vrijdag 23 mei 2014

Bea

Hoe zot wil je het hebben? Soeverein mensch Bea van Kessel uit Uden, de vrouwelijke helft van Vitalifeiten, probeerde deze week in het kader van een burgerarrest een deurwaarder te gijzelen, om vervolgens zelf te worden afgevoerd naar het bureau. Daar stond ze zelf nogal van te kijken.

De deurwaarder werd vastgehouden omdat zij geen geldige identificatie bij zich had, maar Bea bleek die zelf ook niet bij zich te hebben toen de sterke arm werd opgetrommeld. En ook al deed zij nog zo haar best om te ontkennen dat zij Bea van Kessel was, mee naar het bureau zou ze. Waarna degene die haar site onderhoudt dan toch maar toegaf (in tenenkrommend Nederlands) dat hier hier om de enige echte Bea ging. Bea dus, dus en niet Magda, Jantien, Eva of welke andere naam Bea had verzonnen om maar vooral onder de zoveelste verplichting uit te komem.

'Ga van mijn padje af', riep Bea herhaaldelijk, maar Bea blijkt zelf nogal van het padje geraakt. Letterlijk. De 44-jarige vrouw ligt volgens De Telegraaf al 'lange tijd overhoop met de instanties en heeft al eerder problemen gemaakt met deurwaarders'.

Vorig jaar dook al eens een filmpje op van deze Bea en haar partner Michel. Het duo (paar?) had toen een bord in de tuin geplaatst waarop stond dat ze zich hebben uitgeschreven uit de 'club van Beatrix' en uit de staat. Michel Vitaliti (video onder) was ooit nummer 76 op de lijst van de SOPN, beter bekend als de UFO-partij. Michel is aan het blowen geslagen omdat hij 'niet met de oude wereld kon omgaan'. Daarom komt Michel alleen nog maar zijn nest uit om 'filmpjes' te maken. Al dan niet met vrolijke Laurel & Hardy-deuntjes eronder.

Op hun site moesten we tot nu toe vergeefs zoeken naar de echte vitalifeiten. Zoals de reden dat er telkens deurwaarders in de tuin stonden. Was blijkbaar net iets te pijnlijk om te melden. Inmiddels weten we meer: Bea wordt, desnoods met de sterke arm, volgende maand uit huis gezet omdat de hypotheek niet meer werd betaald en de woning is geveild. Kortom, Bea mag dan wel een lange neus trekken naar het establishment, er komt een moment dat je met huisraad en al op straat staat. Zou daar ook weer een filmpje van komen?

15 opmerkingen:

 1. Pijnlijk als ze hun huis uit moeten.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. En ook zo inconsequent van Bea; Wel schrijven: "uitgeschreven uit de 'club van Beatrix' en uit de staat" Kortom soeverein willen zijn en de huidige staat niet accepteren.

  Maar dan wel 112 bellen om de polisie te laten komen om een deurwaarder in te rekenen. Kortom je doet een beroep op de hulpdiensten van de nederlandsche maatschappij.

  Beste politie, u kunt de factuur voor uw inzet sturen naar Bea (of was het magda?). ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja maar, ja maar: De politie is er ook om hen te beschermen volgens de universele rechten van de mens, de wet waarnaar 'soevereinen' leven (tot op zekere hoogte vermoed ik).

   Verwijderen
 3. Het levert haar wel een interviewtje met Micha op, die tussen neus en lippen door haar thunder steelt: zij heeft nu dan wel gezeten maar hij heeft dat al DRIE keer meegemaakt. "En het wordt iedere keer erger!" Uitslovers die doen alsof ze jaren in Boven-Digoel hebben gezeten.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. @gertjan: ja, ben het ook net aan het luisteren http://www.klokkenluideronline.is/2014/05/interview-met-bea-na-3-dagen-politiecel/

  Wel apart hoe verschillend mensen een week kunnen beleven. Een vriendin van mij zat maandag ook vast, maar dan in een ziekenhuis. Dinsdag kregen we nieuws dat er niets meer gedaan kon worden. Gisteren het nieuws dat het niet een meer over maanden gaat. Dan leer je weer even goed om te relativeren...

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat interessant was om te zien, is hoe ze in hun eigen sekte-achtige systeemdenken zichzelf in de nesten werken en dat het steeds erger en erger gaat worden.

  Laten we wel wezen, het was een gijzeling van niks, ik vindt het helemaal terecht dat die deurwaarder de politie heeft gebeld en dat Bea is gearresteerd, maar ik vermoed dat als ze gewoon netjes had meegewerkt, haar excuses had aangeboden aan de deurwaarder dat het in de emotie van het moment gebeurde, dan was het waarschijnlijk met een sisser afgelopen..

  Maar nee, ze escaleren alleen maar verder... :-S

  BeantwoordenVerwijderen
 6. "commercieel aansprakelijk stellen" Mwahahahahaha, stelletje klaplopers.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. 'Vrees' overigens dat Maud ergens in een inrichting vanwege een overdosis tranquilizers haar interne rekening slechts wat probeert op te vijzelen, want volgens enkele zakelijke contacten mijnerzijds binnen de westerse diplomatieke wereld aldaar kloppen de door haar gestelde handelingen dus voor geen letter met de door mij opgevraagde logverslagen. Bovendien hoef je voor hetgeen zij stelt echt niet zo desperaat onvoorbereid ter plaatse te gaan liggen ploeteren. Dus voorlopig houd ik het maar hier bij; Karma is a bitch...

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ok onherstelbaar afgerichte 'debunk' retardjes... Het neusje van de zalm in compleetland geeft jullie hierbij wat huiswerk;

  *,-Hoe te verdienen aan lieden die met ongeraffineerde sprookjes wakker willen blijven;

  *,-Soevereintje Kimberly;

  & last but not least...

  *,-Hoe een togacrimineel verbaal de oren te wassen!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Dat die vreselijk domme Kat een gesprek met die tuthola opneemt zonder het ook meer een keer te hebben over de aanleiding, zegt weer genoeg.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. uitspraak is vrijspraak , en terecht . filmpje binnenkort op vitalifeiten.nl

  BeantwoordenVerwijderen