zaterdag 24 mei 2014

Maud

Zeg plotters, is er nog iemand die Maud gaat helpen in het verre Thailand? Barracuda was haar eerlijk gezegd een beetje vergeten. In augustus schreef hij voor het laatst over haar toen ze een behoorlijk onrustige ontmoeting had met Micha Kat café De Jaren in Amsterdam.

Sinds zij ruim dertien jaar geleden tijdens een vakantie in Thailand enkele volwassen blanke mannen in een koffietent met een jong kind zag dollen, waarbij haar reisgenote of -genoot meende een Nederlandse minister te herkennen, lijdt Maud aan achtervolgingswanen. Ongeveer alles wat in haar leven overkomt, schrijft zij toe aan dat ene moment. Van mislukte relaties tot professoren in Kopenhagen en collega's die haar werk bekritiseerden, alles en iedereen zit in een complot.

Zelden heeft Barracuda iemand mentaal zo snel zien aftakelen, en het was nog allemaal op internet te volgen ook. Ze had het voortdurend aan de stok met buren, werkte niet meer, maar had huurders in huis gehaald om aan haar kostje te komen. Na een langdurige stilte maakte Maud bekend dat ze even bij vrienden zat, wat wel zo rustig was.

Waar die vrienden zijn gebleven, weet Barracuda ook niet, maar Maud zit in nood in Bangkok. Daar was ze naar toe gevlogen om de dood van journalist Fred de Brouwer te onderzoeken. Maar ze wil weer weg. 'Bangkok wordt me nu te heet onder voeten. Ik moet hier weg. Anders wordt dit mijn dood, dat weet ik zeker.' Of wie dan ook 200 euro wilde storten via Western Union.

Niet alleen is haar ticket gecanceled, haar huurders in Nederland zijn ook nog eens gestopt met betalen, ze is bestolen van laptop, paspoort en bankpassen, en ze moet de immigratiedienst betalen. De ambassade helpt haar niet en nu gaat ze in 'hongerstaking'. Ik bedoel, je kan ook overdrijven. 'De droom van iedere AIVD-er: een onschuldige burger de hongerdood geven. Als ik in Bangkok moet blijven morgen, is er geen weg terug meer. Ik heb geen toegang tot mijn bankzaken, e-mail, facebook en paypal. Alles is geblokkeerd, geregeld vanuit de AIVD.'

Geen enkele reactie. Nu is het ook een beetje onredelijk om te verwachten dat je blog nog iedere dag wordt gelezen, als je er al maanden niet hebt gepost, maar de noodkreet wekt ook argwaan op: vragen om 200 euro via Western Union en daarvoor een wegwerp email-adres (Yopmail) gebruiken, klinkt toch wel heel erg als een paar Nigerianen die haar site hebben gekraakt.

Aan de andere kant hebben deze imposters haar wel erg goed geïmiteerd: 'Ik weet dat meer nieuwe media vragen om geld, maar 1) die werken 90% voor de Justitie/AIVD en 2) die nemen niet de moeite om in Bangkok onderzoek te doen. En nee, ik heb hier geen dag genoten zoals velen wel doen op vakantie… Maar dat is al jaren het geval.'

Maud heeft geen 200 euro nodig, maar een goede psychiater voor de behandeling van haar paranoia. 

UPDATE: Vandaag verscheen er weer een raadselachtige update, alle paniek van de afgelopen dagen lijkt verdwenen en enkele bijdragen zijn gewist. 

14 opmerkingen:

 1. Deze slecht geacteerde meelevendheid doet mij inderdaad ook persoonlijk met name gezien Kat's betrokkenheid met de gouden driehoek zeer aan complot fantasietjes lijden. Ik bedoel met zijn zogenaamde pederast lijntjes daar in Azië is mevrouw toch zo weer in dit holle-bolle-Gijs-land? Kom er maar in Kat...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Misschien willen haar amsterdamse buren wel allemaal een tientje lappen om haar terug te krijgen.
  Die stumpers zitten nu al maanden werkeloos uit het raam te staren.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nee, want vrienden zou ze dankzij de aivd niet meer hebben.

   Verwijderen
 3. Zonder het zichzelf goed en wel te beseffen heeft hare doorzichtigheid met deze 'onthulling' haar onvrijwillig uitgezeten toestand voor het moment aan een ieder die psyché dramatisch is onderlegd onthult!? Neen Maud het is nog slecht een kwestie van tijd voordat ik via een selfie daar aan de poorten van jouw bewoonde inrichting zal staan!

  "Geen burger noch ambtenaar wil naar buiten komen met de waarheid. Al mijn rechten worden geschonden. Dit is erger dan onterecht in de gevangenis zitten."

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Nog eentje die dringend aan vakantie toe is.

  Hofstede.
  Gaat moe van het wobben eens ongegeneerd op de associatieve toer.
  Drie keer raden wie er in de kofferbak van zijn dienstauto kleine kinderen van Tsjechië naar Nederland smokkelde.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Je hebt helemaal gelijk, en dat heb ik vandaag dan nog maar eens schriftelijk bevestigd in cut-off

   Behalve dan over het wobben. Zoveel wob ik niet hoor. Wobben levert toch niet veel informatie op. Maar WEL (en daar doe ik het voor) bewijzen van valsheid in geschrifte. Er staan nog leuke dingen te wachten!

   Verwijderen
  2. Om misverstanden te voorkomen (je was vergeten de link te plaatsen) ging het commentaar van djritsema over kinderhandel.

   Verwijderen
  3. Hallo Ton,

   dank je wel voor de link.
   Ik heb nog geprobeerd om hem zelf te plaatsen, maar ik was mijn cursor kwijtgeraakt in die flipperkast.
   Misschien ben ik gewoon te oud om te gamen.

   Verwijderen
 5. Wat er dan ook achter die al dan niet geënsceneerde capriolen van je mag steken Maud, het enige waar jij nog behoefte aan schijnt te hebben is wel degelijk een zeer harde portie realiteitszin gepaard gaande met veel echt gemeende liefde schat! Je schreeuwt het dan wel uit dat alles en iedereen die er nog in je buurt durft te geraken voor de absoluut reëel opererende geslepen diensten werkt of kruipt, maar als je eerst eens begint met te implementeren wat er hieronder wordt verwoord, dan hoef je ondanks dat je behoorlijk verdwaasd hier op deze wereld letterlijk nog wat rond mag verblijven ook niet eveneens via je goedkope online bedelarij een beroep op zogenaamd alleen nog virtueel rond kunnen scharrelende 'vrindjes' te doen! Echt, wens je veel sterkte toe en als je in real time nog eens met me van gedachten wenst te rolebollen kan je dat uiteraard altijd via een bevestiging hier op deze draad doen. Mijn ego geilt namelijk altijd op dat soort van onderdanig gesmeek he?! Hoe dan ook wat de toekomst ons nog al dan niet gescheiden van elkaar mag brengen, ik ga in ieder geval persoonlijk wel degelijk eens implementeren wat er hieronder zeer strak gesproken tot aan mijn über-chakra vandaag door al mijn vezels heen vibreerde! Vandaar;

  Mijn oprecht verwenste sterkte plus daarbij nog vele welgemeende & passievolle kusjes mi♥amor...

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Foutje! Laatste link uit interne favolijstje moest absoluut deze behoren zu sein! Geen dank hoor Marcel, jij vals & geslepen rond proleterende babu. Hoe flikt die het hem dat toch steeds he Maud?;

  *,-Mijn oprecht verwenste sterkte plus daarbij nog vele welgemeende & passievolle kusjes mi♥amor...

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Aan de onder ons mensenkinderen rond kruipende voor wie nu nog hetgeen ik hier al jaren stel slechts gebakken lucht is? No shit man! Told you so...it's the human garbage!

  BRON

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Die labiele types hebben wel een gezonde voorkeur voor zonnige streken. Kat is afgezakt naar Italië, "voor onderzoek naar verschillende zaken" - en dan vooral de klimatologische voordelen ten opzichte van Nederland. Maar ik moet toegeven, het is een getalenteerde klaploper.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Kat zal wel op bezoek zijn bij zijn vriendin Lucrezia.
   Een alleenstaande vrouw, met 25 kinderen, in de afgelopen decennia verwekt door het voltallige politiekorps van Lopponocchio.
   Nadat ze was dronken gevoerd. Dat dan weer wel.

   Verwijderen
  2. "getalenteerde klaploper" hhaha. Geldt alleen voor Kat imo. Met de meesten gaat het niet zo goed. Maud, Vrijland, Nico, Vitalifeiten, Bachus, Lameris, etc..

   Geestelijk en financieel in de knoop.

   Verwijderen