maandag 21 oktober 2013

Goed fout

Barracuda stapt in het vervolg met heel andere ogen de Media Markt binnen. 'Media Markt opgebouwd met SS-geld', las hij een dezer dagen in de Stortplaats van Anarchiel en verdomd als het niet waar is: het komt uit de main stream media ook nog. Nu zijn ze bij Anarchiel altijd dol op het leggen van vage associaties, vooral onder invloed van heel veel dampende hennep, dus verbaast het Barracuda geenszins dat de slimmerds weer eens een stukje hebben opgediept uit....2006.

Menten-jager Hans Knoop vertelde destijds aan de Vlaamse krant De Morgen dat de Media Markt is opgericht met SS-geld. Eigenaar en oprichter van de winkelketen Otto Beisheim zou tijdens de Tweede Wereldoorlog officier van de Duitse SS-troepen geweest zijn, waar hij geld moest doorsluizen naar geheime Zwitserse rekeningen. Beisheim zag de bui echter hangen, trok zich tijdig terug als officier en deed zich voor als eenvoudig soldaat om zo vervolging na de oorlog te voorkomen, aldus Knoop. Zijn zakenimperium bouwde hij later uit met het geld van die geheime Zwitserse rekeningen.

Maar helaas: De Media Markt werd helemaal niet met SS geld opgebouwd. Simpelweg omdat Beisheim helemaal niet de oprichter is van de Media Markt, dat waren vier andere Duitse ondernemers die in de Tweede Wereldoorlog nog niet eens geboren waren, en evenmin stond hij aan wieg van de huidige eigenaar Media-Saturn Holding. Beisheim is wel de oprichter van Metro AG, die voor 18,5 procent mede-eigenaar was van Metro, en op zijn beurt grootaandeelhouder van Media Markt. Kortom: de Media Markt is er weer eens met de haren bijgesleept.

Nog een paar nuances. De Volkskrant meldde destijds dat Knoop geen harde bewijzen aandroeg voor de Zwitserse nazi-rekeningen van Beisheim. En hij verklaarde niet hoe een Duitse jongen die in 1940 achttien jaar oud was in de positie kwam dat hij omvangrijke geldbedragen kon wegsluizen naar Zwitserland. Ook het bestaan van de rekeningen zelf heeft Knoop nooit aangetoond. Al met al bleef het schandaal dan ook niet echt beklijven.

30 opmerkingen:

 1. ... Een site die gerund wordt door 'vrijwilligers',... de één zweeft nog hoger dan de ander. Er zijn zelfs lieden die op anarchiel die over poep dichten en daar dan applaus voor denken te ontvangen, dat doet Ko Kaboord..., lol! Of wat te denken van al die anonieme reageerders die allemaal 'waarheid' zeggen te spreken en allemaal angstig weggekropen achter hun nickname's wel anderen betichten van het niet open en transparant zijn... Of de geldwolven die met veel te mooie woorden 'shit' verkopen zoals 'Equi'..., ach het is eigenlijk best wel aandoenlijk die zogenaamde anarchisten... haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. "Nu zijn ze bij Anarchiel altijd dol op het leggen van vage associaties, vooral onder invloed van heel veel dampende hennep,..."

  Wist je trouwens al dat Anarchofiel je vanwege o.a dit soort stekende stukjes al langere tijd uit zijn linklijst heeft gegooid? Dat 'anarchistische' van die watjes loopt dus voorlopig nog wel even los, want je stond bij de B tot voor kort(?) altijd als eerste gelinkt!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. OT: Micha gebruikte het woord "pedograaf" weer. Dat kost hem toch duizend euro per keer? Ik hoop wel de de TMG daar bovenop zit.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat is Micha's stijl. Zich een poosje neerleggen bij een gerechtelijke uitspraak om die dan wat later geniepig en pesterig weer aan zijn laars te lappen. Ik kan me verscheidene gevallen herinneren, b.v. een lasterlijke uitspraak over een politicus en een "trendwatcher" die hij na verloop van tijd glashard herhaalde. Hij is al zijn leven lang in opstand tegen het ouderlijk gezag, moet je bedenken. Een onbedwingbare behoefte om stout te zijn.

   Verwijderen
  2. Yupz.. oppositionele stoornis.

   Verwijderen
  3. Ook goed fout hoe Kat weer aan het stalken is.

   Eigenlijk vat Kat met deze 'acties' zijn eigen marginale en deprimerende bestaan samen.
   Zinloos. Vervelend. Heilloos en van geen enkele toegevoegde waarde.

   Verwijderen
  4. Triest ook de triomfantelijke toon van zijn stukjes, terwijl hij alleen maar afgeserveerd wordt. Hij heeft nog niet eens door dat hij volledig buitenspel staat en dat geen normaal mens hem meer te woord wil staan.

   Doei Micha. Klik. tuut tuut tuut tuut.

   Verwijderen
  5. Tja, Micha's eigen 'endgame' is onomkeerbaar, en zijn armzalig brein kan het nog niet bevatten. Schaduwkantje is dat het, zolang niemand hem echt een keer de oren wast, nog wel een aardig tijdje door kan zieken.

   Verwijderen
 4. Ik gis nooit maar speur slechts. Bovendien is DIT volgens mijn bronnen moderator...

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Door Eheu op 13-04-2013 om 07:37 | #134458 - quote dit commentaar

  Naar ik heb vernomen cq naar verluid is ‘degene’ achter dat guppie een sujet namens ‘Ron Fouchier’. Voor wie Frans kent (zelfs zonder dat Frans hém kent) is dat een ‘interessante naam’, eentje waar je in Frankrijk of Franstalige gebieden t niet zo makkelijk mee weg komt casu quo je achter kunt ‘verschuilen’.
  Groetekens
  ‘Ach!’

  Ik denk dat onze vriend Eheu er eerst nog maar eens flink wat flessen alcohol doorheen moet jagen om de juiste naam te raden.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Nu begrijp ik pas wat je met het 'verdampen' van al die jonko's bedoelt! Volgens mij heeft de blogger dezes dan ook meer verstand van cannabis dan hij zo op het eerste gezicht doet vermoeden. Toch?

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Martin Vrijland heeft eindelijk een fan: Petje Pitamientje (14).

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Stelletje idioten. Op nujij is het fema-complot ook opeens weer hot

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Off topic: Demmink eist 100.000 euro schadevergoeding van het Algemeen Dagblad. Heel goed. Dat zal Koen Voskuil c.s. aansporen om nu eens met echte bewijzen te komen. Als Demmink na 1986 niet in Turkije is geweest, zal dat lastig worden.
  Ondertussen heb ik weinig waardering voor Voskuils onderzoek naar beweerde prostitutiecontacten begin jaren '80 in Den Haag. De "zaak" Demmink is immers een "zaak" geworden door andere, hardnekkig herhaalde beschuldigingen. Het is alsof je Lezer jarenlang beschuldigt van een gewelddadige bankoverval en, wanneer je dat niet hard kunt maken, opeens gaat uitzoeken of Lezer misschien ooit in de buurtsuper een rolletje drop heeft gestolen. Zoiets lijkt meer op een jacht dan op een onderzoek. Het zou wel zo zuiver zijn als men zich beperkte tot de oorspronkelijke geruchten en beschuldigingen, zoals samengevat door Harry Lensink in Vrij Nederland van 29 september 2012.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Exact. Onze rechtsstaat is niet bedoeld voor self fulfilling prophecies en het is een verkeerd signaal om iemand als beloning voor een jarenlange hetze maar te gaan vervolgen, terwijl daar geen enkele aanleiding toe is.

   Verwijderen
  2. 100.000 euro voor het AD. Je moet er dan maar niet aan denken wat voor een tsunami Knijff aan het opbouwen is voor Micha Kat.

   Verwijderen
 10. OT
  Zo snel gaat dat trouwens bij BvdB

  Het ene moment ben je nog de betrouwbare en eerlijke ex-rechter die gewichtig in de strijd wordt gegooid in je kruistocht tegen hersenschimmen en het volgende moment zit je in een complot om Ben op te laten draaien voor een moord die nog gepleegd gaat worden.
  Bedoelde ex-rechter zal wel geen aanknopingspunten hebben gevonden in de 'bewijsstukken' die Ben beweert in zijn bezit te hebben en prompt roeptoetert Ben dat hij nog maar hooguit 30% van 'het bewijs' heeft vrijgegeven.

  Wat is die kerel toch een domme fantast en infantiele malloot.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. "Dit symbool wordt "DE ZWARTE ZON" genoemd en stelt een zonrad opgebouwd uit twaalf runen voor, dat tegelijk een twaalfarmig HAKENKRUIS vormt. Dit was het teken dat Himmlers huisocculist van het THULEGENOOTSCHAP overnam en op het SS-hoofdkantoor in Wewelsburg liet aanbrengen. Vandaag vindt men het terug bij vele NEO-NAZI organisaties ! Historisch komt het uit Indië zoals hieronder uitgelegd : TIBET, INDIA EN PERZIË waren volgens de theosofische leer de bakermat van het Arische ras, met als absolute centra twee verborgen plekken in de Himalaya, alwaar een topkaste van Arische priesters waken over geheime krachtbronnen.. Agartha en Shambalha, zoals deze locaties werden aangeduid, zijn aan elkaar tegengestelde bronnen van enorm telepathisch vermogen, direct gelieerd aan mysterieuze buitenaardse intelligenties.

  Agartha was het epicentrum van het Goede, de Harmonie, van Vrede en het zoeken naar de opperste kennis. Het symbool van Agartha was het "Wiel van de Gouden Zon", het rechtsdraaiende hakenkruis (in het sanskriet : swastika) waarvan de vier armen naar links wijzen, zodat het kruis denkbeeldig meedraait met de rotatie van de aarde. Shambalha had als symbool het linksdraaiende hakenkruis, het "Wiel van de Zwarte Zon", waarvan de armen naar rechts wijzen en dat dus tegen de rotatie van de planeten indraait. Shambalha stond voor de "Weg van de Krijger", het verzet van de mens tegen de natuur, de wil om te heersen over de elementen, energie opwekkend die ofwel leidt tot totale oppermacht ofwel tot totale destructie."
  BRON

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Brekend DekaMarkt vertegenwoordiger betrapt:

   "Wij hebben die reacties afgelopen middag zelf nog onder ogen gehad maar er was absoluut geen sprake van beledigingen of scheldpartijen maar er was louter sprake van een stevige maar fatsoenlijke discussie. Omdat de pro Demmink reageerders kennelijk tegen het zere been van de door en door verrotte NUjij redactie trapten, werd er weer ingegrepen. Kroelie en de Keizerin zijn ongetwijfeld zwaar gefrustreerde elementen die de hele dag dwarsliggen omdat alles wat ze in hun leven aanpakken, bij voorbaat mislukt." BRON

   Ps; Ik vermoed weldegelijk wie deze 2 jidf netanyahoer adepten zijn. Dat dit soort van hunnen met de hun welbekende bloeddorstigheid zelfs op nujij nog aan hun zielloze bestaan een betekenis denken moeten geven, verteld mij eigenlijk meer dan ik wilde weten over dit klaplopende landloperschap. Met wat voor een ziek uitgepoeptenen wordt je blog tegenwoordig nog geplaagd moderator! Ga mij voorlopig maar met beter gezelschap vermaken zeg. Het ga je goed en mijn alles bepalende stem heb je al binnen hahaha...

   Verwijderen
  2. Ik ben die Kroelie dus niet hè. Reaguur helegaar niet op nujij.

   Verwijderen
  3. Ok, nog een klein slaapmutsje dan;

   Vroeg mij toch wel af wie deze altijd met vriendelijke groetjes afsluitende fraulein was. Wist dus wel dat KLOL en aanhang daar een tijdje geleden congresseerden, maar wil hierbij vooralsnog mijn complimenten aan haar zo op het eerste gezicht op orde zijnde zaakjes meegeven.

   Verwijderen
  4. Nog even over de bizarre beschuldiging dat ik "kroelie" op NuJij zou zijn, waar papi hierboven mee kwam aanzetten

   Mijn profiel daar is pennywise_the_clown, niet 'kroelie". Eigenlijk dump ik er alleen linkjes naartoe als ik een blogstukje schreef en die wil 'seeden' op sociale nieuwssites. Zoals je ziet heeft zelfs dan nujij niet mijn prioriteit. De discussies daar vind ik niet interessant, op de Telegraafsite zie je me ook niet reaguren.

   Echt, als ik niet op de bekende plekken reageer, ben ik vooral op Gawker actief waar het me eerder te doen is om de creativiteit en de humor van de reactie, of op de Huffingtonpost, waar ik er genoegen in schep redneck teapartiers te trollen.

   Let's not be taken in by these crazy people

   Verwijderen
  5. @papi

   En Vril dan? Volgens mij had die nog meer invloed op "die schwarze Sonne". Overigens wordt die occulte SS traditie voortgezet door "the Order of the Trapezoid", een suborde van "The Temple of Seth" van Michael Aquino, een soort intellectualistische afsplitsing van de satanskerk.

   Echt wat voor jou, papi.

   Verwijderen
  6. OK, ik geef het toe. Ik ben 'Keizerin' denk ik..

   Verwijderen
 12. @Ziva

  Je bedoelt keizerin van het Aldebaraanse zonnestelsel, of de mediamieke Sigrun?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. ;-) Je weet toch dat mijn voornaam begint met een S, Na 150 jaar vond ik dat ik wel 3 letters mocht veranderen.

   Verwijderen
 13. Ach; jij als gevolg van je gebruinde ellebogenwerk al vanaf je preëmbrio-anale misvormde bestaan in de darmenstelsels van je mede collegae rond parasiterende en onderwijl minstens je eigen zoontje dan wel zeker andermans gojim kinderen misbruikende onderkruipsel. Ga toch...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. BTW;

   Op de foto in het laatste PDF-linkje zie je achter pedo-mink een porseleinen KAT(!) naast zijn pc op zijn bureau staan. Toeval? Welnee! Het is 'gewoon' een gojimmennende pingpongspel dat deze 2 bij hun smerig en mensenmennende zaakjes gechanteerde trekpoppen met ons allen als toegesnelde ramptoeristen zowel voor als achter de schermen, op straffe van ontmaskering, schaamteloos pervers behoren op te voeren! Ik loof hierbij dan ook alvast een tonnetje of wat uit aan degene die mij een foto van kat die in het bubbelbad van een of andere resort letterlijk(!) van meerdere walletjes vretende met zijn 'counterpart' zich ligt te bescheuren.

   Verwijderen