maandag 7 oktober 2013

BigFoot

Vergeet de shutdown, er zijn belangrijkere zaken te bespreken. Want BigFoot bestaat! Eindelijk!  Er zijn nieuwe videobeelden en er zijn DNA-monsters van de veronderstelde primaatsoort die net als de mens rechtop zou lopen. Dat alles dank zij twee onderzoeksgroepen genaamd Sasquatch Genome Project en het Erickson Project. Is binnenkort allemaal te zien in een retespannende docu.

Opwekkend nieuws, aangezien nog steeds vreemdgevormde boomstammen voor de 2,5 meter hoge mensaap worden aangezien. En haar in prikkeldraad bij nader onderzoek altijd weer van beren, rendieren of andere bekende dieren blijkt te zijn.

Volgens nieuw DNA onderzoek zou BigFoot genetisch verwant zijn aan de mens en een kleine 13.000 jaar geleden een rechter- of linkerpad zijn ingeslagen. Er zouden 111 monsters zijn onderzocht.

De groep claimt peer reviewed onderzoek te hebben verricht, maar heeft haar bevindingen helaas nergens gepubliceerd. Sterker nog: de DNA monsters zouden naar diverse universiteiten zijn gestuurd, waaronder de NYU, maar die weet van niks. Todd R. Disotell, hoogleraar aan het Department of Anthropology van New York University, heeft het hele 'onderzoek' al naar de prullenmand verwezen. Hij spreekt van 'junk science'. Maar de onderzoekers zeggen dat de wetenschap 'zich geen raad weet met het fenomeen'.

Barracuda wel wil nu wel eens weten welke verklaring er nu eigenlijk is voor de weinige sightings. Want echt succesvol in het voortplanten lijkt BigFoot niet. En toch reist de schuchtere BigFoot heel wat af.11 opmerkingen:

 1. Martin Vrijland heeft weer een uitglijertje gemaakt: zag een nep Twitter account van Rutte aan voor echt.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, onze kritische denker moest daar door een ander op worden gewezen.

   Verwijderen
  2. Wat ik wel apart vind is dat hij het rectificeert, maar het artikel toch laat staan terwijl er geen enkele bodem meer onder zijn verhaal ligt.

   Verwijderen
  3. Dat zal nog niet tot hem zijn doorgedrongen. Of het maakt hem niet uit. Zijn verhaaltjes hebben sowieso niet zoveel bodem, je zou het bijna consequent kunnen noemen.

   Verwijderen
  4. @Jeroen, niet zo vreemd, dat of helemaal afgaan.

   Verwijderen
 2. Ik was van mening dat 'Big Foot' een alien van een verre planeet was, die hier voor de bosbessen komt!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Koekoek hahaha:

  "Ik heb er schoon genoeg van en zit er behoorLIJK doorheen. Ik neem een paar dagen rust en zal Vrijdag a.s een judaskus afscheid ondernemen..."

  BRON

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Als je BTW van sasquatch en zijn pooierbak aan je werknemers vanuit meerdere profielen dan wel perspectieven DE te ondernemen strategie kan verduidelijken dmv bewegend beeld, dan dien je je daar weldegelijk met de verantwoordelijkheid en plicht dat bij dit soort ZAAKJES hoort naar te gedragen...

   Verwijderen
 4. Wie enigsins wil ervaren via welk niveau van werkneemsters ik mijn vijanden van hun dna-profielen e.a lichamseigen stoffen met veel sucses tracht af te leggen dan wel rippen, kan van af nu gewoon op mijn profiel klikken om zich van deze informatie te kunnen voldoen. En voor wie dat zelfs nog te beroerd uitpakt is HIER nog eens het betere recherchewerk vanaf een bereikbaardere stek spic & spam te bewonderen..

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Op BIG✤FOOT leven kan alleen als je het op deze uiterst gedurfd/intelligente wijze aanpakt. Hetgeen er dus door deze slimmerik wordt gesteld klopt weldegelijk want voor een iets langere tijd die ook ik onterecht in gijzeling zat kon ik met de gepaste maatregelen enige jaren terug zomaar en opeens 800.579,- duuro's schoon aan de haak op mijn persoonlijke conto daar ergens in Latijns Amerika bijschrijven! Hetgeen ik uiteraard direct in een lap grond en de daarop behorende kersverse tomaten en dergelijke heb verzilverd...

  BeantwoordenVerwijderen