donderdag 31 oktober 2013

Lopende zaken

Loket lopende zaken, oftewel losse eindjes. Sneller dan Barracuda had voorspeld, is Louis Bontes uit de PVV geknikkerd. Kritiek is prima, dat kan bij PVV iedere dag. Maar via de pers ruzie zoeken en met messen gooien, kunnen we niet waarderen, aldus Geurt na de fractievergadering tegenover BNR Nieuwsradio.

Bontes blijft als eenmansfractie in de Kamer. Het wachten is nu op de volgende voorspelling van Barracuda: een nieuwe partij met Hero Brinkman. PVV light en democratisch. Het lijkt overigens de achterban al geen klap meer te interesseren. Van Filantropius tot de Vrije Chroniqueurs, de hele affaire wordt doodgezwegen.

De Pilaarheilige is eindelijk wakker geschrokken nadat hij door zelfverklaard pedojager Ben van den B. werd gedumpt als woordvoerder en vertouwensman. 'Goede lezers op het internet zullen inmiddels opgemerkt hebben dat mijn persoon beland is in een onvervalste complottheorie van Ben van den Brink, wiens vertrouwenspersoon ik tot voor kort was', aldus Frides Laméris te Zuid Laren, die soms een beetje traag van begrip is. Frides verbaast zich' hoe ver een ongezond wantrouwenbewustzijn' kan gaan. 'Als iemand mij herhaaldelijk‘in de zeik wil zetten omdat hij een eigen tekortkoming niet onder ogen wil zien, dan houdt het voor mij (even) op totdat excuses worden aangeboden.'

Ziet Barracuda niet meer gebeuren. Ben maakt zich nog steeds boos over de 'focking hoeren en bitches' die Frides op hem heeft afgestuurd. Bedoeld wordt de agogen die Ben kennelijk tot bedaren moesten brengen.

Heeft Frides nu dan eindelijk zijn lesje geleerd? Nope, het kwartje wil nog steeds niet vallen. 'Als researcher satanisch ritueel misbruik kwalificeer ik Ben als outstanding. Wat hij heeft ontdekt is zo gruwelijk en kundig in kaart gebracht dat het de wereld zal doen schudden als het de mainstreampers gaat halen. Voor deze research verdient hij m.i. dan ook zonder meer een standbeeld'.

Welke research? Toch niet die belastende mails die op het moment suprême zomaar van de harde schijf werden gewist dan wel op andere wijze spoorloos verdwenen?

Inmiddels is Dr. Johan Oldenkamp toe aan het doorprikken van de mythe van de zwaartekracht. 'Een appel wordt helemaal niet van onderaf naar beneden getrokken, zoals Newton meende, maar van bovenaf naar onderen geduwd. Deze duwbeweging ontstaat door de constante Aetherstroom over de rondspiralende magneetlijnen. Dat is in ieder geval mijn theorie.'

Barracuda gunt Johan zo langzamerhand echt een Nobelprijs. Maar dan voor het blijven proberen.

25 opmerkingen:

 1. Wat een 'juweeltjes' weer.

  De mens heeft de potentie om een goddelijk wezen te kunnen en te mogen zijn

  Ik beschouw daarom Leonardo da Vinci als een Wholly Scientist, evenals Pythagoras van Samos die twee millennia voor hem leefde. Ik ervaar het als een grote eer dat ik in dit leven in de wetenschappelijke voetsporen mag treden van beide genieën

  Aldus de malloot die iedere 2 kantjes van een met geraaskal volgekalkt A-4'tje presenteert als boek. Oldenkamp heeft net zoveel met wetenschap van doen als een kanariepiet overeenkomsten heeft met de Dom in Utrecht.

  Een kanariepiet is geel en de Dom is ook van steen. Koekkoek.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Frides Laméris uit Zuidlaren (wel verre familie van, maar geen verband met de antiekwinkel, belangrijk om te benadrukken) mag dan nu eindelijk doorhebben dat Ben van de Brink niet helemaal spoort, maar dat zeer waarschijnlijk al dat satanisch misbruik alleen maar in zijn (van Ben dus) eigen zieke fantasie bestaat, m.a.w. compleet verzonnen is, dat ziet hij (Frides) nog steeds niet in. Ik citeer:
  ==
  Als researcher satanisch ritueel misbruik kwalificeer ik Ben als outstanding. Wat hij heeft ontdekt is zo gruwelijk en kundig in kaart gebracht dat het de wereld zal doen schudden als het de mainstreampers gaat halen. Voor deze research verdient hij m.i. dan ook zonder meer een standbeeld.
  ==

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Sorry, dat schreef Barracuda even verder dus ook al. Eerst lezen, dan pas reageren, Harsmen!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Als je nou Newton, die overigens ook niet wars van wat hocus pocus schijnt te zijn geweest, op zijn plek wil zetten kan je maar beter met iets goeds komen. Constante Aetherstromen klinkt wel een beetje wanhopig.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oldenkamp zit al jaren in zijn eigen smurfen achtbaan waarin de sensaties dus worden opgewekt door een constante aetherstroom over rondspiralende magneetlijnen...
   En na de rit laaft hij zijn droge mond aan een flesje colloïdaal zilverwater.

   Johan verklaart natuurlijk vooral dat het met zijn verstandelijke vermogens al geruime tijd bergafwaarts gaat. Dát is op zich dan wel weer een wetenschappelijk gegeven.

   Verwijderen
 5. En zo was Kat gisteren Dankbaar al voor met het publiceren van fragmenten uit het dagboek van moeder Vaatstra maar vandaag pleurt über onnozele Frides het gehele(?) dagboek vast online.
  Daar gaat je 'primeur', Wim.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hij moet toch wat, zijn hobby is hem ontnomen.

   Verwijderen
  2. Hartverwarmend, die eendracht en solidariteit onder de waarheidsvinders.

   Verwijderen
  3. Bedankt voor de link, Loena Tik. Nu kunnen we eens kijken hoe Dankbaar en Kat bij het merkwaardige idee zijn gekomen dat het dagboek van Maaike licht zou kunnen werpen op de vermeende onschuld van S. (of misschien de vermeende schuld van korte dikke Ali).
   Het stukje dat Kat op KLOL heeft gezet benadrukt alleen wat we al wisten, n.l. dat de moord wellicht niet was gepleegd als Spencer zich anders had gedragen. (Of als Marianne zich anders had gedragen. As is verbrande turf.) Met de vraag wie de moordenaar is heeft dat helemaal niets te maken.

   Verwijderen
  4. Volgens Kat is de dood van de chauffeur van Savile een stukje bewijs voor de schuld van Demmink. Met dergelijke logica kan Dankbaar er misschien nog wel een JFK-schutter uit peuren.

   Verwijderen
  5. Dat Micha Kat geen empathisch vermogen bezit heeft hij al lange tijd bewezen, maar dat zo'n dorpssukkel als Frides met zijn 'rechtvaardige' 'betrokkenheid' zonder reden en met een expliciet verzoek dit niet te doen het dagboek van een intens verdrietige moeder publiceert bewijst maar weer eens dat dit soort tuig hard en langdurig bestreden moet worden.

   Ik mag hopen dat Yehudi hem zijn laatste Kruitvat-treinkaartje afpakt. Wat een respectloos onaangename simple head.

   Verwijderen
  6. Bevoegd tot diagnosticeren ben ik niet, maar soms hoef je geen arts te zijn om een ziekte waar te nemen. Frides spoort niet. Wat daar aan zou moeten gebeuren is dan weer een zaak van de wel-bevoegden.

   Verwijderen
  7. Wat stort Frides zich opeens op de Vaatstra zaak? Hoe überhaupt komt de beste man aan dat dagboek? Tijd om de lont in het kruitvat te steken: hup Yehudi!

   Verwijderen
  8. "maar dat zo'n dorpssukkel"

   Wel een mooi en gezellig dorp overigens, waar hij woont. Ik ben er wel eens geweest. In dat dorp dan, niet bij hem.

   Verwijderen
  9. KLOK is weer eens onbereikbaar, maar daar werd dacht ik laatst beweerd dat er tientallen kopieen van dat dagboek onder de waarheidsvinders circuleren. Een paar van die stabiele strategen zullen dat wel ergens willen posten. Voor de 'common good' uiteraard. Hopelijk leidt dat tot een daverende Pyrrhus-overwinning. Zal de classicus die nog ergens diep in Micha schuil gaat deugd doen.

   Verwijderen
  10. Dat is een lange blackout weer.

   Verwijderen
  11. Het dagboek is waarschijnlijk al lang geleden in vertrouwen afgestaan. Nadat Micha Kat Bauke Vaatstra veelvuldig op ongehoorde wijze heeft geschoffeerd en de twee ouders tegen elkaar probeerde uit te spelen, is nu Maaike het slachtoffer van Kats egoïstische respectloosheid.
   Het dagboek werpt, uiteraard, geen nieuw licht op de moordzaak. Maar de schrijfster blijft, in mijn ogen, van de eerste tot de laatste letter moreel overeind. Haar indruk dat het toenmalige AZC in Kollum uit de wind werd gehouden is goed te verklaren uit de krampachtige en nerveuze manier waarop autoriteiten mededelingen deden over de zaak en vragen ontweken - doodsbenauwd om de racistische zwarte piet toegespeeld te krijgen.

   Verwijderen
  12. Ik heb het gehad met Google. Voor de tweede keer in twee dagen een reactie schrijven om dan na het moeizame inloggen te merken dat die is verdwenen. Bekijk het maar, ik zoek wel een concurrent.

   Verwijderen
  13. Lezer: De moderatie staat aan. Ik moest hem eerst goedkeuren. Stond er ook als je beter gekeken had.

   Verwijderen
  14. Ik was hun aanhoudende pogingen, van Google search tot YouTube tot gmail, om al die verschillende diensten in één masteraccount onder te brengen, so wie so een beetje zat.
   Ruud Harmsen weet vast wel wat mijn nieuwe nick betekent (als er tenminste niet, zoals in mijn preview, Anoniem boven staat i.p.v. Darllenydd).

   Verwijderen
  15. Dat verandert niks aan de moderatie. Nu heb je weer twee keer hetzelfde berichtje geplaatst, terwijl je even had moeten wachten.

   Verwijderen
 6. Brekend;

  "Als tot mijn verbazing dan ook nog Maud zo dociel passief op mijn uitnodiging weigert te 'acteren' of in te gaan, heb zelfs ik mijn pijpje maar aan Martin V door moeten pasen..."

  BRON

  BeantwoordenVerwijderen
 7. In mijn 1e reactie liet ik al doorschemeren hoe Ben tegenwoordig over Capelle 'exposed' dan wel kwaad spreekt. Al is het door hem 'onthulde' wel of niet helemaal zoals het wordt gepresenteert en is Francis geensins een in een pipowagen rondtrekkende kinderlokker, zijn laatste tour waarbij hij zijn entourage alvast aanraadt de veiligheidsgordels maar strak aan te snoeren verraadt iig wel een strak afgerichtheid waar zelfs AJ nog geen puntje aan zou durven zuigen. Wat is deze kerel vanwege zijn langdurige landloperschap ver van het paadje afgeraakt zeg! Zijn zwaar ingeprogrameerde perceptie van de 2e wereld oorlog is dan ook van een dusdanige ongeinformeerdheid, dat ik zijn bedelacties betreft zijn vorige 'loeiende sirenes' verder maar met een flinke hoop strooizout heb te wantrouwen. Kom op Capelle. Je hebt 'gewoon' samen met een dakloze collega in je apestonede bui de ervaringen die je daar in de US met de Amerikaanse penoze hebt moeten absorberen hier tegen de Nederlandse context totaal uit zijn verband moeten interpreteren. Dus in het vervolg eerst jezelf even goed informeren waar het in je te verzilveren onderwerp WELDEGELIJK over behoort te gaan, wil je je geloofwaardigheid voor zover je die al had in de toekomst nog ten bate van meer op te halen donatiepegels representatief rendabel aan de man/vrouw kunnen presenteren. Grapjas hahaha...

  BeantwoordenVerwijderen