woensdag 23 oktober 2013

Beuzelpraat

Oktober is alweer een eind op weg, en Barracuda zit nog altijd te wachten op de apocalyptische gebeurtenissen die Niburu.co in augustus had voorspeld voor begin oktober. Een paar maanden terug wist het fanatiek overschrijvende blog absoluut zeker dat de Amerikaanse rampenorganisatie FEMA zich voorbereidt op een ongekende catastrofe wegens het hamsteren van rantsoenen.

Die informatie was natuurlijk weer aangereikt door een Wees Waakzaam-achtige doemprofete die voortdurend waarschuwt voor HAARP en chemtrails, op basis van een vage mail van een 'voormalige senator'. Die laatste is inmiddels zo geschrokken van alle ophef in alternatief medialand (waar ze dit soort onzin altijd meteen serieus nemen) dat hij zit ondergedoken. 'Als ik dood word gevonden met een pistool in mijn hand, dan kun je er zeker van zijn dat ik geen zelfmoord heb gepleegd.'

Blogjes als Niburu.co hebben altijd een paar trucs achter de hand om de schade van dit soort canards te beperken. Het makkelijkste is om er domweg niet meer op terug te komen om daarna doodleuk weer de volgende onzinramp te voorspellen. Of je begint over een of ander majeur plan, waarbij de wereld plotseling is 'verenigd' door een dreiging uit de ruimte. Je heet immers niet voor niets Niburu. 'De verbetering die we momenteel zien binnen de internationale betrekkingen is sterk gerelateerd aan de nucleaire machten die, net zoals in de film, diverse bedreigingen onschadelijk aan het maken zijn. Precies zoals President Reagan ooit voorspelde in zijn toespraak bij de Verenigde Naties, landen zullen nu samenwerken tegen een bedreiging uit de ruimte. Om dat doel te bereiken heeft er een militaire herstructurering plaatsgevonden, is NASA “afgesloten” net als enkele van de FEMA activiteiten. Ook heeft men ervoor gezorgd dat de pers overal is buiten gehouden, zodat er geen schadelijke en waanzinnige speculaties zouden ontstaan.'

Kan het nog erger? Jawel. We hadden ook nog de 34-jarige vrouw die begin deze maand door de afzetting rond het Witte Huis probeerde te rijden en bij het Capitool werd doodgeschoten. Zij dacht dat de Amerikaanse president haar woonplaats Stamford had vergrendeld en dat haar huis onder elektronisch toezicht stond. En natuurlijk kennen alleen de wakkere complottertjes van Niburu het enige echte verhaal: op de achterbank zat de liefdesbaby van Obama en dus moest ze dood.

Toegegeven: dat hebben de mallootjes weer niet zelf verzonnen. Dat hebben ze weer eens klakkeloos overgeschreven. Van een blog met als motto 'What You Aren’t Being Told About The World You Live In'. Dat is namelijk honderd keer spannender dan de werkelijkheid. 

21 opmerkingen:

 1. Niburu.co is inderdaad een vreemd blogje... Zo worden ze ook geweldig boos wanneer je stukjes plaatst van hun zonder bron-vermelding. En ze raken beledigd wanneer je hun overslaat en direct naar de bron gaat... Kan ik iedereen aanraden trouwens, om direct naar de bron(vermelding) te gaan en om dat te gaan lezen...
  Ook durven ze geld te vragen voor hun stukje, doneren zogezegd maar wie zit er nu eigenlijk te wachten op tweede hands informatie? Ja, die alto-scene is een hele bijzondere oplichtersbende!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Niburu, Bovendien allemaal 1 pot nat. Stelletje oplichters.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, dat 'Bovendien'... (lees 'boeven dien!'), daar weten ze ook het e.e.a. aan gebazel te verkopen als waarheid...! Bij Want to know.nl ook hoor, allemaal tweede hands waarheid!
   Of wat te denken van een zekere 'Elias', is een artiestennaam hoor, die aan het sjennelen is op boevendien..., allemaal waarheid hoor, lol!
   Ja, de alternatieve media met aan kop een illuster drietal namelijk Teuben Oldenkamp en Kat, tjonge zoveel waarheid als dat drietal bij elkaar verkoopt, ieder ander mens vergeleken bij dat drietal moet gewoonweg een vette leugen leven wanneer je hun geloven moet! En dat moet gelukkig niet, je mag ze wel geloven maar ook dat is natuurlijk niet slim! Nee, haha, je kunt beter mij geloven, of beter gezegd, ga het allemaal zelf eens onderzoeken maar met al die hapklare brokken is het makkelijker aan te schuiven bij de Niburu-clan...

   Verwijderen
 3. Nou, nou, het is me toch weer wat...
  "meest urgent call van micha ooit
  en daarvoor 2 delen:
  epic battle van een moeder

  Het ging op klol natuurlijk al he-le-maal nergens over maar zelfs dát weet Kat nog te overtreffen.
  En Kat 'dreigt' het bijltje erbij neer te gooien. Ja, ja, totdat hij zijn kater weer met een paar Guinness en witte wijn heeft weggespoeld.

  Blijven storten op de Micha-claim, beste mensen. Arme Micha heeft drinkgeld nodig.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Micha is er trots op dat hij in een gesprek tussen Victoria en haar advocaten inbrak en haar adviseerde ze ter plekke te ontslaan. Dat deed ze niet en hopelijk begint het haar te dagen dat zichzelf met de adviezen van die domme sukkel geen dienst bewijst. De Ierse journalistiek krijgt ook zo'n beetje door wat voor vlees ze met hun Nederlandse 'collega' in de kuip hebben. Hoeveel schade zal die man nog aanrichten?

   Verwijderen
  2. Dit is toch ook weer compleet van de ratten besnuffeld.
   In iedere (rechts)zaak is Kat -volgens hemzelf uiteraard uitsluitend vanwege corruptie en sabotage- volstrekt kansloos maar uitgerekend in de Micha-er-kan-nog-steeds-gestort-worden-mensen-asjeblieft-ik-heb-geld-nodig-voor-de-kroeg-claim beweert Kat ijzersterk te staan!?

   Leg eens uit Micha, waarom word je juist in je claim niet gesaboteerd en ben je in dit specifieke geval ineens wel gevrijwaard van corruptie?

   Oh wacht, met dat sabotage en corruptie 'huilie huilie' excuus komt Kat natuurlijk prompt na de uitspraak als mensen hun geld zogenaamd definitief kwijt zijn. Want dat reeds gestorte geld -en er kan nog stééds gestort worden mensen, eerlijk waar, zo makkelijk heb je nog nooit geld verdiend- heeft Kat in de tussentijd natuurlijk niet netjes door een notaris laten beheren op een speciaal daartoe geopende rekening maar inmiddels al lekker allemaal verbrast, toch Micha?
   Mensen die hier reeds ingetrapt zijn en nog willen intrappen zijn volstrekt hersenloos en verdienen het eigenlijk domweg ook om opgelicht te worden. Dat is dan wellicht wat wrang maar ik kan er geen medelijden (meer) mee hebben.

   Verwijderen
  3. Het hele bancaire systeem is verrot en corrupt (en waarschijnlijk ook vol met pedo's en satanisten) maar op Micha's rekening kan je gerust storten. Iedereen wordt er alleen maar rijker van. Hoe simpel kan het leven zijn.

   Verwijderen
  4. We gaan het afwachten hier in Wexford, op het industrieterrein, een paar kilometer buiten de stad, waar een moeder strijdt om haar twee kinderen die haar op basis van list en bedrog zijn afgenomen door de Ierse pedo-jeugdzorg. Later meer. This is Micha Kat signing off from Wexford, Ireland for Klokkenluider Online dot e s.

   Kuifje in Ierland!

   Verwijderen
  5. Met dit verschil dat Kuifje wapenhandelaren, opiumsmokkelaars en slavenhalers de voet dwars zette. Micha komt niet verder dan hersenschimmen.

   Verwijderen
  6. En Kuifje heeft tenminste ook Bobbie nog. Want zelfs de meest loyale en trouwe hondensoort loopt met een grote boog om Micha heen.

   Verwijderen
 4. Nog zo'n beuzelprater

  Ach ja, als de blaadjes vallen…

  Of zou Dankbaar gewoon hyper nerveus aan het worden zijn? En galmt er een oorverdovend "het is bijna 28-10, D-day" in zijn digitale hoofd waar het met de juiste positionering van "enen en nullen" niet zo nauw genomen wordt?

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Het is dat deze schaamteloos werkschuwe en daardoor wel in zijn caravan met vergeelde consumptie klaar 'moeten' komende trailer trash bedelaar iedere kritiek op zijn youtubjes despotisch doortrapt wegmodereert, maar als wij zijn laatste avonturen mogen geloven is ook hij bezig met zwaar uit zijn duim gezogen gebeuzel in ruil voor wat herkauwende borreltjesdronkemanspraat... ♥DUS♥MENSEN♥;

  'What You Aren’t Being Told About The World You Live In'

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dankbaar: Op maandag 3 mei 1999 geeft getuige Isabella informatie aan de politie dat ze op het AZC heeft gehoord dat Feik en Ali de moord op hun geweten hebben. Nog diezelfde dag krijgt zij een telefoontje van Feik met de boodschap: “Als jij niet stopt met praten, dan wordt jij ook vermoord!” Met andere woorden: Ik heb Marianne al vermoord, dat kan ik met jou ook doen! Een andere vertaling is er niet. Feik heeft dus meteen al zijn betrokkenheid bij de moord erkend, en bedreigde getuigen die hem als moordenaar aanwijzen!'

  Hoezo er is geen andere uitleg? 'Ook vermoord' wil helemaal niet zeggen dat hij zijn betrokkenheid bij de moord erkent. Wat een gelul weer.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ook leuk: 'Hij is wekenlang psychisch zo bewerkt, o.a. met het vervalste DNA verhaal dat hij echt gelooft dat hij de moord wel gepleegd moet hebben.'

  Bewerkt met vervalst DNA? Hahahahaha

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Als het toch eens zo makkelijk ging. Wat een vreselijke dombo's reageren er bij Dankbaar.

   Verwijderen
  2. "Wekenlang psychisch bewerkt"? LOL. Boer Jasper bekende toch al voor het eerste verhoor zelfs maar plaatsgevonden had?

   Verwijderen
  3. Toen Jasper vrijwillig besloot mee te doen aan het DNA onderzoek heeft hij goedbeschouwd al zijn bekentenis afgelegd.

   Verwijderen
  4. Nou ja @Loena Tik, in de eerste 24 uur na dat we Jasper van zijn erf hadden laten trekken door dat Manchurian Candidate AT-team hebben we hem toch zeker 7 keer moeten 'water boarden' voor hij wist welk compartiment van zijn mind controlled puzzelhoofd moest bekennen. Hij bleef maar "John F. Kennedy" proesten. De arme drommel.

   Verwijderen
  5. @Ziva

   Ja, dat 'water boarden' was wel heftig. Het meest bewogen moment vond ik echter toen die ondervragende Liev Schreiber lookalike Jasper de optie voorhield dat hij de rest van zijn leven zou worden gestalkt door Wim Dankbaar als hij niet zou bekennen. "I'm just a patsy," stamelde Jasper nog voordat hij definitief brak...

   Verwijderen