zaterdag 5 oktober 2013

The Illuminati: The 2013 Fall Television Season Premiere Conspiracy

5 opmerkingen:

 1. Ik 'vrees' dat de patjepeeërs die vanachter hun schermpjes (zo je dus wil: 'The Killuminati') de mensheid in zijn algemeenheid steeds meer als een er van tussen genomen lustobject ranzig pervers liggen te bespieken, zeer zeker en goed gedocumenteerd zich er van bewust zijn met welk een illegaliteiten zij al veel te lang dan wel ongestraft bezig blijken te desfunctioneren. (2e comment!) Een geïnfiltreerde werknemer van mijn verzetsgroep weet ons iig al te vermelden dat met soortgelijke fetishes er in ALLE overheidsgebouwen (met name in gerechtshoven en politiebureaus!) via peepeyes van onder de tafels en binnen wc gelegenheden, sinds ze ons met hun synthetische valseflag terreur in een bepaalde modus hebben weten te verneuken, met dit soort van perfide jodenstreken wordt geregeert!!! En dan blijft deze clown ons nog tot aan zijn pensioen telkens maar weer met zijn zelfde niets meer (nooit ook maar gedaan trouwens...) voorstellende trekpop lastig vallen door zich als een infowhore a-la AJ publiekelijk tot aan het lachwekkende toe te moeten verhangen? Need i say more?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Zondagspreek... En bovendien begin ik door te krijgen dat het kruipende gedierte hier op deze kloot al meer wortel heeft geschoten dan ik dacht! Want ook ZIJ blijkt er een van lucifus zu sein?! In wat voor een hellenbende zijn wij dankszij o.a dit geteisem (dat dus zowel met Hagemann als de Vries zijn pegels binnenharkt!) met zijn allen toch terecht gekomen jahverdommenogaantoe!!! Of anders gezegd: WTFG!!!

   Verwijderen
 2. Daar ik overigens eveneens vermoed dat Micha van meerdere walletjes zoals het zijn soort betaamt blijkt te kanen (gelijk sommige van zijn tribegenoten ook hier hun werk naar behoren blijken te 'moeten' doen), zal ik DIT RAPPORT als een op dit moment binnen de 'alternatieve' media wereldwijd uit te rollen agenda tegelijkertijd door pasen...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Als ik jouw overloze herhalingen van linkjes volg moet ik altijd denken aan dit principe wanneer ik me probeer voor te stellen hoe dat brein van je werkt @Donald Adamas.

   En aan zelfgebrouwen bier....

   Verwijderen
 3. Ik heb het iets meer dan twee minuten volgehouden om naar die onzin te kijken, een hele prestatie al zeg ik het zelf.

  BeantwoordenVerwijderen