vrijdag 4 oktober 2013

Renetta

Wim Dankbaar is door het dolle heen. Eindelijk meent hij Peter R. de Vries tuk te hebben in de zaak Bolhaar. Die zou hebben liggen rollebollen met een behoorlijk wulpse getuige (foto) en zo een verklaring hebben afgedwongen op basis waarvan ex-Hells Angel Louis Hagemann zou zijn veroordeeld. 'Hij (Peter) heeft de boulevardbladen via zijn advocaat gesommeerd om NIET te publiceren wat Wim Dankbaar op zijn weblog over hem schrijft. Met andere woorden, niemand mag de bewijzen voor voor zijn leugens en manipulaties in de Louis Hagemann zaak publiceren, op straffe van grote dwangsommen. Kun je nagaan waar hij als de dood voor is.  En die bladen trappen er nog in ook!'

Nou nou, poeh poeh. Dat Wim vooral wordt gedreven door rancune, is nauwelijks nieuws meer, maar dat is meestal geen al te beste basis voor een goede feitelijke weergave. Want tot op heden heeft Barracuda maar weinig bewijs gezien voor dat rollebollen. Op zijn best werden tussen de misdaadverslaggever en 'supergetuige' Renata enkele erotische sms'sjes uitgewisseld, zij het dat dat ook die informatie uit tweede hand komt.

Maar Dankbaar trekt de verklaring van Renetta ook nog eens volledig uit zijn verband. Kijk maar:


Al op de eerste regel staat dat Renetta wel degelijk belastende informatie had over Hagemann. 'Mijn allereerste reactie was naar mezelf toe van: Shit, nu is het toch allemaal waar wat Louis heeft gezegd'. Maar dat is niet groen doorgehaald. Wel de volgende zin: 'In 1e instantie heb ik tegen Peter gezegd dat ik er niets vanaf wist.' Omdat zij niet durfde, zoals zij uitlegt. Later gaf zij alsnog die informatie. Dat komt, helaas weer voor Dankbaar, volledig overeen met de verklaring van De Vries.

Maar dan nog: Hagemann werd helemaal niet veroordeeld op basis van haar verklaringen alleen. Disputax was Barracuda net voor met een overzicht van verklaringen in de zaak Bolhaar. Nu probeert zijn vrouw Jacqueline die feiten weliswaar zo luchtig mogelijk onder het tapijt te schuiven, maar dat is ook in het hoger beroep niet gelukt.

De vraag is trouwens of Dankbaar nog tijd heeft voor de zaak Bolhaar. Die heeft inmiddels een vette dagvaarding binnen voor smaad en laster jegens een aantal mensen uit het Vaatstra-dossier, waaronder belediging van de vader van Spencer, een vriendje van Marianne Vaatstra. De zaak speelt eind oktober. En wat is Wim er blij mee. 'Ik had het niet voor mogelijk gehouden omdat ik nooit had vermoed dat het OM mij een podium zou willen geven in een openbare zitting om hun ambtsmisdrijven, leugens en laakbare handelwijze in de Vaatstra zaak aan te tonen.'

Denkt Dankbaar nou echt dat heel Nederland naar zijn 'zaak' komt kijken? Of dat de rechter hem de ruimte zal geven om een weer een heel verhaal over lekke fietsbanden op te hangen? Oh ja, en gaat Wim dan ook nog even uitleggen wie boer Jasper eigenlijk is? Een acteur uit toneelgezelschap Net Benaud soms? Of zou Jasper langdurig zijn gehypnotiseerd door Rasti Rostelli?

18 opmerkingen:

 1. Deze relnichtende clown heeft via zijn egotripperij alvast aan een van mijn werkneemsters zijn dna-profiel weldegelijk ter gereedachap meegegeven. Echter moderator jij hebt ook nog zeer veel te leren...

  "Joseph Goebbels would be impressed!"

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Zelf durfde je natuurlijk niet te komen, papi. En wat ga je nu met mijn DNA doen? Een jodenhatende kloon van me opkweken?

   Verwijderen
  2. Laatste was voor deze aambei...

   Verwijderen
 2. And Jacqui i love you...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Nog vergeten door te geven. Je kopfoto komt vandaag op veel systemen niet door...

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dankbaar lijkt hoe langer, hoe doller te worden. Je zal zijn kind maar zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankbaar die de Hagemann family te hulp schiet. Zullen ze blij mee zijn. Dankbaar heeft het track record waarvan je met zekerheid kan stellen dat het niet gaat lukken bij iedere opvolgende 'nog een keer proberen'-actie.

   JFK - fail
   Deventer Moordzaak - fail
   Iets met een duinmoord in Bloemendaal - fail
   Vaatstra - fail

   Verwijderen
 5. ah de casus renetta van der meer. Die zelfs een rol speelt in de doodgeschoten viking Rinus Meerveld (begin jaren negentig).

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Volgens mij heeft Dankbaar nog niet helemaal door dat hij niet meer relevant is. Ontving trouwens van een aantal "confidential informers" behoorlijk belastende informatie over zijn gedrag in de "Kennedy zaak" , daar ging echt weer een beerput open.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Heeft zeer weinig met durven te maken idijood, maar meer met deze zaken van doen hahaha....

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Nee, dat heeft met lafheid te maken, papi.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Mij zal je bovendien nooit bij een oplichtende joden infowhore tegen kunnen komen jij lelijke strontnicht...

   Verwijderen
  2. Inderdaad durf jij alleen van onder je steen vandaan je gestoorde gereutel met de wereld te delen, het is de vraag wanneer je voor het laatst iets als daglicht zag.

   Verwijderen
  3. Ach het is vrijdag, en in plaats dat Adamas Papi zich dan een beetje gaat bezinnen, begint hij al vroeg van zijn zelfgebrouwen bier te snoepen. Nooit een succes geweest voor hem.

   Verwijderen
 9. Het heeft allemaal geen zin meer, beste mensen. Sir Bob Geldof heeft zojuist bekendgemaakt dat de mensheid het jaar 2028 niet gaat halen...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Malthusiaanse 'checks of vice'. We zullen zien, maar ik heb de afgelopen 35 jaar iets teveel apocalyptische voorspellingen niet uit zien komen.

   Verwijderen
 10. Hij/zij is leuk, maar werpt allicht een hele andere kijk op dit soort van 'onrecht'?:

  "Naar schatting enkele honderden mannen voerden via datinglijn, de 'direct apartlijn', spannende gesprekken met Ellen uit Enschede en probeerden een afspraak met haar te maken. Maar in werkelijkheid is 'Ellen' de tot voor kort langdurig werkloze Francis Capelle (38), zonder haren tot over zijn billen, zonder piercings en een zonnebankleurtje is er ook niet."
  BRON

  PS; Arend en Kat kom er gezamelijk in! Maar denk erom wel eerlijk vertellen waar en hoe de conflicten binnen jullie tumultueuse liefkozinkjes zijn ontstaan. Dus ook eerlijk en met eventuele bonnetjes gaan verantwoorden wat er voor ranzigheid met jullie feedback dat jullie met je ego-geprostitueer allemaal naar jezelf toetrekken wordt misdaan!!! OK?!

  'Hahaha...'

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Whoa... het is al een stretch om het hoofd van Francis als zwoele Ellen aan de andere kant van de chat-lijn voor te stellen, maar het wordt pas echt scary als ik me bedenk hoe hij zijn 'dates' dan naar een hoogtepunt praat... LoL

   Verwijderen