maandag 10 juni 2013

GorillaAlex Jones uitnodigen voor een discussieprogramma op zondag is vragen om moeilijkheden. Zo ondervond ook Andrew Neil, die Jones samen met David Aaronovitch wilde spreken over Bilderberg. Voordat Neil er erg in had haalde Jones weer een heel arsenaal aan losse flodders leeg. 'This isn't a game. Our government, the US, is building Fema (Federal Emergency Management Agency) camps.' 'We have an NDAA (National Defense Authorization Act) where they disappear people now. You have this arrest for public safety, life in prison. It's basically off with their heads, disappear them.'

Ook had Jones ook nog geroepen dat het ontstaan van de Euro een 'Nazi Duits plan' was en Bilderberg daar alles mee te maken had. Op zulke momenten is Jones helemaal de gorilla die zich op de borst trommelt.

Piers Morgan wist Jones bij CNN al behoorlijk geagiteerd te krijgen, maar bleef netjes. Neil daarentegen maakte aan er bij BBC Sunday Politics een buitengewoon komisch einde aan. 'Je bent de ergste persoon die ik ooit geïnterviewd hebt.' En: 'We hebben een idioot in het programma', vergezeld van mesjokke gebaren. Per Twitter voegde hij er aan later toe: 'The moment Alex Jones knew he was no longer on air he stopped.'

Bij Prison Planet moest het perspectief zo snel mogelijk worden omgedraaid: 'Alex Jones Takes Over National BBC Broadcast.' Hun lichaamstaal lijkt echter iets anders te suggereren:

50 opmerkingen:

 1. Maar goed ik begrijp Alex wel, als je een succesvol bedrijf hebt opgebouwd en een meneer plots jouw klanten aan het twijfelen doet zetten door de opmerking 'you are still alive because either 1.) you are part of the conspiracy or 2.) there is no conspiracy' zou ik ook behoorlijk in paniek raken en mijn 'signature rants' eventjes in het publiek gooien om te redden wat er te redden valt. Want let's face it voor jongens zoals Alex Jones maar ook David Icke is het BIG BUSINESS dat complotten.

  We kunnen wel lachen over die rare Alex met zijn schreeuwpartijen maar hij verdient er een enorme boterham mee, ergens vind ik dat nog kwalijker dan onze eigen complotgekkies die het of pro-bono doen of voor SMSjes t.w.v. 1,50 Euro.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ach, gossie, Peter R de Vries spreekt op een inspiratiedag van het OM, nadat hij met zijn programma is gestopt, en dan werkt hij weer zogenaamd voor het OM. Dat is dezelfde logica als beweren dat het FD failliet is, omdat de onafhankelijke drukkerij in de problemen zit.

  http://www.klokkenluideronline.is/artikel/23868/peter-r-werkt-voor-openbaar-ministerie

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Een van die braakballen daar heeft nog een beetje verstand:

   Eens vwb appels en peren.
   Maar een factuur zegt op zichzelf weinig over een innige samenwerking tussen OM en Peter de Vries. Een WOB-verzoek over zijn facturen OM1 t/m OM18 zou wel een patroon – indien aanwezig – kunnen blootleggen natuurlijk.

   (Maar dat weer niet uitzoeken)

   Verwijderen
  2. De btw op die bewuste factuur wijst naar een geheime afspraak. 19% i.p.v. 21% Dat zien ze bij KLOL over het hoofdje. Reken maar uit.

   Verwijderen
  3. Vaste reaguurder Wajong krijgt er trouwens steeds meer tegengas, met die allenlange warrige commentaren.

   Verwijderen
  4. Wajong ziet zichzelf als een heuse poëet, is mijn indruk. Stilistisch heeft-ie wel iets van Waskowsky, maar dan een stuk minder intelligent. En dan die Micha: "Peter R. is nog onaantastbaarder dan Demmink." Onaantastbaar, onaantastbaarder, onaantastbaarst. Wat een taalvirtuoos. Ik houd het maar op gek, gekker, gekst.

   Verwijderen
 3. Alex Jones en de reguliere media? Sorry, nu volg ik het definitief niet meer. Ze waren toch elkaars vijanden? Reguliere media is toch puur kwaad? Die vertellen toch alleen maar leugens om ons in slaap te sussen? Dus waarom is Jones daar dan heen gegaan?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Zieltjes winnen, wat anders Deweb? Alex had al snel door dat het big business is. Ik zat laatst eens te kijken naar 1 van zijn programma's vreselijk commercieel, gewoon met reclame's erdoorheen voor waterpurificatie troep e.d.

   Alex verdient er bakken mee! Is je anders niet opgevallen hoe vaak hij zijn website loopt te pluggen tijdens die uitzending?

   Verwijderen
  2. Klopt. En als je op zijn website kijkt: man, man, man wat een reclame.
   Toch vind ik een optreden bij de reguliere media ingaan tegen zijn mediastrategie. Maar daar heeft hij, zoals Barra min of meer besluit, alweer een leuke twist op gevonden.

   Verwijderen
  3. Wat dacht je hierrrrrrrrrrr van?


   http://www.salon.com/2013/05/02/alex_jones_conspiracy_inc/

   http://www.worthofweb.com/website-value/infowars.com

   http://www.celebritynetworth.com/richest-celebrities/alex-jones-net-worth/

   http://www.therichest.org/celebnetworth/celeb/radio-personality/alex-jones-net-worth/

   http://www.forbes.com/sites/jeffbercovici/2013/01/09/who-is-alex-jones-anyway-five-fun-factoids/

   Verwijderen
 4. Was het niet Etienne Davignon die in 2009 zei dat Bilderberg had bijgedragen aan het ontstaan van de Euro.

  Swap I & Deweb
  Maar vertel mij eens hoe jullie dan en radio station plus personeel zouden runnen. Want zonder reclame en sponsors heeft zo'n bedrijf natuurlijk geen bestaansrecht.
  Kijk naar onze commerciële stations, als je een film kijkt dan krijg je om de 10 min een reclameblok voor de kiezen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. @fir
   En waarom hebben ze dan geen bestaansrecht?

   Verwijderen
  2. @ Fir


   lez0n! http://www.salon.com/2013/05/02/alex_jones_conspiracy_inc/

   Verwijderen
  3. Met vrijwilligers en donaties?

   Verwijderen
  4. @deweb
   Welnee , op deze manier zijn er ook genoeg mensen rijk geworden.

   Verwijderen
 5. @Geen val je nu over een woord?? Anders gesteld dan. Hoe overleeft een radio station als het geen inkomsten heeft van reclame en sponsoren??? Mag aannemen dat de vraag nu duidelijk voor je is??

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Tja, ik weet het niet hoor...

  The Bilderberg Group & the project of European unification
  Prof. Mike Peters
  http://www.bilderberg.org/bildhist.htm#The

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wanneer je zoals Jones met het verzilveren van de zogenaamde waarheid ongestraft of gezien aan je gerief denkt te kunnen komen, is het voor hen die wel kunnen en willen zien een koud kunstje om te doorzien dat zijn motieven wel slechts die van zijn vader de moeder aller bedriegers moeten zijn. Volgens mij doet deze handel (link onder) het onder zijn aanhang zeer veel beter... IT'S THE jEWS STUPID!

  "You don't need a license to obtain this weapon, it can't be bought, there is no official market for it and it isn't regulated. In fact, anyone who wants to can make this weapon without assistance. All you need is an ordinary computer, an Internet connection, a roll of plastic, a nail and a 3-D printer."

  BeantwoordenVerwijderen
 8. BREAKING!!!! Ende BREAKING Micha wordt binnenkort door Obama vermoord, stort nu geld om Micha te redden!!!

  http://www.klokkenluideronline.is/artikel/23881/obama-klokkenluiders-worden-uitgemoord

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. @swap

   Te laat , er is al een eerste vlucht bio-drones naar hem onderweg.

   Verwijderen
  2. Oproep aan de 2 internetjunkies van hierboven:

   GET OVER IT!!!

   Verwijderen
  3. LOL @geen. die is echt goed!!! Ik zie Micha dan ook gillend voor duiven wegrennen.


   Even iets anders ik Lees af en toe wat ruis, althans ik neem een soort van ruis waar hier op Barra het lijkt elke keer een ander soort ruis maar het is toch echt hetzelfde ruis. Als je begrijpt wat ik bedoel natuurlijk. Het is een soort van aandachthoerige die absoluut niets anders toevoegt dan ruis zo lijkt het. Apart vind ik dat, maar ik zal wel de enige zijn die het waarneemt...


   *aluhoedje opzet*

   Verwijderen
  4. @SWAP

   Ja, ik verneem hier regelmatig dit soort prettige ruis van @papi als hij weer in een dip zit en om @ziva verlegen zit.

   Verwijderen
  5. Moet je ff de Papinator plugin installeren.

   Btw, de naam van de reaguurder die ik eerder bedoelde was Jan Fieten.
   Bekend als reaguurder onder de naam "Indian Scout".

   FF terug in de oude Barra "doos" dus [interview nog niet gevonden] http://barracudanls.blogspot.nl/2011/07/kachelman.html

   Verwijderen
  6. Jajaja Swap, Micha zit in zijn manische periode, en dan overstijgt zijn zelfbeeld wel vaker de reclamische werkelijkheid.

   Niet echt opzienbarend, maar wel heerlijk fascinerend qua timing.

   De manische - ik ben G-d en groter - periode van Micha valt nu prachtig samen met de Bilderberg meeting, het rare roeptoeter-verhaal van Alex Jones, de eenzijdige organisatie van Micha van een 'demonstratie tegen de MSM' - met als woordvoerder, publiekstrekker, spreker: Micha Kat (by Micha Kat, over Micha Kat, oh ja by Micha Kat), en zijn zoveelste kansloze KG: by Micha Kat; lost by Micha Kat, over Micha Kat, door Micha Kat, oh ja, en met Micha Kat.

   Echt, geen twijfel dat Micha Kat, (copyright Micha Kat), het presteert om de 20e juni vlak voor dat hij terecht staat bij de Rechtbank wordt gearresteerd?! Micha Kat (copyright Micha Kat) absorbeert dat hele Alex Jones gedoe als een spons in zijn business verzinsel en gilt de 20e juni voor de rechtbank in zijn eentje een heel Otrivin-leger om ver.

   Vlak voor dat Micha Kat (copyright Micha Kat) dan voor de rechtbank moet verschijnen, krijgt de rechter te horen: sorry, de gedaagde is verhinderd, wegens arrestatie.

   LoL


   @Alexscam - Adamas - dinges

   Ben ik het eens met je eens. Hoe verfrissend. Al vraag ik me wel af hoe je de tijd vindt om dat soort filmpjes te ontdekken.

   Verwijderen
  7. Oh is dat wat er met '@papi' bedoelt word? Ik dacht altijd dat het een soort van sceance moest zijn, een eerbetoon aan een overleden reaguurder, uit een soort van respect gooide ik dan altijd een paar slokken pils op de vloer en riep dan altijd 'voor al mijn overleden makkers' ... maar dat is dus die ruis die ik altijd 'Lees' ... en bijna altijd voorbij Lees.


   Nou, zal ik maar eens lezen en klikken dan maar? Of beter van niet?

   Verwijderen
  8. Ja, @papi is onze huis-terrorist. Papi - aka Adamas - sandokan - holohoax erkenner - OID WOINK WOINK etc etc etc etc etc etc etc etc etc etc etc etc etc etc usw

   probeert al jaren PRISM te ontwijken. Tevergeefs dus ;-)

   Maar hij is best onaangenaam te verteren. Zie hem als een grapefruit. De eerste hap is walgend bitter, maar als je even doorbijt komt er afentoe een vlakke zoete golf van acceptatie.

   Da's @papi /slashdot/ Adamas. Onze eigenste huis-trol.

   *NIET-VOEREN WANNEER HIJ WAKKER IS*

   Verwijderen
  9. @Ziva,


   Owhhhhhhhh onze huis-'niet met ons eens zijners' zijn veel liever, minder jodenhaat enzo, meer voor reden vatbaar en eigenlijk wel lievvvv, gewoon van een andere mening toegedaan, en dat mag. Nee, dat moet eigenlijk.

   Behalve Joop dan, dat is een sukkel. Ik vraag me regelmatig af hoe deze man zijn veters kan strikken maar naarstig en venijnig typen kan dit figuur zeker. Ach ja die Joop, die is immers al dik in de zestig en och, ja die Joop. Eigenlijk is hij ook wel lievvvv gewoon zo'n man die boos is om boos te zijn. Waarom, weet hij zelf ook niet, dat is een gevoel namelijk!

   Verwijderen
  10. Haha, rofl @ de comments ... bedankt voor de big smile alhier :-)

   Verwijderen
 9. Uh Oh @Adamas

  De gentiles krijgen ons door. Dat krijg je nu van al je 'expose' linkjes. Gaan ze ons een beetje copy-en... Damn..

  Not good

  Hoe kunnen wij nu de MSM, politics, Hollywood, Google, Disney, de kleuterschool, en alle Universiteiten over de hele grote wereld nog domineren wanneer een simpele goy onze truukjes al bij een neger kan uithalen???????

  Straks zit er niets anders op dan maar weer een zondvloed over de Aarde te flushen. Jullie vragen er zelf om. Apen!!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. ACH...GUTTE-KUT;
  Het 'debunkersgilde' is ook weer eens uit hun comfortzone 'gewekt' hoor. Kan je nagaan wanneer de hoenderknuppels zo meteen parallel aan deze onzin tegen jullie strak afgerichte schijnwerkelijkheid moeten worden aangepleurd?! HUP, allemaal met de kippen op stok, want morgen wacht jullie nog een rendabele dag zo tussen de lijntjes door kruipend. En deze geldt met name voor jullie organenvreetster uit Pissraël. BRON

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wie heeft hem nou gevoerd toen ie net wakker was? Ik krijg het heen-en-weer van die linkjes. Verdraaid nog aan toe.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Heb je het over die ruis? Schaam je niet ik 'Lees' het ook soms, min of meer, maar och... Ruis is ruis... Voegt niets toe, doet verder niets.

   Verwijderen
  2. Ruis? Nee ik word al gestoord van het geschreeuw in de berichtjes. Af en toe lees ik het om bij te blijven zeg maar, maar het allergrootste deel gaat geheel aan mij voorbij. CAPS LOCK geschreeuw zou verboden moeten worden het is onzedelijk.

   Verwijderen
  3. Schreeuwen, negatieve aandacht trekken is een teken van enorme zwakte.


   Het negatieve negeren en het positieve complimenteren werkt stukken beter in een mogelijk resocialisatie proces.

   Verwijderen
 12. Kekke liedjes posten wil niet zo lukken op Barra (of Blogspot)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. En nou zonder CAPS LOCK want ik krijg hoofdpijn als ik het al lees. BTW, Gekke Geert ziet er vadsig uit. En dat met Pammie die zo gestoord is als een looien deur. Nu nog ff met papi op de foto en het gezelschap is compleet.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. @infokriegtv

   Fahrräder günstig gesucht? Du......blieb.


   Internet begint steeds meer op een gekkenhuis te lijken, tijd voor een andere aanpak.

   Verwijderen
 14. Dat loopt mij hier maar ongegrond te beschuldigen van zogenaamde trollerij, maar weet van de radeloosheid ZELF niet meer waar ze het zoeken moet?! What a joke zeg... BUSTED!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. LoL @Adamas

   Maar bedankt dat je me er even op attendeerde dat stuiterbal Alex dezelfde obsessie voor mij met jou deelt.

   Ik kan er alleen op deze manier niet zoveel mee. Het 'triggered' me niet echt, so to speak. Oftewel ik val niet op dronken warhoofden. Zeker niet wanneer ze zich ook nog eens voor mij proberen voor te doen.

   Ik hou wel van bananen. Dat dan weer wel.

   Verwijderen
  2. Het zal je maar gebeuren dat ze je beschuldigen van trollerij. Kan hard aankomen en diepe psychische wonden achterlaten. Een pijnlijk en niet te overbruggen kloof , waarbij zelfs het denken aan een fruitschaal virtueel ptss afroept.

   Verwijderen
  3. Online een date maken met Bennie ertussen is niet zo spannend.

   Verwijderen
 15. "Online een date maken met Bennie ertussen is niet zo spannend."

  Wist heus al wel dat er een soort van competitiestrijd tussen jullie tweeën over mijn onweerstaanbaarheid bestond. Weet alleen met neuzelaar wel iets beter waar ik dus NIET aan toe ben! Met jou heb ik altijd het gevoel meer met een MPS patiente te maken te hebben. Zoiets als dat genialiteit dicht bij krankzinnigheid ligt, of dat haat iets met onuitblusbare liefde te maken zou hebben. Ik niet meer begrijpen DP...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. LOL het ´afspraakje´ tussen Ziva en nieuwsbreker en daartussen Ben v/d Brink die zijn gereutel onverdroten neerzet.Vat je dat op als een competitiestrijd? Keep on dreaming baby.

   Verwijderen
  2. @Adamas Leh lehizdayen

   BTW @Dorothy. Nou hou ik zelf wel van een beetje 'herrie', maar dat waa/ben ik dus niet in dat draadje bij die dronkenlappen van Alex.

   Duss...

   Verwijderen
  3. Alex ziet het anders wel helemaal zitten. Beachparty´s en zo. Je hebt zijn dag helemaal goed gemaakt. Ach ja, zo´n jongen moet toch net als papi onbereikbare dromen hebben. Vooral als het nog een tikkeltje gevaarlijk is ook als je gaat daten :)

   Verwijderen
  4. Houd maar op hoor onderdanig afgerichte domme muts... Met deze opmerking heb je je namelijk al helemaal ondergeschikt aan de rol die dat organen dealende ongein zo in de loop der tijd geslepen van je heeft weten te conditioneren. Heb je dat gedrocht vannacht anders dan niet als een verzopen kat en van de te veel genuttigde Margarita's om de aandacht (die JIJ haar met je kontlikkerij op deze wijze dus WEL graag bkijkt te geven!) zien konkelen? Of kan je zoals met de meeste 'debukers' het geval blijkt te zijn niet eens meer zelfstandig nadenken!? Tjonge wat ben jij een uit de gratie gehersenspoelde moron zeg! Hahaha...

   Verwijderen
  5. Liefje je bent weer aardig in vorm. Heb je nog niet een geschikte dominatrix gevonden? Of kun je haar niet veroorloven? Ik weet het is crisis en dan wordt het moeilijk om je dagelijkse betaalde pak slaag te veroorloven.

   Verwijderen

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.