vrijdag 11 oktober 2013

Horrorhuis

Hoe is de bevrijding burgerwacht bij het horrorhuis Wilmahuis te Zoetermeer eigenlijk verlopen? Niet erg volgens plan. De 'grote groep ondersteunende medeburgers' bleek donderdag een magere twintig watergeuzen sterk, althans volgens opgaven van Robin Hood alias Ben van de B. zelf, waarbij onduidelijk is of de toekijkende politie is meegerekend. De gewaarschuwde pers (SBS en RTV West) belde natuurlijk niet meer terug, die kan ook googelen, en zelfs de Sonja Barend van de alternatieve media Myra - die je normaal echt alles kunt wijsmaken - had dit keer zo haar twijfels.

En dat terwijl Ben op zijn Facebook-pagina dagenlang had lopen stoken, met foto's van de onneembare muren van Wilmahuis en van de mannelijke voogd van zijn twee kinderen met grote letters PEDO daaronder (waarom is dat Facebook-account eigenlijk nog in de lucht?).

Want oorspronkelijk was het gewoon de bedoeling dat Ben met wat handlangers zijn kinderen uit het huis zou sleuren, iets dat zijn trouwe schoothond Frides Laméris hem vermoedelijk nog net uit het hoofd heeft kunnen praten. Die stelde nog wel een luchtaanval met yogisch vliegen voor, maar dat is het ook niet geworden.

Dus wat nu? De zuinig levende Frides kan moeilijk iedere week een treinkaartje bij het Kruidvad in Zuid-Laren kopen voor een potje transmeditatie via de verrekijker. Daarom stelt Barracuda een permanent verblijf voor met Ocuppy-koepeltentje, warme kruik en snurkdemper in het Zoetermeerse Hazewater. Bij het Wilmahuis zijn ze gastvrij genoeg om de beide heren tot nu toe dan even binnen te laten voor de plaspauzes. 

10 opmerkingen:

 1. Hoe onsterfelijk belachelijk kun je jezelf maken?
  "Mijn naam is Myra, mag ik u wat vragen stellen…van de radio..."

  Fail.
  Myra is niet van de 'radio'. Myrabladibla is slechts de zoveelste tot op het bot gefrustreerde idioot die i.p.v. een blogje vol te kalken met baarlijke nonsens dit doet met oeverloze geluidsfragmentjes met geraaskal.
  Wat mij betreft wordt de uitkering van dit onaangename sujet meteen stopgezet totdat ze zich eens nuttig maakt in deze maatschappij. En afhankelijk van de client tevredenheid stellen we dan de hoogte van een passende vergoeding wel vast.
  Dit geldt overigens ook voor de overige beroepsuitkeringstrekkers die steevast bij dit soort zin- en kansloze -in mijn ogen zelfs onrechtmatige- acties betrokken zijn dan wel daarbij komen opdraven om maar wat doelloos rond te hangen.

  En het is ronduit belachelijk hoe lang BvdB hier al ongestraft mee wegkomt. Laten we er maar van uitgaan dat er aan een waterdicht en lijvig dossier rond BvdB wordt gewerkt op grond waarvan hij langdurig uit onze samenleving kan worden verwijderd en onder een uitgebreide psychiatrische behandeling zal worden gesteld.
  Die zwakbegaafde crimineel zit volkomen opgesloten in zijn eigen '007' fabeltjes die zijn geëscaleerd tot één grote fantastische waanvoorstelling. Op Donald Duck niveau. Dat dan weer wel.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Er ligt al een vonnis uit februari 2013 waar Ben voor een aantal maanden gevangenisstraf is opgelegd. Daar heeft hij hoger beroep tegen aangetekend, maar weg is dat in zijn geheel niet.

   Dus aan dat dikke dossier over Ben van den Brink wordt zonder twijfel hard gewerkt.

   Hopelijk vindt Ben dus via die weg hulp en rust, en wordt hij verlost van die parasieten die nu om dat gezin zwermen.

   Verwijderen
 2. Ben is rijp voor een gedwongen opname, zoals ik al aangaf in het vorige topic.
  Een gevaar voor zichzelf en anderen gezien zijn uitlatingen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Waar ligt de grens precies, dat je ook gezien wordt als een gevaar voor de samenleving? Kan hij dreigen wat hij wil, of moet hij eerst ook gevolg geven aan zij dreigementen? Ben wordt wel steeds agressiever. Moet er echt gewacht worden tot dat gaat exploderen?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Whahahaha, gaan die Kat en Dankbaar weer met elkaar praten. Iedere keer hetzelfde patroon: de schelden elkaar voor rot, maar omdat dezelfde gekte delen hebben ze niemand anders om op terug te vallen.

  http://www.boublog.nl/2013/10/11/wim-dankbaar-spreekt-met-micha-kat/

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Het reactiegedeelte van dit onderwerp is interessant. En niet alleen wegens dijenkletsers als "Goedemorgen. Beste Sorèl, mag ik je er aan herinneren dat Marianne mèt Stephanie om half één bij de lekke fietsen van Spencer en Wietze stonden?" Ene Julien Sorel legt geduldig en beleefd uit wat er niet deugt aan de benadering van de zaak Vaatstra door Dankbaar, Kat, Bou en dezulken. Maar hij mag daar niet mee doorgaan: "Beste Julien, Met jouw negatieve omschrijving van Micha Kat moet je niet op BOUblog aankomen, maar bij Kat. Je weet de weg naar zijn website. Hier ben je niet meer welkom, wegens laster en smaad!!! :-( Je mag nog wel meelezen, maar je reacties zijn niet langer welkom."

  Niet langer welkom wegens een negatieve omschrijving van Micha Kat! Mijn ironiemeter schoot zo ver uit dat hij in de reparatie moet.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. (Dat had dus onder de reactie van john gemoeten. P'don.)

   Verwijderen
  2. Merkwaardig, hoe die lui zich daar weer vastklampen aan zogenaamde feiten:

   'Beste Sorèl, mag ik je er aan herinneren dat Marianne mèt Stephanie om half één bij de lekke fietsen van Spencer en Wietze stonden? Enkele minuten later stopte een wagen, een luide gil klonk door de nacht en op dat moment werd Marianne ontvoerd. Ooggetuige is vanzelf Stephanie. Maar die zwijgt als het graf.
   Om half één fietste Verrie (Ferrie?) en zijn toenmalige vriendin op de Swadde en zagen Spencer en Wietze zònder Marianne. Half één? en Jasper Stering beweerd tegen tweeën pas van huis te zijn gegaan!
   Hoe kan hij dan midden in de nacht Marianne hebben vermoord?'

   Het is toch wel erg ongeloofwaardig dat deze getuigen a. weten dat deze fietsen van Spencer en Wietze waren. b. Dat het precies half een was. Beide omstandigheden waren in die nacht totaal niet belangrijk en het lijkt me niet het soort informatie dat je je jaren later nog eens herinnert.

   Verwijderen