vrijdag 2 mei 2014

Gevlucht

De waarheid staat eindelijk op doorbreken in de mainstream: Hitler stierf niet in de bunker in Berlijn, maar ontkwam naar Argentinië waar hij in 1962 stierf. 'Hiermee moet de complete geschiedenis van de Tweede Wereldoorlog worden herschreven'

Daar is de aloude mythe weer: Hitler die naar Argentinië vluchtte per onderzeeboot, en daar nog lang en gelukkig leefde. Eerst natuurlijk met zijn vriendin Eva Braun, later met zijn zwarte vriendin Cutinga (foto naast Hitler met grote flaporen). So much voor Arische raszuiverheid en superioriteit. Hoewel, een mens kan altijd veranderen. Probleem is dat volgens het ene verhaal Hitler ver in de negentig werd en in de jaren tachtig zijn laatste adem uitblies, en volgens het andere al in de jaren zestig stierf.

De FBI gaf een dezer dagen documenten vrij die de inlichtingendienst tegenwoordig rekent tot (grappige) curiosa uit vervlogen tijden. Een Argentijnse informant beweerde dat Hitler naar Argentinië was gevlucht. De Argentijn deed dat in ruil voor asiel in de VS, dus dan moet je wel met een sterk verhaal komen. Tegelijkertijd meenden weer andere informanten dat zij Hitler zonder snor in New York hadden gezien. Het waren, met andere woorden, gewoon de Elvis Sightings uit die tijd en ze dateren ook stuk voor stuk uit 1945, toen er nog betrekkelijk weinig details over Hitlers dood bekend waren. Een FBI agent concludeerde reeds in 1945 dat met de weinig informatie niks gedaan kon worden.

Diezelfde documenten waren al eerder bestudeerd door Gerrard Williams en Simon Dunstan, auteurs van het grotendeels genegeerde boek Grey Wolf: The Escape of Adolf Hitler. Daarin stellen zij dat Hitler en Braun in Argentinië nog twee dochters kregen. Historicus Guy Waters heeft hun bevinfingen omschreven als '2000 procent onzin' en lezers op Amazon hebben het boek, dat grotendeels leunt op indirect bewijs, gekraakt: 'The authors put forth their own theories for Hitler's escape but put forward no hard physical evidence that any of it ever happened. They even state that certain italicized were their "conclusions" based on their intuitive thinking. That just isn'tgood enough' .

Het probleem met deze verhalen: directe adjudanten van Hitler waren getuige van zijn dood in de beroemde bunker in Berlijn. Philippe Remarque, hoofdredacteur van de Volkskrant, sprak de laatste ooggetuige Rochus Misch in 2003 toen hij als correspondent in Berlijn werkte. Hitler had tegen zijn bediende Linge en adjudant Günsche gezegd dat hij verbrand wilde worden en in geen geval in de handen van de Russen komen. 'Ik was in mijn kamer toen ik iemand hoorde roepen: ''Linge, Linge, het is zo ver!'' Ik geloof dat het Bormann was. Ik liep langs toen Günsche net naar binnen ging. Ik zie daar Hitler voorover geknikt aan tafel zitten, en daarnaast op de bank lag Eva met haar knieën helemaal opgetrokken. Ze had een donkerblauwe jurk aan met witte ruches aan de kraag.' Even later zag hij hoe het lijk van Hitler naar buiten werd gedragen.'

De vlucht van Hitler naar Argentinië wordt gebagatelliseerd door kunstenaar Julio Barreiro Rivas, die volhoudt dat hij als 14-jarige jongen Hitler en Eva Braun in Spanje heeft ontmoet. Op 29 april 1945 landde Hitler met een driemotorig vliegtuigje in Córneas, goed verscholen tussen de bergen van Lugo. De Führer ligt volgens hem gewoon in Noordwest Spanje begraven.

Ook klinkklare onzin dus. Barracuda gaat daarom het enige echte Hitler-geheim verklappen: De Führer leefde voort als tientallen katten. Debunk this!

11 opmerkingen:

 1. En hij was de vader van Angela Merkel, prins Claus, Maxima en Micha Kat.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Die flaporen heeft dr. Mengele er destijds aan genaaid.
   Speciaal om hem onherkenbaar te maken.

   Verwijderen
 2. Welk Córneas? Er zijn er zes daar in de buurt, volgens Google maps.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Lezen, kluns, het staat er allemaal precies in.

   Verwijderen
 3. Intussen bleek mijn geliefde KLOL zowel gisteren als vandaag uit de lucht te zijn. Toeval? Of heeft Poot soms de betalingen stilgezet.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hier werkt 'ie ook niet.
   'T zal wel weer één groot complot tegen de alternatieve media (die nog amper deuk in een gesmolten pakje boter slaat) zijn.

   Verwijderen
  2. Endgame! Op dit moment rekenen de Demink-Oranje-pedo-squads met de enige vrijheidsstrijder van Nederland af. Voor ons rest slechts zuchten onder de NWO....

   Verwijderen
  3. Oh nee, het is toch nog niet over. We gaan voor de 758476e keer de beslissende fase in.

   Verwijderen
  4. Volgens mij ben je een keer vergeten.
   Maar inderdaad.

   Nou, weet je...als het dan toch voorbij moet, laat het dan zo onderhand snel gebeuren alsjeblieft. Een snelle afsluiting. Dat gun je toch iedereen aan het einde?

   Verwijderen
 4. Blijkbaar is de NWO nu echt helemaal in krankzinnige paniek en definitief down aan het gaan en woorden van gelijke strekking.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. http://bit.ly/1ocHIGC

  BeantwoordenVerwijderen