vrijdag 31 januari 2014

Rondgonzen

Vandaag mag 'activist' Frides Laméris uit Zuidlaren voor de rechter in Assen verschijnen. Wegens het opnieuw publiceren van de dagboeken van Maaike Terpstra. 'Je moet wel durven', schreef Frides enkele weken nog.

Het is echter nog maar de vraag of Laméris nu wel durft of zelfs maar zijn gezicht laat zien. Nu is Barracuda het lethargische gedrag van Frides wel gewend, het lijkt wel alsof alles vertraagd bij hem binnenkomt, maar het is nu wel erg stil op de sites die hij in het leven riep. Tenzij Frides tijdens een van zijn taoïstische levitaties in de lucht is blijven hangen. Zou zomaar kunnen.

Het ziet er niet best uit voor de beste man. Hij heeft al amper geld voor een buskaartje, en straks mag hij de proceskosten ook nog bepalen. Die kwamen bij Dankbaar & Co al op enkele duizenden euri.

De reacties onder een stukje in het Nieuwsblad van het Noorden, waarin Frides wordt omschreven als fantast en complotdenker, waren voor hem ook nog eens ronduit vernietigend. 'Het wordt tijd dat Opstelten en Teeven eens iets constructiefs gaan doen dat mensen die door dergelijk leed zijn getroffen, gevrijwaard blijven van obsessieve, psychopathische complotdenkers, die in de gesloten afdeling van een gesticht thuishoren, tot ze 100% zeker genezen zijn, geen ellende meer veroorzaken, en met hun poten afblijven van uiterst persoonlijke documenten die ze op slinkse wijze in hun klauwen hebben gekregen. Eenmaal op internet blijft zulk materiaal rondgonzen en vanuit allerlei krochten weer opduiken, tot de laatste complotdenker is uitgestorven.'

Yep, want natuurlijk moest Micha 'Stille' Kat de boel nog eens provoceren door te verwijzen naar de dagboeken op andere sites. Kat is wel zo slim om die dagboeken niet op zijn eigen site te zetten, dus verwijst hij gemakshalve naar Martin Vrijland, die ze nog steeds online heeft staan. Drie keer raden wie straks aan de beurt komt.

Gelukkig was er ook nog heuglijk nieuws voor de plottertjes: Hun luis in de pels, misdaadverslaggever Peter R., verdwijnt (denken ze) uit hun gezichtsveld nu die als spelersmakelaar de sport in gaat. Peter gaat kleine Afrikaanse jongetjes importeren voor Demmink & Co, provoceerde Kat. Die overigens volgende week voor het Hof mag verschijnen. De Telegrof eist nu 1000 euro per overtreding als hij nog langer Pedograaf zegt.

UPDATE: Rechter nam meteen een besluit. De publicaties moeten binnen twee dagen van de site van de Drent zijn gehaald. Hij riskeert een boete van 2500 euro per gedraging per dag als hij zich daar niet aan houdt.

UPDATE: Meer details via rechtbankverslaggever Chris Klomp: Frides kwam inderdaad niet opdagen, had per brief om uitstel verzocht en en wilde eveneens per brief de advocaat Moszkowicz alvast wraken. En ja hoor: de volledige proceskosten van 6000 euro komen voor zijn rekening. Advocaat gaat meer sites vervolgen.

26 opmerkingen:

 1. Ondanks zijn nog steeds bestaande discrepantie tussen het mensverradelijke judaïsme waarop een van zijn vele onderafdelingen als het zionisme gefundeerd blijkt te zijn, durf ik na deze comment van hem bij 'onze' stille Willie toch nog wel te stellen dat hij een groeiende potentie als realiteitsvorser heeft;

  25 reacties op HERPUBLICATIE DAGBOEKEN MAAIKE TERPSTRA:
  aart-liberty zegt: 31 januari, 2014 om 3:56
  Wat is dat voor gelul, dat men wil tegenhouden, dat het dagboek van de moeder van Marianne Vaatstra wordt gepubliceerd? Doen wij van http://stopzionism.com niet aan mee. Zendt uw e-mail aan aartliberty@gmx.com en u krijgt op soortgelijke wijze 'gratis' een exemplaar toegezonden dan wel uitgereikt. Dat ligt eraan of u een goed gelijkende foto bij uw verzoek bijvoegt...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Reacties
  1. Deze dus uiteraard NJET!;

   *,-"Mediamarkt ziet klant met foto's kind aan voor pedofiel..."

   Verwijderen
 3. Het blijven inderdaad nog de wat lagere voetvolk regionen binnen de netwerken, maar toch weet Vervloesem volgens mij echt wel al lang dat er van orgies geschoten beelden door 'spijtoptanten' als bewijslast ter beschikking zijn gesteld...

  "Opmerkelijk feit is dat Marcel Vervloesem noemde dat niet alleen de naam van wijlen eerstekamer senator Edward Brongersma in de internationale netwerken naar voren komt, maar ook van voormalig senator Bob van Schijndel. De signalen dat er dus echt sprake is van kindermisbruik onder de 'elite' zijn dus overduidelijk." BRON

  BeantwoordenVerwijderen
 4. OT
  NASA voor de rechter om 'verdoezelen buitenaards leven op Mars'
  http://www.volkskrant.nl/vk/nl/2672/Wetenschap-Gezondheid/article/detail/3587459/2014/01/31/NASA-voor-de-rechter-om-verdoezelen-buitenaards-leven-op-Mars.dhtml
  LOL

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Me dunkt ook een goed te gebruiken uitspraak voor Yehudi Moszkowicz inzake Wim Dankbaar.
  Even flink doorhalen Yehudi al kan ik dit niet zo snel letterlijk als citaat terugvinden maar ik las bij swapichou:

  Wim op 5 Januari 2013 verklaring.
  Dat dagboek van Maaike geef ik aan iedereen die rechtstreeks bij de zaak betrokken is en/of slachtoffer is. Dus ook aan Jan Vlug, Bauke, zijn kinderen en de ouders van Jasper Steringa. Zodra ik kan, geef ik het ook aan zijn hemzelf, zijn vrouw en kinderen. Ik houd nu eenmaal van het verspreiden van de waarheid. De enige reden dat ik het niet publiceer is omdat Maaike mij dat vraagt.


  Overigens is die laatste zin door Dankbaar zelf ook weer een wassen neus gebleken. Wat een idioot is die man toch. Dus laat Dankbaar maar ff flink zweten.

  Uit de uitspraak:
  Ook moet de Drent binnen twee dagen alle documenten en kopieën die hij van dit boek heeft en de namen en adressen van de personen die een exemplaar hebben gekregen, geven aan de auteur.

  oopsy daisy

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Het lag in de lijn van de verwachting. Frides is te lang omgegaan met Ben van de Brink en consorten die de rechtbank verwierpen. Wie een kijkje nam in de dagen dat Ben bij Arend te gast was kon lezen dat de rechtbank de handlanger van de duivel was en dat er heksen rondliepen. Dat Frides dus per brief de rechtbank wraakte is niet zo vreemd en Frides zal zich nu op zijn borst kloppen. Hij is een martelaar, uit dat roze wolkje is Arend al vanaf gedonderd toen hij onder het minimum moest leven en met zijn staart tussen zijn benen afdroop. Wim Dankbaar kan zich het veroorloven die heeft een aardige villa in Aerdenhout, Micha Kat wordt waarschijnlijk gefinancierd. Dan blijven Frides en Martijn over, beiden geen cent te makken en allebei niet zo snugger.
  Behalve dat als ze een taakstraf krijgen ze maar de openbare ruimten moeten gaan schoonmaken, een argeloze bejaarde moet in bescherming genomen worden tegen deze malloten.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Resumé.
  Zo aan het eind van de eerste maand van het nieuwe jaar lijken zaken zich voortvarend te ontwikkelen. Want ook bij klol gaat binnenkort definitief de stekker eruit. Zo veel wordt wel duidelijk uit het amechtige en wanstaltige -iedere realiteitszin ontberende- krankzinnige geschreeuw van een volledig doordraaiende Micha Kat.
  Daarbij zit er voor BvdB ook weer een paar maanden welverdiende vakantie in een staatsoord in het verschiet.
  E.e.a. is natuurlijk het gevolg van het Chinese Jaar van het Paard want volgens Oppergek Oldenkamp:
  Het Paard staat voor vurige actie, en hout voor snelle groei. Het wordt dus een zeer productief jaar voor gedreven mensen die ‘meters willen maken’. (...) Ik weet niet hoe het jullie vergaat, maar mijn innerlijk paard staat al een tijdje te steigeren van enthousiasme. Vanaf vrijdag mogelijk we eindelijk los!

  Iemand enig idee hoe het met het hoger beroep van Oldenkamp jegens het CvZ staat?

  Tijd voor een vrijmibo. Cheers!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Henk & Drol;

  Weer komt er geld in de verkeerde zakken.
  Nu blijkt de Gay Krantredacteur de dief,
  Dit 50Plus-boegbeeld vindt zich naïef -
  De truc is dan om alles af te zwakken.

  Henk Krol heeft zich de Kamer uitgeknikkerd,
  Ook is daarmee hij van zijn voetstuk afgeflikkerd...

  BRON

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Er werd hem gevraagd of die bang was. Zijn antwoord was neen. Maar mensen in die ik ken wel. Bij zo een antwoord denk ik gelijk aan de politiek geneuzel. Ik wil dat het goed onderzocht word, maar ben bang voor de uitkomsten. En hoop daarom op een goede afloop.. Ja, mensen, daar wordt men wijzer van. En dat is de lijsttrekker van de 50 plus partij. Ik loop zelf inmiddels naar die leeftijd. En weet dat ik meer leven in me heb dan die Krol. Dan de dagboeken. van Maaike. Wat mij betreft hadden ze die Lameris op de Brink in Zuidlaren geplaatst met een bord voor zijn lichaam. En daar de tekst op geschreven. Ik ben erger als Demmink.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. "Ik wil dat het goed onderzocht word, maar ben bang voor de uitkomsten. En hoop daarom op een goede afloop.. Ja, mensen, daar wordt men wijzer van."

  Heb geen idee hoe gepokt en gemazeld jij door het leven bent gebeukt Zo ist maar net. Wees volgens mij altijd weldegelijk heel voorzichtig met hetgeen je zo zelfverzekerd over lieden als Krol 'weet' te onderwijzen. Het kan namelijk zo maar het geval zijn dat hij met zijn connecties binnen die poliziek/pedofiele netwerken meer dan eens hun hete adem letterlijk in de nek heeft gevoeld! Als je goed had geluisterd dan had je namelijk uit zijn woorden zeer scherp kunnen opmaken dat zijn 'angst' niet hem persoonlijk aanging, maar eerder gerelateerd was aan zijn naaste omgeving. Waarbij je uiteraard bij deze ontiegelijk zwaar debiele onmensen altijd aan de persoonlijke en verwante familiaire netwerken moet denken! Nogmaals angst is in de strijd tegen deze ratten nog nooit een enkele optie geweest, echter voorzichtigheid dat gebaseerd is op insiderskennis van zaken binnen dit soort van kringen absoluut wel! Luister zo meteen dus eerst maar eens even naar wat Marcel daarover te zeggen heeft...

  *,-Marc D zaak;
  *,-Europees/polizieke vertakkingen;
  &
  *,-Regie van achter de schermen.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Hmm. Stel dat je gelijk hebt. Dan vraag ik me af. Wat die Krol met zijn zogenaamde uitspraken wil bereiken. Hij zegt. Ik weet genoeg. Maar ben voorzichtig. Weet je wat ik dan denk. Geen mens is onaantastbaar. Want er komt een dag. Dat niet alleen de vrachtwagens de wegen gaan blokkeren. Maar het volk in opstand komt. Niet door Micha Kat. Niet door een Wim Dankbaar. Maar door gezond verstand.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Iets zegt me dat De verbinding met Marcel is onderbroken. Talk to Myra was het toch

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Laat me raden. Marcel is boos om het feit dat er voor je beurt gesproken wordt. Het openbaren van hooggeplaatsten valt vaak niet in goede aarde bij
  de klokkenluider zelf. Dit omdat de echte bewijzen er nog niet zijn. En zonder echte bewijzen. Er geen zaak is.. Bewezen is dat als pinokkio liegt. Hij een lange neus krijgt.. Maar dat geloven alleen mensen die in pinokkio geloven- .

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. "Maar dat geloven alleen mensen die door pineukio genomen willen worden?!"

   Verwijderen
 14. Hmm, No more Bolero. Weet je het zeker. Soms vergist men zich in mensen. Maar is vergissen menselijk. Mocht men zich niet vergissen dan kan het monsterlijk zijn. Helemaal als men zich vergist

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Hoe kan het toch. Dat al die mensen die het beter weten. Nooit aan een Jasper S gedacht hebben. Zoveel wijsheid op 1 site. Zoveel kennis op 1 site. Zoveel wetenschap op 1 site. Maar zoveel onderbuik gevoelens op 1 site. Hoe was het toch mogelijk, dat men het fout had..Tis een kwestie van geduld. Maar nooit zal men Jasper zien als dader. Want het ongelijk staat gelijk aan zelfmoord van die site. Broodroof noem ik het. Want een mens moet toch leven. Al gaat het over lijken.. En Jasper is de held. Van hen die hem niet geloven

  BeantwoordenVerwijderen
 16. "Of course, there isn’t much to this theory, once you examine it a bit. In all of the clips, snow is being held to a lighter of some kind. Most lighters use butane, which is “dirty,” meaning it doesn’t burn clean. That dirty fuel is why the snow turns a little black. That’s also why it smells funny. If you take the snow to a flame that isn’t produced by butane–i.e. a campfire or a natural gas-burning stove, etc.–the snow begins to melt. It actually even melts when exposed to a butane flame, albeit slowly. However, it’s a fun conspiracy theory that will likely have tons of people making snowballs and burning them with Bics over the next couple of days. Enjoy yourselves but please be careful–and be mindful." (comments hieronder zijn Myra-esk intelligent!)

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Hans Klok moet je vragen. Die man kan toveren

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. @Adamas
   Rot effe eens lekker op, ga een loempia vouwen!

   Verwijderen
  2. Laat hem lekker..

   Verwijderen
 18. En zo zie je maar weer. Snow en Snowden. Wie wat en waar. Maar wel interessant..

  BeantwoordenVerwijderen