maandag 3 juni 2013

Bewijs

Ach, wat jammer nou, de bewijzen die de zelfverklaarde pedojager Ben vd B. via zijn papegaai Frides Laméris had beloofd, komen er niet meer: 2500 mails (in -en uitgaande), 'alle relaterend aan informatie over de activiteiten van een crimineel pedofielenetwerk in Noord- en Zuid-Holland', zijn zomaar van de computer van Ben gewist. Uitgerekend op het moment dat er van alle kanten om bewijs werd gevraagd. Wat een timing!

En het meest bijzondere is nog wel dat Ben ook nog weet wie het gedaan heeft, tenminste dat meldt zijn trouwe schoothond Frides weer: 'Ik heb vanochtend op uw voicemail ingesproken dat de heer van den Brink mij kenbaar heeft gemaakt dat een rechercheur van politie Utrecht, Mariëlle Hansen en haar partner Ingrid Ouwens in de nacht van zaterdag op zondag 1 op 2 juni jl., tijdens een bezoek aan de familie van den Brink op hun woonadres in Schoorl aan de Hulstweg 11. Tijdens een slaapperiode van de heer van den Brink, op diverse wijzen zijn computer hebben bewerkt.'

De vraag is dan nog even wie de rechercheur en partner heeft binnengelaten, dan wel hoe ze via de schoorsteen of de rioolpijp het huis zijn binnengekomen, maar vooral hoe Ben in zijn slaap beiden heeft herkend. Maar het kan natuurlijk dat Ben daarvoor een zeer goed ontwikkeld zesde zintuig heeft.

Maar er is nog veel meer gebeurd! Ben zou afgelopen zaterdag nog een ernstige doodsbedreiging hebben ontvangen, afkomstig uit het 'ons inmiddels overbekende criminele pedofielenmilieu', en is hij vanochtend vroeg samen met zijn vrouw Leonie zijn huis in Schoorl ontvlucht. Hetgeen erg merkwaardig is, want Ben zette wel weer allerlei berichtjes op forums zonder melding te maken van al deze vreselijke gebeurtenissen, en werd maandagmiddag gewoon gezien in het winkelcentrum van Zoetermeer.

Barracuda vermoedt daarom een ander scenario. Ben heeft natuurlijk het hele weekend zitten piekeren hoe hij onder de belofte van het bewijs uit zou kunnen komen, en ineens wist hij het: een computercrash! Nee, nog beter: twee rechercheurs die zijn harde schijf hadden schoongeveegd! En meteen pakte Ben zijn hot line naar de enige sukkel die dit meteen weer zou geloven: Frides Laméris. We zien Frides al voor ons in zijn Zuid-Larense woning: "Wat erg Ben, we moeten hier onmiddellijk aangifte van doen.'

En dus kocht Frides als de wiedeweerga een buskaartje bij het Kruidvat, en spoedde hij zich naar het hoofdpolitieburo aan de Rademarkt in Groningen, alwaar zijn aangifte prompt werd geweigerd. Bijvoorbeeld omdat Frides even was vergeten dat Ben zelf aangifte moet doen. Die dat om moverende redenen natuurlijk liever niet zelf deed.

Gelukkig vond Frides gehoor bij Klokkenluideronline en Niburu, die weer braafjes zijn mailtjes doorplaatsten. Hoewel, bij Niburu namen ze ten minste nog de moeite om hoor en wederhoor toe te passen. Maar bij het politiebureau in Utrecht hadden ze 'geen zin'. Hetgeen de Niburu-gekkies weer erg verdacht vonden.

47 opmerkingen:

 1. Zou er wel eens iemand gezakt zijn voor het doctoraalexamen theologie?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. @Kassaar
   Je moet het daar waarschijnlijk wel bont voor maken. Zie Frides' inleiding:
   "Het bovenstaande Johannesvers dat een onpeilbare diepte bezit, is bij het schrijven van deze scriptie talloze malen in mijn gedachten opgekomen en heeft mij er persoonlijk van overtuigd dat de evangelist Johannes hier authentieke Jezuswoorden doorgeeft die hijzelf als oog- en oorgetuige uit de mond van zijn meester heeft gehoord.
   De inspiratie om deze scriptie te schrijven is voortgekomen uit mijn kennismaking met het gechannelde (apokriefe) Grote Johannesevangelie van de 19e eeuwse musicus en profeet Jakob Lorber."
   Wellicht ben ik te cynisch, maar een gechanneld en apocrief Johannesevangelie, uit de negentiende eeuw nog wel, lijkt me een onzekere basis voor een juiste behandeling van de brontekst. Aan de andere kant verduidelijkt het wel zijn ontvankelijkheid voor de evenzeer gechannelde en apocriefe verhalen van BvdB. Ben als een hedendaase tempelreiniger en Frides als zijn evangelist. Wat een wereld.

   Verwijderen
  2. Er zijn geen apokriefe evangeliën uit de negentiende eeuw. Als Frides beweert van wel is hij geen theoloog, maar een oplichter.

   Verwijderen
  3. Daar kan Frides het dan mee doen. Het staat in z'n inleiding.

   Verwijderen
  4. Toch vrij basaal om te weten dat de apokriefe teksten vroegchristelijk zijn, maar niet gecanoniseerd werden. Dat proces was tegen het einde van de vierde eeuw na christus rond. Een theoloog die dat niet weet is net zoiets als een monteur die niet snapt hoe een waterpomptang (of whatever) werkt. Dan moet je dus iets anders gaan doen.

   Verwijderen
  5. Je hebt gelijk. Hoewel ik die canonvorming ooit wel globaal heb moeten leren had ik die gevolgtrekking nog niet gemaakt. Frides misschien wel; hij doet iets heel anders.

   Verwijderen
 2. En uiteraard had deze man geen back-up gemaakt van die Hele Belangrijke Wereldschokkende Gegevens, zoals je normaliter zou doen met zulke data.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Maar wat ik niet begrijp: Ben vertelde toch op argusoog dat hij een "hacker" in dienst heeft? Apart dat je dan geen backups hebt, geen bestanden kan herstellen en je computer zo slecht beveiligd hebt dat insluipende detektieven dat spoorloos kunnen laten verdwijnen...

  Maar wat ik me vooral afvraag: wat voor soort van hersenschade hebben mensen die nu nog geloven in de verhaaltjes van Ben? Dat is toch helemaal niet meer mogelijk?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Die arme Ben toch.. Zal je zien dat ie zich straks ook nog helemaal niet meer herinnerd wie nu eigenlijk in zijn illustere 'onderzoeksteam' zaten omdat alle correspondatie gewist is..

  Dat is ook zoiets frappants: dat heb ik ook nog niemand van het clubje rondom Ben zich af zien vragen.. Frides Lameris zit er dus iig niet in (die is alleen 'vertrouwenspersoon'), Rene Voogt (het uur van de waarheid) blijkbaar ook niet.
  Wie dan wel? Die 'von stauffenberg' geeft ook nooit blijk dat ie werkelijk bewijzen van Ben gezien heeft, MASH ook niet..

  Gelukkig maar dat Ben alle bewijzen heeft doorgespeeld aan Scotland Yard en de FBI op de Amerikaanse Ambassade in Duitsland.. of zouden hun computers ook gewist zijn 'tijdens een slaapperiode' door die dekselse Utrechtse rechercheurs.. ;)

  Het enige wat Ben de afgelopen 2 jaar daadwerkelijk hard heeft gemaakt is dat dezelfde rechtbank soms 2 verschillende kleuren stempels gebruikt. Dat is het dan. Ik zou zeggen: breng deze wandaad voor het Internationale Hof van Justitie (als hun stempel tenminste de goede kleur heeft dan, he! )

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Een schrale troost is dat Ben ongetwijfeld binnenkort met SPECTACULAIRE ONTHULLINGEN komt.
  binnenkort dan, he? ;)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Geen storm van verontwaardiging trouwens op KLOL. Verder dan twee onsamenhangende reacties is de aanhang nog niet.

   Verwijderen
  2. Ja, als ze ergens totaal naast zitten hoor je ze daar ook niet meer op terugkomen. Dan wordt dat zo snel mogelijk onder het tapijt geschoven.

   Verwijderen
  3. Goh sta je daar in je natte pyjama riekend naar stront en pis.

   Ik kan me haast niet voorstellen dat zelfs Frides nu enorme twijfels heeft bij het verhaal van Ben. Maar goed, gelukkig is er de Bilderberg conferentie en zullen de machtigen der aarde wel eventjes afspreken hoe het de komende jaren verder moet. Saillant detail is natuurlijk dat niemand het beter heeft als een doorsnee heikneuter die mazzel genoeg had om in het westen te wonen. 100 jaar geleden stond dit complotgekkie tuig of turf te steken, of waren ze verstotelingen ofwel zouden ze in een antiek gesticht zitten na een lobotomie. Gokje hoor, maar ik denk van wel. Wat doet die Ben trouwens?

   Verwijderen
  4. Reactieteller KLOL stond vanochtend op vier. Wellicht dat zelfs ons welwillend publiek op KLOL het zoutvaatje erbij heeft gepakt? Of is het: oh gaap, alweer "breaking", derde item vandaag... gaap.

   Verwijderen
 6. Big Ben is mede door de asociale alternatieve mediacrap knettergek in de goot beland. Activisme , wereldverbeteraars ammehoela, proof is in the tasted pudding.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Geen "last van de mast" dit keer, maar een klap van molen dus...

  Zie ik het trouwens verkeerd of hebben veel complotters geen baan - in ieder geval geen reguliere - of leven ze vaak van uitkering?

  Zie http://marcelvervloesem.wordpress.com/2013/03/26/interview-frides-lameris/

  "Hij is afgestudeerd theoloog, luis in de pels en roepende in de woestijn."

  Dat laatste klopt dan weer wel!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Volgens mij zie jij dat verkeerd, het is nl evident dat ze deel uitmaken van criminele netwerken.

   Verwijderen
  2. Veel? Volgens mij geeneen met werk. Zo ook mijn collega recentelijk weggebonjourd omdat de situatie moest stoppen.

   Verwijderen
  3. @Swap
   Je lijkt wel een complottert. :'(

   Verwijderen
  4. Beroepsuitkeringsgerechtigden dus. Misschien wel een criminele "bende", maar geen criminele "organisatie".

   Verwijderen
  5. Gezonde werkende en eerlijke mensen complotten ook, @dutty

   Verwijderen
 8. kek liedje zeg! ik ben helemaal om! http://vimeo.com/38871717

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Drugs are bad mkay...


   Werd ik toch eventjes bang maar ben weer helemaaal opgelucht!

   http://answers.yahoo.com/question/index?qid=20100913102440AAGrPx3


   *Biertje opentrekt!*

   Verwijderen
  2. Ok hier moest ik wel hard om lachen


   http://answers.yahoo.com/question/index?qid=20110607195005AAa59JN


   Verwijderen
 9. @Barracuda
  Kan jij de Fyra even door de mediamangel persen?

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Overigens in ander nieuws hier nog iemand die naar voren is gekomen en Martijn ook kent => http://swapichou.wordpress.com/2013/04/25/zo-warm-zo-warm-toch-martijn-hier-een-indruk-van-een-voormalige-fan/#comment-7205

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Laat Frides blij zijn dat de politie Groningen hem tegen zichzelf in bescherming heeft genomen door zijn (valse) aangifte niet op te nemen. Anders hadden ze hem meteen kunnen houden.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Daar kan Frides blij mee zijn, maar het is wel het verkeerde signaal in de richting van de complottertjes.

   Verwijderen
 12. Ik wacht op een mededeling van Morkhoven die zich mogelijk distantiëren van Ben. Heb ik ergens gelezen.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Gevalletje zorgvuldige research weer van André Vergeer bij Boublog. Een open brief aan Judith Konijn. Grote foto erbij van dichteres Ester Naomi Perquin, die er nul komma niks mee te maken heeft, denk ik toch. Geplaatst alleen omdat haar plaatje door Google toevallig ook wordt opgediept. Vergeer heeft niet gecheckt of Google de link tussen naam en afbeelding wel goed legde. Heel vaak niet namelijk.

  Zou de rest van zijn naspeuringen ook van dit niveau zijn?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Daar zie je weer eens de onpeilbare domheid van de zelfbenoemde onderzoeker Vergeer. Zelfs de simpelste dingen zijn voor hem te moeilijk. Judith Konijn doet er verstandig aan het contact met een eenregelig briefje te verbreken.

   Verwijderen
  2. Waarbij ik wel wil aantekenen dat André Vergeer naar eigen zeggen (en ik zie geen enkele reden eraan te twijfelen) recent gezondheidsproblemen heeft gehad, die je niemand gunt, en dat kan hierbij een rol spelen.

   Verwijderen
 14. En vervolgens zegt Andre Vergkeerd. HaHaHa goed werk Ruud.


  1.1. De journalist bericht waarheidsgetrouw. Op basis van zijn informatie moeten lezers, kijkers en luisteraars zich een zo volledig mogelijk en controleerbaar beeld kunnen vormen van het nieuwsfeit waarover wordt bericht.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Barra alles leuk en aardig maar moet jij d an ook de namen van die mensen die erin geluist worden op je blog zetten?

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Ongelooflijk weer die reacties van die superdomme dwaas Wim Dankbaar aldaar ...

  Sinds ie met z'n bange kop onderdook voor Powned en dus alle verantwoordelijkheid ontdook, vind ik t maar een zielig manneTJE.

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Is gecorrigeerd inmiddels. Niet door mijn tip natuurlijk, want ik heb een ban daar.

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Ondertussen is het bewuste art. op Boublog aangepast, weliswaar met enig gesputter , maar hoe zit het met de georganiseerde overige vervuiling?

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Frides en Ben hebben elkaar helemaal gevonden. Allebei hebben ze veel aandacht nodig en krijgen ze het door ´klokkenluiders´te worden. En het gaat als een tierelier, dagelijks krijgen ze genoeg schouderklopjes en medeleven. Daarom zal deze soap oneindig duren vooral als Ben zijn straf als martelaar voor de goede zaak moet uitzitten. Want zo gaat het volgens de sheeples van Ben en Frides, klokkenluiders worden opgeborgen. Maar als de sheeples de enorme berg onzin van Ben en de reaguurders eens lazen zouden ze toch wakker moeten worden. Zeker omdat de rechtbank namens Isis waarneemt en de advocaten heksen of tovenaars zijn. En dan nog met droge ogen zeggen dat iemand die hier door heen prikt trollen of jawel ....pedo´s of satanisten zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 20. @Dorothy
  Het zijn maar marginale figuren in virtuele dorpscultuurtjes. Dus hou je veilig.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. @ geen, was het maar waar. Als ze marginale figuren in virtuele dorpcultuurtjes waren, dan waren er geen slachtoffers. Vrijland, Kat en v/d Brink zijn nu niet bepaald lieve jongens die je op hun blauwe ogen gelooft.

   Toodles.

   Verwijderen
 21. hoezo ontwetend. jullie zegge vast ook net als de nos dat asssad het ergste van ergste is . en nu in turkije dat het niet de schuld va brussel is? de nos zend proppoganda uit verdraaien de waarheid check deze link dit gebeurd er echt . respect voor de mensen daar die komen op voor hun rechten nederlanders zijn laf de meesten. http://delilimvar.tumblr.com/

  BeantwoordenVerwijderen