donderdag 27 juni 2013

The Illuminati: The Man of Steel Symbology Conspiracy

21 opmerkingen:

 1. www.youtube.com/watch?v=AEX0KfKi2XE

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jezus wat een stuitende lulkoek van Micha weer. Ik ben echt geen fan van de Telegraaf, maar het is natuurlijk niet waar dat Nederland zich "walgend afkeert van de Telegraaf", ook al zijn ze de grootste daler. Ze zijn nog steeds met stip de grootste, met een oplage van 483.041. Die daling gaat natuurlijk vooral over de doelgroep van de Telegraaf, die wellicht wat minder binding met knisperend papier heeft dan de gemiddelde NRC lezer. Bij lager opgeleide doelgroepen zie je dat met de opkomst van digitale informatiedragers de behoefte aan papier veel meer verdwijnt dan bij de wat hoger opgeleide. Vandaar dat na de Telegraaf het AD de scherpste daler is. Daar is de Telegraaf zich denk ik van bewust, vandaar dat ze de afgelopen jaren probeerden hun online positie en zelfs die in omroepland te verstevigen.

  Waar het op neerkomt is dat Micha weer eens zit te masturberen op de totaal denkbeeldige teloorgang van de Telegraaf:

  Vervolgens gaat hij zijn gif spuien en voluit persoonlijk in de aanval tegen de rechter die de zaak van de Telegraaf tegen hem behandelt. Die zou:

  * gelogen hebben over haar banden met mij en de banden van Micha met zijn familie

  Een of ander lulverhaal over zijn studententijd, waarin zijn ex-vrouw vriendschappelijke banden met die rechter zou hebben gehad. Telt niet, want dat betreft een ex-vrouw en zelfs die band lijkt toch ook in Micha's eigen woorden heel dun te zijn. Ze waren lid van dezelfde vereniging ofzo. Banden tussen zijn familie en haar zijn al helemaal niet relevant, want Micha is al jaren een complete verschoppeling in zijn eigen familie en bovendien is dat ook te indirect om rechtsgeldig te zijn. Welke familiebanden? De derde vrouw van zijn achterneef ofzo? Zijn ouders schreven hem nog een verdrietige brief toen hij in de gevangenis zat, daar is hij al jaren incommunicado mee. Leugenachtige lulkoek dus.

  * beslist hebben over haar eigen wraking, een doodzonde

  Nou, het is overduidelijk dat Micha dat instrument misbruikt om een normale rechtsgang te hinderen. Hoeveel keer wraakte hij tijdens zijn zitting? Drie keer ofzo? In de VS is "obstruction of justice" gewoon strafbaar en is dat vooral de doodzonde. Micha kan wel Pipo de Clown spelletjes willen spelen in de rechtszaal, maar dat betekent natuurlijk niet dat rechters zin hebben om mee te spelen. Bovendien blijkt nergens uit dat ze dat alleen beslist zou hebben. Toen hij en zijn advocaat gingen wraken kwam dat niet geheel onverwachts, dus ze schorste de zitting meteen en koppelde dat terug met de reeds klaarzittende wrakingskamer, die het meteen niet-ontvankelijk verklaarde. Deed ze niet alleen.

  Staat goed omschreven in Procedurele aspecten van wraking:

  "Bij de overheidsrechter bestaat de (informele) mogelijkheid om, indien een partij vreest dat de wederpartij een rechter zal wraken in een poging een uitspraak te vertragen, een wrakingskamer standby te hebben staan. Bij (dreigende) wraking van een arbiter zou dit ook geprobeerd kunnen worden, zij het dat de overheidsrechter zich normaal gesproken pas over een wrakingsverzoek mag buigen nadat de arbiter heeft beslist of hij in de wraking berust, of anders nadat er twee weken zijn verlopen na de initiële wraking (art. 1035 lid 2 Rv)."

  * als reactie op mijn geheel terechte wraking van haar een ‘wrakingsverbod’ in de strijd geworpen

  Tja, het is natuurlijk niet de eerste keer dat hij wraking als instrument misbruikt om een procedure te verneuken. Vandaar dat de wrakingskamer al standby zat.

  * belet dat haar wandaden werden opgenomen in het PV door opeens te roepen dat ‘de zitting was afgelopen’.

  Dat mag een rechter, bepalen wanneer de zitting afgelopen is.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Micha's hele verhaal is gewoon een opeenstapeling van leugens, rancune, en misbruik van de rechtsgang. Dat moet volgens mij afgestraft worden.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het achterlijke gedrag van Micha wordt natuurlijk ook vroeg of laat afgestraft. Ik ken het proces-verbaal niet, maar hij steekt zijn misselijke kop sowieso ongefundeerd boven het maaiveld. Vroeg of laat zal het hem de kop kosten. Persoonlijk kan ik er niet rouwig om zijn. Ik ben niet kwaad op hem of zo ik vind het maar een zielig mannetje. Kijk hem eens verdrietig staan zonder eergevoel, zonder zelfrespect. En hij heeft het allemaal aan zichzelf te danken

   Verwijderen
  2. Het is ook stuitend dat een voormalig journalist niet eens verder kijkt dan zijn neus (pun intended) lang is en eventjes het opgaat om te kijken of de Telegraaf nu daadwerkelijk marktaandeel verliest. Ergens baal ik van het internet het geeft randdebielen zoals Kat gewoon een platform om leugens te spuien. Goedgelovige sullen zullen dit klakkeloos aannemen en erger verdwaalt raken in een dimensie van wanen. Dat is toch gewoon zielig, of ben ik te gevoelig?   Verwijderen
  3. Herstel.. de oplage van de Telegraaf is zelfs de helft groter. Dat waren alleen nog maar de abbonnees, vergate de losse verkoop mee te tellen.

   Verwijderen
 4. Wat ik me afvraag, in hoeverre ben je als advocaat (van Micha) "integer" als je hierin meegaat?

  Dat Micha niet spoort, prima, het zij zo. Maar zo'n advocaat zou Micha toch moeten behoeden voor al te dwaas gedrag?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Trouwens, ik bedenk me net dat die advocaat pro-deo is, DUS betaald wordt door de staat....

   Dat gegeven zou voor Micha toch voldoende moeten zijn om hé-lé-maal door te draaien? ;-)

   Verwijderen
  2. Een advocaat moet in principe rechtsbijstand geven. Of deze daar bezwaar tegen heeft of niet is niet relevant. Zijn advocaat zal de afweging gemaakt hebben 'als ik het niet doe, wie dan wel' en zo zijn geweten schonen. Gokje hoor, maar dat denk ik.

   Verwijderen
 5. OPROEP: STORT EEN BIJDRAGE VOOR ONZE PEDOGRAAF-ZAAK WAARIN WE IN HOGER BEROEP WILLEN GAAN TEGEN DE WRAKINGSKAMERS * EEN BEDRAG VAN 600 EURO IS NODIG AAN GRIFFIE-RECHTEN * BE PART VAN DE VERNIETIGING VAN DE PEDOGRAAF! * STUUR EEN EMAIL VIA DE CONTACTFUNCTIE VAN DE SITE VOOR HET REKENINGNUMMER


  Dan vraag ik mij toch stellig af of zijn dertig volgers elk 20 Euri willen en kunnen missen voor de persoonlijke kruistocht van Micha jegens de Telegraaf. Buiten het feit dat ik het persoonlijk een kutkrant vind (ik lees liever het NRC of AD) is het natuurlijk puur een persoonlijke vete die Micha aan het uitvechten is omdat hij wegens een labiele staat van zijn niet mocht werken in pedoparadijs Thailand.


  Ben ik overigens de enige die zowel Micha als andere complotters er van verdenk ernstige seksuele afwijkingen te hebben?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. haha... . Iedereen heeft zijn achilleshiel. Ik denk dat ik weet wat die van Micha is:

   Stel dat de Telegraaf serieus toenadering zoekt tot Kat om hem weer in dienst te nemen:

   "He, Micha we doen je een voorstel, je schrijft leuk, je hebt een enorme drive en kan scherp uit de hoek komen. Wat zou je er van denken om twee keer per dag een columnblog bij ons te schrijven? Direct zichtbaar op de homepage. Je hebt vrije onderwerpkeuze mits het over serieuze zaken gaat. Graag dus geen prietpraat zoals je op je KLOL webstek schrijft. We spreken sowieso af dat je stopt met al je andere blog-activiteiten, we willen JOU exclusief voor de telegraaf!. Wie bieden je een halfjaarcontract aan tegen 6000 bruto per maand. Nou Micha, wat denk je er van?"

   Ik denk dat ik het antwoord wel weet....

   Verwijderen
  2. De Telegraag is een prima krant, ik zou zonder deze krant geen eigen mening meer hebben.

   Verwijderen
  3. @Markiezet....

   Volgens mij kan hij alleen maar hybris schrijven. Het is een one trick poney en als je hem zijn speeltjes afpakt zou hij acuut in een diepe depressie wegglijden, wat voor salaris hij ook krijgt. Zo'n column bij de Telegraaf zou dan ook te hoog gegrepen voor hem zijn. Holleeder bij de Revue werkte ook niet helemaal.

   Verwijderen
  4. @Markiezet

   Dan ga je er dus voor het gemak maar vanuit dat Kat voor rede vatbaar is. Ik denk van niet. Ik denk dat Kat zo ver heen is dat hij gewoon op zijn saaait victorie kraait en omkoping blaat.


   @geen LOL ;-)

   Verwijderen
  5. Kweeniet.., erkenning van de MSM is toch zijn ultieme doel in het leven en verklaart zijn diepe frustraties richting dezelfde MSM.

   Maar idd, waarschijnlijk toch al té ver heen inmiddels om een kwalitatieve structurele dagelijkse column te schrijven.

   Verwijderen
 6. Offtopic


  Iemand trouwens bovenstaand filmpje bekeken?


  *kijken gaat*

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Beetje flauw, had wat "voorbeelden" verwacht.
   Wel weer voer voor Mind of dinges, denk ik :-)

   Verwijderen
 7. BREAKING BREAKING INTERMEZZO !

  Daft Punk's eigen remix van Get Lucky :P

  Mis alleen nog de E,W,F horns, nummer schreeuwt er om :-)

  TEZZT

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Woops, unterzwischen wel gelukt dat linken !

   Verwijderen
  2. Obama waagde ook al een poging....

   Verwijderen

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.