woensdag 8 januari 2014

Bremer bollen

Kijk, dat was weer opbeurend nieuws voor Ufogelovers: een vliegend object leidde maandag tot vertraging op de luchthaven van Bremen. 'We weten niet wat het was, maar er was wel degelijk iets,' aldus een politiewoordvoerder. Maar dat 'iets' is helaas ongedefinieerd gebleven. Want: de UFO verscheen dan wel op de radar, een politieheli deed vergeefse pogingen om het object te traceren.

Want het zijn natuurlijk helemaal geen UFO's, maar een soort radarfantomen waarmee de wereld via de MSM rijp wordt gemaakt voor het...accepteren van UFO's. Dusssssss. 

Barracuda gaat het prachtige verhaaltje daarom maar een beetje debunken. Want gisteren kwam er in elk geval wat meer nieuws naar buiten wat niet heel erg wijst op bezoek van buitenaardsen. Dat 'iets' maakte namelijk meer lawaai dan een vliegtuig, terwijl UFO's altijd muisstil zijn (zeggen ze). Het had ook normale lichten, met rood en groen, en een landingslicht. Het maakte een soort helikoptergeluid, wat wijst op het gebruik van wentelwieken. Drone? Verdwaalde miniheli?

Maar Barracuda wil de sfeer niet verpesten, dus houdt hij de mogelijkheid open van een primitieve UFO, die na eeuwen kachelen door het universum eindelijk via Lobith Bremen is binnengevlogen.

8 opmerkingen:

 1. Ach, dat niburu.nl er als de kippen bij is om dit bericht -n.b. uit de verfoeilijke msm- met rode koontjes aan te grijpen is natuurlijk erg voorspelbaar.
  Nog hilarischer is echter dit 'artikel'
  Nutcase en überfaalhaas Anton Teuben en zijn 'redactie' worden al 12 jaar afgeluisterd en geïntimideerd. En waarom? Omdat ze openlijk te koop lopen dat hun geestelijke ontwikkeling in de kindertijd is gestagneerd waardoor ze de meest infantiele fantasietjes niet zijn ontgroeid en in hun eigen spannende jongensboek leven.
  Voorwaar! Wat vormen deze hersenloze fruitcakes een 'gevaar' voor de 'waarheid'...

  En dan dat wanstaltige inhoudsloze geschreeuw op klol wat maar verder en verder aan het escaleren is. Eigenlijk ook geen vermelding en het bezoeken meer waard.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. En de chaotisch raaskallende Oldenkamp weer in de bocht

  Het is voor mij erg verleidelijk om alle websites en alle bekende sprekers die de onwaarheid maar blijven propageren één voor één te ontmaskeren. Ik doe dat niet omdat (...)
  Voor één website maak ik toch een uitzondering, en dat komt omdat ik veel respect heb voor de oprichter van die website. Ik heb het dan over Michiel (of Chiel voor vrienden), de oprichter van Anarchiel.com


  Die mag Michiel dan in zijn zak steken. Door Oldenkamp ontmaskert worden als leugenaar. Maar Johan heeft wel veel respect voor Michiel.
  LOL

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Zelfs de meest zwaar afgerichte joden~knechten beginnen nu al de sieg~goy te maken.., en jij raaskalt hier 'gewoon' doodleuk verder over vliegende oliebollen met je bliksemafleidende desinformatie bagger?! Huiswerk...

  Groetjes: Sieg Goy...

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Overigens was er op 6 jan. een veel betere UFO melding in Engeland
  http://www.blikopnieuws.nl/bericht/208719/airbus-a320-botst-boven-engeland-bijna-met-ufo

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Haha, wat een stel UFO malloten weer bij Klokkenluideronline. Die lui geloven echt ALLES.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Je moest eens weten wat een mallotigheid er soms op NIBURU.CO/.NL staat... OOK GEEN ZUIVERE KOFFIE!

   Verwijderen