maandag 6 januari 2014

Autopsie

De inhoud van het autopsierapport van de Amerikaanse acteur Paul Walker, die op 30 november omkwam bij een auto-ongeluk, is bekend. De huid van de acteur was helemaal verbrand en hij had diverse botbreuken. Het lichaam van Walker zat in een defensieve houding, wat erop duidt dat hij zich waarschijnlijk schrap heeft gezet om de klap op te vangen. Kaak, sleutelbeen en bovenarm zijn gebroken. Ook had hij fracturen aan zijn ribben en bekken.

Walker? Jawel, die werd postuum nog eens de speelbal van complotters. Paul zou zijn eigen dood hebben geënsceneerd, en de illuminatie (galm) zouden als doel hebben om meer DVD's van Fast And Furious te verkopen. Die logica ontgaat Barracuda al helemaal: met een nog levende acteur kun je immers meerdere succesfilms maken.

Niburu.co besteedde diverse artikelen aan de dood van Walker, maar zodra er informatie opduikt die alle speculatie (grotendeels) ontkracht hoor je ze natuurlijk niet meer. Een maand geleden des te meer: toen wist het zweefblog weer allerlei redenen te verzinnen waarom Walker uit de weg geruimd moest worden. Die zou op de Filipijnen zijn geweest in verband met tyfoon Haiyan, en zou daar 'dingen' hebben ontdekt die nogal 'schokkend' waren. Een complot om de slachtoffers van de tyfoon een soort permanente geboortebeperkingsmedicijn toe te dienen via de verstrekte medische goederen en voedselhulp. O ja, en Walker had zwaar geïnvesteerd in Bitcoins. Naar verluidt bezat hij voor meer dan 40 miljoen!

Een dodelijke cocktail met de elementen: religie, Bitcoin, vaccineren en liefdadigheid, noemen die grapjurken van Niburu.co het. Een rommelig complot zonder kop en staart, noemt Barracuda het. Het zal vermoedelijk nog heel lang gaat duren voordat complotters eens gaan inzien dat ook coryfeeën 'zomaar' bij ongelukken om het leven kunnen komen. Er is inmiddels zelfs een hele lijst van.

14 opmerkingen:

 1. Reacties
  1. Jeetje, al bijna 900,000 doden dit jaar. Gaat best efficient die NWO...

   Verwijderen
  2. Alleen vandaag al minstens 300 miljoen kranten verkocht, wereldwijd. Stel dat morgen al deze lezers zich plots op Niburu storten. Kan zomaar gebeuren, om wat voor reden maakt niet uit. Alleen een vertrek naar Alaska kan je dan nog redden.

   Verwijderen
 2. Yup, de Telegraaf en BILD zijn sensatie-media die niet schromen om de armoedige slaperige mensen middels 'moord en doodslag' in diepe pre-NWO coma te manipuleren, beste mensen, dus zijn wij, je weet wel het ontwaakte deel van de alternatieve media, weet je wel, al vroeg op om bij de lunatic fringe van de Amerikaanse conspiracy boards het meest sappige nieuws voor u te copy-pasten, en via de google translator aan u te presenteren. Donatie's zijn welkom...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Goh dat was toch de man die het het liefs deed met meisjes van 16.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ach gut, een moralist met valse intentie's kwekt wat; Walker startte een relatie met een 16-jarig meisje 7 jaar geleden. Tot zijn dood was zij nog steeds zijn vriendin.

   Lijkt me dus een beetje overdreven om te stellen dat: "het liefs (SIC) deed met meisjes van 16."

   Verwijderen
  2. Een fan?? Pardon nog even nagecheckt maar inderdaad niet alle dames waren 16, maar ook niet veel ouder. Maar een kerel van 31 die een relatie aangaat met een miep van 16, is volgens mij strafbaar. En dat leeftijd verschil maakt me nog niet eens zoveel uit, maar het feit dat je als volwassen man met een kind die niet eens zoveel ouder dan je dochter is ligt te kezen, is volgens mij niet helemaal lekker. En misschien discutabel maar het neigt voor mij bijna naar pedofilie.

   Verwijderen
  3. Neen, die is niet strafbaar. Ook niet in Nederland.

   Verwijderen
 4. Beste Fir. Je lokt een reactie uit om weer te gebruiken op andere fora.. Weet je beste Fir. Elvis is dood. Evenals Buddy Holly, evenals John Lennon. Wat ze gemeen hebben is dat ze dood zijn. Best vreemd. Ook mensen met geld gaan dood. Tis bewezen dat Chinezen kunnen kezen. Anders waren er geen Chinezen. Vraag me af wat je wilt bewijzen. Het gelijk of het ongelijk? Of zegt het iets over je opvoeding? Want bijna is niet helemaal. Tenzij het totaal wordt gezien als bijna.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Beste Zo ist maar net. Het eerste wat je schrijft is een veronderstelling. En nee dit vind je niet terug op andere sites, trollen laat ik aan andere mensen over :p
  Ik denk dat je in je rijtje Jimi Hendrix niet mag vergeten, ook dood, ook invloedrijk.
  Ik snap je verwijzing naar mensen met geld niet zo. Betekend dat, dat we mensen met geld, die beroemd en/of succesvol zijn als mensen met een aparte status moet behandelen. En kan je in dit geval als volwassen man een relatie met 16 jarig kind aangaan, en ik (wij) moet(en) dat normaal vinden omdat hij status heeft? LOL En dan zou dat iets over mijn opvoeding zeggen? :D.
  Dus jij zou jouw 16 jarige dochter aan een gast van 31 meegeven?

  Beste Zo ist maar net een beetje beter je best doen hoor, want met veronderstellingen en toespelingen haal je geen punten. Lijkt er nu meer op dat jij zo'n persoon bent waar je mij in eerste instantie van beschuldigt.
  En "bijna" beste, sloeg op de leeftijdgrens tussen strafbaar en niet strafbaar. Met dank aan Jeroen is het nu duidelijk dat dat niet strafbaar is. Maar wel in mijn ogen ben je dan nog steeds niet helemaal lekker.  BeantwoordenVerwijderen
 6. Frappant, dat een voorvechter van hard rijden zijn levenseinde vindt in het hard rijden. Uitgerekend dat zo iemand het slachtoffer wordt van zijn eigen stomheid. Men zou er cynisch van kunnen worden, maar ergens leeft ook wel de gedachte dat boontje om zijn loontje komt. Op een te hoge snelheid kan men een auto niet meer onder controle houden, vaak is het alleen een kwestie van geluk hebben dat er niet veel vaker dodelijke ongelukken zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja hoor eigen schuld dus, en Pipo de clown heeft zichzelf doodgelachen, scherp opgemorken door @van het goordon.

   Verwijderen
 7. Dan bij deze mijn excuses Fir.. Maar nu het onderwerp zelf. Ik noem bewust mensen met geld. Dit omdat er bij de dood van die mensen altijd allerlei speculaties worden gedaan. Een ongeval is gelijk al sabotage of moord. Of er zit meer achter. Dingen worden verzwegen etc. En ik verplaats me dan even in de schoenen van de nabestaanden. En denk bij mijn eigen. De mensheid is ziek aan het worden. Hoe komt het zo? Is het internet, is het afgunst, is het een aandoening..

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Het is je vergeven ;P. Maar zou dat ook niet komen omdat deze mensen in de spotlight staan. Een soort rolmodel voor (een aantal) mensen zijn. En dat fans heel ver kunnen gaan als het hun held betreft.
  Dit vind ik wel een leuk voorbeeld;
  Aan Justin Bieber fans werd gevraagd wat ze ervan vonden dat hij zijn oma had geslagen. Er werd niet gereageerd van WAT heeft hij een bejaarde vrouw geslagen. Nee ze gingen excuses verzinnen waarom hij dat zou hebben gedaan. Hij had zijn oma natuurlijk helemaal niet geslagen.
  En als Lady Gaga morgen van een brug afspring, zal een aantal monsters zo overmand zijn door verdriet dat ze haar voorbeeld volgen en andere monsters zullen bij hoog en laag beweren dat ze ervan af is gegooid door Byonce omdat ze die avond in de nachtclub flinke ruzie hadden……
  Het kan soms raar werken onder die hersenpan. Maar het is goed dat dat soort ballonnen worden doorgeprikt.
  En wat betreft je laatste argument, in de context dat een aantal mensen vreemde gedachte kronkels hebben en dit ook spuien ben ik het inderdaad met je eens dat een deel van de mensheid ziek is.

  BeantwoordenVerwijderen