woensdag 29 januari 2014

Kassiewijle

Er is weer een Nederlands complotblog kassiewijle. Nou ja, zo goed als. De samensteller van Olympic Zion nam vorige week afscheid van zijn devote volgelingen. Er waren meerdere 'mooie projecten' waar hij zich voor wilde inzetten, waardoor de website 'niet meer gaat passen in de schema van de bezigheden'. De site blijft wel in de lucht en er zal nog wel eens een enkel artikeltje geplaatst worden, maar dat heeft niet veel om het lijf.

Olympic Zion was, als bijwagen van Klokkenluideronline, de dark room van het wereldwijde web, uitsluitend geschikt voor dagschuwe reptozombies en gedragsgestoorde psychoten die geen zin konden formuleren zonder  'zionistische joden' of 'monarchtechnieken'. Posters met namen als Airwave, Anti-Zion 2012, D. Unfeldt en Davids 'Puke' leefden in een schizofrene wereld waarin ongeveer alles een satanische betekenis heeft. Het hele blog ademde trouwens de sfeer van extreme godgelovigen. 'Als je de informatie van o.a. klokkenluideronline en olympiczion onderzoekt, zul je erachter komen dat er meer waarheid staat als in al die jaren in de mainstream media heeft gestaan'. 

Je leerde dat er maar zeven stappen zijn om Matrix op te heffen en Wereldoorlog 3 te stoppen. Of dat ieder mens in vorige levens door reptielachtige buitenaardsen is geprogrammeerd. De slimmertjes zagen met hun eksteroog zelfs het wapen van Lucifer in volstrekt onschuldige posters voor het nieuwe Winkelcentrum New Babylon Shops & Restaurants te Den Haag. Zomer 2012 voorspelde de gekkiesite een valse vlag alien-invasie of compete alienoorlogen tijdens de Londense Olympiade. Na de vlekkeloos verlopen slotceremonie wist de site doodleuk te melden dat men met de publicaties deze aanvallen toch maar mooi had voorkomen.

Maar ja, ook volslagen doorgeschoten complotters ontgroeien de korte broek en trekken, vele illusies armer of wellicht eindelijk wijzer geworden, de wijde wereld in. Gelukkig hebben we Martin nog.

11 opmerkingen:

 1. Kat, martina, myra, lympic-z enz. zijn/waren inderdaad zwaar des informerende bagger stekjes waarop ego masturberende klepelswaffelaars via hun niet helemaal goed geïnformeerde modus een onterecht bij elkaar geharkte kostje bij elkaar proberen te scharrelen. Aan de overkant van de plas heb je er ook nog genoeg heurrr! Waarvan deze overigens tot nu toe nog de best betaalde is & Kat volgens mijn bronnen dagelijks met een rood aangelopen erectie klaarwakker van schijnt te liggen 'dromen'... O.k. ik heb er wel eens als david-puke gecomment, echter mijn toegang tot hun reactie panelen werd al na mijn 3e kritische noot over hun clowneske misinfoblogje subiet geblokkeerd i.v.m. de uiteraard daaruit voortvloeiende ontmaskering! Dus nee, de joden hatende wereld is absoluut niet armer geworden met de eliminering van dit soort van zwakzinnige nietsnutten die vanwege hun imbeciliteit ego masturberend en al verder maar aan hun eigen klepel behoren te gaan liggen rukken (uit zijn werkschuwe nest getrokken?) omdat ze niet eens willen weten dat er een klok is die op de juiste wijze geluid behoort te worden?

  Gelukkig beseft deze gojim mennende psychopaat zich al wel iets beter dan de moderator van dit blogje waarom de synagoge van satan wereldwijd steeds meer in zijn blote reet komt te verkeren en daarom zo doorzichtig al een pooierbak met het machtsdronken kwijl op zijn porem kermend van de onmenselijke achterbaksheid maar aan zijn/haar klokkenspel hoererend is beginnen te sjorren en knijpen? Kom er dus maar weer eens lekker in zwaar afgerichte joden sloofjes van barrackjewda hahaha. Wisten jullie overigens al eveneens dat deze in opdracht van max/lex mis informerende troela zichzelf weer eens 'vrijwillig' heeft moeten muilkorven?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Absoluut niet kassiewijle, maar zijn nog te verzilveren onrecht houd hem wel op de been! Het is dan ook echt om je te bescheuren met die zogenaamd van niets willen wetende infowhores..;

  "Francis en ik gaan ons recht terug halen op een keiharde manier. Dit zal het laatste gevecht zijn wat ik lever en we gaan het winnen al moe ik elke televisiezender erbij halen. Mensen hier op plazilla en andere lezers die ons voor gek hebben verklaard en ook geschreven hebben dat ik een complottheorist ben, die kunnen beter niet reageren want ik zal elk comment verwijderen of blokkeren. Via mijn artikelen zal ik jullie informeren over hoe en wat, ik wil een woning, inkomen, schade geld, smartengeld voor alle gelde schade vanaf het moment van de veroordelingen. Iemand onterecht uit zijn huis zetten, boycotten met verzekeringen, dwingen tot het leven in een caravan of zelfs dakloos rond laten lopen op straat. Ik zelf die letsel heb opgelopen twee keer door junks waaraan je niks kan doen. je raakt je sociale leven kwijt, je huis en haard, je kinderen en je familie." Bron

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hahahaha


  Ook hier mijn niet gemiste afscheid. :-)


  Succes!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Overigens: martijn, micha, en de rest - http://www.sherv.net/cm/emo/word/bla-bla-emoticon.gif

  BeantwoordenVerwijderen
 5. "Ook hier mijn niet gemiste afscheid. :-)"

  Het is dat ik nog nooit de behoefte heb gevoeld om op dat azijnpisserige e-graf van je te mogen natrappen, maar als het aan mij ligt behoren al je vijanden (en dat zijn er gelukkig zeer veel kan ik je vertellen!) van af vandaag zo veel als maar mogelijk hun behoeftes op dat 'debunkende' afwerkplek van je behoren te gaan doen. OMFG! Wat ben jij toch een ontiegelijk strak dan wel debiel afgerichte huppelkut zeg! Dan krijg ik vandaag om eerlijk te zijn toch echt wel een iets hardere van 'onze' zeer snel vochtig ontwakende Maud hoor; met je swappende & gelukkig doortastende hoernalistieke afschijt. Heeft mij net iets te lang geduurd allemaal. Nogmaals als Maud haar wakkerwording op dit niveau doorzet, dan zal ik nog echt wel eens op haar drempel met mijn tong op de schoenen gecombineerd met een bos rozen of brandnetels al naar gelang de ontvangst te ontwaren zijn...

  De enige vraag is :
  1.AIVD?
  2.Mossad?!
  3.CIA?
  4.Justitie?
  5.Of een combinatie van bovenstaande.
  BRON


  PS; Ik geloof dat ze zichzelf weer eens heeft 'moeten' aanlijnen! Probeer het anders later nog eensch...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hahahaha


   Normaal reageer ik niet op gekken, maar jij bent wel lief...


   Wil je een kusje of een knuffel?

   Verwijderen
 6. Die achterlijke site geeft bij mij constant een PAGE NOT FOUND. Gelukkig maar!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Swappende @Adamas begint langzaam door te draaien. Ik zeg : code 14 , incl. code 1 rood Met zolderkamer SWAT team !!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Swat team is al georganiseerd!! Xaar moet werken maar wij hebben het overgenomen.

  BeantwoordenVerwijderen