zaterdag 8 juni 2013

Devil worship, for one. Certainly pedophiliaDe Bilderberg-poppenkast van de afgelopen dagen, het Glastonbury voor aluhoedjes, verschilde eerlijk gezegd nauwelijks van voorgaande jaren. Het was vooral aapjes kijken in de Britse countryside. Sfeer: James Herriot. Muziek: Johnny Pearson. Alex Jones voerde er weer zijn Apocalyptic Roar op. Met een handjevol volgelingen die hun tenten hebben opgeslagen in - komt-ie- 'Camperberg'.

Ene Kathy Brafford uit North Carolina was helemaal naar Engeland gevlogen om een plakkaat te tonen met als opschrift 'Bilderberg Evil Cult EXPOSED'. Er moesten zeker een paar pedofielen in het hotel zitten, veronderstelde ze. 'Devil worship, for one. Certainly pedophilia'. Zaterdag komt David Icke langs en gaat het percentage pedofielen pas echt omhoog. De Nederlandse fanclub staat klaar.

Het perscentrum voor 'andersdenkende journalisten' bleek ver buiten Grove Gate te liggen. Maar zowaar heeft de Bilderberg-organisatie nu dan toch voor het eerst een (Nederlandse) woordvoerder Xander Heijnen, die alleen per email reageert. Xander is zijn carrière ooit in een garage in Maastricht begonnen, en moet enorm lachen om Dr. Evil (!) en Koot & Bie. Le-vens-ge-vaar-lijk, dat begrijpt u wel.

Barracuda heeft trouwens nooit begrepen waarom Bilderberg Alex Jones zelf nooit heeft uitgenodigd. Dat lijkt ons heel wat spannender dan dat saaie programma over 'Major trends in medical research' of 'Can the US and Europe grow faster and create jobs?'.

Columnist Bert Wagendorp prikte de mythe van de geheimzinnige elite van mondiale wheelers en dealers die in het diepste geheim bezig is een Wereldregering te vormen eerder deze week al door: 'Kijk je naar de deelnemerslijst van de Bilderbergconferentie dan bekruipt je het gevoel dat er iets wezenlijks mist aan de veronderstelde conspiratie. Dat is dit: er zweren helemaal geen Chinezen samen, noch Russen, Indiërs, Indonesiërs, Brazilianen of Mexicanen, vertegenwoordigers van de nieuwe machtsverdeling in de wereld.'

Goed punt, maar geloof Wagendorp vooral niet. Die is immers van de AIVD. Per slot van rekening weet heel Micha Kat Nederland dat zelfs de Fyra-dossier naar pedochantage ruikt. De Fyra is gewoon een jongeheer op wielen.

36 opmerkingen:

 1. Het is dat de collaboratie van Micha met lucifers lievelingetjes zijn positie in deze al meer dan overduidelijk weergeeft, maar zoals Jones ze bruin bakt heb ik het zelfs van gretha waterdrager nog niet kunnen ruiken! Hahaha...

  "If people haven’t yet been convinced that he is an outright shill and operative for the Jewish money power in this world, then I am not sure what will. Now things get even weirder and more suspicious. Seventy-seven-year-old Jewish billionaire Carl Icahn was in the press in April this year for defending a multi-level marketing company called Herbalife, which hedge-fund investor Bill Ackman called a “pyramid scheme.”[VII] You may have heard of it advertised on Alex Jones’ radio programs. It’s one of Jones’ major Infowars sponsors. As of February, Icahn owned approximately 13.6 per cent of Herbalife’s shares. In 2001, before the 9/11 attacks, Icahn gave Khashoggi a $100-million line of credit for the money-losing Genesis Intermedia.[VIII]"
  BRON

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het is alsof Alex zowel als Micha 2 zeer slechte acteurs blijken te zijn in een B-verfilming van swindler's list, maar overal waar je ook gaat of staat, je bemerkt 'gewoon' steeds meer dat volksmennende scams op hun laatste beentjes beginnen te strompelen...

   Verwijderen
 2. Vicepremier Lodewijk Asscher (PvdA) vindt het niet vreemd dat hij vrijdag premier Mark Rutte (VVD) moest vervangen als voorzitter van de ministerraad. Rutte was in Engeland voor de Bilderbergconferentie, hetgeen dit jaar opnieuw tot Kamervragen leidde. "Ik begrijp heel goed dat de minister-president deze uitnodiging heeft aangenomen", zei Asscher op de persconferentie na afloop van de ministerraad.

  http://frontpage.fok.nl/nieuws/602790/1/1/100/bilderbergconferentie-in-nederlands-belang.html

  BeantwoordenVerwijderen
 3. "De Fyra is gewoon een jongeheer op wielen."

  Ik zou maar niet zo snel met je oordeel langs de kant gaan staan hoor moderator, want DEZE is 'toevallig' weldegelijk genomen tijdens een business week alwaar de pedocraten elite samen met hun kroost ter viering van hun parasiterende overeenkomst bijeen kwamen. Dus 'klokkenluiders' der bilderdwerg-nazi's; Graag gedaan...

  BeantwoordenVerwijderen
 4. "de koning der koningen zal kromspreken wat recht is en dat duurt niet zo heel erg lang meer..." Aldus ene; gerrit gerrits op Stefan Aäron.

  Echter, volgens mij is het tegelijkertijd bij Kat lucifer's happy hour gebleven? Hahaha...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Tjongejonge zeg wat een leven... Ik heb met je te doen.

   Verwijderen
 5. http://www.powned.tv/nieuws/buitenland/2013/06/vijf_doden_bij_schietpartij_vs_2.html


  Nou daar hebben we er weer eentje die doordraait.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. "Het doet een gering beroep op fantasie en logica....." Hahahaha! Het maakt Micha niets meer uit wat een idioterie hij moet uitbraken, als hij maar bij JD uitkomt.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Is er iets dat die dombo van een Kat wel begrijpt? Niet het FD, maar een drukkerij die het FD drukt is failliet.

  http://www.klokkenluideronline.is/artikel/23850/corrupt-fd-in-enorme-problemen

  Simpele check en je weet dat het een zelfstandige drukkerij betreft.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Niet veel waarschijnlijk. Hij heeft weer een van z'n onbenullige telefoontjes op zijn site geplaatst. Hij belt met een FD-journalist, die hem naar mijn idee adequaat en geduldig te woord staat. En corrigeert, want Micha ("ik loop ook al zo'n 20 jaar mee in dit vak.") presenteert onjuiste feiten. Het enige dat Kat hiermee laat zien is dat hij geen flauw idee heeft waar hij over praat.

   Verwijderen
 8. Een landelijke drukkerij in de problemen volgens KLOL het gevolg van adverteerders. denken ze bij KLOL nog steeds , dat ze serieus genomen worden?

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Blijf over dat de Minister-president meedoet aan een besloten bijeenkomst ( een privaat evenement met publieke beveiliging nog wel) met een geheime agenda waarvoor hij is uitgenodigd puur en alleen vanwege zijn positie.

  Een positie waarin hij verplicht is openheid van zaken te geven maar dat in dit geval pertinent weigert. Zoals zijn voorganger Balkenende dat heeft gedaan.

  Dan ruik ik een hele dooie rat.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. @laagvloerslandsverneukendekoerier

   Ga gewoon je neus snuiten, een rat stinkt namelijk een uur in de wind , mind you! Doe zelf je plicht eens, zou ik zeggen.

   Verwijderen
 10. Ik heb het altijd volkomen logisch gevonden dat als beleidsmakers, bedrijven en politici vrijblijvend met elkaar uitwisselen en ervaringen delen, dat de inhoud vertrouwelijk blijft. Anders moet je de hele tijd met meel in de mond praten en heeft zo'n bijeenkomst geen enkel nut meer. Het lijkt me ook zinvol als Europese beleidsmakers leren van de Amerikanen, hoe die bijvoorbeeld erin slagen banen te creëren en de economie laten groeien. Dat wil ik ook in Nederland. Als de complottertjes een beter plan hebben mogen ze misschien ook meepraten de volgende keer.

  Er moet natuurlijk wel vrijelijk gebrainstormd kunnen worden. Maar als je bijvoorbeeld minister van financien bent en je gaat fijn meedenken over het aanpassen van rentetarieven, kan dat enorme effecten hebben als dat naar buiten komt, terwijl je gewoon zat te brainfarten. Moeten we niet willen.

  Het is me ook volkomen onduidelijk wat er nou specifiek verkeerd is aan zo'n soort congres. Volgens mij vinden dergelijke bijeenkomsten constant plaats op alle niveau's. Werkte als student nog wel voor de studium generale aan de Erasmus en daar werden aan de lopende band zulk soort bijeenkomsten georganiseerd voor allerlei gremia. Ook tijdens mijn activiteiten voor het SIB (studentenvereniging voor int. betrekkingen) woonde ik zo ongeveer om het weekend congressen bij die dan weer georganiseerd werden door de EU, de VN of een universiteit.

  Daarnaast zou het natuurlijk niet zo slim zijn om gewetenloze beslissingen te nemen tijdens zo'n "high profile" bijeenkomst. Dat kan natuurlijk veel sneakier georganiseerd worden op zo'n manier dat de complottertjes niet eens weten dat die bijeenkomst plaatsvindt.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Op zijn Jips en Jannekens : Honderden die gezamelijk grotesk, iets diepgeheim willen houden, staat gelijk aan een papegaai met een spreekverbod.

  Ondergrondse wereldewijde netwerken bestaan trouwens echt, kijk hier maar ;

  http://www.pigeon.co.za/links.htm

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Het probleem dat de complottertjes altijd hebben is dat ze zich buitengesloten voelen. Maar ze staan overal buiten omdat ze niets bij te dragen hebben, alleen maar ballast zijn. Als ze daar nou eens wat aan doen zullen er veel meer deuren voor ze opengaan.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. http://www.youtube.com/watch?v=rmUl0yiAupE&feature=youtube_gdata_player


   Dat is het meestal, meer is het niet.

   Verwijderen
 13. Bovendien komt Nederland er in deze constructie lang niet slecht vanaf. dat heeft die ouwe psychopaat van een Bernhard goed geregeld ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Maar goed, daar lijkt het de complottertjes soms een beetje om te doen te zijn, het beschadigen van de goede naam en positie van Nederland door perverse fantasieën over Nederlandse ambtenaren voor het Amerikaanse congres te brengen, bijeenkomsten waar wij een groot stempel op drukken verdacht te maken, wat mij betreft is het allemaal landverraad.

   Verwijderen
  2. Het is dat Micha al kaal is.. anders had hij alsnog kaalgeschoren moeten worden.

   Verwijderen
  3. Het is dat jij zelf een zwaar beschadigde relnicht uit Schiedam bent, maar anders zou je naar mijn smaak al lang in DEZE POSITIE behoren te hangen. HUP scheer je weg relnichtende slachtofferist! Wat doet jouw op leugens parasiterende ondersoort hier nog?

   Verwijderen
  4. Tja papi, dat is nou eenmaal wat het gewone volk doet met jodenhatende rasmongolen. Ik snap ook wel dat het een lastige boodschap is voor jou, want natuurlijk hoorde jij daar letterlijk te staan met je rotkop.

   Verwijderen
 14. Bilderberghotel en hotel De wereld liggen op loopafstand van elkaar. Waar blijft het complot? Ik eis volkomen openheid van " De complotwereld"!!! Vragen broeders, veel vragen...

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Kan ik in meegaan;

  "It's impossible to spy on 313 million Americans. That's just another scare tactic. They can't keep Mexicans from jumping borders to obtain US dollars. 9/11 and the Boston Massacre are examples of their scare tactics as well. Please don't give in to their scare tactics and just allow them to destroy themselves. The fall comes from within and they are destroying each other. That's why they come up with more scare tactics because they're running out of options."
  2e comment onder dit stukje...

  En voor de rest kan ik aan de natte scheten die geen hier alleen nog maar kan laten zeker wel aanvoelen dat de retard onherstelbaar dom is afgericht. Met zijn 'broeders' gewauwel...

  BeantwoordenVerwijderen
 16. @papi heeft weer vlees gegeten, kan hij slecht tegen. Het is weer tijd dat de schillenboer zijn trog bijvult.

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Op zich is dat wat DEZE Chazarische jood Aarovinovitch bij de BBC aan Alex mag vragen zeer to the point en waar die INFOWHORE uiteraard geen enkele zinnige verweer op kan hebben! David slelt namelijk dat Alex vanwege zijn 'klokkenluidersfunctie' al lang dood had behoren te zijn gezien zijn 'ontmaskerende' reputatie alwaar die bilderdwergjes zo gemaand over zouden blijken te beschikken?! En dat hij nog zo clownesk mag rond paraderen moet dus absoluut wel betekenen dat hij een deel van het complot uitmaakt, of dat die bilderdwergen niet hetgeen blijken te zijn wat hij zogenaamd al jaren ongestraft maar vooral LEVEND mag (sterker nog MOET!) blijven 'onthullen'!? DAVID gaat alweer bedrieglijk voor de stelling dat Jones een schreeuwlelijke clown is en de Bilderdwergen slechts een praatzieke club van machtsgeile puppets zijn, maar ik persoonlijk weet al langere tijd dat Alex daar 'slechts' (net zoals deze morano verrader BTW!) in betaalde opdracht is en als bliksemafgeiderij ter ere van zijn geld uit het niets bijdrukkende loverpooiers moet fungeren. En dat DEZE gullible fools daar bij 'onze' binnenlandse AJ kritiekloos voor schijnen te vallen zegt wat mij betreft alles over de eveneens bedriegelijke taak van hun judeo Kat! ECHT---WAAR

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jaha, papi, je haat Joden. Maar dat toont op zich niet aan dat Micha of Alex van de "controlled opposition" zijn, tenzij je een stofje van het een of ander in je koppie mist, zoals bij jou.

   Verwijderen
  2. WTF?? H, I, J , K.... , Hicks , Icke , Jones, Kat..., seriële ongelukjes? Wie volgt hierna?

   Verwijderen
 18. "Jaha, papi, je haat Joden."

  Ik haat slechts slachtofferisten die vanwege hun erin geramde kronkels in hun hoofd altijd achter de coulissen haantje de voorste blijken te zijn bij het onderwerpen van deze wereld aan hun perfide natte droompjes betreft hun zogenaamde JWO. En of dat nou dwergen, relnichten (zoals jij dat hier tot nog toe altijd zeer consequent hebt laten zien!) of gedeserteerde parasieten zoals jouw lovergirl uit TA dat zeker zal blijven doen tot aan haar dood, dat doet er verder hoegenaamd niets toe patjepeeër. Het is nu eenmaal een feit dat welke rabbithole je ook induikt, overal waar je met je onderzoek ook verder uitkomt, het daar altijd vergeven blijkt te zijn van de supremacistich samenspannende joden! Capiche?!

  *,-Dusss inderdaad Alex Jones; a sheepleherder for the JWO;
  Have you listened to Alex Jones try to create hysteria over the Y2K issue in 1999? Bill Cooper exposed this years ago: You can find that audio file and more in our exposé of Alex Jones.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, en daar ben je zo boos over dat je het daar jarenlang elke dag over hebt. Wat een monotonie en stompzinnigheid.

   Verwijderen
  2. Maar daar was het me even niet om te doen @papi, hoe het in jouw wereldje allemaal in elkaar zit. Eerder om het stofje dat je tekort komt in je hersens. In welke richting zou ik dat moeten zoeken?

   Verwijderen