donderdag 6 juni 2013

Bilberberg TED

Nu Google het nieuwe evil is, zullen evenementen als Google Zeitgeist en TED binnenkort fuseren met Bilderberg om zo versneld de plannen voor de technocratische agenda te kunnen doorvoeren. Voorspelt Alex Jones op zijn website Infowars. Het Belgische Express citeert: 'Google positioneert zich duidelijk als een machtige organisatie die het gedrag en de handelingen van mensen wereldwijd wil controleren en monitoren en dat op verschillende manieren, gaande van zelfrijdende wagens (die continu worden gevolgd door een gecentraliseerde Google-database), over de Googlebril Glass, die kan vergeleken worden met een Google-micochip in je voorhoofd, tot Google’s betrokkenheid in de manipulatie van massabewegingen, zoals dat gebeurde in Egypte en Tunesië.'

Voor wie het was ontgaan, het notoir geheimzinnige Bilderberg-gezelschap komt vandaag weer bijeen - in het Britse Grove Hotel - en de main stream media vermaken zich alweer volop met opgewonden aluhoedjes. Zo ook met bullhorn Alex Jones. Omdat Google-topman Eric Schmidt al eens op Bilderberg-conferentie is geweest en dit jaar weer, en de jaarlijkse Google Zeitgeis-conferentie enkele weken terug plaatsvond in hetzelfde hotel, concluderen Jones c.s. dat een fusie op handen is.

Surprise: Zeitgeist werd vorig jaar ook al georganiseerd in exact hetzelfde hotel en weliswaar was ook die conferentie (net als Bilderberg) niet toegankelijk voor de media, maar na afloop worden gewoon video's van de toespraken beschikbaar gesteld. Ook Frans Timmermans oefende daar nog eens op zijn stiff upper lip. 

Dat Bilderberg steeds meer digitaal zou gaan, blijkt allerminst uit de gastenlijst van dit jaar. Sterker nog: Voor Google heeft de vrijage met de elite tot nu toe niet echt geholpen, want de Britse regering wil een einde aan de belastingloopholes van Amerikaanse internetbedrijven. Al menen sommigen dat dit weer de opmaat is naar een wereldwijde belasting en wereldregering. Een beetje complotter past overal een mouw aan.

Als het voorheen hermetisch afgesloten Bilderberg inderdaad samengaat met TED, kan het niet anders dan dat het voortaan live wordt uitgezonden. Sterker nog: dit zou wel eens de laatste Bilderberg conferentie zijn waar complotters zich druk over gaan maken, want voor het eerst in de geschiedenis van Bilderberg is er een heuse perskamer ingericht en zijn er parkeerplaatsen voor activisten. Dat alles in het kader van de nieuwe openheid die de Britse regering en Neelie Kroes hebben afgedwongen.

Hoewel, openheid? Het ontvangstcomité Bilderberg Welcoming Committee communiceert (vooralsnog) niet met de Bilderberg Groep zelf, dus de blijven de deuren van de conferentie ook dit jaar waarschijnlijk nog dicht. 

30 opmerkingen:

 1. DEZE clown IS niets meer of minder dan een rattenvanger van Hamelen die zowel de vijanden van een JWO moet opsporen en registreren als tegelijkertijd de aandacht van de criminelen die achter al deze scams zitten desceptioneel geslepen af te leiden... (de HOL-LANDSCHE AJ heeft overigens dezelfde desinfofunctie dan wel gefinancierde oorsprong BTW)

  "If you look through history you'll find that a small minority of the population has been complaining that the majority of people are like animals. For thousands of years people have been wondering how to get better people into leadership positions, and how to create better cities and a better economy and a better legal system. For thousands of years people have been complaining that the majority of people are selfish, irresponsible, and obnoxious. I think the Jews have taken advantage of this desire to improve the world by fooling people into thinking that there is already a group of people working together to bring about a better world, and that other people should join this group and help create a "jew World Order".

  And I think the Jews have fooled the Goyim into believing that this organization must remain extremely secretive on the grounds that the majority of people are such selfish and violent and stupid animals that they would have temper tantrums and riots if they knew what the organization was discussing and planning. However, the Jews don't tell their Goy members the truth about the organization. For example, the incredible level of secrecy is not to stop the public from learning about the organization. Rather, it's to prevent their Goy members from clearly seeing the organization and noticing that only the disgusting, dishonest, and selfish Jews are in positions of importance, and that their true goal is not to improve the world but to conquer it.
  BRON

  BeantwoordenVerwijderen
 2. En ondanks dat google het nieuwe kwaad is, blijven mensen er toch hun bewijzen mee verzamelen. Beter nog: google host ze zelfs. Maar dat zijn details. Niet belangrijk.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooi stukje van Bert Wagendorp in de Volkskrant vanmorgen. Over de samenstelling van Bilderberg.
  Want voor een wereldsamenzwering is het wel erg opvallend dat er geen Chinezen aanwezig zijn. En geen Brazilianen, Indiers of Russen. Bilderberg is dan wel erg eenzuidig. Of is er een ruzie in de Bilderberg gelederen?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Offtopic: Maar de NEUQ lees ik nu??? Zeggen ze nu dat BvdB het huis van iemand in de fik heeft gestoken?

  http://hetuurvandewaarheid.info/?p=28947&cpage=2#comment-9343


  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja vreselijk naar volk is het toch ook. Eerst met hoge poten van Ben verlangen dat hij bewijs levert alvorens personen te beschuldigen, en dan wel zelf dit soort beschuldigingen richting Ben insinueren.

   Verwijderen
  2. Nee volgens mij staat er dat ie er rekening mee houdt dat Ben tot zulke dingen in staat zou kunnen zijn, maar dat ze volledig in het duister tasten.....

   Verwijderen
 5. "Ben belde mij dat de hackingsactiviteiten de laatste uren weer op volle toeren draaien en hij neemt aan dat deze activiteit nog steeds door de betreffende rechercheur wordt uitgevoerd."

  Man man, hoe krijg je het bij elkaar verzonnen ...

  Als ze met dit soort verhalen nu eens een film/serie gaan maken :-)
  Zelfs bij GTST zie je dit soort plotwendingen niet.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. daar spelen ook alleen acteurs in...hier trekt Ben mensen door de stront met naam en toenaam zonder enige bewijs (wederom), die hier niet om gevraagd hebben, laat staan dat ze er voor betaalt worden!
   Ik had die aangifte denk ik al op het bureau liggen!

   Verwijderen
  2. Vroeg of laat komt de rekening echt wel ...
   Da's wel 't probleem in dit systeem. Het kan lang duren af en toe. Je moet bijna "bidden" dat er geen slachtoffers vallen.

   Vorige week vragen gesteld [doe ik anders nooit nieh, weet hoe "snel" ze zijn :P] aan diverse kamerfracties hoe het zit met bescherming tegen dit soort gekken als er weer een heftige gebeurtenis a la Vaatstra/Anass/2 broertjes heeft plaats gevonden.

   Figuren als Kat / Dankbaar / Vergeer / Martijn Alberda / BvdB kan je niet lang genoeg in de "schijnwerpers" plaatsen.

   Verwijderen
  3. Laten we hopen dat je antwoord krijgt XXL, maar voor het zomerreces zat dat wel niet gaan....
   En idd wat gaan dat soort figuren doen als hun "platform" op internet kleiner en kleiner wordt, achter een beeldscherm zijn ze nog enigszins "ongevaarlijk"....

   Verwijderen
  4. @liedetector
   Dacht jij dat deze gekte zich beperkt tot of op blogs? Dit is nog niet eens het topje van de ijsberg, noemenswaardig.

   Verwijderen
  5. Interessante uitspraak ...

   http://www.gelderlander.nl/regio/arnhem/arnhemmer-mag-arts-geen-pedofiel-noemen-1.3033660

   Verwijderen
 6. Blijkbaar is op KLOL Bilderberg voldoende uitgemolken om weer terug te komen op de zaak Anass. Treurig... Wat weer opvalt is de tactiek 'wie niet voor ons is is tegen ons'. Dat zagen we al bij Amnesty International, en nu weer bij Harry van Bommel. De enige politicus die kritische vragen stelde over Bilderberg wordt vrolijk afgebrand omdat hij (bij gebrek aan politieke medestanders) de handdoek in de ring werpt. Nee, zo maak je vrienden! Natuurlijk gaat zo'n tactiek zich tegen je keren en gaat iedereen wel drie keer nadenken alvorens iets voor je te willen betekenen.

  Over Anass op KLOL gesproken: stel je toch voor dat je ZELF onderzoek doet (hoewel je je mag afvragen wie daar Dankbaar voor zouden zijn :-)) dat is toch beneden je stand als nieuwe medium journalist. Nee, we nemen een video verslag van Omroep West en zetten daar wat 'kritische' vragen doorheen. Retorische vragen aan jezelf zeker? Wat voegt dit toe (niets als je het mij vraagt)?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh hell... Het complotvolk moet weer brood en spelen over de rug van Anass?

   *checken gaat en dan is zomerslaap dus over*

   Verwijderen
  2. "Hoe lang laten we dit toe?" Vraagt Micha zich af. Nou Micha, wij staan het dus niet toe dat je smerige spelletje gaat spelen met het lijk van een kind.

   Verwijderen
  3. Precies, dat is burgerplicht. Zo niet goedschiks danwel kwaadschiks.

   Verwijderen
 7. Ach ja... Loser Micha... Die maakt zichzelf wel kapot ....

  *iets met mark en words roept*

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. OPEN BREAKING BRIEF¡¡¡¡¡

   We gaan allemaal down vanavond!!!!!

   Weltrusten alvast.

   Einde open brief.

   Verwijderen
  2. @Swap: Micha 'laat' zich kapotmaken. Dat is een keuze, maar wel één waar hijzelf zogenaamd geen schuld aan heeft. Strijdend tegen het door hemzelf gecreëerde onrecht gaat hij ten onder, gedragen door de comments van zijn ademloos publiek.

   Verwijderen
  3. Een 'vervoerde'. J.B. Charles maakte decennia geleden (posthuum) gehakt van een andere 'vervoerde', Erich Wichman. Mijn psychologie van het zevende knoopsgat: als Micha een paar minuten niet raast en tiert slaat de twijfel toe en stort hij in een afgrondelijk diepe depressie. Vroeg of laat gebeurt dat natuurlijk toch.

   Verwijderen
  4. @Gertjan
   Dat deze Kale met zijn handjevol, van de 12 ambachten en 13 ongelukken is , moge duidelijk zijn.

   Verwijderen
  5. Hij heeft inmiddels weer een zelfverheerlijkende brief over Yehudi aan het Hof voor Discipline op zijn site staan. Zijn stellige beweringen over omkoperij van Bauke Vaatstra door het OM met flessen drank houdt hij hier maar liever voor zich. Kwaadaardig en dom is hij zeker, maar over boerenslimheid beschikt hij - helaas - wel.

   Verwijderen
 8. Dit citaat van refoweb wil ik jullie niet onthouden. Het topic was 'praten met Jehova's getuigen' (JG) maar je kunt daar één op één 'van gedachten wisselen met complotters' van maken. Komt 'ie:

  "Tja: ik zeg wel eens: praten met een JG is net als in een schommelstoel zitten, je bent volop in beweging maar komt nergens."

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik heb toch liever een voet TUSSEN de deur dan een graffiti OP m'n deur.. ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. @Swap als je dan BvdB meeneemt in het verhaal...count me in!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Overigens ben ik benieuwd naar de komende paar maanden volgens mij heeft Micha een hap genomen van iets wat hij niet kan doorslikken.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Micha is weer eens heel opzichtig en doelbewust op zoek naar een volgende rechtzaak. Hij begrijpt heel goed dat ie is veroordeeld voor smaad en laster naar Yehudi en zijn moeder toe, maar nu gaat ie toch lekker weer sarren, zogenaamd met een artikel dat door Vergeer is geschreven.
   Het is nog de enige manier waarop ie een paar dozijn mensen bijelkaar krijgt zodat Micha weer eventjes trots als een aap met 7 lullen met z'n fans kan paraderen (met z'n drankwalm..).
   Je moet voor de grap eens een keer gaan kijken hoe Micha met volle teugen geniet van zo'n "actie"-middag. De allerbelangrijkste journalist van de hele wijde wereld in de rechtzaak van de eeuw!
   Hij denkt 't echt..

   Verwijderen
  2. Zielig... Dat is het niet meer.

   Verwijderen
  3. Helaas moet ik wel bekennen dat als ik Micha ooit IRL tegen kom, dat ik hem wel degelijk op zijn bek sla.

   Waarom? Gewoon omdat dat kan.

   Mag ik dat doen? Nee, dat mag ik niet doen, maar ik doe het wel.

   Verwijderen

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.