donderdag 1 mei 2014

IQ Partij

'50 jaar geleden besloten de multimiljardairs van de ashkenazi-groep om meer grip op sterke Europese volkeren te krijgen door geboortesterke immigrantengroepen binnen te loodsen'.

Was getekend, Gunther Niessen van de IQ Partij in de Zendtijd voor Politieke Partijen. Een geflipte kruising tussen Swiebertje, Bernhard en Fentener van Vlissingen, volgens GS-reaguurders, die kennelijk tussen de mazen van de kiesraden is doorgeglipt. Niessen heeft zelfs een hoedje op, al is het geen aluhoedje. Dat had makkelijk  gekund, gezien de inhoud van zijn site. Krankzinniger nog dan Olympic Zion.In 2012 wilde deze Niessen, uitvinder van beroep, al eens meedoen aan de Tweede Kamerverkiezingen, maar volgens de Kiesraad werd de verplichte waarborgsom van elfduizend euro niet betaald. Niessen had destijds bedacht dat mensen in topfuncties aan de computer gezet moeten en moeten vragen beantwoorden, een geheugeninhoud herkenningstekst. Dat was dan de zogenoemde wolventest, die het (ashkenazi?)kaf van het koren moest scheiden. Vooralsnog lijkt Niessen alleen zichzelf in het bestuur te dulden.

Nu gaat de partij dan voor de Europese Verkiezingen. 'Alle burgers hebben het recht op eerlijke informatie, maar volgens IQ serveren massamedia in grote mate gefilterde en getinte informatie. Massamedia zijn in het bezit van miljardairs, verbonden met de dominerende politieke kaste.'

De geinponems bij Geen Stijl: 'Ik eis dat het hele team van Monty Python de EU gaat besturen inclusief de overleden Graham Chapman (met pijp)'

10 opmerkingen:

 1. De vraag is: wie heeft die € 11.250 borg opgehoest en waarom?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. De ernstig het spoor bijster geraakte Desiree Stokkel vraagt zich in dit filmpje op min. 8.20 vertwijfeld af:
  Ik weet niet wanneer er iemand komt die intelligent genoeg is om op mijn niveau te gaan denken.

  Welnu Desiree, we hebben hem hoor, Gunther Niessen is jouw man.

  Overigens is de volledige min 9.17 van het filmpje de moeite waard. Kolderiek maar even verbijsterend hoe krankzinnig deze vrouw is en nog gewoon vrij rondloopt. Benieuwd of Wouter Bos -waar Desiree in haar filmpjes regelmatig haar Cupido pijltjes op afvuurt- al aangifte heeft gedaan van stalking.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. "Mark of the Illuminati" legde in een ander topic al een link met de sopn en haar hilarische 'verkiezingscampagne' (door en voor labiele idioten en geestelijk minder bedeelden). Populistisch verkiezings-paradepaardje was natuurlijk het zogenaamde basisinkomen waar je geheid een -laat ik me voorzichtig uitdrukken- 'bepaald slag volk' als vrijwilligers en stemmertjes mee rekruteert.
  En nu wordt het met die Gunther en 'zijn IQ partij' al niets maar als Johan Oldenkamp hier lucht van krijgt en zich er tegenaan gaat bemoeien weet je helemaal zeker dat er weer een 'initiatief' kansloos tot mislukken is gedoemd.
  'Wholly insanity' allrounder dr. Oldenkamp heeft immers een robuust patent op faliekant mislukkende initiatieven en het uiten van absurdistisch gezwets. Dat is dan ook het enige patent waar Johan altijd een succesvol beroep op doet.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Deze bewust met judeo onderafdelingen schermende TBS-er kunnen wij gerust als DE al dan niet gecontroleerde lunatic beschouwen waarmee zijn hitsende jodenpooiers het wereldwijd ontwakende jodenstreken bewustzijn de wind enigszins uit de zeilen proberen te nemen. Heb een mogelijke partner in crime die het onderscheid tussen de geadopteerde ashkenazische bijwagens van de jodenmaffia eveneens nooit op hun secundaire waarde weet in te schatten uit vooropgezette & manipulatieve genoegens maar alvast van een mogelijke samenwerking op de hoogte gesteld! Vergelijk deze zwaar verklotende debiliteit dus maar gerust met het werk van Martina's krolse kater die ook al via een met gedrogeerde kinderen chanterende pedojood de geloofwaardigheid van de alternatieve media in nationwreckende opdracht dient te ondermijnen. Wat dat betreft raad ik zowel Aart als deze pipo de hieronder gelinkte toespraakjes voor het wat betere jodenstreken ontwakende werk ten zeerste aan!;

  UNO;
  DOS;
  y
  TRÈS!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Zie je nu wel papi, dat je een ongelooflijke slapjanus en ongeloofwaardige flapdrol bent. Je hebt nog geen 'afscheid' genomen of je bent al weer terug. Wat dat betreft ben je net zoals die hersenloze zielepiet nieuwbreker alex.
   Voor de rest blijf je in oneindige en domme herhalingen vallen die werkelijk waar he-le-maal niets hebben toegevoegd en ook nooit iets zullen toevoegen aan dit blog.
   Je bent gewoon een vervelend, ontstellend saai en zwaar gestoord persoon die in een inrichting thuishoort. Het doet echt afbreuk aan dit blog dat Barracuda jou hier tolereert en jouw bagger niet weg modereert.

   Ik heb -voor zover ik het me goed herinner- nog nooit om rode kaarten lopen vragen maar jouw ranzige en achterbakse vuilspuiterij gaat me -uiteindelijk- toch te ver.

   Erg jammer dit.

   Verwijderen
  2. Zeg puta-prick. Kan ik na dit welbekende & beschamende jankverhaal van jouw kruipsporen van jodenbagger achterlatende üntersoort nog eventueel tevens je telefoon nr. doorgepaast krijgen?! Ik wens namelijk weldegelijk een zeer hartig woordje met je te wisselen... Waarna er eventueel nog altijd wat tijd rest om ergens af te spreken ook!?

   Verwijderen
  3. papi-dapi, ik drink graag in een daartoe geëquipeerd etablissement een biertje maar punt 1 doe ik dat uitsluitend in goed gezelschap en punt 2 is er werkelijk waar helemaal niets wat ik verder met jou in een persoonlijk onderhoud zou kunnen en/of willen delen.
   Ik ben er bovendien niet eens in de verste verte in geïnteresseerd of jij je virtuele en wanstaltige bunkertje wel durft te verlaten teneinde je onder de mensen te begeven.

   Zoals gezegd, erg jammer dat één geesteszieke en laffe extremistische misantroop hier de boel mag blijven onder baggeren. Daar doet dit blog zichzelf toch echt tekort in.

   Toedeledokie

   Verwijderen
  4. Dit is echt mijn aller laatste reactie ooit aan jouw üntersoort toe nog gericht. Want om nu een vanuit de ellenbogen parasiterende onderkruipsel gelijk jijzelf van feedback te gaan voorzien is hetzelfde als zeggen dat dit soort van evenementen vanzelf en zonder vooropgezette regie hebben moeten plaatsvinden. Verspilde energie dat bovendien tevens slechts bevorderlijk is voor jouw op uitzuigende feedback voor zijn voortbestaan afhankelijk zijnde debiel;

   "Die technische aanval heeft lang geduurd, zeg! Blij dat er weer rust aan het front is. In de echte Eindtijd zal de info als van KLOL niet meer beschikbaar zijn. Deze site kan dus als barometer dienen om de hevigheid van de Apocalypse te meten. Dat er nu een korte gevechtspauze is ingelast heeft alles te maken met dat het afgelopen nacht Walpurgisnacht is geweest. Ze liggen nu namelijk allemaal nog op een oor, want het Satanisch deel van Nederland is de hele nacht in touw geweest."

   Verwijderen
 5. Bericht van algemeen nut:

  Wanneer je het heft over een eigen autonomie wenst beet te vatten hoef een iedere individu van af deze kennisgeving nu alleen nog maar via het eigen soevereiniteitsvehikel middels je eigen persoonlijke naam jurisprudentie te laten ontstaan! Via je alzo verkregen onschendbaarheid hebben de kapo's van de geil cleptocratische afpersingbendes der roverheid geen enkele macht meer over je rechtspersoon...

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Nadat ik vandaag de poster zag (niet echt handig op de verzamelborden in Den Haag) was ik toch wel benieuwd naar de website. Nou, ik vrees dat die partij weinig mensen zal trekken. Volstrekt onduidelijk.

  Overigens doen er helaas wel meer partijen mee waarvan ik me afvraag in hoeverre ze kans maken gezien hun kleinheid en vaagheid. Al lijkt er geen één zo onduidelijk als IQ...en dat zegt wat voor een anti-europa partij.

  BeantwoordenVerwijderen