donderdag 13 juni 2013

Gratis!

Kijk, er is goed nieuws! Nuburu staat voor u klaar deze zomer. De tijd van onthullingen is NU! Het heeft elf jaar geduurd, maar het levenswerk is voltooid. Velen hebben tientallen jaren van hun leven besteed aan gedegen onderzoek, maar: 'Inmiddels is het 2013 en hebben we bewijs niet meer nodig. Dat komt nu van alle kanten op de mensen af, als ze het tenminste willen zien. Velen wachten nog steeds op bewijs via onze media. Wij weten inmiddels dat men die hoop in de huidige situatie vrijwel kan laten varen. Ons advies: volg je eigen gevoel en de feiten.'

Welke onthullingen? Lees en huiver. Er is buitenaards contact vanuit vele realiteiten (dimensies) en er worden dagelijks wereldwijd tienduizenden meldingen gedaan over de aanwezigheid van deze universele wezens met hun schepen die ons hebben behoed voor nog grotere rampen. Er zijn fysieke ingangen bij onze polen. Onze aarde is hol en wordt bewoond. Deze ingangen zijn ook te vinden bij de andere planeten in ons zonnestelsel. We worden gemanipuleerd en de meesten hebben er absoluut geen weet van. Onder andere via geld, misleiding, chemtrails, E-nummers , genetisch gemanipuleerd voedsel, straling (UMTS, Wi-Fi) en dubieuze medicatie, wordt de mensheid in angst gehouden.

Maar er is ook (of liever: meer) slecht nieuws. Intern bereidt Niburu (de enige echte Soester variant) zich nu voor op de onthullingen en verdere energetische veranderingen op aarde en wil men de lezers zo goed mogelijk begeleiden door deze 'achtbaanrit naar de volgende dimensie'. Alleen de centjes zijn op. 'Op dit moment zijn de kosten om alles goed te laten functioneren niet meer op te brengen. We hebben noodgedwongen een aantal activiteiten moeten stoppen om ons nu volledig op het nieuws te concentreren.'

De kosten hiervoor bedragen duizenden euro’s per maand. Dus, arme Niburu-gelovigen, gaat doneren. Trek sokken leeg en keer spaarvarkens om. Als je tenminste wilt dat een handvol ongelooflijke zweefkezen dagelijks een beetje achter hun laptop kunnen hangen om jullie nog meer zand in de ogen te strooien. Barracuda heeft daarom een beter idee. Omdat het bewijs toch van alle kanten komt, heb je Niburu niet eens meer nodig. Dat nieuws verzin je nu voortaan gewoon zelf en beter. Gratis!

15 opmerkingen:

 1. http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/asia/china/10115832/Chinese-farmer-jailed-for-making-a-rubber-alien.html

  BeantwoordenVerwijderen

 2. Wij zijn klaar met nieuws brengen.
  De aarde is hol.
  Geef ons daarom geld.

  Wacht even duizenden euro's per maand? Voor wat dan? Het hosten van een website als die van Niburu kan al voor € 1,50 per maand. Een radio stream kan gewoon gratis via Shoutcast of andere gratis aanbieders. Video hoeft ook niets te kosten. Helemaal met de uitstekende HD camera's welke in redelijk moderne Smartphones gaan tegenwoordig. Een pc die het kan bewerken heb je tegenwoordig al tweedehands voor een euro of € 100 en die is dan tegelijk te gebruiken om radio te streamen, de website te onderhouden en klaar, dus nogmaals geachte bedelaars van Niburu waar heeft u al deze duizenden Euro's per maand voor nodig? Ik heb reeds getracht deze vraag aan hen te stellen, maar men verdomd deze uiteraard te plaatsen onder het bedel stuk.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Tot slot moet mij nog even van het hart dat ik toch even hartelijk moet lachen om het feit dat men zich klokkenluider durft te noemen. Beste verdwaalde zielen van Niburu: Niet onderbouwde onbewezen onzin verkopen is geen klokkenluiden. Nieuws vertalen en publiceren is geen klokkenluiden (Al zijn dat meestal wel zinnigere stukken dan het eigen werk.) en mensen een poot uittrekken met niet werkende therapietjes en workshops al helemaal niet.

  Dus indien Niburu meent wat ze zegt en ze inderdaad stopt met het verspreiden van desinformatie en ook stopt met het oplichten van mensen wil ik hierbij de groeten doen aan de heer Teuben en trawanten. Het werd hoog tijd want de houdbaarheids datum was tot 2012 en deze is al lang verstreken. De fabeltjes krant mag op slot.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. In overig nieuws:
  Echt weer té leuk om dit KLOL-artikel en de reacties eronder te lezen.
  Het ontgaat ze écht, het sarcasme in het filmpje. :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Alleen fruitarier doet wel een opmerkelijk voorstel; contact zoeken met de fotograaf die destijds door Koolhoven werd kapotgeschreven. Op zich geen onzinnige suggestie. Zelfs een die wel een beetje op journalistiek begint te lijken. Daar zal Micha dan ook wel geen oren naar hebben.

   Verwijderen
  2. Als fotograaf Leo de Deugd ook maar één hersencel heeft (en daar ga ik wel vanuit) zal ie nooitoftenimmer geassocieerd willen worden met Micha Kat.
   Los daarvan: Martijn Koolhoven is ontslagen naar aanleiding van deze affaire. Niet dat ik een hoge pet op heb van De Telegraaf (integendeel..), maar ze hebben wel hun conclusies getrokken.

   En bovendien, die hele "eerste demonstratie tegen de MSM !!11!!ONE!!" (die volgens bericht gisteren eigenlijk helemaal geen demo is, maar een "bijeenkomst") is natuurlijk Micha's feestje, voor Micha, door Micha, onder bezielende leiding van Micha. Daar wil je niemand bij hebben die de aandacht zou kunnen afleiden. ;)

   Verwijderen
  3. Ik zie er ook niet bepaald een levensvatbare exercitie uit voortkomen, maar ik vind het wel aardig dat een van KLOL-groupies met zo'n suggestie komt. 'Journalist' Kat zal wel geschrokken zijn. Die demo is volgens Micha ook eigenlijk helemaal geen demo. Iemand heeft hem blijkbaar ingefluisterd dat daar consequenties in de sfeer van openbare orde aan kunnen zitten. Nu is het 'gewoon een samenkomst'. Het zoveelste nachtkaarsje.

   Verwijderen
 5. "duizenden euro's per maand? Voor wat dan?"
  Arbeidskosten. Niburu probeert een professioneel bedrijf te zijn (wat overigens steeds weer faalt), dus moet tijd die erin gestoken wordt ook betaald worden. Ook 'Vrije Mensen' moeten eten.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. En met het Niburu-gekrakeel komt ook de SOPN weer voorzichtig tot leven.
  Ze gaan er weer tegenaan in een zevende-dag-adventistenkerkje in Ede op 22 juni..
  Jammer dat ik nu niet in NL ben, anders was het een leuk zaterdag-fietsuitje geweest. :)

  Dat de "vrije giften" maar weer in de zakken mogen stromen van Anton en Johan.. Johan heeft er immers ook weer tijd voor.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Offtopic: http://www.nrc.nl/nieuws/2013/06/13/ex-rechters-kalbfleisch-en-westenberg-ook-in-hoger-beroep-vrijgesproken/

  De Pootjes in mineur, Micha zijn claim in de soep en natuurlijk is het vriendjespolitiek. Hoe het werkelijk zit zullen we nooit weten, maar het is leuk voor een aardig avondje schouwburg.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. "Ten overvloede: de vrijspraak van Westenberg heeft geen enkele invloed op de Micha-claim. Blijf dus storten zolang het nog kan!"

   Hee, da's grappig, want het was dezelfde Micha die zei dat een veroordeling van Westenberg ervoor zou zorgen dat Micha bakkenvol met geld binnen kon slepen.. Dat het dan tóch niet uitmaakt, achteraf.. Nou nou, wat een mazzel: mogen de klolletjes tóch nog storten! :p

   Verwijderen
  2. Je moet toch wel van de pot gerukt zijn om nog in die claim te geloven. Zelfs bij de goed gelovige reaguurders bij de KLOL zal er toch eens de alarmbel moeten afgaan.

   Verwijderen
  3. Barre tijden in het verschiet voor de 50-jarige pseudojournalist uit de jeneverstad. Niet alleen de Micha-claim tegen Westenberg is kansloos, ook de voornamelijk uit rancuneus gemopper bestaande tuchtklacht tegen Vissers en Moszkowicz heeft volgens mij geen schijn van kans. De tijd dat Kat nog wel 's een zaak won tegen de NRC ligt ver achter ons.

   Verwijderen
  4. Micha is een klaploper en een kwartjesvinder. En zoals de Duitsers zeggen een 'Hochstapler'. Alleen dan weer niet zo'n heel goede, want nadat hij bij de NRC door de mand viel is het niet veel meer geworden. Hoewel hij zich er blijkbaar wel mee boven water houdt. De wereld wil bedrogen worden, die spreuk heeft de classicus wel goed onthouden.

   Verwijderen
 8. http://www.niburu.nl/bewustzijn/4977-niburu-staat-klaar-update-1-nog-meer-onthullingen En de stupiditeiten gaan gewoon door....

  BeantwoordenVerwijderen