woensdag 16 oktober 2013

Herbloggen

Ah, er is weer een nieuw complotblog opgestaan: Fredsfacts. Begin dit jaar startte 'Fred' een blog op WordPress om 'zijn onderzoek op internet naar de nieuwe wereld orde, Bilderbergs, Illuminati, pedofiel netwerken, geheime genootschappen en agenda 21 te plaatsen voor nader onderzoek.'

Hoe je in onderzoek plaatst voor 'nader onderzoek', geen idee, maar Fred heeft er in elk geval zin an. 'De mainstream media laat niet zien wat er werkelijk speelt. Wij worden dom gehouden en zij werken immers voor onze vrienden van de Illuminatii. De nieuwe media krijgt tegenwoordig een grotere aanhang dan ooit daarvoor. Deze zijn alleen te vinden op internet, niet je mind control breedbeeld televisie.'

Een grote slimmerd, die Fred, dat lees je zo. Wiens 'Blog Site' een gezicht krijgt ook nog!  'Binnenkort zullen de twee razende reporters er op uit trekken om verslag te doen over het wel en wee van precaire zaken en feiten. Onder het mom van we laten ons de mond niet snoeren, willen zij antwoord op de vragen. Het doel is om mensen die nog slapen of vast zitten in de mind control, wakker te schudden, om aandacht te vragen, aan het denken te zetten, in actie te laten komen of je uit je vel laten springen. Daarnaast zijn wij een platform voor anderen die wat te melden hebben. Aldus Fred’s Facts krijgt een gezicht.'

Maar het enige 'onderzoek' dat Fred en zijn niet nader genoemde partner tot nu toe hebben verricht is het recyclen van stukken van Martin Vrijland en Steve Brown. Herbloggen, noemt deze grapjurk dat ook nog. Fred is namelijk te lui om een paar regels zelf achter elkaar te tikken. Daarom voorspelt Barracuda dat Fred over een half jaar nog aan het onderzoeken herbloggen is.

74 opmerkingen:

 1. Hahaha, terwijl Vrijland zijn cuntent doorgaans al ergens vandaan gejat heeft. Zo zie je maar dat je zelfs tekst "cradle to cradle recyclebaar" kan maken. Heel milieubewust eigenlijk.Het heerst een beetje: mijn stalker donquijotte heeft er ook een handje van.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De logica van dat herbloggen ontgaat mij totaal, alsof je doelgroep nooit op die andere sites komt.

   Verwijderen
  2. Een beetje als het 'herbronnen' van het CDA; het slaat wel nergens op maar klinkt gewichtig.

   Verwijderen
  3. Het is natuurlijk wel goed voor de pageranking van die stukjes, maar het blijft behang en de blogger in kwestie communiceert er eigenlijk mee incompetent te zijn.

   Verwijderen
  4. Kicken man!
   Ik denk dat ik Barra ga 'herbloggen' onder de naam "Mike's Bikes" en dan mezelf met 359 pseudoniemen 'volgen' en namens papi reaguren en dan 'verhalen' over zijn fietstocht door Israel (vooral heel veel lekke banden =Joodse sabotage) waarmee hij geld tracht in te zamelen voor arme Palestijnse gezinnen die onder erbarmelijke omstandigheden inlegzooltjes voor Jezus sandalen met de hand uit broodmagere koeien moeten snijden. Of zoiets.

   Gat in de markt.

   Verwijderen
  5. Ik een stalker? Volgens mij is het precies andersom. Jij schijt mijn blog eronder met je diarree.

   Verwijderen
  6. Onder artikelen die geplaatst worden met de bedoeling mij te belasteren en belagen.

   Verwijderen
 2. Ondertussen heeft Micha Kat op Myra Radio aangekondigd te geloven in een Duitse Nazibasis op Antartica waar nu 7 miljoen mensen zouden wonen die UFO's zouden bouwen. Die Ufo's zouden in WOII een squadron bommenwerpers boven Schweinfurt hebben doen verdwijnen. En nu zouden ze in staat zijn om kernrampen als Fukushima te neurtraliseren en ook kernbommen onklaar te maken, dus nu zijn ze de good guys. Of zoiets. Zie Youtube, daar zijn er filmpjes van, natuurlijk.
  Goh, zegt Myra, wel een beetje bizar verhaal, vind je niet? Ach, zegt Micha, Demmink is ook een bizar verhaal, maar er is geen speld tussen te krijgen.

  Micha is defintief off the deep end.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Zucht... die zitten aan de donkere kant van de maan, alwaar ze ons met de Haunebu en de Götterdämmerung gaan aanvallen. Is algemeen bekend.

   Uiteindelijk gaat het allemaal om andromedaanse zero point energy, qua DNA upgrade ;-)

   Verwijderen
  2. Zouden dat dan ook de zes miljoen joden zijn die volgens Micha niet omgebracht zijn? Plus misschien Segevs '7th million'? A propos: "Vannacht zou het einde van de wereld in gang gezet hebben kunnen worden doordat de typhoon Wipha in Fukushima een nucleair armageddon zou hebben kunnen ontketenen." Over honderd jaar zitten er mensen in de gekkenhuizen die denken dat ze Micha Kat zijn.

   Verwijderen
  3. Het adagium; "Ik ben niet gek, ik ben een vliegtuig" is thans verandert in een kort en bondig; "Ik ben Micha Kat".
   Weten mensen meteen dat ze 0900-1450 voor je moeten bellen.

   Verwijderen
  4. Ach welnee, dit is gewoon weer een typisch voorbeeld van het verknipte rancuneuze megalomane brein van Micha Kat.

   Micha was aanwezig op het Regentreff congres in Regen (ergens diep in Duitsland). Regentreff is een grenswetenschap-dingetje (de grosste in ganz Deutschland oid).

   Niet dat Micha Kat nou zou geïnteresseerd is in grenswetenschappen, maar het gaf hem natuurlijk de mogelijkheid om het Frontier congres af te troeven, waar zijn ex-vriendje Arend Zeevat is geland, en zijn semi-vriendje Martijn de zaak mag toe roeptoeteren. En tja, dat laatste steekt natuurlijk bij Micha "De Frontier Award is de belangrijkste prijs van de hele wereld' Kat, en dus wordt het verslagbewijs van zijn aanwezigheid geïntroduceerd met:

   Micha was aanwezig op het grootste conspiracy congres van heel Europa met de top leading conspiracy theorists aanwezig. "Lekker puh, ik ben de beste".

   En om zijn gepoch in Duitsland over zijn eigen mega belangrijke positie als founder en chief editor van de allergrootste en belangrijkste website van NL kracht bij te zetten, komt hij met dat Antartica verhaaltje aanzetten.

   Kinderachtig? Yep, maar zo werkt dat in dat kreupele breintje van Michaatje Kat.

   Verwijderen
  5. Heyyy.. een regenbooglogo. Laat het Martijn maar niet zien, dat Micha zich bezighoudt met homopropaganda ;-)

   Verwijderen
  6. Yep, Martijn ligt nu onder zijn bed....

   Dat congres is overigens zo mega belangrijk dat zelfs de regentreff website de pagina al de-published heeft.

   maar, google-cacheweet het nog, en zo zie de lijst met al die mega top leading complotdenkers. Gewoon een lokaal Duits Frontier feestje voor grenswetenschap; UFO's, HAARP, NWO-dictatuur enzo...

   Echt, Micha Kat... te zielig..

   Verwijderen
  7. @Ziva Waarom toch val jij steeds Micha aan? Jullie hebben immers dezelfde zio-agenda.

   Verwijderen
  8. Loveulongtime maakt nu op KLOL Micha middelpunt van een complot: "Alles heeft met alles te maken en om dan de belangrijkste feiten te negeren brengt je niet dichter bij een oplossing. Israel dat de hele wereld in zijn val zal meesleuren als dat gebeurt. En jij weet dit en waarschijnlijk meer." Het zou wel 'divine justice' zijn als Kat nu een paar jaar lang kapotgestalkt zou worden door types als hijzelf.

   Verwijderen
 3. Brekend;

  De infowhore Kat deze keer eens niet op zwart, maar vanwege zijn juridische onoverwinnelijkheid weldegelijk door een zwaar gefrustreerde JWO-maffia op wit gebonjourd?!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Zal wel weer terugkomen.... Maar eh "juridisch onoverwinnelijk"? Welke zaken won hij dan? Ontwijking van uitspraken tegen hem en het verhinderen van een normale rechtsgang zijn toch echt iets anders. Maar juridisch is hij een totale loser.

   Verwijderen
  2. Even denken?

   1x win "vrijspraak voor doodsbedreiging Vlug.

   1x halve win bij NRC "rechter vond dat je Kat niet serieus kon nemen"
   1x halve win bij Fortis "Fortis trok zich terug, wanneer Micha zou rectificeren, wat hij deed"
   1x halve win bij Westenberg 'Westenberg liep zichzelf vast, en haakte af"

   Verder op alle fronten totall loss met als resultaat:

   - enkele beslagleggingen, en verlies/executie van meerdere KLOL-domeinen
   - 120 uur (60 voorwaardelijk) dienstverlening wegens een doodsbedreiging
   - 2 maanden voorwaardelijk plus boete voor bekladden
   - 240 dagen voorwaardelijk plus wat extra's voor divers crimineel gedrag.
   - een reeks aan verbeurde dwangsommen.

   - een hele bibliotheek aan door Micha gedane aangiftes die in de OM-prullenbak zijn gedumpt.
   - een hele bibliotheek aan 'tuchtklachten' door Micha ingediend die niet ontvankelijk zijn verklaard

   Dus naast een bos aan ordners en een aantal pagina's strafblad is er niet echt iets gewonnen door Micha Kat juridisch technisch onoverwinnelijk achtig

   Verwijderen
 4. ik geloof niet in complotten ofzo.. maar inderdaad, de broer van Xaar heet Fred. Sommige complotters weten dat ook. Ik denk dat het een grote hoax is, of ga ik dan ook complotdenken?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. ik denk dat mensen aan het kutten zijn..

   Verwijderen
  2. ;-) dat soort creativiteit bij de plotpetjes is echt reuze zeldzaam...

   Verwijderen
  3. Zeldzaam maar ze zijn er wel Ziva. Jij bent niet de enige met een redelijk stel hersenen. Voor jou wordt het echter tijd ze eens te gebruiken. @Xaar Ik denk dat je nu te ver zoekt. Let it be...

   Verwijderen
  4. Don stuurt Xaar al maanden bizarre mailtjes. Is ook stalking, Don.

   Verwijderen
  5. Zio agenda...wat een domme papegaaien zijn jullie toch.

   Verwijderen
  6. Ach jeroentje ik denk dat Xaar redelijk voor zichzelf kan opkomen. Haar hoor ik hier niet over. Je lult dus weer eens uit je nek zoals altijd.

   Verwijderen
  7. @ john Doe je de groeten aan Anita slimmerd.

   Verwijderen
  8. Helder. Je stuurt die mailtjes, dat bevestig je nu en blijkbaar weet ik daarvan. Wat zou je daaruit kunnen concluderen, Don? Dat ze het waardeert, je gestoorde waanmailtjes?

   Verwijderen
  9. Beetje sneu:

   about donquijotte
   Omdat het kan en niets is wat het lijkt ben ik dit blog begonnen.

   Verwijderen
  10. Ach Luna Tik indien je me zo sneu vindt doneer je dan ook binnenkort via mijn doneerknop?
   \w/

   Verwijderen
  11. Is zulks mogelijk dan, op jouw herblog?

   Verwijderen
  12. Binnenkort schreef ik toch LUNA Tik. \w/

   Verwijderen
 5. Alleen al het feit dat die 'uren' voor een ieder tot op de secondes naar een miezerig halfje terug kunnen worden gebracht, doet mij pers. echt bevestigen dat Kat zelfs als hoernalist bij een vod als de telefaag met zijn hyper-relnichtende karakter al na een paar opdrachten naar de story/privé moest worden doorverwezen. En zelfs daar hebben ze hem na 1 werkweek moeten adviseren én-publìc voor een eigen toko maar aan zijn altijd stijf staande klepel te gaan lopen slingeren.

  *,-SITE GEHACKT, ENKELE UREN OFFLINE

  BeantwoordenVerwijderen
 6. "Jaja, je speelt met vuur. Zoals die knurft van de site barracuda die hier ook steeds komt trollen en bedreigingen uiten.maar als je op zijn blog dingen plaatst verwijderd hij het snel omdat het niet klopt met zijn eigen narcistische denkwijze. En dan reageer je op barracuda met je eigen voor en achternaam die gewoon in het telefoonboek staat, en dan gaat hij mij ervan lopen te beschuldigen dat ik iemand ben die steeds onder andere namen bij hem loopt te trollen.maar datbdoe ik dus niet maar dat doet die loser dus zelf wel. Dus voor die sukkeltjes die hier lopen te dreigen onder valse naampjes,mot je wat van me kom ff langs zou ik zeggen."

  Soldier of Christ

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Perdon 2e link vorige comment...

   Verwijderen
  2. Mooi toch dat gekissebis van de angry birds in de hyve van Alex - ik jat alles van godlikeproductions - nieuwsbreker-drama queen?

   Verwijderen
  3. Ja, i.p.v. 'nieuwsbreker alex' kunnen we in dit geval ook beter spreken van 'herblogger alex'

   \ o /

   Verwijderen
  4. Ik verdenk Nieuwsbreker ervan dat hij de commentaren onder zijn stukjes zelf schrijft, zelfde taalgebruik. Volstrekt negeren die handel.

   Verwijderen
  5. Jij was vast één van die lammeren die rondliepen toen jezus midden in de winter geboren werd. Wordt tijd dat er weer eens een lammetje geofferd wordt.

   Verwijderen
  6. uhm. je bent Constant Lam denk ik..
   quote: maar datbdoe.... uhmmm... neem nog maar een drankje denk ik dan.

   Verwijderen
 7. Ach jeroentje ik denk dat Xaar redelijk voor zichzelf kan opkomen. Haar hoor ik hier niet over. Je lult dus weer eens uit je nek zoals altijd.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. En zulks gaat dan weer duren tot je een ban krijgt, don.

   Reeds.

   Verwijderen
  2. Moet jij binnenkort weer niet eens hoognodig op fakansie, een gewichtige business trip of naar het San Siro in Napoli? (Belangrijke inside information, Maradona is al een tijdje met voetbalpensioen).
   En wel eerst die cursus klok kijken nu eens afmaken hoor...

   Verwijderen
  3. Ach Luna tik \w/ nu begrijp ik al je opmerkingen. Je hebt je leven vergald door alles te weten van voetbal en je in andere, voor jou blijkbaar minder belangrijke zaken, niet te verdiepen. Een geslaagd voorbeeld van het reeds lang lopende "dumbing down" programma.

   Verwijderen
 8. Nee, gewoon omdat het jammer is als een zwakbegaafd en kwaadaardig figuur zoals jij, die verder niets interessants te melden heeft een aangename discussie komt verstoren met zijn wanen en poses.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. @Barracuda

   Het is mij een brug te ver om hier uitgemaakt te worden voor kindermisbruiker.

   Verwijderen
  2. En papi dapi is ook zo'n zwaar getroubleerde idioot die duidelijk de vrijheden die hem op dit blog geboden worden niet aankan.
   Is zijn opblaaspop weer lek ofzo?

   Verwijderen
  3. Jij maakt er zelf kindermisbruiker van jeroentje. Nou niet weer flauw gaan doen hé. Dat jij dit woord weer in de mond neemt zegt trouwens wel iets over jou. Nu niet weer gaan smeken om een ban hè.
   Je bent trouwens sowiso al door de mand gevallen zag ik.
   http://donquijotte.wordpress.com/2013/10/17/jeroen-hoogeweij-is-kroelie-op-nujij-die-altijd-de-van-pedofilie-verdachte-joris-demmink-verdedigt/

   Verwijderen
  4. Die woordspelletjes gaan bij een rechter niet werken. Maar of jij dat wel of niet inziet maakt me dus niet zoveel uit don. Wat hilarisch trouwens, dat je doet of je iets opvalt en dan gaat linken naar je eigen blog.

   Verwijderen
  5. @ donquijotte, commentaren weggehaald. Verdwijn svp weer naar Olympic Zion. Daar nemen je die ziokul van je ongetwijfeld wel serieus.

   Verwijderen
  6. Welke ziokul admin? In mijn reactie heb ik het woord zio niet genoemd voor zover ik weet. Maar ja hij is al foetsie.
   @jeroentje Nu ben je weer blij hè.

   Verwijderen
  7. Je weet drommelsgoed waarom ik die commentaren heb weggehaald. Nog een paar van die opmerkingen in deze trant en ik trap je er definitief uit. Zeg het maar.

   Verwijderen
 9. Geensins moderator! Het is telkens weer een schandaal dat jankerds zoals de hierboven ontmaskerde pedofiel nog steeds ondanks de in mijn bezit verkerende foto materiaal zonder de daartoe veplicht te ondernemen sancties alhier maar denken te mogen blijven rondstruimen! De arrogantie...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Weet je wat het is papi, ik zie halve zolen als jou of don als niet helemaal wilsbekwaam, dat bewijzen jullie in ongeveer elke reactie. Maar het is de moderator die de aansprakelijkheid voor die reacties heeft, zoals bleek uit een recente uitspraak van het Europees Hof.

   Dus ik spreek jou daar verder niet op aan, maar barracuda.

   Verwijderen
  2. to wit:

   Delfi argued that it was not responsible for the comments and that the fine violated E.U. freedom of expression laws. However the judges agreed that Article 10 of E.U. law allowed freedom of expression to be interfered with by national courts in order to protect a person's reputation, as long as the interference was proportionate to the circumstances.

   The E.U. court decided that it was proportionate because, given the nature of the article, Delfi should have expected offensive posts and exercised an extra degree of caution.

   In addition, the website did not appear to take any proactive steps to remove the defamatory and offensive comments, relying instead on automated word-filtering of certain vulgar terms or notification by users.

   Verwijderen
  3. Ja hoor en de maan is van kaas tenenwaas...brandneteltheetrekker:

   "ignoring is no longer an option"

   Verwijderen
  4. Zo werkt het en dat was natuurlijk nogal een bevestiging van mijn standpunt. Zoek nog even de juiste juridische insteek, maar hier gaat wel een einde aan komen.

   Verwijderen
  5. Het enige waar gisteren eerder nog dan vandaag een einde aan gaat komen is jouw abcente kwaadaardigheid hier op deze door jouw soort zwaar verkankerde prachtige planeet! Dus ook voor jou geldt; Hang die bruin illegaal/nazionistische haakneus van je maar in een eigen shitraël als gevolg van een ongekend narcisistische joden-arrogantie... BRON

   Verwijderen
 10. Het zo prettig zijn als we de zion en kindermisbruik zooi eens konden opdoeken. Het is beneden alle peil en misselijkmakend.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja Dorothy dat ben ik met je eens. Opdoeken die zio- en kindermisbruikzooi! Weg ermee!

   Verwijderen
  2. Als je dat echt vindt zou je ermee moeten ophouden mensen vals van misbruik te beschuldigen. Wat je ermee bereikt is dat zulke beschuldigingen niet meer serieus genomen worden en daar speel je die kindermisbruikers juist mee in de kaart. Nu probeer je het te gebruiken als "wapen" in je persoonlijke haat- en stalkcampagne tegen mij.

   Hoe denk je dat mensen bijvoorbeeld jouw "meningen" over Demmink zien als al bleek dat je routineus misbruikverhaaltjes bij elkaar liegt?

   Verwijderen
  3. Ik doelde eigenlijk op de´´discussie´ die hier gevoerd wordt. Verder is wat Don op het net gooide aangaande Jeroen misselijk.

   Verwijderen
  4. @jeroentje Wat kan mij het schelen wat mensen van mijn "meningen" denken. Zolang de waarheid maar verteld wordt lijkt me. Ik heb nog een printje door jezelf aangeleverd dat je voor moest komen betreffende kindermishandeling. Met al je geblaas krijg je de waarheid niet weer eg jeroentje.
   @Dorothy Waarom schreef je dat dan niet gewoon zo? Nu voelt het alsof je me bewust misleidt hebt.

   Verwijderen
  5. @ Don het blijft verbijsterend hoe gestoord bepaalde randdebielen zijn. Waarom zou ik jou misleiden? Met iemand waar geen zinnig woord mee te wisselen valt is mijn aandacht niet waard.

   Verwijderen
 11. Dat is sowieso een beetje het probleem van het antidemmink kamp. De meeste toonden al aan kwaadaardige, domme en labiele leugenaars te zijn. Wat dat betreft is jullie geloofwaardigheidsprobleem oneindig veel groter dan Demmink.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Met deze opmerking bewijs je weer eens het feit dat je op meerdere blogs het steeds opneemt voor Joris Demmink. Het bewijst ook de juistheid van mijn artikel op http://donquijotte.wordpress.com/2013/10/17/jeroen-hoogeweij-is-kroelie-op-nujij-die-altijd-de-van-pedofilie-verdachte-joris-demmink-verdedigt/ . Je lult jezelf zo steeds verder in de nesten.
   BTW was jij in 2007 ook in Portugal? Lees de reactie's ff onder het bovenvermelde artikel. Je weet wel dat gevalletje Madeleine Mccan.

   Verwijderen
  2. Beschuldig je me nu alweer van kindermisbruik, nu weer de ontvoering van Madeleine? En dat ik een of ander vaag figuur op nujij zou zijn, een site die ik nauwelijks bezoek? Is alweer voorbij mijn grens.

   Verwijderen
  3. Thanx for proving my point. Iemand die zulke bizarre beschuldigingen naar het hoofd van anderen slingert is ook niet geloofwaardig als het Demmink betreft.

   Verwijderen
  4. Do what thou wilt shall be the whole of the Law

   Verwijderen
  5. Dus jij stuurt ook facturen voor bepaald trolwerk jeroentje. Binnenkort in mijn theater.

   Verwijderen