de provider waar het domein gehost wordt/werd en zichzelf met de aanzegging dat het domein off line zal worden gehaald, om elders te huilebalken:

   Hoe moet dat nu verder met die dagvaarding voor 20 juni die Micha maandag kreeg van Pedograaf-advocaat Bas le Poole? Blijkt de hele steen des aanstoots, www.pedograaf.nl, opeens van het web geknald! Hoeveel zou De Pedograaf het team van Chinese hackers hebben betaald?


   Wat een arrogante kwast.

   Verwijderen
  4. Dus eerst haalt hij de site zelf offline en daarna gaat hij chinese hackers er de schuld van geven? Bizar.

   Wat ik niet snap is waarom hij niet door zijn "achterban" aangesproken wordt op zulke overduidelijke leugens. Maar goed, het weerhield de Telegraaf er niet van hem te dagvaarden.

   Verwijderen
  5. "Die eikel kan ook niks hebben he.... slaat de narcistische krenking meteen toe."

   Terwijl hij heel vaak vertikkingen maakt en ook zichtbaar geen spellingscontrole toepast. Toen ik nog iets meer on speaking terms met hem was (dat moet wel heel lang geleden zijn) mailde ik dan wel eens een correctie, maar hij liet de aperte fout gewoon staan. Hij is immers God, dus maakt geen fouten.

   Verwijderen
  6. @Jeroen

   Die dagvaarding gaat een heel stuk verder dan alleen een verbod op het doorlinken van de Telegraaf homepage via pedograaf.nl.

   Het gaat in essentie om een verbod op het gebruik van de term pedograaf als aanduiding voor de Telegraaf. Als dat toegewezen wordt door de rechter kan Micha Kat een weekje zijn site en youtube gaan modereren, want die term komt heel veelvuldig voor. Of hij kiest weer voor een opeenstapeling van dwangsommen en beslagleggingen.

   Het is allemaal zo ultra-kansloos en kinderachtig.

   Verwijderen
  7. Micha had een 'goudgerande carriere' kunnen hebben. Uit pure waarheidliefde heeft hij die echter versmaad. Dixit Micha uiteraard. De rest is geschiedenis.

   Verwijderen
 18. beter gaan jullie er wat aan doen dat de zorg goed is. dan mensen af kraken. vaak onterecht ook nog.

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Fijn, nu staan de verslagen van het medisch onderzoek dus weer openbaar op het web. Man, man, wat een megafaal is dat. Die meisjes hebben wel andere dingen aan hun hoofd, dan óók nog eens door klasgenootjes geconfronteerd te worden met allerlei details over hun lichaam.

  Je bent als vader wel heel erg het spoor bijster als je dat je dochters aandoet. En als moeder faal je enorm.

  Ben van den Brink moet zo snel mogelijk gedwongen worden opgenomen, want dit gaat werkelijk alleen maar van kwaad tot erger.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. @Ziva

   Hij bewijst er in ieder geval mee dat hij nooit in staat zal zijn om een echt veilige omgeving voor zijn dochters te maken en ze daarom ook nooit teruggeplaatst moeten worden.

   Ik heb het ernstige vermoeden dat Ben zelf misbruikt werd en/of het een en ander in die richting op zijn kerfstok heeft. Waarom zou hij anders elke waarneming van hem in de context van misbruik plaatsen? Hoe raakte Ben op het slechte pad, vanuit welke thuissituatie ging hij zich als jongvolwassene zo gewelddadig en crimineel gedragen? Wat maakte hij mee onder de douche van die Britse gevangenis?

   Hij verplaatst zich inderdaad helemaal niet in zijn dochters, dat zijn alleen maar pionnen op zijn schaakbord. Gilt wel van alles over misbruik, maar dat gaat met name over zijn persoonlijke onmacht. Net als bij Martijn gaat het bij deze gestoorde vooral om controle en controleverlies, alleen nog wat agressiever. Voor Martijn is er denk ik nog wel hoop, maar Ben's leven is eigenlijk voorbij. Game over. Komt niet meer goed. Nu de naïefst denkbare complottertjes nog door zijn verhaaltjes prikken, denk ik dat het snel bergafwaarts zal gaan. Wat ik wel vrees is dat hij gaat escaleren nu hij dit "instrument" niet meer tot zijn beschikking heeft. Die kans is heel groot, kijkend naar zijn verleden.

   Ben denkt dat zulk soort valse beschuldigingen bruikbaar zijn als "wapen", in principe zet hij ze in als geweldsinstrument. Dat kan je bijvoorbeeld zien aan de manier waarop hij ineens de dochters van Zeevat in zijn fantasieën ging betrekken, toen Arend het met hem oneens was. Maar als dat niet meer werkt zal hij terugvallen in zijn oude gedrag. Elke seconde dat Leonie in zijn buurt is, loopt ze wat dat betreft risico.

   Waarom hij nog normaal rondloopt is me onduidelijk. Hij is gewoon echt een gevaar voor zichzelf en anderen. Als er dalijk een dode valt, reken ik dat de GGZ aan.

   Verwijderen
  2. "Komt niet meer goed. Nu de naïefst denkbare complottertjes nog door zijn verhaaltjes prikken,"

   Ondertussen blijft Frides Laméris nog 100% achter Ben van den Brink staan, blijkt uit reacties op enkele mails van mij.

   Verwijderen
  3. Voor 'haar' kan je dan zeker wel weer met die buiten je met sjekkels bijeen geharkte organenhandel tijd vrij maken?

   Verwijderen
  4. @Jeroen

   Geen idee wat de trigger bij Ben is geweest, maar waanbeelden hoeven niet per definitie een relatie te hebben met eigen ervaringen.

   In het vonnis waar Ben nog eens 5 maanden celstraf krijgt opgespeld wordt gerefereerd naar psychiatrische rapporten en observatie's waar gesteld wordt dat Ben (toen!) in een psychotische toestand verkeerde, en dat er een paranoïde schizofrene stoornis bij hem heeft ontwikkeld als gevolg van mogelijk een bij geboorte opgelopen hersenafwijking of door langdurig drugsmisbruik.

   Beide opmerkingen zijn voor Ben niet echt hoopvol. De psychotische toestand lijkt nu chronish en dat is niet best, terwijl de beschadiging van de hersenen de kans op behandeling met succes voor een 'normaal leven' waarschijnlijk onmogelijk maakt. Buiten dat Ben nu al jaren zonder behandeling rondloopt, wat de kans op succesvolle behandeling met een dergelijke stoornis überhaupt al sterk vermindert.

   Kortom, het ziet er niet al te best uit voor Ben. De kans is groot dat hij een zeer intensieve en langdurige behandeling tegemoet gaat, en in ieder geval de hereniging met zijn dochters voorlopig wel kan vergeten.

   Ik hoop eigenlijk dat de hoger beroep rechter, voor zover dat mogelijk is, zijn celstraf omzet in een gedwongen opname. dat zou volgens mij voor iedereen de beste oplossing zijn.

   Verwijderen
  5. @Adamasdwerg Pimp

   Wat je met die google-imagelist bedoelt ontgaat me volledig, maar 'organenhandel' is niet echt een trigger om me geïnteresseerd te krijgen in je verhaaltjes. Dat zou je nu zolangzamerhand wel moeten weten.

   Verwijderen
  6. Wellicht is @papi op zoek naar nieuwe hersens.

   Verwijderen
  7. "celstraf krijgt opgespeld"

   Grappige uitdrukking wel!

   Verwijderen
  8. Tegen die tijd kan hij verder met www.enkelbandenonline.nl . Kan jij jouw hart ophalen aangaande spelfouten @ruud. ;-)

   Verwijderen
  9. @ziva

   Sorry voor de vertraagde reactie. Was even een dagje met een vriendin een wellness dingetje aan het doen :-)

   Geen idee wat de trigger bij Ben is geweest, maar waanbeelden hoeven niet per definitie een relatie te hebben met eigen ervaringen.

   Is dat zo? Ik zeg niet dat er altijd een strikt causaal verband is, maar kan je een voorbeeld geven van een waan die niet op de een of andere manier gerelateerd is aan wat reëlere persoonlijke ervaringen? Het komt toch ergens vandaan? En gelooft Ben het zelf wel, als je ziet hoe makkelijk hij Arend beschuldigde? Ik zie het eerder als een manier waarop hij zijn agressie kanaliseert en denk dat als je hem dat speeelgoedje afpakt, dat hij dan fysiek agressief gaat worden.

   Verwijderen