woensdag 28 mei 2014

Omaatje lief

Inmiddels wereldberoemd in Duitsland: de Teelichthalterwurfer. Herstel, via Duitsland wereldberoemd in Nederland. 'Niederlande ist ein Bilderberg Rothschilds Bankster monarchie' had Erwin L. in Münster een groot bord gekalkt. Hij werd evenwel roemloos afgevoerd door de Duitse politie vlak voor aankomst van koning Willem-Alexander en koningin Máxima. Baracuda heeft zelfs geen klein berichtje in de Duitse presse kunnen ontdekken.

Da's best jammer, want Nederland had na Der Rudi, Linda D. Moll en Heintje best weer eens een mooi exportproduct kunnen gebruiken. Als er toch iemand is die het Koningshuis een warm hart toedraagt en zich maar al te graag in het oranje steekt dan is het Erwin wel. 

En hoe lang is Erwin nu al niet bezig? Sinds hij in 2010 als protest tegen de monarchie een waxinelichthouder tegen de Gouden Koets gooide, is hij niet meer uit de schijnwerpers geweest. Laatst nog wilde hij bij de zaak Demmink aangifte doen van 'hoogverraad' door de koninklijke familie. Tijdens de inhuldiging van koning Willem-Alexander verbleef Lensink ook al in de cel. En Erwin was ook korte tijd bestuurslid van de Piratenpartij.

Maar op een gegeven moment moet je verder. De Kerkraadse woudreus Hein Simons bleef na zijn megasuccessen Mama, Ik hou van Holland en Omaatje lief ook niet in Nederland hangen. Die ging meteen in een zestal Duitse films spelen en liet zich nauwelijks nog in de polder zien. Als je met een been in Nederland blijft staan wordt het niks met je loopbaan in Duitsland. Vraag het de Grote Meneer Kaktus maar, die zwaar stotterend en blozend Tut er es oder tut er es nicht op de Duitse buis meende te moeten presenteren. Die werd via Lobith weer teruggestuurd.

Laat Erwin dus vooral in Duitsland blijven. Zo ver mogelijk van de Nederlandse grens. Bij voorkeur in Titz, Etterwinden of Leutersdorf. Mag ook in Wales.In Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch mag Erwin zo vaak het Wilhelmus zingen als hij wil. Met koor. Als we het maar niet meer hoeven te horen.

13 opmerkingen:

 1. Ach, zolang hij alleen bordjes omhoog houd zie ik geen kwaad. Maar hij zou niet meer de rechtbank als podium moeten gebruiken (en diverse anderen met hem). Dat is inmiddels een achterhaalde methode die alleen maar tijd en geld verspilt.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mis het bijbehorende verhaal op KLOL. Of zijn Kat en Lensink ook al geen vriendjes meer?? Het is meer Kat tegen de hele wereld daar, nu focussend op zijn prive-vete met Gelauff.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ow zie het net wel daar...Kat maakt het weer onnodig groter als het is. Zogenaamd overwinnen hij en Lensink alles, maar ze vluchten wel elke keer als het hen te heet onder de voeten wordt. Wat moet hij anders in Italie?? Kat wordt met elk verhaaltje ongeloofwaardiger, maar dat heeft alleen hijzelf nog niet door...

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Elsevier, hij is niet gearresteerd, maar ontvoerd. Hij is nu een soeverein mens, hij heeft zijn naam geclaimd en zich uitgeschreven bij de corporatie staat der Nederlanden. Hij zal ze commercieel aansprakelijk stellen, en dat zal een vette rekening worden voor de Duitsers. ZE kunnen hem niets maken, juridisch gezien. Nee, als je geen of nagenoeg geen belasting betaalt, dan houdt je wat over. Belastingdienst is illegaal bezig, zie ucc filings en de uitspraken van de paus.

  Zweefhoofden en psychopaten tezamen voor een betere wereld ,ugh
  Oproep voor vrijwilligers om opgeleid te worden tot vredesofficieren en sheriffs onder Gewoonterecht.
  De vereniging Vrije-Mens organiseert op 31 mei aanstaande in de buurt van Tilburg de eerste bijeenkomst voor het oprichten van een volkstribunaal. Vertaling van the Training Manual van Kevin Annett. http://vereniging.vrije-mens.org

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Eerste alinea, sorry, een citaat van een reaguurder.

   Verwijderen
  2. Goh Roots, wat een baggerpraat heb jij weer uitgebraakt op je ramplankje... Volkstribunaal, lamenielachuh!

   Verwijderen
  3. Haha,het is gewoon een rommeltje geworden! Het eerste citaat komt uit barra's eigen link en het tweede van de link op het eind.
   Heb inmiddels gezien dat het andere sekte van vrije mensen betreft.

   Verwijderen
  4. Dat van dat 'commercieel aansprakelijk stellen' , dat begrijp ik niet helemaal.
   Wat wordt daar eigenlijk precies mee bedoeld?
   Hoezo is iemand 'commercieel aansprakelijk' en niet bijv. 'financieel aansprakelijk'?

   Verder roepen soevereinen wel dat ze zich hebben laten uitschrijven, maar ondertussen doen ze dat lekker toch niet.
   Niemand wil daadwerkelijk statenloos worden.

   Verwijderen
  5. Wat Truth zegt. Het klinkt natuurlijk verleidelijk dat geen enkele staat je nog als "onderdaan" beschouwd, maar in de praktijk betekent het dat je geen recht meer hebt op sociale voorzieningen, geen registergoederen kunt verkrijgen en niet geregistreerd kunt staan in het bevolkingsregister. Er én geen baan op na kunnen houden (alleen zwart) én geen recht hebben op een uitkering, daar is de lol gauw af. Gelukkig voor de soevereintjes is het niet eens mogelijk statenloos te worden.

   Dat van dat 'commercieel aansprakelijk stellen' , dat begrijp ik niet helemaal Vermoedelijk gewoon een ingewikkelde manier om te zeggen dat hij een schadevergoeding gaat eisen. Betekent verder niks, maar klinkt wél lekker pretentieus.

   Verwijderen
 5. In de Volkskrant staat vandaag trouwens ook een melding van dit incident. Weliswaar klein en in de hoek van een linkerpagina, maar toch. En wel met de integrale tekst van het bord.

  Corrupte, dode, leugenachtige reguliere media? Misschien, maar dan geen sterk gecontroleerde aangezien dit er dan toch doorheen wist te glippen.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik vind de tweede alinea anders zo mogelijk nog idioter.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. http://media.nu.nl/m/m1mxnf6awkmk_std640.jpg

  BeantwoordenVerwijderen