zaterdag 31 mei 2014

Granieten bewijs

Het heeft even geduurd, maar gisteren kregen we van Boudine Berkenbosch dan toch eindelijk een samenvatting van het 'granieten bewijs' in het massaal doodgezwegen Vaatstra-boek, met om de paar alinea's het woord OMSpin. En inderdaad, Barracuda werd al duizelig van de opsomming van de 'feiten'. Maar nog meer van de granieten logica dat de moord nu eindelijk is opgelost. Ja, alleen niet door Wim Dankbaar.

Barracuda kende de werkwijze van Dankbaar c.s. natuurlijk al langer. Men neme willekeurige verklaringen, die op zich niet juist hoeven te zijn, en probeert die zo goed als kwaad als het kan aan elkaar te plakken, ook als de puzzelstukjes niet helemaal passen.

Het verhaal is nu dat Marianne in een caravan bij het asielzoekerscentrum door twee asielzoekers werd verkracht en het lichaam per auto naar het weiland werd gebracht. Met haar fiets in een greppel, dat wel. Ook zonder al te veel bloedsporen, als we de plotters mogen geloven.

En dan komt het: De ene asielzoeker blijft gewoon zitten waar hij zit, en de andere wordt om een uur of half drie 's nachts per auto van Kollum naar zijn huurkamer in Leeuwarden gebracht door een toevallig aanwezige asielzoeker met verblijfsvergunning. De vermeende dader, Ali, ontdoet zich in Kollum van zijn bebloede trainingsjack, die hij in de bosjes gooit, maar kennelijk zit hij nog steeds onder het bloed, want onderweg bekent hij aan deze wildvreemde chauffeur dat hij een meisje heeft vermoord. Je legt wel een fiets in de greppel om de politie op een dwaalspoor te brengen, maar biecht de moord aan een wildvreemde op en dan laat je je ook nog afzetten op je schuiladres. Klinkt dat aannemelijk of klinkt dat aannemelijk?

En zo is er meer: Het tochtje van Kollum naar Leeuwarden moet nog geen twintig minuten hebben geduurd, dus had deze Ali al ruim voor het krieken van de dag in zijn bed kunnen liggen, maar volgens een huisgenoot - een stagiaire bij de HEMA, die in 2010 een verklaring aflegde - stormde deze Ali pas tussen 08.30 en 09.00 uur overstuur zijn kamer binnen en legde hij een bebloed mes – met zwart handvat – neer op een laag, glazen tafeltje in zijn kamer. Daarbij zou hij de naam van Marianne Vaatstra hebben genoemd.

Ook hier begrijpt Barracuda niks van: Je dumpt wel je bebloede trainingsjack in de bosjes, maar eenmaal thuisgekomen ga je je niet verschonen en heb je het bebloede mes niet even in de gracht gegooid (op nog geen minuut lopen van de Kleine Kerkstraat, waar deze Ali verbleef). En niet alleen biecht je aan een huisgenoot die je oppervlakkig kent een moord op, in bebloede toestand, je noemt het slachtoffer ook nog eens bij naam. Zelfs de meest stompzinnige crimineel is niet zo dom.

Enkele dagen na dit incident verdween ’Ali’ spoorloos, zo vertelde de huisgenoot. Dat is vreemd, want volgens speurneus Dankbaar is Ali nog dezelfde dag op transport naar Noorwegen gezet (met een kort tussenverblijf in het grenshospitium).

Maar het kan altijd nog gekker. Volgens het granieten bewijs van Wimp, zoals zijn sceptici hem lieflijk noemen, heeft de chauffeur die Ali naar huis bracht, nog diezelfde nacht bij vrienden gevraagd om andere kleren (had hij die zelf niet dan?) en de volgende dag zijn auto verkocht om alle sporen uit te wissen. Later heeft Ludger Dill (een vriend van de twee asielzoekers) de kleren van deze man verbrand. U leest het goed: de dader zwaait uren na de daad met een bebloed mes, maar zijn chauffeur die geen spatje bloed heeft, brengt zijn kleren terug naar het AZC om ze daar te laten verbranden en verkoopt zijn auto. Dit is geen granieten bewijs meer, dat is granieten kul.

29 opmerkingen:

 1. Je hebt mensen en je hebt stoeptegels. zo zijn de meeste plotters mensen met het hersenvermogen van een stoeptegel.
  Francis zijn nieuwe idee slaat ook echt alles. met zijn verzekering. 20 schrijvers met allemaal diepe schulden die dan samen met 1000 euro per maand hun rekeningen gaan betalen. jaja dat gaaat een succes worden. met als klap op de vuurpijl het toptalent alex van nieuwskweker. vraag me af waar die over gaat schrijven aangezien die site geen complot theorieen, verzonnen verhalen of gescheld wil. verder dan die 3 komt die niet.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wimpje is als kind een hoop tekort gekomen: http://bit.ly/1hlqckF

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heb het boek niet gelezen, maar: waarom zou deze Ali een kamer huren in Leeuwarden, als hij gratis kon verblijven in Kollum? Hoe verdiende hij geld om in leven te blijven?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoe groot de gaten ook zijn, hoe onlogisch het allemaal ook klinkt; zolang je uiteindelijk maar de schuld bij Demmink legt klopt het weer allemaal, of je nou Dankbaar, Kat, Mauritz, Boudine of weet ik verder nog hoe je mag heten. Link het aan Demmink en het wordt gelezen..

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat is nog het lachwekkendste: dankbaar miste nog een puzzelstukje, en na lang zoeken heeft ie het gevonden: Demmink!. De enige persoon toen in Nederland die de macht zou moeten hebben gehad (is niet waar) om alle wegsluizingen te regelen: demmink!.

   Waarom zou Demmink dat dan doen? Kat gaat dan verder en haalde in het verleden Friso erbij.

   Verwijderen
 5. Die Demmink begint onderhand op mijn zenuwen te werken.
  Woensdag ben ik zeiknat geregend en gisteren bleek, dat iemand mijn fietsband had lek geprikt.
  Heeft die vent nou echt niks beters te doen?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nog een slachtoffer hier, mijn dolce gusto is naar de haaien. Potverdriedemmink nog aan toe, had ie de buren hun koffiezetapparaat niet kunnen mollen?

   Verwijderen
 6. Brekend;

  Helaas voor mijn persoonlijke intenties net iets te laat, maar er wordt wel degelijk met oprechte belangstelling gehapt... HOOPGEVENDE BRON...

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Voel ze alreeds fladderen in mijn onderbuik. Wil er voorlopig dan ook nog niets aan doen!?

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Even voor de zekerheid want ik ben er vrijwel zeker van dat het zo meteen gedeletet wordt!;

  maudoortwijn says:
  31 May, 2014 at 18:37

  "Mijn verhaal is waargebeurd, hoe complex en ongeloofwaardig het ook klinkt. Geheime diensten houden zich bezig met zaken waar de gemiddelde Nederlander geen weet van heeft. Iedere aandacht die hieraan gegeven van worden is meer dan welkom. In mijn geval is de MI5/MI6 ook op de hoogte." SOURCE

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wederom op KLOL; Micha laat zien dat hij allesbehalve een lichtpunt is!! Als hij zo zeker is van een satanische lustmoord, en hij heeft een karrevracht aan bewijs zoals hij zelf zegt is hij OF zelf de moordenaar OF een medeplichtige want hij overhandigt niks aan justitie!!! Dat is daderkennis Micha zoals jij het brengt, dus ga of alles bij justitie uitleggen of geef jezelf aan!!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Micha beschuldigt Boudine en Wimp ervan een te groot ego te hebben. Zegt "meneer ik wil een standbeeld voor al mijn werk, want ik wist het zogenaamd allemaal al heel vroeg" himself. Iedereen die tegen Micha is is onderdeel van een complot, welk maakt niet uit. Wie aan het ego van Micha durft te komen is vervloekt...Nou Micha, je bent een miezerig mannetje dat over lijken gaat en ook nog eens via lijken je roem probeert te halen...maar het lukt maar nooit!! Jij maakt van je site de grote Micha-show en iedereen die je ook maar een beetje bekritiseert is meteen lid van het grote anti-Micha complot, want alleen om jou draait de wereld. Moest het hier effe kwijt...ben 1 van de 15 miljoen andere Nederlanders die een hekel aan Katje hebben, als ze al van hem gehoord hebben. En ze hoeven maar 1 regeltje te lezen op zijn site en ze krijgen wel een bloedhekel aan hem. Dat die man nog nooit een heeeeeeel lange gevangenisstraf of psychische opname heeft gekregen is mij een raadsel...

   Verwijderen
  2. Zie het nieuwe artikel op KLOL en de commentaren. Je mag geen kritiek hebben op de grote Micha Kat anders moet je het bekopen. Dat is geen ego, dat is een betonnen plaat met ijzer, lood en weet ik wat erin om maar zeker geen kritiek te hoeven kunnen verdragen. Een goed normaal weldenkend mens kan kritiek hebben, verdragen en die weerleggen met argumenten mocht die onterecht zijn. Micha laat weer eens zien hoe het NIET moet!

   Verwijderen
 10. Nu denken die vreselijke gekken weer dat het lijk van Marianne per fiets naar het weiland is gebracht. Ik zie het al voor me: lichaam slap onder de fietsbinder.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nou, John, als je onzin leest, moet je het wel goed doen.
   Het lichaam zou vanuit het noordoosten over een karrespoor met de auto van Wolfgang Hebben naar de vindplaats zijn gebracht.
   Dankbaar schrijft letterlijk: "Ali en Feik zijn met de fiets naar de Keningswei gereden om Ludger en Wolfgang te assisteren met het dumpen van het lijk"
   Blijkbaar waren daar vier sterke mannen voor nodig en was er niet genoeg plaats in de auto voor vijf personen.
   Waarom diezelfde auto niet is gebruikt om Ali vervolgens even in Leeuwarden af te zetten heeft Wim "probeert driehoekig blokje door vierkant gaatje te proppen" Dankbaar nog niet uitgevogeld, maar dat volgt vast wel in de 3e druk.
   Hoewel, "Sluitend verhaal", stelt Wimpje na deze uitleg als een trotse kleuter vast.

   Verwijderen
  2. Ah....ik las in de gauwigheid dit: 'Bou, ik denk dat Feik en Ali zich die nacht niet in de auto van Ludger hebben verplaatst. Ze deden alles met de fiets.'

   Verwijderen
  3. Het verhaal verandert met de minuut: 'Ik vermoed dat de gil die Geke heeft gehoord niet van Marianne was, maar van Stephanie. Die mocht niet mee en is de auto uit getrapt. Zoiets.'

   Dus in deel 4 komt weer iets heel anders te staan. Met een beetje geluk komt in deel 5 te staan dat bij nader inzien Jasper het toch gedaan moet hebben.

   Verwijderen
  4. Ach het blijft lachen met die leeghoofden. Anderen verwijten dat ze feiten niet kennen, maar vraag je hun naar feiten of bewijzen blijven ze angstvallig stil of draaien de conversatie dusdanig dat ze niet hoeven te antwoorden. Ik heb ze door, maar laat ze lekker raaskallen. Des te groter hun afgang...

   Verwijderen
  5. Ik zie dat Dankbaar de eerste de beste die hem op een denkfout betrapt alweer wegzet als een NSB'er en niet ingaat op feiten. En dan boos worden als geen enkele krant of tv rubriek aandacht aan je boek wil besteden. Zo heeft Dankbaar nog altijd niet uitgelegd hoe Ali een volle dag in de lucht heeft kunnen hangen als hij op 3 mei in Amsterdam op het vliegtuig wordt gezet en pas op 5 mei in Noorwegen aankomt. Ook dat klinkt kennelijk weer aannemelijk in dat merkwaardige hoofd van Wimp.

   Verwijderen
 11. Reacties
  1. Parallel lopende onderzoek;

   Onder het zicht van HAAR op mijn beamer (en met haar joden connecties ben ik als nauw betrokken onderzoeker zeer goed ingevoerd!) ben ik net dit bestand beginnen af te luisteren. Ben er nog niet helemaal bevredigend uit, maar klaar zal ik er absoluut mee komen...

   Verwijderen
 12. Beider 'heren' verkeren nog steeds in de veronderstelling met kennis van zaken de toeschouwers binnen de alternatieve media op hun hand en daarmee aan de lippen te hebben, uiteindelijk echter zal een van beiden wanneer het er echt op aan komt de marginaliteit waarin ze zonder twijfel nog weten te overleven altijd met dit soort van beschamende zelfpijperij clownesk behoren te maskeren! Ik begin zo langzamerhand vanaf de zijlijn heel erg comfortabel te beseffen hoe en waarmee ik zo direct de totale macht binnen compleetland met meer er toe doende & gezaghebbende dossiers zal weten over te nemen!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. wordt wel weer een boekje over Micha open gedaan. https://www.youtube.com/watch?v=9gaT4w53P8Q

  Francis in gesprek met Steve Brown (die zijn eigen naam verkeerd schrijft, of was het iemand van zijn grote redactie die dat deed?). Tsja, op een terrasje is alles gezellig. Hoop dat Francis wat antwoorden op vragen heeft gekregen, maar denk het niet.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Uitzoeken of de huurder in Leeuwarden inderdaad de bedoelde Ali is, dat hebben Dankbaar en Mauritz niet gedaan.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. 'Toen zei hij, in gebrekkig Nederlands, dat ze haar strot dieper hadden moeten doorsnijden'

  Beetje raar als je zelf het mes in handen hebt.

  BeantwoordenVerwijderen
 16. tja.... het is zo makkelijk om door de verhalen in het boek van Dankbaar heen te prikken. Dit zeg ik zonder dat ik het boek heb...

  Het is gewoon een slecht verhaal. Je hoort wel eens dat bij een boekverfilming de scenarioschrijver zich nooit helemaal aan het verhaal van de auteur kan houden. Bij een verfilming komen er andere zaken om de hoek kijken. Is niet erg.

  Mocht ooit iemand het idee krijgen om dit boek te verfilmen...., de scenarioschrijver heeft een paar serieuze uitdagingen om diverse tijdslacunes te dichten..... Die zal zijn eigen fantasie moeten gebruiken....

  En als klap op de vuurpijl: Demmink!! als we het even niet meer weten ;-)


  BeantwoordenVerwijderen
 17. Het kan altijd erger; Boudine roept de lezers van het boek op massaal aangifte te doen bij de politie vanwege gerechtsdwaling etc. , met uiteraard het boek in de hand. Oftewel ze wil haar lezers massaal voor paal laten staan in het politiebureau. Vooral doen jongens!!
  Dan Wim Dankbaar; die noemt het uitblijven van rechtszaken HET bewijs dat alles in zijn boek klopt en dat iedereen het in zijn broek doet vanwege de "onthullingen" van de heren Mauritz en Dankbaar. Nee Wimp, ze nemen je gewoon totaal niet serieus met je sf-verhaaltje over verdwijnende asielzoekers die een uur in de lucht blijven hangen en "daders" die met een mes ergens in een huis staan te zwaaien...Nogmaals kom terug als je ECHTE bewijzen en ECHTE getuigen hebt met een KLOPPENDE tijdslijn...dit is een smakeloze poging om met een echte moord een soort Back tot the Future scenario te verkopen. Waarbij een Micha Kat dat nog spannender wil maken door er satanisten bij te verzinnen, en het koningshuis en wie dan ook...

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Hmmmm, zouden ze die duitsers ook uitgeplozen hebben? Ik denk het niet. . Een beetje antecedenten onderzoek was niet verkeerd geweest.

  Nu worden dill en hebben zomaar beschuldigd van het maken van een snuff movie... is nogal wat. Het zou nog een beetje hout snijden als de heren aantoonbaar in de porno zzaten.

  wat moet je trouwens als duitser in een aftands chalet in een verlopen bungalowpark wat voor een groot deel ineens een azc is geworden.?

  Kan toch ook gewoon een kampeerder zijn? Is echt niet meteen een studiootje voor het maken van porno.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik ga er niet eens meer serieus op in, al die sf-moordverhaaltjes. Ze laten asielzoekers verdwijnen en weer terugkomen en bekennen maar toch niet als ware het hans klok zelve...de gaten zijn levensgroot maar toch slikken de "compleetdenkertjes" het voor zoete koek. Het kan verkeren...

   Verwijderen

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.