dinsdag 11 juni 2013

Bezinnen

Het nieuws heeft de arme Argusoog-lezer nog niet bereikt, maar Johan Oldenkamp bracht het vrijdag al naar buiten: Argusoog gaat zich nog een volle maand bezinnen, want een maandje was niet genoeg.

In februari kondigde Arend Zeevat aan dat Argusoog - Arendsoog? - even pas op de plaats zou maken om een 'omslag in onze belevingswereld tot stand te brengen ten aanzien van waar wij onze focus op willen richten'. Dat klonk mooi, maar de essentie is dat Arend financieel behoorlijk is uitgekleed door toedoen van ongeleid projectiel Ben van den B. en de hulpvaardige ondersteuning aan willekeurige lieden in nood toch wat al te risicovol begint te worden. Er werd druk gespeculeerd over de volgende stap. Werd Argusoog het platform voor spiritueel kantklossen en yogisch vliegen?

Argusoog stopte met plaatsen van artikelen in februari, sloot vervolgens de reactiepanelen en stopte ook met radio. Maar ook die leegte biedt geen soelaas. Daarom vermoedt Barracuda dat Arend in juli en augustus eerst eens heerlijk op vakantie gaat, om in september weer met frisse moed verder te gaan met bezinnen. Met een beetje geluk houdt hij dat tot aan kerst vol.

UPDATE: Argusoog heeft naar verluidt het volledige Ben vd B. dossier van de site gehaald.

Huishoudelijk: donderdag verder.

30 opmerkingen:

 1. 'T is alsof Kat je stukjes bijhoudt moderator! Arend van Argusoog begint er alvast relaxed van te stotteren. Kom er maar in Arend, want ondanks je schizofrene geblokkeer op je draadjes mag ik je toch ergens nog wel...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Zoveelste flutopvoering van twee outlaws die bezopen en al de wereld willen verbeteren. Prima geloofwaardig weer heur, dat decadente acteerwerk van Kat en Zeevat, stotteren is natuurlijk bij de prijs inbegrepen.

   Verwijderen
  2. Leuke anekdote @Adamas Aka.

   Persoonlijk zou ik van deze kroegentocht de volgende memorabele zinsnede hebben onthouden: "Ik hoef door jullie niet beschermd te worden"

   Sneller to the point, meer essentie, en conceptueel adequater samengevat.

   Verwijderen
 2. En Kat gaat de fout in over Roel Coutinho. Die is behoorlijk in een interview bij de VN doorgezaagd over de het proces dat hij verloor tegen huisarts van der Linde. http://www.vn.nl/Archief/Samenleving/Artikel-Samenleving/Profiel-Roel-Coutinho.htm

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Of deze nog.http://www.nrc.nl/nieuws/2012/09/26/rivm-verliest-rechtszaak-tegen-criticus-griepprik/
  De msn heeft wel degelijk gepubliceerd over het verlies van Coutinho. Effe googelen en het staat er.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Als je je verhalen gaat checken is er geen lol meer aan. Dat is iets voor echte journalisten.

   Verwijderen
  2. @Barracuda, ik wens je verder succes met de alternatieve verhaal-trekkers. Bedankt nog voor de lol.

   Verwijderen
 4. Reacties
  1. Good question @Adamas. En eentje die ik me zelf 100x heb gesteld. Maar ook persoonlijk heb omgezet in actie, met het vervelende onbevredigende gevoel van 'toch niet'. als in de juiste vraag stellen aan jezelf.

   Blijft over: Waarom wel?

   En dan @Adamas komt dat 'wel' behoorlijk hard terug als zinloos.

   Maar goede vraag.

   Verwijderen
 5. Off topic: ik ben reuze benieuwd wanneer KLOL met het breaking news komt dat in 1977 de treinkapers zijn 'geëxecuteerd' bij de bestorming van de trein bij De Punt. Inmiddels heeft Micha vriend Van Bommel kamervragen gesteld over het verslag van journalist Jan Beckers. Aangezien Van Agt daar nogal nauw bij betrokken was zullen de speculaties over Van Agt en de verbanden met Israël en de Palestijnen ook wel weer aan de orde komen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoezo?

   Wat is het probleem? Special Forces schakelen terroristen uit. Dat is wat ze doen, toch?

   Verwijderen
  2. Wat is het met jullie 'do-good extremisten' dat je voor iedere misstap in de wereld(geschiedenis) de behoefte voelt om Israel daarbij te betrekken?

   Laat ons met rust. Ga in Limburg de mijnen uitspitten. Leg die Friese meren droog, of herover de Antwerpse havens of zo. Blaas die Coca-velden nieuw leven in VOC-style. Zorg ervoor dat die SHELL-shit op de Antillen wordt opgeruimd. Doe eens niet zo schijnheilig over die giftankers die jullie dumpen.

   En voor eens in je leven; herinner de naam van een soldaat die met jouw vlaggetje op zijn schouder voor jouw land is gesneuveld.

   Verwijderen
  3. @Ziva: leg dat t.z.t. maar aan Micha uit, ik doe slechts een voorspelling.

   Verwijderen
 6. UPDATE: Argusoog heeft naar verluidt het volledige Ben vd B. dossier van de site gehaald.

  In het (warrige) forum staat alles nog van de "onderzoeksgroep kindermisbruik" (lees: Ben's eindeloos geneuzel onder 30 verschillende aliassen)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. dacht trouwens ook dat die van de brink zn mail gehackt was... op zn facebook plaatst ie anders oude mails van mensen aan hem....
  kommaar door met je bewijzen dan ook, of zeg ik nu gekke dingen ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. of zeg ik nu gekke dingen ;-)

   Nee, wel domme dingen, en ik vraag me af of je hier daar wel een platform voor zou moeten krijgen.

   Ben van den Brink is een vader die letterlijk en figuurlijk steeds gekker wordt omdat hem zijn dochters zijn afgenomen.

   Wat is daar in essentie verkeerd aan?

   NIETS toch?!

   Het probleem is Ben's 'vermoedelijke' geestelijke gezondheid. Dat moet aandacht krijgen.

   Al dat ge-gossip over Ben's wel of niet 'eerlijke gedrag' is echt zo niet helpend, en zo toevoegend aan het 'hyena' soap gedrag van; LoL, zie die mafketel eens lekker extra doordraaien, mega LoL".

   Hier draait een vader volledig door, en al dat wij kunnen is hem uitlachen, voor de rechter dagen, beschimpen, veroordelen, of verachten, of onszelf reuze zielig vinden omdat we 'beledigd' worden door hem.

   Man, wat een beschaving....

   Verwijderen
 8. @ziva.... het was sarcastisch.... en legde een van zn vele leugens waar hij mensen mee schaadt bloot....

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Je legt helemaal geen enkele leugen bloot @Liedetector. Integendeel. Je legt alleen maar je eigen (valse) intentie bloot.

   Je bent hier niet in de speeltuin waar je gewend bent om zorgeloos van de glijbaan te roetsen. En dit is ook niet de plek waar je je eigen complotgesnoven Otrivin-depressie kan uithuilen.

   That is, niet zodra ik struikel over je gestotter. Complotterend snuiven aan vreemde nootjes doe je wat mij betreft maar in je eigen wordpress wereldje.

   Verwijderen
  2. En voor de 'record'; ik hou onder meer jou verantwoordelijk voor de afglijdende schaal waar de geestelijke gezondheid van Ben van den Brink zich bevindt.

   Ik zou me dus maar eens 'bezinnen' op de betekenis van 'liedetector' als ik jou was.

   Verwijderen
  3. Daar is dhr. van den Brink wel helemaal zelf verantwoordelijk voor. Laten we vooral hem niet het slachtoffer maken, dat zijn de kinderen en evt. zijn vrouw.

   De response van die gekkies heeft 'm wel gesteund natuurlijk.

   Verwijderen
  4. Precies XXL,
   en omdat hij psychisch in de war is is het ineens okay om allerlei mensen met naam en toenaam op het internet te bestoken met allerlei wilde verdachtmakingen?

   Verwijderen
  5. Het is niet okay om allerlei mensen met naam en toenaam op het net te plaatsen met feiten die uit een enorme duim zijn gezogen. Maar het is ook niet okay dat niemand Ben tegen zichzelf in bescherming heeft genomen en zijn gereutel nog dagelijks plaatst.

   Verwijderen
  6. Ik denk dat er genoeg mensen zijn die dat proberen (in tegenstelling tot bv een Frides die het voedt), maar Ben wil daar niks van weten want dan ben je een pedopolitie, een satanische jeugdwerker, etc

   Verwijderen
  7. o, en niet te vergeten, dan sta je met naam en toenaam op internet met de wildste beschuldigingen.... ik hoop eigenlijk dat mensen dat niet meer proberen, want het kost je eigen kop!

   Verwijderen
 9. Hèhé net met mijn aflegwerk klaar gekomen... Goed meidje zeg het maar eens tegen ome je weet het wel.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. @papie
   Heb je nog voorkeur voor een bepaalde dood, gevang of een uitzichtsloos leven?Wees nu eindelijk eens duidelijk met je vage en compleet debiele toetsaanslagen. Leven is korter als jij denkt, voor zover dat je kan boeien. Wil het gewoon even weten.

   Verwijderen
 10. En dan is er eindelijk een realistisch plot! Prism.. Opslaan en minen van alle mobiele gesprekken gevoerd in Nederland? Etc..

  Maar nee.. Daarover dan weer niets?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. @Gerrit
   Inderdaad , PRISM bekt lekker momenteel in de Nano media. Maar afluisteren bestaat en doet de wereld al sinds Edison , gaat helemaal nergens over. @papi heeft inmiddels de aandacht van PRISM, mooi toch als dat soort lafbekkies afhaken?

   Verwijderen
 11. Aha, nu zijn de forum-artikelen van/over Ben vd Brink ook van Argusoog verdwenen.
  Hij schreeuwt nu alleen nog maar z'n Faceboekje vol.
  Kennelijk is het toch wat te moeilijk voor 'm om zelf een blogspot/wordpress accountje aan te maken.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. en van die zelfde FB de woorden van leonie:

   "We kregen
   geen eens de kans, zoveel intimidatie wat meteen op ons kwam. Een rechter die zo vanuit niets uithuisplaatsing van Nirvana en Demi
   uitsprak en de volgende dag stond 'bureau jeugdzorg René Hartog, Ronald Vos, Mariëlle Meinders" voor de deur en moesten Nirvana en
   Demi mee. " De grote mensen maken zich zorgen om jullie". Een uur daarna reden ze met Nirvana en Demi weg. "

   En er was volgens BvdB nooit een uithuis plaatsing uitgesproken?
   Wie neemt wie nou in de zeik?

   Verwijderen