maandag 14 oktober 2013

Garda

Het drama Victoria, dat de afgelopen wekenlang werd uitgesmeerd op Klokkenluideronline, krijgt mogelijk een staartje. De Nederlandse vrouw die zwanger is gemaakt door een Ierse cop en van hem abortuspillen moest slikken, zou volgens Klokkenluideronline heel Ierland op zijn kop hebben gezet.

Nou, niet echt dus. Enkele Ierse kranten pakten het verhaal weliswaar op, maar niet op de voorpagina. De Ierse editie van het boulevardblad The Sun plaatste het eerste verhaal op pagina 5. De (weinige) vervolgverhalen verdwenen naar pagina 20. Zo ging het ook met de andere publicaties. Maar bovenal houden de Ierse kranten flink wat slagen om de arm. Die houden zich verre van de suggestie dat 'Garda Paul' een seriële killer zou zijn met 'satanische connecties'. Dat lees je natuurlijk weer alleen bij Micha Kat.

Barracuda is dankzij de Ierse kranten in elk geval veel meer te weten te komen over de affaire dan via al die vage fragmentatiebommen op Klokkenluideronline. En meer dan een buitenechtelijk slippertje van een agent - ook die piesen wel eens buiten het potje - kan hij er tot dusverre niet van maken.

Zo blijkt Victoria haar killercop gewoon te hebben ontmoet - maar ook dat lees je alleen in Ierse kranten - na maandenlang Facebook-contact. Al tijdens de eerste ontmoeting kwam het tot seks in een geparkeerde auto. Daar stemde zij, ietwat aangeschoten, mee in. Zes weken later deelden ze opnieuw het bed, maar moest zij abortuspillen slikken. Die nam zij wel in de mond, maar slikte niet door. Victoria heeft het kennelijk wat met politiemannen, want vier jaar eerder was zij zwanger gemaakt in een politiestation.

De twee kinderen die hieruit zijn geboren zijn haar ontnomen en daar begint het verhaal pas echt vaag te worden: dat zou zijn gebeurd omdat ze internationaal als vermist stond opgegeven, 'voortvluchtig' zou zijn, en aan een anti sociale persoonlijkheidsstoornis zou lijden. Dat duidt allemaal op een Nederlandse (voor)geschiedenis waarover we blijkbaar niets mogen weten.

Het laatste nieuws is dat de Nederlandse naar de rechter stapt om de voogdij over haar kinderen te krijgen en om alimentatie van de beide vaders te regelen. Intussen zou de Garda Ombudsman, die de affaire onderzoekt, geen geduld meer met haar te hebben. Victoria weigerde een schriftelijke verklaring af te leggen of zelfs maar haar laptop voor bewijs te overhandigen. Misschien omdat de bewijsvoering toch ietwat aan de magere kant is?

24 opmerkingen:

 1. Begin idd steeds meer een virtueel volksmennende patroon van zogenaamd tegensgestelde 'belangen' te ontwaren zeg! Maar om nu weer direct te gaan veronderstellen dat je wel erg naïeve kijk/geloof op en in de MSM nog meer van deze mondsnoerende loogica teweeg gaat brengen. Niet echt nee... Heb dan ook gelukkig niets met deze 2 eveneens van meerdere walletjes vretende uitverkorenen gemeen, maar zij bevinden zich met hun opstokende gekonkel iig wel iets dichter bij de realiteit dan hun soortgenoten hier in dit Hol-Le land trachten na te doen. Wat een doorzichtig en dom gepruts in de marge zeg! Pas maar op dat je niet in al deze er niets toedoende goede tijden slechte tijden gekakel verstrikt raakt moderator. Er bevinden zich hier alvast 2 gecabaliseerde tyfus strontjoden die je met alle graagte in deze poel van vermenterende kak mee willen laten verzuipen. Ik doorzag deze uiterst verachtelijke jodenstreken al zeer snel dus wat dat betreft zijn de rapen betreft deze snel verzuipende afval nog lang niet gaar...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Weer een prachtige Micha kruistocht dit. In zijn laatste bijdrage word de Ierse Minister van Justitie nu ook al in verband gebracht met Demmink, alleen vanwege het feit dat hij Amsterdam gestudeerd heeft. In de laatste zin wordt dan ook al de vraag gesteld of de nederlandse ambassadeur in Ierland samen met de ierse minister misschien ierse kinderen naar Nederland smokkelt voor misbruikt.

  Ik doe trouwens de voorspelling dat vandaag of morgen in een volgend stukje van Micha deze "vraag" als voldongen feit wordt gepresenteerd, met als bron zijn eigen stukje.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Tja, nu is Amsterdam weer pedohoofdstad. Ik was er net aan gewend dat alles vanuit een Leidse studentenvereniging kwam. Je voorspelling lijkt me trouwens heel plausibel. Micha is immers de koning van de inteeltbron.
   Wel mooi om te zien dat de profeet die in eigen land niet wordt geëerd er in het buitenland evenmin veel van bakt. Het ligt dus toch meer aan de profeet dan aan het land.

   Verwijderen
  2. 'Ik doe trouwens de voorspelling dat vandaag of morgen in een volgend stukje van Micha deze "vraag" als voldongen feit wordt gepresenteerd, met als bron zijn eigen stukje.''

   Oh, dat gaat zeker gebeuren, standaard bij complotters.

   Verwijderen
  3. "In zijn laatste bijdrage word de Ierse Minister van Justitie nu ook al in verband gebracht met Demmink, alleen vanwege het feit dat hij Amsterdam gestudeerd heeft."

   Ja. Guilty by association tot in het extreme. Een geliefde techniek van Micha Kat: http://rhar.info/politics/intnlgov/gilbasoc.htm .

   Op dezelfde manier kun je bewijzen dat Micha Kat (evenals Jeroen trouwens) wel bij de Schiedammer parkmoord betrokken MOETEN zijn, gezien hun woonplaats. En ik ben er mijn jeugd satanisch geïndoctrineerd, geloof jij het?

   Verwijderen
  4. Dit gaat ook helemaal nergens over:
   vrijwel zeker: Demmink achter moord op Marianne

   Toch belachelijk dat de mafketel die dit -volledig ongefundeerd- roeptoetert gewoon vrij rond kan blijven lopen?

   Verwijderen
  5. Wat ik wel jammer vind is dat JDTV, die nogal serieus leek in zijn pogingen om echte journalistiek te gaan bedrijven, weer helemaal in het Katmoeras aan het zakken is.

   Verwijderen
  6. Ik was/ben er nog niet over uit of ik JDTV het voordeel van de twijfel moet gunnen over zijn (mogelijk) integere motieven cq (nieuwe) voornemens.

   Maar wat ik JDTV wél gun is dat zijn fiere aanwezigheid bij de 'graffiti zaak' en waar die laffe Kat -wat ik heb begrepen- schittert door afwezigheid, de rechter zal doen besluiten in het geval van JDTV mild te vonnissen -160 uur plantsoenen schoffelen o.i.d.- en Kat te veroordelen tot een onvoorwaardelijke gevangenisstraf met een TBS maatregel.

   Dat zou wel passend zijn. Denk ik. Vind ik.

   Verwijderen
  7. Mee eens. Ik acht JDTV eerder te lichtgelovig, waar Kat een laaghartige manipulator is. Die bovendien de poten neemt als het te heet wordt, om dan van veilige afstand de verdrukte onschuld te spelen.

   Verwijderen
 3. "Lol dat slaat weer helemaal nergens op :-P"

  Voor lieden die zich inderdaad met vage verzinsels betreft een of andere killuminatie laten entertainen zullen deze beelden van een op het schild gechanteerde nobelprijsloser idd 'nergens' op slaan. Ik kan echter in tegenstelling tot jouw met de neus op het doek loenzende geconditioneerdheid weldegelijk zelfstandig en van af een afstandje naar het gehele plaatje kijken zodat ik een nette samengevloeide eenheid van patronen kan ontwaren...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik krijg steeds meer het gevoel dat Kat nog net niet als een verlaten goeroe van zijn bijeen gesprokkelde harem misbruik durft te gaan maken. Als verklede proleet met de ranzigheid van een christenLIJKE wolf in goy-pakje kan hij echter nog zeer veel van de hieronder gelinkte cryptodemoon leren:

   “He knew my son’s name and said he had a nevua [or, prophetic vision] of my son in a casket, that he would die before he was 3,” Pastor said. “I felt like a deer caught in the headlights.”

   Verwijderen
 4. Weer een treffende uiting hoe minachtend Kat denkt over de verstandelijke vermogens van zijn volgertjes (die dat overigens in hun reaguursels gewoon bevestigen, Kat's inschatting blijkt in dit zeldzame geval voor de verandering nog juist ook - driewerf LOL).

  Pedo graffiti tegen een slager uit Amersfoort blijkt 'geen strafbaar feit' meldt Kat.

  Puike journalistiek weer hoor, Micha. Not.
  De 'ongewenste bejegening' van de slager richting een 14-jarige medewerkster is geen strafbaar feit. En de slager doet geen aangifte van vernieling -in de vorm van graffiti- omdat hij spijt heeft van zijn ongepaste gedrag.
  Laat onverlet dat het aanbrengen van graffiti -op andere dan de daarvoor door veel gemeente aangewezen plaatsen- een strafbaar feit is. De politie doet hier verder geen onderzoek naar omdat de slager geen aangifte doet.
  Kat vergelijkt weer eens appels met peren en zijn gemankeerde volgertjes slikken het zoals te doen gebruikelijk voor zoete koek. Deze gast dient nu toch echt a.s.a.p. te worden opgenomen in het Pieter Baan Centrum.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Nog wat off-topic:
  Wat een dappere man is dat toch, die Wim Dankbaar!

  Hier stelt hij een waslijst aan vragen aan ene Julien Sorel, die nota bene op dat moment al door mevrouw BouBlog de mond is gesnoerd met een IP-ban, en waarbij Wim Dankbaar zelf ook al bij voorbaat aankondigt dat hij hem op eigen blog niet zal toelaten.

  En dat later zeker aanvoeren: "niemand kon dit weerleggen".

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Kijk, deze laat Wim Dankbaar wel staan, maar alle kritische commentaren die ik ook plaatste, wist hij gewoon.. Niet op zoek naar de waarheid, alleen naar bevestiging van eigen gelijk.

   Verwijderen
  2. was me ook al opgevallen dat Wimp sommige dingen wel toelaat, maar sommige dingen weer niet. Narcistische gedachten?

   Verwijderen
 6. Waarom laten de commercielen niet Derek Ogilvie los op Dankbaar. Twee creeps die allebei laaierlichters zijn en dat op tv. De kijkcijfers springen omhoog. Overigens blijf ik zeggen dat het sexuele aspect van de moord op Marianne, Wim blijkbaar obserdeert. Hij heeft nu het idee dat wijlen Marianne een soort supergirl was die vastgbonden haar moordenaar zijn penis kon afbijten. Wim moet je dus niet loslaten als deskundige bij vrouwen die geslagen , verkracht en bedreigd zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Precies Dorothy. Zoals ik bij Wim zelf al schreef, maar die commentaren gaat hij vast niet doorlaten: uit zijn vragen speelt een ernstig gebrek aan inzicht in de complexiteit van de menselijke psyche. En ook voor irrationaneel mensen zijn, reageren en handelen, voeg ik er nu aan toe.

  Wim erkent gewoon niet dat bestaat, hij houdt ook staande dat het geheugen een perfecte bandrecorder is en 14 jaar lang herkouwde herinneringen altijd 100% kloppen. Wetenschappelijk onderzoek wijst uit van niet, maar dat weigeren Dankbaar en zijn volgelingen te aanvaarden. Als een getuige iets niet meer precies weet, is het dus niet gebeurd, zo redeneren zij. Tenzij het ze uitkomt, dan is het juist wel gebeurd, zoals bij de terrasscène in de Deventer moordzaak.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. "Als een getuige iets niet meer precies weet, is het dus niet gebeurd, zo redeneren zij."

  Ik erger mij nog altijd mateloos aan de zuigerigheid van crypto huichelaars zoals jij, maar met traumatische ervaringen weet ik idd (anders dan met de noodzakelijke dagelijkse sleur!) nog steeds tot op de seconde hoe mijn leven zich op 11-09-2001 aan mij voorbij trok heurrr. Zo weet ik jou vandaag nog tot op de laatste seconde van dat etmaal exact uit te leggen met wie en hoe wij het jodendom in zijn algeheel tot aan den eeuwigheid incluis het dagelijkse 'gebed' nu nog hebben te vervloeken! Als het meurt naar een latrine...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat je ergens van hebt rond te komen is nog tot daar aan toe, maar ipv oeverloos over Micha's spuitkunsten in een trailer te gaan liggen janken kan hij veel beter zoals deze MAN DAT WEL DOET (8ooo,- USD's P/m!) de handen met wat inventievere creativiteit laten wapperen. Acapella laat zich wel erg in de kaarten kijken met een soortgelijke imbeciliteit. Wat een beneden welke waardigheid dan ook doorgezakte PAP-JANKERD zeg. Hà díe Francis! Hoe denk jij dan dat de meesten op deze planeet aan hun trekken 'moeten' geraken?! Grapjas hahaha...

   Verwijderen
  2. Dat wat ik gisteren hier nog via mijn alter ega over Capelle deponeerde blijkt toch nog wel aardig te kloppen ook! De verhaaltjes verteller spreekt zichzelf via een dubbele tong minstens zo tegen als waar hij zijn oppenenten mee probeert onderuit te halen. Het ene moment ben je laf als je via de tools van je vijand diezelfde despoot denkt te kunnen vloeren (waar uiteraard heel wat in zit!), maar als hij HIER door ene Wendy terecht op zijn ideologische tegenstrijdigheid wordt aangesproken licht de trailer trash bedelaar als door een mug geprikt zijn hielen door via zijn abcente bek vol tanden mijn Wendy maar tevens gelijk te geven tambien?! WTFG a-capella! Zo vind ik je ook nog met een zeer verdachte en gespleten tong sissen door te stellen dat commenters zoals ik hun identiteit van wege de angst voor een zogenaamde NWO (it's the JWO stupid!) met nep id's of valse avatars zouden willen of moeten verbergen? Wat een wimp-laakbaar (waarvan ik ondertussen al heel erg lang weet dat hij met zijn despotische namen fetisch zeer beklemd door het systeem bij zijn kloten gehouden wordt Franceska!) geleuter waar je bovendien ook nog eens doorzichtig AIVD agendatjes mee verraadt a-capella!? Mijn ideologie weet donders goed dat de vijanden die ik dagelijks vervloek zeer wel weten hoe of wat ik dagelijks tegen ze organiseer danwel aan het voorbereiden ben. Echter Franceska; om de verachtelijke egomasturbatie waarmee ik lieden zoals jijzelf dagelijks hun kaarten allover open en bloot voor je vijanden zie blootgooien te ontwijken dan wel voorkomen, is mij altijd geleerd de boodschap te laten preveleren in tegenstelling tot de op zijn ego klaarkomende sujet erachter! Capiche? Deze strategie heeft ons wereldwijd al geen windeieren gelegd waarmee tevens met feiten is bewezen dat hun op hebzucht gefundeerde 'slagorde' momenteel zeer snel water begint te maken... Wat moet jij trouwens nog veel leren met je rotjeknorrende Feyenoord mentaliteit hahaha...

   Verwijderen
  3. Ps; Wendy waar kan ik je trouwens voor een eventueel nog op mijn knieën ook af te leveren bos bloemen bereiken? Kan er zeer weinig aan doen maar wordt tegenwoordig wel erg snel hotel-de-botel. Zal wel aan de poleshifting liggen waarmee het hogere vandaag aan de dag op onze oprechtere emoties probeert in te spelen dan wel klaar zu-machen...

   Verwijderen
 9. OT

  BvdB is vanmiddag in ieder geval opgepakt.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Die Frides Laméris leeft ook echt in een ei;

   Zo volgen New Scotland Yard en Werkgroep Morkhoven deze zaak op de voet

   Tuurlijk Frides. Morkhoven weigert cq verwijdert al enige tijd alles wat BvdB via de FB pagina van hen probeert te linken en de aandacht van Scotland Yard zit natuurlijk slechts in de onherstelbaar beschadigde bovenkamer van BvdB.
   Klim toch in een zendmast. Mafketel.

   Verwijderen