dinsdag 8 oktober 2013

Francis

Is het Henk Krol-moment aangebroken voor Francis Capelle, die zich graag profileert als het geweten van de alternatieve media? Want wat drong Francis de laatste tijd toch weer aan op openheid bij de alternatieve media en dan met name hun financiering. En wat ergerde Francis zich aan de geslotenheid van bastions als (voorheen) Argusoog en Klokkenluideronline, die maar geen antwoord wilden geven op lastige vragen.

Maar hoe open is Francis over zichzelf? Bij zijn laatste veroordeling wegens belediging van een rechter kwam al eens naar voren dat 'verdachte (Francis) in 2003 is veroordeeld ter zake een andersoortig delict.' Daar hebben we hem nog altijd niet over gehoord.

In 2007 hield Francis, toen ook al werkloos, er echter in elk geval een zeer opmerkelijke bijverdienste op na (met dank voor de tip). Tien maanden lang kluste hij (achteraf met toestemming van de sociale dienst) á 7.60 per minuut bij telefoonseks Ellen. 'Naar schatting enkele honderden mannen voerden via datinglijn, de 'direct apartlijn', spannende gesprekken met Ellen uit Enschede en probeerden een afspraak met haar te maken. Maar in werkelijkheid is 'Ellen' de tot voor kort langdurig werkloze Francis Capelle (38), zonder haren tot over zijn billen, zonder piercings en een zonnebankleurtje is er ook niet.'

Capelle kon volgens de Telegraaf zijn keel- en mondspieren zo aanspannen dat zijn zware mannenstem veranderde in het wulpse vrouwengeluid van 'Ellen'. Sinds 1 augustus 2006 hield hij zo honderden mannen aan de praat. Toen de sociale dienst daar achter kwam, betekende dat ook meteen het einde voor de bijstandsuitkering van Capelle.

Maar juist op dat moment had Francis er genoeg van. Hij vond, hier kwam het geweten van Francis al opzetten, dat er in feite sprake is van, zoals hij zelf zei 'oplichting, omdat alle mannen die naar de 'direct apartlijn' bellen toch echt in de veronderstelling verkeren dat ze een wellustige vrouw aan de lijn krijgen'. Hij verbaasde zich er over dat de Dienst Maatschappelijke Ontwikkeling (DMO), zoals de sociale dienst in Enschede officieel heet, akkoord is gegaan met deze vorm van 'bedrog'.

30 opmerkingen:

 1. check zijn kanaal eerst en oordeel dan wat laag zeg.>> http://www.youtube.com/channel/UCvhXASzzTajsexuvrThuDWA

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Valt ook niet mee, een regeltje tikken in de vroege ochtend. Of heb je weer aan de rokertjes gezeten?

   Verwijderen
 2. Ja en wat is er mis mee met dat soort werk ? Wat een preuts gedoe hier zeg. Wat is er mis mee met wat lieve woorden te zeggen ? Whahahahaaaa deze site is nog erger als het blad prive of storie whahahahaaaaa

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb meer waardering voor iemand die voor een sexofoon werkt dan iemand die onnodig werkloos is. En zolang we niet weten waarvoor hij veroordeeld werd in 2003 is het ook niets erg zinvol om daaraan te memoreren. Ik vind Francis ook niet onvoldoende transparant, want het gaat daar vooral over financiële transparantie, zoals die bij Micha niet geboden werd.

  Maar een paljas is het, zoveel is duidelijk.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Vooral in iemand anders verleden blijven hangen hoor! Scoor je punten me!
   Maar vertel me eens Jeroen, moet je van Francis eten? Nee toch? En vooral dat 'we'..., ik hoef helemaal niet te weten waarom die veroordeeld is, is het dan zo belangrijk? Is het dan zo ernstig belangrijk dat zelf bepaald wordt dat Francis niet transparant zou zijn? Haha, vooral dat woordje is wel zo leugenachtig dingetje geworden in de alto-media en nu lees ik dat woordje bij jou terug Jeroen. Ben jij ook gegrepen door openheid en transparantie? Want in dat geval, waarom niet eens open en transparant zijn over jezelf?
   Nou, ik ben ergens benieuwd met welke openbaringen jij je medemens gaat ontwaken... Francis, wat hij dan ook maar heeft gedaan in het verleden, die is goed bezig, maar van jou of Barracuda kan ik dat nu niet echt zeggen...
   Maar ook dat alles zal je waarschijnlijk een worst zijn!

   Verwijderen
  2. In zijn caravan. Ja goed bezig, maar goed, hij is we enorm goed om naar te luisteren als je graag wilt slapen.

   Verwijderen
  3. Verder geef ik je wel een beetje gelijk.... Francis is OK ole! En de rest is boeien.... Het boeit mij totaal niet waar hij ooit voor veroordeeld is noch dat hij Ellen was. *snik*

   Verwijderen
 4. Wat ik uit het artikel begrijp was de financiering van Francis ook niet echt transparant en kosher: hij ontving dus een bijstandsuitkering, terwijl hij geld verdiende aan zijn acteerwerk bij een sexlijn....

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nee, als ik het artikel goed lees beunde hij helemaal niet zwart bij of niks. Hij ontving die tijd geen uitkering. dus een gebrek aan transparantie kan hem zeker niet verweten worden, zijn baantje stond blijkbaar zelfs in de krant.

   Daarnaast is de transparantie van een privé persoon natuurlijk iets anders dan de transparantie van een "ideële" stichting, zoals bij Micha.

   Verwijderen
  2. De soosjaale dienst wist er wel degelijk van:

   Ook bij de Enschedese sociale dienst is het opmerkelijke verhaal van Capelle inmiddels bekend. "Tja", zegt Marc Jansen die Capelle destijds heeft begeleid bij de reïntegratie, "ik heb mij er wel over verbaasd, maar als iemand eenmaal aan het werk is, gaan wij hier niet precies uitpluizen hoe het zit. Hij verdient nu een inkomen boven uitkeringsniveau en als hij vindt dat hij iets onrechtmatigs doet, dan is dan zijn eigen verantwoordelijkheid..."

   Verwijderen
  3. Concludeer je dat op basis van het woordje "inmiddels"?

   Verwijderen
 5. Dus mannen belden met "Ellen" en werden klaar gepraat door Francis, leuk voor die mannen om te weten dat de feitelijk een virtuele seksuele affaire hebben gehad met een man.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. ja echt! Hilarisch gewoon..

   Verwijderen
  2. Ik moest erg aan deze sketch van de mannen van de radio denken:

   http://youtu.be/pm3zWlWuCng

   Verwijderen
  3. Ja, erg zielig die mannen die sekslijnen bellen. Nee, dan kan ik me meer vinden in de mensen die het zien als een gat in de markt. Want wanneer je je dan toch wilt laten bedonderen... of niet!

   Verwijderen
  4. Ik zou wel eens met een fles wijn op tafel naar de verhalen van Francis over die tijd willen luisteren. Ik denk dat ik doorlopend van mijn stoel af val door het lachen.

   Alleen het idee dat Francis op zoek naar een baantje door de krant bladert, en bij het zien van "Sexchat operator? Iets voor jou?!" denkt; hmm, dat lijkt me wel wat, en dan zijn zwoele vrouwelijke stem oefent via zijn synthesizer.

   Echt, hoe kom je erop? LoL

   En dan idd zo'n man naar zijn hoogtepunt praten: "Voel je hoe ik nu langzaam met mijn zachte hete tong langs de binnenkant van je dijen glijdt richting je mooie ballen?"

   "Nee, Ellen, niet doen, dat kriebelt"

   Dus...

   Verwijderen

 6. Well I'm not dumb but I can't understand
  Why she talks like Maud Oortwijn but walks like a man.
  Oh Ellen! De del der dellen! Ik ga d'r weer bellen!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. "Maar hoe open is Francis over zichzelf? Bij zijn laatste veroordeling wegens belediging van een rechter kwam al eens naar voren dat 'verdachte (Francis) in 2003 is veroordeeld ter zake een andersoortig delict.' Daar hebben we hem nog altijd niet over gehoord"

  Eh...op 15 februari jl. heeft Francis toch echt het volgende gemeld:

  Francis Capelle15 februari 2013 13:08
  Die mooie langbenige Ziva heeft gelijk: ik ben normaal gesproken lang van stof dus hier een korte broek: Bedankt voor het plaatsen van dit bericht en vonnis - zal mij in tegenstelling tot Kat wel melden en mijn straf uitzitten! Ik kom namelijk mijn aanklagers wel onder ogen en vlucht niet naar de huisarts, waarna hij ook nog eens in alle vrijheid kan blijven en ZAL blijven! en 2003 - kort door de bocht: ik ontvoerde mijn eigen dochtertje uit de klauwen van Jeugd en Gezin, bespaarde me in tegenstelling tot Ben van de B. een hoop schrijfwerk over netwerken en zo!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Er zijn mij al enige tijd een aantal opgeslagen shotscreens bekend die tevens een hele enge clown van onze travo laten ontmaskeren. Dusss kom er maar in Franceska...

  "Je hebt geen nichtjes? Mwahahahahaha"

  Eventjes doorbijten naar; BRON

  BeantwoordenVerwijderen
 9. De frauduleuze stank die ik wat betreft Franceska in mijn vorige link achterliet moet eveneens gecombineerd worden met het feit dat hij wel zeer betrokken lijkt te zijn met de schyzofrene pedo spatjes van DEZE loslopende malloten:

  "If a group of pedophiles wanted to protect themselves from accusations of pedophilia, what would be the best way?"

  BeantwoordenVerwijderen
 10. @Krikke Papi

  Ben je een beetje aan het doorslaan, of ben je weer expres zo onduidelijk mogelijk omdat je weer een paar van je obsessieve Joden-bash linkjes moet pluggen?

  Dus, als je het even kan duiden? Maar wel als het lukt graag in gewone mensentaal.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. WTFG?!:

  Het ontbreekt Franciscus, een rijk jongetje uit Assisi, aan niets. Voor de lol wordt hij soldaat en...komt in de gevangenis! Pas na een jaar kan zijn vader hem vrijkopen, maar Franciscus is veranderd. Als arme bedelmonnik trekt hij door het land. Saai zul je denken. Niets is minder waar, want hij neemt het op tegen drie rovers en tegen de gevaarlijke wolf van Gubbio. Bron

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Bedankt voor het beantwoorden van mijn electronische vragen omtrent je gebezigde techniek Franceska! Ik probeer als man namelijk al maanden een voet tussen de deur bij 'onze' Maud te krijgen, maar wellicht is ze eerder bereid om een telefoontje van een mannin ontspannender en minder para letterlijk op zich te laten inwerken? What a joke há?-haha...

  To learn this course, check it out here.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. (k)LOL

  vanPuffelen
  8 oktober, 2013 at 17:53
  Jongens misschien is het een grap maar ik zie net militairen voor het politieburo centrum in Amsterdam. Nu kijk ik op Geenstijl en daar lopen militairen in de Bijlmer. Heb ik iets gemist?


  Of jij wat mist Myra? Wat dacht je van intelligentie en gezond verstand?

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Overigens is Kat een vluchteling. Dat vind ik veel ergerS..... Arm poesje.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. * soft kitty, warm kitty, little ball of fur... happy kitty, sleepy kitty purr purr purrrRRR*

  BeantwoordenVerwijderen