woensdag 9 oktober 2013

Bevrijding

We hadden al een tijd niks meer gehoord van draaideurcrimineel Ben van de B. en zijn trouwe schoothond Frides Laméris, nadat ze eerder dit jaar door hun eigen vertrouwelingen waren verstoten. Ben die maar bleef beweren, zonder ook maar ooit een snipper bewijs aan te leveren, dat zijn twee kinderen worden misbruikt door een pleeggezin, en de domme Frides die dat allemaal maar voor zoete koek slikte. Toen Ben nergens meer een podium kreeg, behalve op vage margeblogs die toch geen hond leest, trok hij zich mokkend terug op Facebook.

Maar Batman en Robin zijn terug. Morgen hadden ze een bevrijdingsactie willen organiseren. Dat meldde Laméris maar vast even aan minister Opstelten. 'Op korte termijn - dwz binnen enkele dagen -  zullen zij, vergezeld van een grote groep ondersteunende medeburgers hun gedurende lange tijd gruwelijk seksueel misbruikte dochters Demi en Nirvana van den Brink ophalen uit het zogenaamde"Wilmahuis'', Hazewater 20 te Zoetermeer, om hen zo veilig naar hun ouderlijke huis in Schoorl te kunnen laten terugkeren.'

Niet echt in het leger gezeten, die Laméris. Barracuda neemt aan dat de geallieerden de invasie van het Normandische bruggenhoofd ook vooraf niet hebben gecommuniceerd aan de vijand. Kennelijk realiseerde Frides zijn fout een paar dagen later, of viel de uit de dikke duim gezogen 'grote groep ondersteunende medeburgers' niet bij elkaar te trommelen, want nu wordt het een 'vreedzame actie rond het Wilmahuis, geïnspireerd door de Occupy Movement'. Ruim op tijd voor het Wilmahuis om de politie te waarschuwen, voor het geval de vuurwapen- en steekgevaarlijke Ben weer rare dingen gaat doen.

O ja, en Frides ('Sr Alumnus Theologie Rijksuniversiteit Groningen') hoopt ook nog op de nodige persaandacht. 'Een actie die een einde zal maken aan een groot schandaal dat in Nederland en het buitenland zeker de nodige commotie zal veroorzaken.'

Nou, ik dacht het niet, Frides. Want de pers kan ook googelen. En overal lezen dat Ben - maakt meer kapot dan goed voor je is - de hele santenkraam bij elkaar heeft gelogen om zijn 'afgepakte kinderen' terug te krijgen.

Huishoudelijk: Barracuda slaat een paar dagen over.

14 opmerkingen:

 1. Overigens ook amusant om te zien dat in de ietwat vergelijkbare zaak van Micha Kat's Victoria in ierland, de ombudsman het bijltje er blijkbaar bij neer gooit omdat Victoria geen schriftelijke verklaring wil geven, niet haar bestanden wil overdragen en ook geen personeel van de ombudsman wil ontvangen.... Jaja zoveelste fail van Micha :-D

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Die 'militaire oefening' waar vanPuffelen aka myrabladibla gisteren bijkans gelijk weer over uit haar gerda ging, was natuurlijk een generale repetitie om Zoetermeer morgen te ontzetten.
  Want waar BvdB (je moet er hele lappen repeterende teksten voor doorworstelen maar het is echt allemaal te vinden op Ben's schreeuwbook stekkie) voorheen nog slechts koketteerde met zijn Britse criminele 'vrinden' blijkt hij zijn 'vrindenkring' intussen te hebben uitgebreid met Turkse en Algerijnse gabbers en kan hij dankzij connecties in het Vreemdelingenlegioen inmiddels zelfs beschikken over een Frans paspoort...

  Maar Ben gaat morgen geen overlast veroorzaken hoor. En predikant Frides-ik-ben-niet-geflipt-maar-lijdt-aan-stralingsziekte-Lameris gaat voor in gebed.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Intussen heeft Dankbaar een 'youtuber' van Kat met Jan Vlug op zijn eigen webstekje overgenomen.
  Dankbaar moet niets van Kat hebben behalve als hij er zijn voordeel mee denkt te kunnen doen.
  En aan het eind van dit item laat Dankbaar zich wel erg hilarisch en opzichtig in zijn kaarten kijken:

  "Ziet u dat Vuyk en De Vries gewoon durven op te schrijven dat Bauke Vaatstra zijn nieuwe huis naar eigen smaak “schoon en netjes” inricht? Met andere woorden: Maaike had geen smaak en haar huis was een zwijnenstal!
  Welnu, ik ben zelf bij Maaike thuis geweest en kan u verzekeren dat het zeer netjes en proper is. Dit zijn de misselijkmakende suggestieve propagandatechnieken van deze heren. Maar Maaike’s en mijn mijn wraak komt nog wel met de uitgave van “Het verboden dagboek van Maaike Vaatstra” waarin deze leugenachtige verraders met de grond gelijk gemaakt worden.


  Lutser!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Vlug legt in dat gesprek helder en beleefd uit hoe hij de zaak aanpakte ern waarom En passant toont hij aan wat het verschil is tussen een intelligente en wellevende advocaat en een omhoog gevallen stuk onbenul. Erg grappig vond ik Kats veronwaardiging dat Vlug niet wilde zeggen wie de contra-expertise deed. "Ik wil hem jou niet op z'n dak sturen." Als Micha een beetje kon nadenken zou hij zich realiseren hoe hij constant in zijn eigen voet schiet.

   Verwijderen
  2. Dat is toch standaard zo in bepaalde groeperingen? Er word net zo lang iets verafschuwd totdat datgene wat ze haten iets schrijft wat ze uitkomt. Neem nu de reguliere media. Hoe vaak zijn die niet al gebruikt?

   Verwijderen
 4. Oeps. Tot zover de plannen voor een 'langdurige 24/7 occupy actie'.

  De gemeente Zoetermeer heeft BvdB namelijk laten weten dat er morgen weliswaar gedemonstreerd mag worden maar dan uitsluitend van 12.00 tot 19.00 uur.

  Zou BvdB nu zijn Engelse, Turkse, Algerijnse 'vrinden' en het Vreemdelingenlegioen rekruteren en Frides van voorganger in gebed tot Veldmaarschalk promoveren?

  Het volgende 'dreigement' staat namelijk alweer online:
  Dhr Jansen zal spoedig te weten komen dat wij ook een zwarte circuit protest actie achter de hand hebben ,die wij 24 uur per dag ter beschikking hebben !!!

  Altijd handig. De volgende 'verrassingsactie' ook alvast aankondigen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wanneer komt Ben's "team van hackers" nou in actie? waar blijven al die engelse criminelen die hij zou kennen en die wel even "orde op zaken" komen stellen? Hoe machtelozer hij zich voelt, hoe erger de kaasverhaaltjes worden.

   Verwijderen
  2. Maar Ben zet dus nog steeds de foto's en namen van hulpverleners die nota bene zijn kinderen verder helpen online. Wanneer wordt die engerd nou eens uit de samenleving gehaald?

   Verwijderen
 5. Ik begrijp niet goed waarom deze mensen die zo in een kwaad daglicht worden gesteld door Ben hem niet laten aanpakken?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Niet in het belang van de kinderen, die je natuurlijk niet moet verscheuren tussen hun natuurlijke ouders en feitelijke opvoeders. Dat Ben ze in de vuurlijn gooit betekent natuurlijk niet dat zijn spelletje meegespeeld wordt.

   Verwijderen
 6. Wanneer je goed had opgelet had je kunnen zien dat Ben een tattoo draagt van het Vreemdelingenlegioen. Al zegt dat natuurlijk uiteindelijk niets, mag je er toch vanuit gaan dat hij die niet zomaar heeft laten plaatsen.

  Ik heb nooit, en zal ook nooit, een greintje sympathie kunnen opbrengen voor de manier waarop de dochters van Ben door zijn gedrag, en dat van zijn zogenaamde supporters zoals Arend Zeevat, Micha Kat, en die idioot Frides, worden uitgebuit en publiekelijk worden beschadigd.

  Waar ik wel sympathie voor heb is de tomeloze energie die Ben heeft om zijn dochters terug te halen. Dat is een Legionnaire waardig.

  Probleem is natuurlijk dat de problemen Ben boven zijn hoofd zijn gegroeid, en dat het hem ontbreekt aan leiding. Ben is inmiddels ziek. Psychotisch ziek.

  Maar dat maakt zijn intentie niet minder integer. Integendeel, met een lam hoofd sleept hij zichzelf nog steeds voort. Zijn missie? Zijn dochters terug.

  Helaas voor Ben staan de mensen die hem werkelijk virtueel kunnen steunen hem openlijk uit te lachen, en verklaren hem voor gek, terwijl de mensen die hem willen helpen behoren tot de wat minder bedeelde groep uit de onderkant van de samenleving.

  Ben zal zich moeten beseffen dat zijn tijd er even op zit. Dat hij even met verlof moet. Dat de missie voor hem nu voorbij is. Dat hij even op de plaats rust moet.

  Als hij dat doet, en dat doet in een 'rusthuis', dan zal hij nog genieten van zijn dochters.

  Maar dan moeten die walgelijke parasieten die nu van hem eten - Arend Zeevat e.a. - wel even mijlenver van hem vandaan blijven.

  Shalom Ben!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh, en nog ter aanvulling.

   Dat hele gedoe dat Ben nu denkt dat allerlei Mind Controlled whatever wizards in de levens van zijn dochters zijn ingetreden ligt in de basis bij Arend Zeevat en consorten.

   Arend Zeevat en zijn mafkezen hebben via de radio programma's en Argusoog publicatie's deze man dit pad van Springmeier e.a opgeduwd van kwaad naar erger.

   Wat mij betreft is het dus een zegen dat Arend Zeevat compleet uit de psychiatrische dienstverlening is geschrapt. Wat een gevaarlijk incompetente idioot is dat gebleken.

   Verwijderen
  2. Zijn gedrag en uitlatingen bieden alle grond voor een "gedwongen opname". ...dus ik snap echt niet waarom er al niet is ingegrepen. Dat zou echt voor ALLE partijen beter zijn. R.U.S.T. !

   Tjek bijvoorbeeld de uitzending van Zembla van gisteren over vechtscheidingen. De kids zijn i.i.g. getekend voor 't leven.

   Verwijderen
 7. En wat is dit dan??
  http://nirvana-en-demi-van-den-brink.webnode.nl/news/door-sarah-morton-geschreven-hoe-wreed-is-deze-ongekende-horror-/

  BeantwoordenVerwijderen